• Facebook
    • YouTube
    • Instagram
  • להזמנות ומידע נוסף חייגו 054-4844331

  • מלכי אדלר
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    מלכי אדלר
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    טריקולד פרווה
    דף הבית / מתכונים / מתכונים לאירוח

    טריקולד פרווה

    אחד המתכונים הכי נצפים באתר הוא הטריקולד שלי, אני מקבלת עשרות תמונות והודעות של אנשים שהכינו שוב ושוב ומאד אהבו, נתבקשתי ואותגרתי להכין גרסה פרווה של טריקולד שתהיה גם טעימה, אחר אין ספור ניסיונות הגעתי למתכון שבני הבית והאורחים שלי ממש אהבו, מקווה שגם אתם תנסו ותאהבו, אשמח לשמוע אם הכנתם ואיך יצא. גם תמונות יתקבלו בברכה.

     

     

    קוטר 24 (גובה 6)

    חומרים:

    בסיס דקואז

    50 גרם (1/2 כוס פחות כף) אבקת סוכר
    50 גרם (2/3 כוס) אבקת שקדים
    2 חלבונים M (50 גרם)
    25 גרם (1/8 כוס) סוכר

    מוס שוקולד מריר

    60 גרם (1/4 כוס) שמנת צמחית
    55 גרם (1/4 כוס פחות כפית) חלב סויה או חלב קוקוס
    24 גרם (2 כפות) סוכר
    27 גרם (1 חלמון L) חלמון
    170 גרם שוקולד מריר
    200 גרם שמנת צמחית

    מוס שוקולד "חלב"

    60 גרם (1/4 כוס) שמנת צמחית
    55 גרם (1/4 כוס פחות כפית) חלב סויה או חלב קוקוס
    24 גרם (2 כפות) סוכר
    27 גרם (1 חלמון L) חלמון
    50 גרם שוקולד מריר (מומלץ לפחות 50%)
    190 גרם שוקולד לבן פרווה (לא צימקאו)
    3 גרם ג'לטין מומס ב18 גרם מים
    200 גרם שמנת צמחית

    מוס לבן

    270 גרם (כוס + כף) חלב סויה או חלב קוקוס
    66 גרם (1/3 כוס) סוכר
    20 גרם קורנפלור (בפסח למי שאינו אוכל קטניות 10 גר קמח תפו"א +10 גרם עמילן טפיוקה)
    1/2 מקל ווניל או 1/2 כפית משחת או תמצית ווניל
    4 חלמונים (66 גרם)
    30 גרם שוקולד לבן פרווה(לא צימקאו)
    6 גרם ג'לטין מומס ב36 גרם מים
    160 גרם שמנת צמחית

    ציפוי

    30 גרם שמנת צמחית
    35 גרם סוכר
    15 גרם גלוקוזה
    35 מ"ל מים
    15 גרם קקאו
    2 גרם ג'לטין מומס ב12 גרם מים

    אופן ההכנה:

    דקואז

    • מקציפים חלבונים וסוכר למרנג יציב
    • מנפים אבקת סוכר ואבקת שקדים ומקפלים למרנג
    • שוטחים בתבנית בקוטר 22
    • אופים 170בחום של מעלות כ15-20 דקות להזהבה
    • מצננים ומעבירים למרכז רינג בקוטר 24

    מוס שוקולד מריר

    • מערבבים חלב, שמנת (הכמות הקטנה) חלמונים וסוכר
    • מבשלים תוך כדי עירבוב עד הסמכה קלה (למי שיש מדחום 84 מעלות)
    • מסננים ויוצקים על השוקולד (ניתן להמיס חלקית את השוקולד על מנת להקל על הטחינה בבלנדר)
    • טוחנים בבלנדר מוט על לקבלת תערובת חלקה
    • מצננים ל35 מעלות
    • מקציפים את השמנת למרקם יוגורט ומקפלים לתערובת
    • יוצקים על הדקואז ומקפיאים כשעה – שעה וחצי להתייצבות

    מוס שוקולד "חלב"

    • מערבבים חלב, שמנת (הכמות הקטנה) חלמונים וסוכר
    • מבשלים תוך כדי עירבוב עד הסמכה קלה (למי שיש מדחום 84 מעלות)
    • מסננים ויוצקים על השוקולדים והג'לטין (ניתן להמיס חלקית את השוקולד על מנת להקל על הטחינה בבלנדר)
    • טוחנים בבלנדר מוט על לקבלת תערובת חלקה
    • מצננים ל35 מעלות
    • מקציפים את השמנת למרקם יוגורט ומקפלים לתערובת
    • יוצקים על המוס המריר ומקפיאים כשעה – שעה וחצי להתייצבות

    מוס לבן

    • מרתיחים חלב ווניל
    • מערבבים קורנפלור סוכר וחלמונים
    • יוצקים את החלב הרותח על החלמונים ומחזירים לסיר לבישול עד להסמכה (כמו קרם פטיסייר)
    • מוסיפים שוקולד לבן וג'לטין וטוחנים בבלנדר מוט
    • מקררים עטוף בניילון נצמד על פני הקרם ל35 מעלות
    • מקציפים את השמנת למרקם יוגורט ומקפלים לתערובת
    • יוצקים על המוס ומקפיאים לילה להתייצבות מלאה

