• Facebook
    • YouTube
    • Instagram
  • להזמנות ומידע נוסף חייגו 054-4844331

  • מלכי אדלר
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    מלכי אדלר
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    כדורי סניקרס
    דף הבית / מתכונים / ממתקים וחטיפים

    כדורי סניקרס

    כדורי סניקרס, שכבה קראנצית עם חמאת בוטנים, מילוי קרמל עם שברי אגוזים וציפוי שוקולד חלב.

    אחרי שהכנתי את הכדורי קראנץ' עם קרמל לוז בגירסה הפרווה, החלטתי לעשות משהו דומה חלבי, ומכיוון שאני אוהבת שילוב של קרמל מלוח עם בוטנים החלטתי לנסות כדורי סניקרס.

    כדורי סניקרס

    בד"כ אני מכינה קרמל טופי קלאסי, הפעם רציתי שכל מי שמסתבך עם קרמל או חושש ממנו יוכל להכין את המתכון והכנתי קרמל פטנט ממש בלי סיכונים, קרמל שתמיד מצליח.

     

    17 כדורים קוטר 4 ס"מ

     

    חומרים:

    לקראנץ:

    140 גרם שוקולד לבן

    100 גרם חמאת בוטנים

    75 גרם שקדים קלויים טחונים דק

    75 גרם פייטה / שבבי וופל טחונים/ קורנפלקס טחון

    לקרמל פטנט

    150 גרם חלב מרוכז

    75 גרם חמאה

    90 גרם סוכר חום (לא סוכר דמררה)

    45 גרם גלוקוז

    2 גרם מלח אטלנטי או רגיל

    20 גרם בוטנים קלויים קצוצים

    ציפוי

    200 גרם שוקולד חלב

    20 גרם חמאת קקאו

    אופן ההכנה:

    קראנץ

    • ממיסים את השוקולד. מוסיפים את שאר החומרים ומערבבים
    • שמים כפית בתבנית שקעים חצי כדור קוטר 4 ס"מ
    • בעזרת כפית פריזאן עושים שקע במרכז של כל חצי כדור.
    • אפשר גם בעזרת ספטולה או סכין למרוח את הקראנץ' על דפנות השקע של התבנית כך שישאר באמצע מקום לקרמל.
    • מקפיאים בזמן שמכינים את הקרמל.

    קרמל

    • מרתיחים את כל החומרים חוץ מהבוטנים והמלח.
    • לאחר הרתיחה מסירים מהאש מוסיפים מלח ובוטנים קצוצים. (אם השתמשתם בבוטנים קלויים מומלחים וותרו על המלח)
    • מקררים את הקרמל בטמפרטורת חדר עד שמתייצב.
    • ממלאים כל שקע בקראנץ ומיד מצמידים 2 חצאים לכדור שלם. מחזירים למקפיא לפחות לשעה כדי שיהיה יציב וקפוא בזמן שמצפים.

    ציפוי

    • ממיסים שוקולד וחמאת קקאו
    • טובלים את הכדור בשוקולד ומעבירים לרשת
    • ממתינים מספר שניות שהשוקולד מתחיל להתייצב ומגלגלים על הרשת לקבלת אפקט קוצים.
    • שומרים במקרר, עדיף לאכול בטמפרטורת חדר.

     

    קישור מקוצר: https://tinyurl.com/y3jhp5jc
    שיתוף
    פורסם ב: ממתקים וחטיפים תגיות: בוטנים, חלבי, חמאת בוטנים, קרמל, שוקולד לבן
    « הקודם
    הבא »

    מתכונים נוספים שעשויים לעניין אתכם

    כדורי שוקולד עדן נפתלי זל

    כדורי שוקולד לזכר עדן נפתלי ז"ל

    אצבעות קראנץ ללא גלוטן

    אצבעות קראנץ ללא גלוטן

    בראוניז פאדג' קרמל

    בראוניז פאדג' קפה עם קרמל וגנאש

    קטגוריות נוספות

    עוגות ראווה >
    עוגות שמרים >
    עוגות בחושות >
    קינוחי כוסות >
    קינוחים אישיים >

    פגשו אותי בפייסבוק

    מלכי אדלר‏

    עקבו אחריי באינסטגרם

    מלכי אדלר באינסטגרם >

    עוגת מוס פטל ווניל
    ריבועי שוקולד שומשום
    מוס שוקולד חלב וקסיס
    מוס שוקולד לבן וקרמל
    טריקולד פרווה
    מגנום ווניל קרמל
    הישארו מעודכנים לפני כולם!

