טראפלס משוקולד משובח עם ליקר קפה, ביס קטן של עונג, הפעם ויתרתי על הגילגול וחתכתי לריבועים
מסגרת / תבנית 20X30
כמות 35 יח'
חומרים:
250 מ"ל שמנת מתוקה
50 גר' גלוקוזה
500 גר' שוקולד מריר (רצוי 70% מוצקי קקאו)
30 גר' חמאה
60 מ"ל (1/4 כוס) ליקר קפה
לפידור: קקאו מנופה
אופן ההכנה:
- ממיסים על בן מרי או במיקרוגל חלקית את השוקולד
- מרתיחים שמנת מתוקה וגלוקוזה
- מוסיפים מחצית מהשמנת לשוקולד ומערבבים לקבלת תערובת אחידה
- מוסיפים את יתרת השמנת ומערבבים. ניתן להעזר בבלנדר מוט
- מצננים לטמ' גוף (36 מעלות)
- מוסיפים את החמאה הרכה והליקר ומערבבים
- יוצקים למסגרת בגובה 2.5 ס"מ ומצננים
- חותכים לריבועים של 1.5 ס"מ
- מפדרים בקקאו
צילום: נחמי וולף סטיילינג: מיכל ליבוביץ'
קישור מקוצר: https://tinyurl.com/yaok54tn
היי,
האם ניתן להשתמש בסוכר במקום גלוקוזה?
סוכר לא מתאים לטראלפס, את יכולה להחליף בדבש, אבל קחי בחשבון שלדבש יש טעם יותר דומיננטי