    ציפוי

    • מרתיחים שמנת סוכר וגלוקוזה
    • מוסיפים מים וקקאו ומרתיחים ל103 מעלות
    • מוסיפים ג'לטין וטוחנים
    • מקררים ל35 מעלות ויוצקים שכבה דקה על העוגה
    • מעבירים למקרר להפשרה מלאה לפני ההגשה

    טריקולד פרווה

    צילום: אסף אמברם סטיילינג: נועה קנריק

    קישור מקוצר: https://tinyurl.com/yal26jyx
    שיתוף
    פורסם ב: מתכונים לימי הולדת, מתכונים לפסח, עוגות ראווה, קינוחי פרווה תגיות: פרווה, שוקולד לבן, שוקולד מריר
    « הקודם
    הבא »

    מתכונים נוספים שעשויים לעניין אתכם

    עוגיות שוקולד צ'יפס לפסח

    עוגיות שוקולד צ'יפס כשרות לפסח

    בחושה פיסטוק ללא גלוטן

    בחושה פיסטוק ללא גלוטן

    טארט שוקולד לוז לפסח

    טארט שוקולד לוז לפסח

    קטגוריות נוספות

    עוגות ראווה >
    עוגות שמרים >
    עוגות בחושות >
    קינוחי כוסות >
    קינוחים אישיים >

    פגשו אותי בפייסבוק

    מלכי אדלר‏

    עקבו אחריי באינסטגרם

    מלכי אדלר באינסטגרם >

    עוגת מוס פטל ווניל
    ריבועי שוקולד שומשום
    מוס שוקולד חלב וקסיס
    מוס שוקולד לבן וקרמל
    טריקולד פרווה
    מגנום ווניל קרמל
    הישארו מעודכנים לפני כולם!

    125 תגובות

    1. בלהה שוק נובמבר 8, 2018 בשעה 10:14 pm הגב

      בס"ד

      ערב טוב מלכי

      אם רוצים לעשות טריקולד בכוסות האם צריך את הג'לטין?

      • malky adler נובמבר 9, 2018 בשעה 6:25 am הגב

        אם את לא משנעת את הכוסות אפשר לוותר

    2. הדסה נובמבר 25, 2018 בשעה 7:39 am הגב

      היי מלכי,
      אשמח לדעת מדוע אין ג׳לטין בשכבת מוס השוקולד המריר. )אני רוצה לוודא שזו לא טעות :-))

      • malky adler נובמבר 25, 2018 בשעה 9:40 am הגב

        אין ג'לטין מכיוון שבשוקולד מריר עם אחוז מוצקי קקאו גבוה אין צןרך בג'לטין, השוקולד מייצב את המוס

    3. הדסה נובמבר 25, 2018 בשעה 10:13 am הגב

      טרם הכנתי. רציתי לוודא מראש 😉
      תודה על המענה הזריז

    4. שושנה ביטון דצמבר 25, 2018 בשעה 8:42 pm הגב

      ערב טוב מלכי מקסימה מה שלומך. עם איזה שוקולד בדיוק להשתמש בעוגה במקום צימקאו. תודה

      • malky adler דצמבר 27, 2018 בשעה 9:55 am הגב

        לכרמית יש שוקולד לבן פרווה על בסיס חמאת קקאו

    5. ש. נ. ינואר 17, 2019 בשעה 2:42 pm הגב

      איפה ניתן להשיג גלוקוז?

      • malky adler ינואר 17, 2019 בשעה 2:44 pm הגב

        בכל החנויות המתמחות באפיה

    6. יוכי יוני 28, 2019 בשעה 6:14 am הגב

      שלום מלכי הכנתי את הטריקולד לפי ההוראות אבל השכבה האמצעית יצאה רכה של השוקולד חלב למה ?

      • malky adler יוני 28, 2019 בשעה 10:00 am הגב

        באיזה שוקולד השתמשת? האם שמת גלטין לפי הכמות במתכון? ובאיזה ג'לטין השתמשת?

    7. יוכי יוני 30, 2019 בשעה 12:33 pm הגב

      השתמשתי בשוקולדציפס לבן ובגלטין של מיה קניתי היום מטבעות שוקולד לבן מריר של חברת קשת האם זה יותר מתאים

      • malky adler יולי 1, 2019 בשעה 12:12 pm הגב

        שוקולד ציפס זה צימקאו, ממש לא טוב. אני לא מכירה מה מוכרים בקשת,, ייתכן שזה צימקאו. אני ממליצה על שוקולד לבן פרווה של כרמית שמכיל חמאת קקאו ובשום אופן לא צימקאו. ג'לטין ממליצה לקנות בחנויות מתמחות

    8. יוכי יולי 2, 2019 בשעה 9:03 am הגב

      מאיפה קונים את השוקולד פרווה לבן של כרמית ? בסופר יש רק את החלבי

      • malky adler יולי 2, 2019 בשעה 11:16 am הגב

        בחלנויות מתמחות. מניחה שבקשת גם יש. פשוט לבקש

    9. דבורי אוגוסט 8, 2019 בשעה 7:55 am הגב

      מה את ממליצה סויה או חלב קוקוס?
      ושל איזו חברה

      • malky adler אוגוסט 8, 2019 בשעה 8:19 am הגב

        מה שטעים לך

    10. דבורי אוגוסט 10, 2019 בשעה 8:09 pm הגב

      הכנתי ויצא מושלם!
      תודה על המתכון

    11. יוכי אוגוסט 25, 2019 בשעה 7:36 pm הגב

      הכנתי את הטריקולד לאירוע של חברה ואחרי כמה דקות שהעוגה היתה בחוץ השיכבה האמצעית והתחתונה נמסה למרות ששמתי שוקולד של כרמית עם חמאת קקאו למה זה קורה ?