    46 תגובות

    1. שני פברואר 11, 2021 בשעה 8:06 am הגב

      אפשרי להחליף את הגלוקוז?

      • malky adler פברואר 11, 2021 בשעה 8:09 am הגב

        אפשר לעשות מתכון אחר של קרמל, בלי גלוקוז.
        ראי כאן בגלידוניות

        • הילה פברואר 15, 2023 בשעה 7:31 pm הגב

          שלום מלכי,אפשר להחליף את החמאת בוטנים בחמאת פיסטוק ואת השקדים טחונים בפיסטוק טחון ובפנים במקום שברי בוטנים לשים שברי פיסטוק?ולצפות בשוקולד לבן?

          • malky adler פברואר 16, 2023 בשעה 11:32 am הגב

            כן

    2. שוש פברואר 11, 2021 בשעה 3:00 pm הגב

      היי, חייב חמאת קקאו לציפוי או שניתן לוותר עליו?
      תןדה רבה

      • malky adler פברואר 12, 2021 בשעה 6:45 am הגב

        בלי חמאת קקאו הציפוי יוצא מאד עבה

    3. מיכל פברואר 11, 2021 בשעה 11:35 pm הגב

      וואו כמו תמיד אין על המתכונים שלך!!
      פשוט שלימות ברמה אחרת!
      גורמה!!!
      תודה!!

      במה אפשר להחליף את החלב המרוכז?

      • malky adler פברואר 12, 2021 בשעה 6:42 am הגב

        תודה. שמחה שאת אוהבת.
        אי אפשר להחליף את החלב המרוכז. אפשר לעשות מתכון אחר של קרמל עם סוכר ושמנת מתוקה.

    4. פלג פברואר 12, 2021 בשעה 9:52 am הגב

      היי מלכי, החמאת בוטנים בקראנץ זאת חמאת בוטנים כמו סקיפי וכאלה או חמאת בוטנים טבעית?
      תודה! נראה מדהים

      • malky adler פברואר 12, 2021 בשעה 9:55 am הגב

        טבעית (גם לסקיפי יש טבעית ויש עם סוכר)

    5. אא פברואר 14, 2021 בשעה 9:35 pm הגב

      מלכי עם אני רוצה שזה יחזיק מעמד לעיצוב אני צריכה לטמפרר את הציפוי השוקולד – בחלבי

      • malky adler פברואר 15, 2021 בשעה 7:05 am הגב

        תמיד כדאי לטמפרר, אני לא טימפררתי ושמרתי במקרר

    6. קורן שרה פברואר 14, 2021 בשעה 10:02 pm הגב

      אני יודעת שלא כדאי לעשות החלפות בחומרים אבל…… אפשר שמן / מחמאה / שמן קוקוס / נטורינה במקום החמאה בקרמל ?

      • malky adler פברואר 15, 2021 בשעה 7:04 am הגב

        יש מתכון לקרמל פרווה כאן.
        אני לא אוהבת לשים מרגרינה בקרמים. לדעתי חבל על העבודה, זה מקלקל את הטעם.

    7. קורן שרה פברואר 15, 2021 בשעה 8:42 pm הגב

      תודה על התשובה , אני כבר נסתי את הקרמל פרווה שבאתר והוא מאד טעים אבל נהיה טופי (הוא מתקשה) במתכון פה זה נראה שהקרמל נשאר קצת נוזלי . אם זה נכון יש דרך לקרמל נוזלי פרווה ?

