• Facebook
    • YouTube
    • Instagram
  • להזמנות ומידע נוסף חייגו 054-4844331

  • מלכי אדלר
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    מלכי אדלר
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    טריקולד אישי
    דף הבית / מתכונים / קינוחים

    טריקולד אישי

    בסופו של דבר העוגה שהכי אוהבים אצלי זה טריקולד כי 9 מתוך 10 אנשים אוהבים שוקולד והעשירי משקר…
    הקינוח האישי נולד מזה שכל פעם המשפחה מבקשת טריקולד, ועוגה שלמה לא נגמרת, אז הכנתי במנות אישיות וכל פעם הוצאתי את המנות שרצו לאכול.

    10 מנות

    חומרים:

    לבצק פריך שוקולד

    200 גרם קמח
    75 גרם אבקת סוכר
    30 גרם אבקת שקדים
    10 גרם קקאו
    130 גרם חמאה
    1 גרם מלח
    30 גרם ( יחידה) 1חלמון L

    למוס שוקולד לבן וחלב

    85 מ"ל שמנת מתוקה
    85 מ"ל חלב
    35 גרם סוכר
    40 גרם חלמונים (2חלמונים M)
    60 גרם שוקולד חלב
    60 גרם שוקולד לבן
    3 גרם ג'לטין מומס ב18גרם מים
    300 מ"ל שמנת מתוקה

    קרם שנטילי שוקולד מריר

    200 מ"ל שמנת מתוקה
    50 גרם שוקולד מריר

    אופן ההכנה:

    הכנת הבסיס

    • מעבדים את החומרים היבשים והחמאה במעבד מזון עד לקבלת תערובת פירורית.
    • מוסיפים ביצה ומעבדים לקבלת בצק
    • מרדדים בין 2 ניירות אפיה לעובי של 2 מ"מ ומקפיאים
    • חותכים מלבנים 9 על 3 ס"מ ואופים 10-12 דקות

    הכנת המוסים

    • מחממים חלב ,שמנת חלמונים וסוכר תוך כדי עירבוב עד הסמכה קלה (למי שיש מדחום 84 מעלות) ומסננים.
    • מוסיפים את הג'לטין וטוחנים לתערובת חלקה
    • מחלקים את הקרם ל2 חלקים שווים למחצית שמים שוקולד חלב ולמחצית שוקולד לבן טוחנים בבלנדר מוט לקבלת תערובת הומוגנית.
    • מקציפים מחצית מהשמנת למרקם יוגורט ומקפלים אל המוס הלבן
    • יוצקים את המוס לתבנית שקעים עד מחצית הגובה.
    • את הקרם של שוקולד החלב משאירים בטמ' חדר מכוסה
    • מקפיאים לחצי שעה עד שעה עד שהשכבה קצת מתקשה על מנת שהשכבות לא יתערבבו.
    • מקציפים את המחצית השניה של השמנת ומקפלים אל הקרם של שוקולד החלב ויוצקים מעל המוס הלבן
    • מקפיאים לילה ומשחררים ומסליקון

    הכנת שנטילי מריר

    • מרתיחים שמנת יוצקים על השוקולד ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה
    • מקררים לפחות 6 שעות ומקציפים לקבלת קרם יציב לזילוף
    • מזלפים מעל המוס
    • מניחים את הקינוח על מלבן הבצק

    הערה: למי שאין תבנית סיליקון יכול להכין בתבנית מלבנית 2 שכבות ולחתוך למלבנים לאחר הקפאה.

     

    צילום: אלי סגל סטיילינג: נועה קנריק

    קישור מקוצר: https://tinyurl.com/ybuta25w
    שיתוף
    פורסם ב: קינוחים אישיים תגיות: טריקולד, שוקולד חלב, שוקולד לבן, שוקולד מריר
    « הקודם
    הבא »

    מתכונים נוספים שעשויים לעניין אתכם

    טארט שוקולד לוז לפסח

    טארט שוקולד לוז לפסח

    עוגת שכבות גבינה וקרמל

    קינוח שכבות גבינה וקרמל

    פאי לימון ללא גלוטן לפסח

    פאי לימון ללא גלוטן

    קטגוריות נוספות

    עוגות ראווה >
    עוגות שמרים >
    עוגות בחושות >
    קינוחי כוסות >
    קינוחים אישיים >

    פגשו אותי בפייסבוק

    מלכי אדלר‏

    עקבו אחריי באינסטגרם

    מלכי אדלר באינסטגרם >

    עוגת מוס פטל ווניל
    ריבועי שוקולד שומשום
    מוס שוקולד חלב וקסיס
    מוס שוקולד לבן וקרמל
    טריקולד פרווה
    מגנום ווניל קרמל
    הישארו מעודכנים לפני כולם!