      • malky adler אוגוסט 26, 2019 בשעה 6:50 am הגב

        האם שמת ג'לטין לפי ההוראות במתכון? כמה אחוז מוצקי קקאו היה השוקולד?

    12. חני ספטמבר 9, 2019 בשעה 7:52 am הגב

      למה הכל בגרמים? ולא כוסות/כפות?

      • malky adler ספטמבר 9, 2019 בשעה 7:55 am הגב

        קונדיטוריה זה מדע מדוייק, זה לא בישול ששמים לפי העין. משקל זה מדוייק ונפח לא. אני משתדלת לכתוב גם בנפח (ואני מתייחסת לכוסות מדידה אוניברסליות) לדוגמא לשקול ממרח בכף ניסיתי כמה פעמים, פעם יצא יותר גדוש פעם פחות זה יכול לנוע בפערים גדולים.
        וחוץ מזה יש במתכון בסוגריים גם נפח (כוסות וכפות)

    13. נעמי בשארי אוקטובר 23, 2019 בשעה 2:39 pm הגב

      שלום, אני רוצה להכין את העוגה, אם אני אכין את שלושת השכבות הראשונות ביום אחד ואז אשאיר בהקפאה עד יום למחר בערב ורק אז אמשיך את שני השכבות האחרות זה אפשרי?

      • malky adler אוקטובר 23, 2019 בשעה 3:17 pm הגב

        לא ממש הבתי. את רוצה להכין את כל השכבות ואטיפה תשמרי אותן בינתיים כל הלילה? אם תכיני את 2 השכבות ולא תשפכי על השכבה הראשונה הן יתייצבו לך ולא תוכלו למזוג אותם.

    14. זי'זל בן יאיש אוקטובר 27, 2019 בשעה 1:40 pm הגב

      היי רוצה להכין את הטריקולד אבל לא אוהבים ג'לטין האם אפשר לשים אינסטנט במקום וכמה?תודה רבה

      • malky adler אוקטובר 28, 2019 בשעה 4:50 am הגב

        אינסטנט פודינג לא מחליף ג'לטין

    15. אס נובמבר 5, 2019 בשעה 8:08 pm הגב

      הכנתי, יצא מושלם! חוץ מהבסיס שנדבק לתחתית ונאלצתי לוותר עליו. מה לדעתך הסיבה?
      והאם אפשר להמיר אותה לחלבי באותו יחס של חלב, שמנת מתוקה ושוקלד חלב?

      • malky adler נובמבר 6, 2019 בשעה 6:55 am הגב

        שימי את הבסיס על נייר אפיה ותשחררי ממנו אחרי האפיה, לפני שאת יוצקת את המוס.
        למתכון החלבי תעשי את המתכון בקישור כאן

    16. אס נובמבר 6, 2019 בשעה 2:36 pm הגב

      תודה על המענה! ראיתי את המתכון החלבי.בכוונה שאלתי על המתכון של הפרווה כי שכבת השוקולד הלבן ממש כמו קרם פטיסייר ואת זה הייתי רוצה בגרסה החלבית..

      • malky adler נובמבר 7, 2019 בשעה 3:24 pm הגב

        אפשרי

    17. טלי לוי נובמבר 20, 2019 בשעה 6:41 am הגב

      שלום מלכי יקרה,

      העוגות שלך לעונג ולתפארת. ישר כוח גדול.

      רציתי להבין למה להכין את שכבת הבסיס בקוטר 22 ואז את שאר העוגה בקוטר 24. יש לזה משמעות ? או שניתן להכין את כל השכבות בקוטר 24 ? אני מתכנתת להכין את העוגה לערב שבת קודש לכבוד יום הנישואים של בתי ובעלה… אשמח לתשובה בהקדם, רצה להכין כבר היום.. 🙂

      • malky adler נובמבר 20, 2019 בשעה 7:29 am הגב

        את יכולה להכין הכל ב24. אני לא אוהבת שרואים את שכבת הבסיס כי היא אפויה ואף פעם לא ממש מדוייקת בגובה ולכן מעדיפה לעשות אותה מעט יותר קטנה ולצקת מעליה את שכבת המוס כך שמבחוץ השכבות מדוגמות

      • דבי ספטמבר 29, 2022 בשעה 10:06 am הגב

        היי
        אני רוצה להכין את העוגה עכשיו, ואני צריכה אותה לערב, זה קריטי שהיא תיהיה לילה במקפיא? או 4 שעות יספיקו?

        • malky adler ספטמבר 29, 2022 בשעה 10:17 am הגב

          אני לא בטוחה שיש לך מספיק זמן להקפאה בין השכבות.
          לא קריטי לילה. פשוט צריך שיהיה יציב כדי לשחרר מהרינג.

