• Facebook
    • YouTube
    • Instagram
  • להזמנות ומידע נוסף חייגו 054-4844331

  • מלכי אדלר
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    מלכי אדלר
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    טרמיסו לואקר
    דף הבית / מתכונים / מתכונים לאירוח

    טרמיסו לואקר

    טרמיסו הוא אחד המתכונים הקלים להכנה, ומהטעימים במיוחד. הפעם החלפתי את הביסקוטים מהמתכון המקורי בוופלים לואקר במילוי קרם אגוזים, כן, הן יצאו בכשרות מהודרת ללא חלב נכרי. השינוי הזה התקבל בברכה אצל בני המשפחה שהתלקקו מהקינוח.

    נסו גם אתם, וספרו אם אהבתם

    טרמיסו לואקר

    12 מנות

    חומרים:

    1/2 חבילה וופלים לואקר במילוי אגוזים

    כוס מים
    כף נס קפה מגורען

    קרם
    200 גרם שמנת מתוקה
    250 גרם מסקרפונה
    130 גרם אבקת סוכר
    כפית משחת ווניל או תמצית ווניל איכותית

    לפידור
    2 כפות קקאו

     

    טרמיסו לואקר

    אופן ההכנה:

    •  מחממים חלק מהמים וממיסים את הקפה, מוסיפים את יתרת המים.
    • חוצים את הוופלים ל2 לאורך. כך שמתקבלים 2 חלקים עם 3 שכבות וופל.
    • טובלים את הלואקר בקפה ומניחים בתחתית הצנצנת או הכוס. (אם יש צורך שוברים כדי להתאים את הגודל.
    • מקציפים את כל חומרי הקרם יחד לקרם יציב ומעבירים לשק זילוף.
    • מזלפים משכבה מעל הוופלים.
    • מפדרים במעט קקאו.
    • חוזרים שוב על השכבות, לואקר טבולים בקפה, קרם וקקאו.
    • שמים במקרר מספר שעות לספיגת טעמים.
    • אוכלים בתאבון.

     

     

    הכנתם? אהבתם? שתפו אותי. מוזמנים לכתוב גם בתגובות ואשמח לראות את התוצרים שלכם, שתפו באינסטגרם ובפייסבוק ותייגו אותי.

     

    המתכון הופק בשיתוף "לואקר"

    קישור מקוצר: https://tinyurl.com/sh2mlco
    שיתוף
    פורסם ב: מתכונים לאירועים חגיגיים, עוגות גבינה, קינוחי כוסות תגיות: חלבי, טרמיסו, לואקר, מסקרפונה
    « הקודם
    הבא »

    מתכונים נוספים שעשויים לעניין אתכם

    עוגת בלינצ'ס גבינה

    עוגת בלינצ'ס גבינה עם גנאש שלושה שוקולדים

    עוגת שכבות גבינה וקרמל

    קינוח שכבות גבינה וקרמל

    עוגות גבינה אישיות

    עוגת גבינה אישית במגוון ציפויים

    קטגוריות נוספות

    עוגות ראווה >
    עוגות שמרים >
    עוגות בחושות >
    קינוחי כוסות >
    קינוחים אישיים >

    פגשו אותי בפייסבוק

    מלכי אדלר‏

    עקבו אחריי באינסטגרם

    מלכי אדלר באינסטגרם >

    עוגת מוס פטל ווניל
    ריבועי שוקולד שומשום
    מוס שוקולד חלב וקסיס
    מוס שוקולד לבן וקרמל
    טריקולד פרווה
    מגנום ווניל קרמל
    הישארו מעודכנים לפני כולם!

    8 תגובות

    1. נעה מאי 31, 2022 בשעה 4:33 am הגב

      האם ניתן להכין מראש? כמה ימים? האם ניתן להקפיא?

      • malky adler מאי 31, 2022 בשעה 8:25 am הגב

        לשמור במקרר4-5 ימים
        ואפשר גם להקפיא.

    2. dana ספטמבר 8, 2022 בשעה 11:19 am הגב

      הי מלכי
      המתכון נראה ממש מוצלח
      אשמח לקבל כמויות בשביל להכין בתבנית מרובעת ולא בכוסות
      תודה
      דנה

      • malky adler ספטמבר 18, 2022 בשעה 7:32 am הגב

        תלוי בגודל התבנית המרובעת. לא ניסיתי אז קשה לי לענות.

    3. חדוה אוקטובר 8, 2022 בשעה 7:52 pm הגב

      איפה קונים מסקרפונה?

      • malky adler אוקטובר 9, 2022 בשעה 7:02 am הגב

        בסופר

    4. רחל רביבו מרץ 11, 2023 בשעה 9:01 pm הגב

      אייך אפשר לעשות פרווה וכמה ימים ניתן להקפיא תודה

      • malky adler מרץ 12, 2023 בשעה 9:16 am הגב

        זה מתכון שכל הרכיבים חלבבים, המרה שלהם תפגע בטעם.
        לכן עושים חלבי בלבד

    השארת תגובה

    ביטול

    מלכי אדלר

    מלכי אדלר, קונדיטורית המתמחה במתכונים איכותיים ומיוחדים. מספקת שירותי קונדיטוריית פטיסרי לארועים בכשרות מהדרין. מעבירה סדנאות מקצועיות בטכניקות חדשניות, ועוסקת בבניית מתכונים לחברות וכתיבה עיתונאית.

    קרא עוד >

    ניווט מהיר
    • אודות מלכי
    • סדנאות
    • מתכונים
    • הפקת אירועים
    • מתכונים לחברות
    • מן התקשורת
    • שאלות נפוצות
    • About
    הישארו מעודכנים

    הצטרפו לניוזלטר של מלכי וקבלו עדכונים שוטפים, מתכונים בלעדיים, הטבות ועוד:

    שמרו על קשר

    טלפון: 054-4844331
    אימייל: malky@malky-adler.co.il

    מוזמנים לעקוב:

    • Facebook
    • YouTube
    • Instagram
    Created by Web3d
    כל הזכויות שמורות 2018 © מלכי אדלר malky adler
    גלילה לראש העמוד
    דילוג לתוכן
    פתח סרגל נגישות כלי נגישות

    כלי נגישות

    • הגדל טקסטהגדל טקסט
    • הקטן טקסטהקטן טקסט
    • גווני אפורגווני אפור
    • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
    • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
    • רקע בהיררקע בהיר
    • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
    • פונט קריאפונט קריא
    • איפוס איפוס