טרמיסו הוא אחד המתכונים הקלים להכנה, ומהטעימים במיוחד. הפעם החלפתי את הביסקוטים מהמתכון המקורי בוופלים לואקר במילוי קרם אגוזים, כן, הן יצאו בכשרות מהודרת ללא חלב נכרי. השינוי הזה התקבל בברכה אצל בני המשפחה שהתלקקו מהקינוח.
נסו גם אתם, וספרו אם אהבתם
12 מנות
חומרים:
1/2 חבילה וופלים לואקר במילוי אגוזים
כוס מים
כף נס קפה מגורען
קרם
200 גרם שמנת מתוקה
250 גרם מסקרפונה
130 גרם אבקת סוכר
כפית משחת ווניל או תמצית ווניל איכותית
לפידור
2 כפות קקאו
אופן ההכנה:
- מחממים חלק מהמים וממיסים את הקפה, מוסיפים את יתרת המים.
- חוצים את הוופלים ל2 לאורך. כך שמתקבלים 2 חלקים עם 3 שכבות וופל.
- טובלים את הלואקר בקפה ומניחים בתחתית הצנצנת או הכוס. (אם יש צורך שוברים כדי להתאים את הגודל.
- מקציפים את כל חומרי הקרם יחד לקרם יציב ומעבירים לשק זילוף.
- מזלפים משכבה מעל הוופלים.
- מפדרים במעט קקאו.
- חוזרים שוב על השכבות, לואקר טבולים בקפה, קרם וקקאו.
- שמים במקרר מספר שעות לספיגת טעמים.
- אוכלים בתאבון.
הכנתם? אהבתם? שתפו אותי. מוזמנים לכתוב גם בתגובות ואשמח לראות את התוצרים שלכם, שתפו באינסטגרם ובפייסבוק ותייגו אותי.
המתכון הופק בשיתוף "לואקר"
קישור מקוצר: https://tinyurl.com/sh2mlco
האם ניתן להכין מראש? כמה ימים? האם ניתן להקפיא?
לשמור במקרר4-5 ימים
ואפשר גם להקפיא.
הי מלכי
המתכון נראה ממש מוצלח
אשמח לקבל כמויות בשביל להכין בתבנית מרובעת ולא בכוסות
תודה
דנה
תלוי בגודל התבנית המרובעת. לא ניסיתי אז קשה לי לענות.
איפה קונים מסקרפונה?
בסופר
אייך אפשר לעשות פרווה וכמה ימים ניתן להקפיא תודה
זה מתכון שכל הרכיבים חלבבים, המרה שלהם תפגע בטעם.
לכן עושים חלבי בלבד