    18. טלי לוי נובמבר 20, 2019 בשעה 7:13 am הגב

      הי מלכי,

      יש משמעות לגובה התבנית??

      • malky adler נובמבר 20, 2019 בשעה 7:30 am הגב

        את צריכה שהתבנית תכיל את כל שכבות העוגה.

    19. טלי לוי נובמבר 21, 2019 בשעה 7:19 am הגב

      הי מלכי, אני באמצע הכנת השכבות. האם הגלוקוזה הכרחית ממש ?? אין לי..

      • malky adler נובמבר 21, 2019 בשעה 7:21 am הגב

        תכיני גנאש רגיל. בציפוי הזה צריך גלוקוזה.

    20. חיותה אשרי דצמבר 1, 2019 בשעה 2:52 pm הגב

      היי, רציתי לשאול, אני מעוניינת להכין אותה אבל בגובה של 9 סמ ולא שש, כול שכה להוסיף לה עוד רבע מהמרכיבים כדי להגיע לגובה הרצוי? ובנוסף רוצה לוודא ששכבות לא ימסו לי הגלטין כמובן אוסיף אבל משתמשת בשוקולד מריר 60% של לובקה ושוקולד לבן פרווה שקניתי מחנות מתמחה באפייה אבל לא יודעת כמה המוצקים שבו.. אשמח לדעת מה דעתך! תודה רבה

      • malky adler דצמבר 1, 2019 בשעה 10:19 pm הגב

        את צריכה לעשות את כל המתכון פי 1.5

    21. טני פברואר 11, 2020 בשעה 9:36 am הגב

      הי,
      האם אין סכנה בביצים מאחר והן מבושלות בטמפרטורה מתאימה? תודה!

      • malky adler פברואר 11, 2020 בשעה 9:40 am הגב

        הביצים מבושלות ל84 מעלות. זה יותר מביצה עיין 🙂
        פיסטור ביצים הוא בערך ב60 מעלות.

    22. שירי מרץ 10, 2020 בשעה 7:50 pm הגב

      שלום מלכי, הכנתי את העוגה לפי ההוראות, השכבה האמצעית השוקולד חלב ממש נמסה, השתמשתי בשוקולד לבן פרווה של פוליבה. אשמח להכוונה. תודה

      • malky adler מרץ 10, 2020 בשעה 8:44 pm הגב

        לא מכירה את השוקולד של פוליבה, בטוח שזה לא צימקאו לבן? . באיזה שוקולד מריר השתמשת? כמה אוחז מוצקי קקאו?

    23. שירי מרץ 11, 2020 בשעה 12:11 pm הגב

      שוקולד לבן פרווה של פוליבה זה לא צמקאו, לא ניתן להשיג שוקולד כרמית פרווה בחנויות מתמחות (אולי רק במפעל) הוספתי שוקולד מריר של ורד הגליל עד 50%, אולי אין מספיק אחוז מוצקי קקאו בשוקולד הלבן.
      קצת בעייתי להכין את העוגה הזו כשמדובר בסוג אחד של שוקולד לבן פרווה, אולי הפתרון לעוגה הזו, זה להוסיף חמאת קקאו. כי השכבה האמצעית ממש נמסה.

      • malky adler מרץ 11, 2020 בשעה 12:27 pm הגב

        דווקא יש בהרבה חנויות כרמית. לצערי לא מכירה את השוקולד של פוליבה (לכן ממליצה על מה שאני מכירה) , העוגה נעשתה ע"י אלפי איש אני בטוחה שאפשר עם פוליבה תנסי להוסיף עוד 2 גרם ג'לטין

    24. שירי מרץ 12, 2020 בשעה 2:39 pm הגב

      תודה רבה על הסבלנות וההסברים השכבה הלבנה יצאה פשוט מושלמת, אפשר להוסיף גם קורנפלור לשכבה האמצעית?

      • malky adler מרץ 13, 2020 בשעה 5:49 am הגב

        את יכולה להכין את השכבה הלבנה עם שוקולד מריר ולהשתמש בה כשכבה אמצעית.

        • ספיר אפריל 20, 2020 בשעה 4:20 pm הגב

          היי מלכי, כשכתבת שניתן להשתמש בשכבה הלבנה עם שוקולד מריר כשכבה האמצעית. התכוונת פשוט להחליף את ה30 גרם שוקולד לבן ב30 גרם שוקולד מריר ושכל שאר המרכיבים נשארים זהים? תודה רבה

          • malky adler אפריל 21, 2020 בשעה 8:49 am הגב

            אפשרי, זה כמובן פחות שוקולדי. (לא זוכרת איפה כתבתי 🙂 )

    25. Hodaya מאי 14, 2020 בשעה 5:24 am הגב

      הי מלכי, בוקר טוב.

      אפשרי להשתמש במתכון של המוסים לצורך הכנת מגנומים פרווה כקינוח?

      לשפוך לתבניות, להקפיא ואז לטבול בשוקולד?