    16 תגובות

    1. אורלי שם טוב ינואר 5, 2021 בשעה 3:46 pm הגב

      המתכון נראה מצויין האם אפשר להמיר לפרווה

      • malky adler ינואר 5, 2021 בשעה 4:43 pm הגב

        יש באתר מתכון לטריקולד פרווה

    2. רבקי ינואר 6, 2021 בשעה 9:07 pm הגב

      תודה רבה על המתכון המושלם
      שאלה קטנה
      אחרי שזה מוכן. זה חייב להיות במקפיא או גם בטמפרטורת החדר זה נשמר?
      (לא רוצה שימס…)

      • malky adler ינואר 7, 2021 בשעה 6:55 am הגב

        לשמור מקרר.

    3. בתיה אוגוסט 11, 2021 בשעה 6:03 am הגב

      מלכי שלום,

      ראשית תודה על המענה המהיר והמקצועי
      האם אפשרי להעמיד את הטריקולד בבר בחדר ממוזג?

      • malky adler אוגוסט 11, 2021 בשעה 7:09 am הגב

        בהחלט. אפשר להמיד בבר בחדר ממוזג. אני משתדלת לא לשים הרבה ג'לטין כדי לא לפגום בטעם ולכן להערכתי כ3-4 שעות יכול לעמוד בבר. ממליצה לשים קפוא כי בדכ לא אוכלים מיד, עד שיאכלו זה יפשיר וכך ישרוד יותר טוב על הבר.

    4. יעל דצמבר 13, 2021 בשעה 8:49 am הגב

      היי נראה מדהים
      איך משתמשים בגלטין
      אשמח להסבר קצר

      • malky adler דצמבר 13, 2021 בשעה 8:52 am הגב

        יש כאן בקישור הסבר לעבודה עם ג'לטין

    5. תהילה אוקטובר 14, 2023 בשעה 10:16 pm הגב

      מהמם!
      נשמר טוב בהקפאה?

      • malky adler אוקטובר 16, 2023 בשעה 11:10 am הגב

        בהחלט

    6. מלכי ינואר 25, 2024 בשעה 6:35 am הגב

      הי מלכי
      המתכון טעים טעים ברמות !!

      אבלללל לא שייך לשים אותו על בר מאחר שממש ממש נמס מיד

      וממש דייקתי בכמויות. חבל לי:(( מה את ממליצה לי לעשות ???

      יש לי עדיין כמות רצינית שלא הקפאתי תצילי לי את הכמות הזו …

      תודה ענקית

      • malky adler ינואר 28, 2024 בשעה 7:25 am הגב

        המוס עומד יציב מספר שעות, זה עוגה שאני שמה על בר קפואה ומחזיקה כ3-4 שעות
        איזה ג'לטין הבשתמשת? האם שוקוד מריר 50% מוצקי קקאו לפחות?

    7. חני יולי 28, 2024 בשעה 5:36 pm הגב

      אפשר קישור לתבנית

      • malky adler אוגוסט 5, 2024 בשעה 1:05 pm הגב

        זה כל כך ישן שאני אפילו לא זוכרת איפה קניתי

    8. חיה ספטמבר 9, 2024 בשעה 3:05 pm הגב

      משנה סוג הגלטין?

      • malky adler ספטמבר 11, 2024 בשעה 12:01 pm הגב

        רצוי מחנויות מתמחות ולא מהסופר

    השארת תגובה

    ביטול

    מלכי אדלר

    מלכי אדלר, קונדיטורית המתמחה במתכונים איכותיים ומיוחדים. מספקת שירותי קונדיטוריית פטיסרי לארועים בכשרות מהדרין. מעבירה סדנאות מקצועיות בטכניקות חדשניות, ועוסקת בבניית מתכונים לחברות וכתיבה עיתונאית.

    קרא עוד >

    ניווט מהיר
    • אודות מלכי
    • סדנאות
    • מתכונים
    • הפקת אירועים
    • מתכונים לחברות
    • מן התקשורת
    • שאלות נפוצות
    • About
    הישארו מעודכנים

    הצטרפו לניוזלטר של מלכי וקבלו עדכונים שוטפים, מתכונים בלעדיים, הטבות ועוד:

    שמרו על קשר

    טלפון: 054-4844331
    אימייל: malky@malky-adler.co.il

    מוזמנים לעקוב:

    • Facebook
    • YouTube
    • Instagram
    Created by Web3d
    כל הזכויות שמורות 2018 © מלכי אדלר malky adler
    גלילה לראש העמוד
    דילוג לתוכן
    פתח סרגל נגישות כלי נגישות

    כלי נגישות

    • הגדל טקסטהגדל טקסט
    • הקטן טקסטהקטן טקסט
    • גווני אפורגווני אפור
    • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
    • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
    • רקע בהיררקע בהיר
    • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
    • פונט קריאפונט קריא
    • איפוס איפוס