      • malky adler מאי 14, 2020 בשעה 5:51 am הגב

        כן, קחי בחשבון שמוס יותר טעים מופשר ולא ישר מהקפאה

    26. מירי אוגוסט 24, 2020 בשעה 8:14 pm הגב

      אם אני מחליטה לוותר על הג'לטין, יש צורך להוסיף נוזלים? (כיון שאת הג'לטין ממיסים במים).
      יש אפשרות להכין בכוסות?

      • malky adler אוגוסט 24, 2020 בשעה 8:25 pm הגב

        אם את מחליטה לוותר על הג'לטין בעוגה תימס.
        כל מוס אפשר להכין בכוסות

    27. מרים אוקטובר 8, 2020 בשעה 11:46 am הגב

      שלום מלכי, המתכון נראה מעולה. אני רוצה להכין אותו בתוך כלי זכוכית (בצורת גביע גדול). איך את ממליצה לי להכין, עם השקף והתבנית. תודה רבה

      • malky adler אוקטובר 8, 2020 בשעה 12:22 pm הגב

        אם את עושה בכלי זכוכית אני מניחה שלא תוכלי לפרוס פרוסות יפות, אלא יקחו עם כף? . אין צורך בשקף כי זה נשאר בכלי.

    28. יולי דצמבר 23, 2020 בשעה 1:48 pm הגב

      שלום מלכי ,
      אני באמצע הכנת העוגה ,
      נשאר לי רק להכין את המוס הלבן ,
      עכשיו שמתי לב שבמקום חלמונים הכנתי את שתי השכבות הראשונות של המוס עם חלבונים ,
      חוסר ריכוז …
      המוס נראה שמתקשה יפה , השאלה עד כמה זה נורא?
      תודה רבה.

      • malky adler דצמבר 23, 2020 בשעה 3:38 pm הגב

        חלבון מכיל יותר מים ופחות שומן מאשר חלמון. מניחה שזה ישפיע על המרקם. מניחה שעדיין יהיה טעים.

    29. יולי דצמבר 25, 2020 בשעה 8:05 am הגב

      היי מלכי ,
      אז אחרי הבלבול שלי בין החלמונים לחלבונים ,
      חזרתי לעדכן …
      אתמול אכלנו את העוגה , והיא הייתה פצצה !!
      המרקם לא נהרס והבלבול שלי למזלי לא הורגש,
      אפילו שהעוגה עמדה עוד כמה שעות בחוץ אחרי החיתוך , היא הייתה יציבה וטעימה.
      תודה רבה ושבת שלום.

    30. Efrat פברואר 4, 2021 בשעה 10:40 am הגב

      שלום. רציתי לדעת האם קצפת צמחית מחליפה שמנת צמחית? ואם לא איפה אפשר להשיג שמנת צמחית
      תודה על המתכונים המנצחים!!!

      • malky adler פברואר 4, 2021 בשעה 1:19 pm הגב

        מה זה קצפת צמחית? כשמקציפים שמנת צמחית היא הופכת לקצפת. את לא קונה את זה מוקצף

    31. קורן שרה פברואר 10, 2021 בשעה 8:43 pm הגב

      האם אפשר להשתמש לשכבה של השוקולד "חלבי" בשוקולד "כמו חלבי" של כרמית במקום שוקולד מריר + שוקולד לבן של כרמית , אם כן באיזה כמות ? תודה

      • malky adler פברואר 11, 2021 בשעה 6:20 am הגב

        עדיף לעשות את העוגה כמו שהיא. לא יודעת כמה הוא יציב ואם צריך יותר גלטין.

    32. רחל פברואר 11, 2021 בשעה 1:49 pm הגב

      הי מלכי נהנית מהאתר המושלם שלך! תודה רבה!
      שאלה לי כשאני שופכת את הגנאש לציפוי על עוגה שקפואה היטב הוא לא יוצא לי חלק ומושלם הוא מתקרש מיד כשנוגע בעוגה הקפואה. תוכלי לאמר לי למה? הציפוי שכתבת כאן הוא יותר יפה מבחינת המרקם והנראות מגנאש?

      • malky adler פברואר 11, 2021 בשעה 1:53 pm הגב

        תשפכי את הגנאש כשהוא ב35 מעלות.
        הציפוי במתכון הוא יותר מבריק ויפה

    33. רחל פברואר 11, 2021 בשעה 9:51 pm הגב

      וואו תודה ענית לי על שאלתי הקודמת כזה מהר. תודה!
      אני רוצה לעשות את הציפוי הזה לחלבי ממליצה? להחליף לשמנת וכל השאר באותו יחס מידה?

      • malky adler פברואר 12, 2021 בשעה 6:43 am הגב

        למה לעשות ציפוי חלבי לעוגה פרווה? יש כאן טריקולד חלבי

    34. רחל מרץ 9, 2021 בשעה 4:02 pm הגב

      חלב שקדים גם הולך? יותר מסתדרת עם הטעם.

      • malky adler מרץ 9, 2021 בשעה 5:40 pm הגב

        בהחלט

    35. שרי יוני 14, 2021 בשעה 2:00 pm הגב

      מלכי שלום.
      מעונינת להכין את הטריקולד לארוע בר מצוה.
      איך את ממליצה להפשיר אותו?
      האם מהמקפיא לאולם?
      או שקודם במקרר?
      ועוד שאלה, את שמה שקף בפנים הרינג, או שהטריקולד משתחרר יפה מהרינג?
      תודה, העוגה נראית מושלמת!!!

      • malky adler יוני 15, 2021 בשעה 9:44 am הגב

        את יכולה להוציא ישר מהמקפיא.
        בטריקולד שמים שקף כי כשמחלצים את הרינג השכבות יכולות להימרח זו על זו.

    36. נעמי יולי 21, 2021 בשעה 1:16 pm הגב

      היי,
      נראה מצוין! רוצה להכין לחמותי, הבעיה שאצלם המקפיא בשבת לא מספיק חזק.. זה יצא טוב או יש סכנה שימס?
      ואיך מגישים? ישר מהמקפיא או מפשירים קודם במקרר/בחוץ?
      תודה!

      • malky adler יולי 23, 2021 בשעה 5:23 am הגב

        אחרי שהעוגה מוכנה אפשר לשמור במקרר שם היא תפשיר לאיטה. אוכלים אותה מופשרת ולא קפואה. (לא במיקרו חס וחלילה) .

    37. נעמי יולי 21, 2021 בשעה 7:30 pm הגב

      היי מלכי,
      חזרתי עכשיו ממסע קניות מצרכים לעוגה.. לפני שאני מתחילה – אשמח לדעתך על 2 שאלות שיש לי כדי שלא יהיה לי פשלה בעוגה: קניתי ג'לטין דגים (צ'וקי מוצרי אפיה) כתוב על זה: לערבב 1 גר' עם 6 גר' מים קרים להעביר למקרר ולהמשיך לפי המתכון. זה אומר שצריך לעשות את זה ואז להוסיף את המים שאת אומרת? או להתעלם מזה ולשים רק את כמות המים שאת כתבת? דבר שני – קניתי שוקולד פרווה לבן , היה את זה והיה צמקאו לבן, – בחרתי את השוקולד, השאלה אם זה מתאים? (ארוז באריזה שלהם) כי יש גם חמאת קקאו – זה גם טוב?
      המון תודה!

      • malky adler יולי 23, 2021 בשעה 5:21 am הגב

        אני כותבת את הכמות שצריך להוסיף לאבקה. לא מוסיפים פעמיים. על כל גרם ג'לטין 6 גרם מים.
        לפי מה שכתוב במתכון . שוקולד לבן פרווה של כרמית או אינטרגטה הוא בסדר.

    38. נעמי יולי 24, 2021 בשעה 7:26 pm הגב

      חוזרת לעדכן:

      יצא פצצהההה! אמנם המון המון עבודה אבל יצא מעולה, מרשים וטעים, רק הציפוי העליון לא נמזג לי חלק כמו בתמונה.. הוא מתקשה תוך שניות והייתי צריכה למרוח אותו. מה הפתרון לפעם הבאה? שפכתי ישר אחרי שטחנתי אותו.

      • malky adler יולי 25, 2021 בשעה 6:02 am הגב

        צריך שהגנאש יהיה חמים ונוזלי כשיוצקים העוגה

    39. מיכל נובמבר 12, 2021 בשעה 7:55 am הגב

      היי,
      אני עוקבת אחרי המתכונים המדהימים שלך.
      רציתי לשאול איך עושים את הקישוט מעל העוגה?
      הוא ממש יפה

      • malky adler נובמבר 12, 2021 בשעה 8:26 am הגב

        זה דיסקיות של שוקולד מטומפרר.
        שמחה שאהבת.
        תמיד מוזמנת לסדנאות ללמד עוד

    40. רחלי מאי 28, 2022 בשעה 9:04 pm הגב

      הי מלכי אני רוצה להכין עוגת קומותיים ברינג 20 ו 16 נראה לך שהטריקולד מתאים ויחתך יפה? אני רוצה לצפות בגלסאז. זה לבר בבת מצווה.
      תודה מראש
      רחלי

      • malky adler מאי 29, 2022 בשעה 10:21 am הגב

        לא ניסיתי להכין עוגות מוס בקומותיים

    41. מירי אוגוסט 21, 2022 בשעה 4:16 pm הגב

      אני מעונינת להכין לבר, לשמחה.
      כמה זמן זה יכול להחזיק מעמד מחוץ למקרר מבלי שיתחיל להינמס?

      • malky adler אוגוסט 22, 2022 בשעה 10:13 am הגב

        יכול להחזיק בחדר ממוזג כ3-4 שעות. ממליצה לשים קפוא

      • malky adler אוגוסט 22, 2022 בשעה 10:16 am הגב

        יכול להחזיק בחדר ממוזג כ3-4 שעות. ממליצה לשים קפוא על הבר.

    42. חני אוקטובר 16, 2022 בשעה 7:57 am הגב

      אני רוצה להכין את העוגה

    43. תמר אוגוסט 30, 2023 בשעה 9:29 am הגב

      שלום מלכי
      רציתי לשאול, יש אפשרות במקום גלטין לשים חמאת קקאו, או להמיר רק חלק מהכמות?

      • malky adler אוגוסט 31, 2023 בשעה 3:44 pm הגב

        חמאת קקאו לא תייצב את המוס היא לא סופחת נוזלים

    44. תמר אוגוסט 31, 2023 בשעה 6:34 pm הגב

      תודה
      אם אני מערבבת את השוקולד הלבן עם חמאת קקאו זה אומר שיש יותר מוצקי קקאו?
      כי אם כן אז אפשר לערבב את השוקולד הלבן עם החמאת קקאו ולעשות כמו השכבה הכהה וקצת גלטין

      • malky adler ספטמבר 3, 2023 בשעה 9:45 am הגב

        חמאת קקאו זה שמןת את פוגמת בטעם

    45. שושי ספטמבר 22, 2023 בשעה 5:56 am הגב

      האם אפשר במקום שמנת צמחית להשתמש בקרם קוקוס?

      • malky adler ספטמבר 22, 2023 בשעה 10:52 am הגב

        אם את יכולה להקציף אותו כמו שמנת מתוקה אז אין בעיה

    46. shira נובמבר 8, 2023 בשעה 12:02 pm הגב

      הי רציתי לשאול לגבי הגלטין צריך לחכות עשר דק שיספח את הנוזלים ואז לחמם שוב שיהפוך לנוזל ואז להכניס לתערובת או מספיק לערבב עם המים ולשפוך ישר????????.

      • malky adler נובמבר 9, 2023 בשעה 10:27 am הגב

        אני אוהבת להמתין עד שיספח את כל הנוזלים ולחמם במיקרו עד לקבלת נוזל שקוף וחלק ואז להשתמש

    47. שירה נובמבר 8, 2023 בשעה 12:51 pm הגב

      האם הגלטין צריך להיות מומס?או קשה והוא נמס בגלל התערובת החמה?

      • malky adler נובמבר 9, 2023 בשעה 10:28 am הגב

        כשמוסיפים לתערובת חמה אפשר להכניס גם לא מומס וגם מומס

    48. רבקי דצמבר 26, 2023 בשעה 11:38 am הגב

      הי מלכי, אני כבר הכנתי בעבר וגן לי קרתה הבעיה ששכבה נמסה, לא זוכרת איזה שוקולד שמתי אבל רואה מהתגובות שלך שאת אומרת שצריך שיהיה בזה חמאת קקאו, אם לוקחים צימקאו ומוסיפים חמאת קקאו זה עוזר?

      • malky adler דצמבר 26, 2023 בשעה 12:25 pm הגב

        צימקאו זה לא טעים, לא משתמשים בצימקאו למוסים

        • רבקי דצמבר 26, 2023 בשעה 12:48 pm הגב

          אוקי, תודה לך על המענה המהיר………
          אבל אם לא אקפיד על הקפאה מלאה ממש כפי שרשמת זה נראה לך ימיס את העוגה יותר מהר?

          • malky adler דצמבר 27, 2023 בשעה 2:56 pm הגב

            אין קשר. הג'לטין הוא זה שמייצב והוא עובד גם בקירור.
            אבל אם תוציאי את העוגה לבר כמובן שאם היא קפואה היא תחזיק יותר זמן בחוץ. כי קודם היא תפשיר

    49. רבקי דצמבר 27, 2023 בשעה 8:36 pm הגב

      הי מלכי, אני אחרי הכנת 3 השכבות מלבד הציפוי התגלה לי שהשתמשתי בשמנת מתוקה חלבית ולא שמנת צמחית האם זה ישפיע על העוגה??

      • malky adler דצמבר 28, 2023 בשעה 7:40 am הגב

        היא תהיה יותר טעימה 🙂

    50. רבקי דצמבר 28, 2023 בשעה 8:25 am הגב

      לא לפחד שזה יימס?
      זה לא עושה יותר נוזלי את העוגה?

      • malky adler דצמבר 29, 2023 בשעה 1:10 pm הגב

        לא, יש ג'לטין

    51. ת.ח. מרץ 19, 2024 בשעה 2:29 pm הגב

      בעקבות בעיות של אלרגיה האם ניתן להמיר חלב סויה / קוקוס בחלב שקדים?
      אמור להיות שוני במרקם או בתוצאה?

      • malky adler מרץ 31, 2024 בשעה 12:11 pm הגב

        בהחלט אפשרי

    52. יוכי מאי 13, 2024 בשעה 10:12 am הגב

      האם הכמות של השוקולד במוס הלבן נכונה כתוב שם 30 גרם שוקולד
      תודה על המענה
      אוהבת את המתכונים

      • malky adler מאי 15, 2024 בשעה 6:06 am הגב

        כן

    53. ליטל יוני 20, 2024 בשעה 11:05 am הגב

      אבקת שקדים זה קמח שקדים?

      • malky adler יוני 27, 2024 בשעה 5:50 am הגב

        כן, שקדים מולבנים טחונים דק

    54. רותם אוגוסט 16, 2024 בשעה 11:25 am הגב

      היי מלכי
      את מכירה את השוקולד לבן פרווה של פוליבה? הוא בסדר מבחינת מוצקי קקאו?

      • malky adler אוגוסט 16, 2024 בשעה 2:45 pm הגב

        לא מכירה, תבדקי ברכיבים שיש חמאת קקאו ולא שומן אחר

    55. רותם אוגוסט 17, 2024 בשעה 11:22 pm הגב

      כתוב שיש בו 34% מוצקי קקאו ובמריר יש 55% זה נראה לך בסדר?

      • malky adler אוגוסט 22, 2024 בשעה 1:26 pm הגב

        כן

    56. רותם אוגוסט 18, 2024 בשעה 9:15 pm הגב

      חזרתי לעדכן!!
      יצא מווושלם!! לא הורגש שזה פרווה בכלל לא נמס מהר והיה מאוד מוצלח!! קיבלתי הרבה פידבקים טובים ואשמח שתגידי לי מלכי איפה אפשר לשתף אותך בתמונות 🙂
      יש לך מתכונים מעולים תודה רבה!!
      דבר נוסף, השתמשתי במריר של לובקה 55% מוצקי קקאו ובלבן פרווה של פוליבה 34% מוצקי קקאו ובאמת יצא מעולה!
      כמובן כל המצרכים נשקלו במשקל במדויק.

      • malky adler אוגוסט 22, 2024 בשעה 1:26 pm הגב

        מהממת. תודה רבה
        איזה כיף שאהבת.
        אפשר לשתף ולתייג באינסטגרם, אפשר לשלוח לי במייל

    57. רותם אוגוסט 23, 2024 בשעה 1:53 pm הגב

      שלחתי לך 🙂
      מייל ע"ש רות ביטון

    58. Shira אוגוסט 27, 2024 בשעה 8:39 am הגב

      מתכון מדהים!
      אין לי גלוקוזה וראיתי שהצעת לשים גנאש רגיל.
      כמה לשים שוקולד ושמנת בשביל עוגה זו?

      • malky adler ספטמבר 2, 2024 בשעה 8:01 am הגב

        אפשר בהחלט לצפות בגנאש.
        120 שוקולד ו120 שמנת צמחית

    59. שולמית ספטמבר 26, 2024 בשעה 10:15 pm הגב

      תקשיבי
      אהבתי ברמות!!!!!!!
      יוצא יפה ברמות
      לא מטורף להכנה
      וטעים רצחחח
      אני ממליצה לחלק את זה לשתיים זה יוצא גבוה מאוד,
      או לחלק לכוסיות אשיות זה יוצא מאוד יפה.
      תודה רבה לך!
      עזרת לי מאוד!
      זכית להיות שותפה להכנות לשבת

    60. רחל אוקטובר 1, 2024 בשעה 6:35 am הגב

      היי מלכי
      אני רוצה להכין את זה בכוסות יש עניין להכין את הבסיס דקואז?
      תודה רבה!

      • malky adler אוקטובר 6, 2024 בשעה 6:03 am הגב

        לא

    61. יהודית אוקטובר 16, 2024 בשעה 6:33 am הגב

      הכנתי את זה עכשיו לחג וחושבת שיצא ממש טוב
      שאלה לגבי השחרור של הרינג – עושים את זה לפני הציפוי? כמה זמן זה יכול לשבת במקרר בלי הרינג?
      תודה!

      • malky adler אוקטובר 25, 2024 בשעה 6:17 am הגב

        אני מצפה עם הרינג כדי להשאיר דפנות נקיות אפשר להשאיר עם השקף.
        יכול להיות במקרר 3-4 ימים

    62. ריקי מרץ 4, 2025 בשעה 7:46 am הגב

      הי מלכי :
      אני רוצה להכין את העוגה בצורת לב
      האם זה בסדר להכין אותה בתבנית רגילה ולא ברינג?
      או שעדיף רינג עגול ?

      • malky adler מרץ 12, 2025 בשעה 9:00 am הגב

        אפשר בכל תבנית או צורה, פשוט ברינג אפשר גם לתת מתנה או למכור ובתבנית התחתית נשארת עד שמסיימים לאכול את העוגה

    השארת תגובה

    ביטול

    מלכי אדלר

    מלכי אדלר, קונדיטורית המתמחה במתכונים איכותיים ומיוחדים. מספקת שירותי קונדיטוריית פטיסרי לארועים בכשרות מהדרין. מעבירה סדנאות מקצועיות בטכניקות חדשניות, ועוסקת בבניית מתכונים לחברות וכתיבה עיתונאית.

    קרא עוד >

    ניווט מהיר
    • אודות מלכי
    • סדנאות
    • מתכונים
    • הפקת אירועים
    • מתכונים לחברות
    • מן התקשורת
    • שאלות נפוצות
    • About
    הישארו מעודכנים

    הצטרפו לניוזלטר של מלכי וקבלו עדכונים שוטפים, מתכונים בלעדיים, הטבות ועוד:

    שמרו על קשר

    טלפון: 054-4844331
    אימייל: malky@malky-adler.co.il

    מוזמנים לעקוב:

    • Facebook
    • YouTube
    • Instagram
    Created by Web3d
    כל הזכויות שמורות 2018 © מלכי אדלר malky adler
    גלילה לראש העמוד
    דילוג לתוכן
    פתח סרגל נגישות כלי נגישות

    כלי נגישות

    • הגדל טקסטהגדל טקסט
    • הקטן טקסטהקטן טקסט
    • גווני אפורגווני אפור
    • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
    • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
    • רקע בהיררקע בהיר
    • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
    • פונט קריאפונט קריא
    • איפוס איפוס