      • malky adler פברואר 16, 2021 בשעה 8:52 am הגב

        גם בפרווה נשאר נוזלי אלא אם כן בישלת יותר זמן והנוזלים התאדו

    8. לימור פברואר 16, 2021 בשעה 5:58 pm הגב

      תודה יל המתכונים המדוייקים
      אם אין תבנית שקעים במה ניתן להכין את הכדורים הללו?

      • malky adler פברואר 17, 2021 בשעה 7:38 am הגב

        צריך תבנית כדי להכין. את יכולה להכין את המתכון הזה של סניקרס בלי תבנית שקעים

    9. הודיה פברואר 16, 2021 בשעה 6:24 pm הגב

      היי,
      נראה סוף! ממש כישרונית!
      מה נותנת פה החמאת קקאו?
      ראיתי שכתבת שבלי זה, יוצא ציפוי עבה, למה?

      תודה רבה

      • malky adler פברואר 17, 2021 בשעה 7:37 am הגב

        חמאת קקאו זה השמן של השוקולד, כשמוסיפים עוד שמן לשוקולד הוא נהיה דליל יותר והציפוי יותר דק

    10. נחמה פברואר 17, 2021 בשעה 5:05 pm הגב

      שוקולד לבן – חלבי?

      • malky adler פברואר 17, 2021 בשעה 5:07 pm הגב

        ברור, זה מתכון חלבי

    11. אור פברואר 17, 2021 בשעה 5:06 pm הגב

      הי מלכי
      רציתי לשאול גלוקוז וגלוקוזה זה אותו מוצר??????
      תודהה………..

      • malky adler פברואר 17, 2021 בשעה 5:07 pm הגב

        כן. שניהם בעצם מתייחסים לסירופ גלוקוזה

    12. נחמה פברואר 18, 2021 בשעה 4:22 pm הגב

      אני לא משיגה חלב מרוכז – יש תחליף?או איך להכין?

      • malky adler פברואר 19, 2021 בשעה 7:40 am הגב

        יש ככל סופר. בכל מקרה יש כאן מתכון

      • לאה מרץ 16, 2022 בשעה 8:41 am הגב

        אפשר להשיג בצוקי רבי עקיבא 90 בני ברק

    13. פנינה פברואר 20, 2021 בשעה 8:58 pm הגב

      היי מלכי נראה מושלם!!
      רציתי לשאול, יש אפשרות להכין בתבנית של כדורים שלמים? אם כן איך…
      תודה רבה

      • malky adler פברואר 21, 2021 בשעה 6:24 am הגב

        לא ממש

    14. פנינה פברואר 23, 2021 בשעה 10:10 am הגב

      היי מלכי, הכנתי יצא מושלם,
      רק הקרמל יצא לי בהיר מידי… מה יכולה להיות הסיבה?
      ניתן לשמור בהקפאה? הקרמל יפשיר אח"כ?

      • malky adler פברואר 23, 2021 בשעה 10:13 am הגב

        האם השתמשת בסוכר חום או בסוכר דמררה?
        אפשר להקפיא

    15. חנה פברואר 28, 2021 בשעה 10:09 am הגב

      הי
      הכנתי את זה וממש ממש מטורףףףףף!!!!!!!!

      טעים ומוצלח

      תודה

    16. פנינה מרץ 2, 2021 בשעה 1:07 pm הגב

      מלכי הכנתי עם סוכר חום לא דמררה,
      בכל מקרה טרפו את זה אבל סתם מעניין אותי לפעם הבאה

      • malky adler מרץ 2, 2021 בשעה 1:12 pm הגב

        כי צריך סוכר חום כהה

    17. יהודית מרץ 19, 2021 בשעה 12:00 am הגב

      היי מלכי מקסימה!
      כמה זמן זה מחזיק במקרר? וכמה זמן אפשר להקפיא?
      תודה מראש!

      • malky adler מרץ 19, 2021 בשעה 5:29 am הגב

        מחזיק במקרר לפחות שבוע. אפשר להקפיא

    18. חוי ספטמבר 22, 2021 בשעה 12:27 am הגב

      הי מלכי, כתבת כאן בתגובות סירופ גלוקוזה. אפשר להשתמש גם לא בסירופ?

      • malky adler ספטמבר 23, 2021 בשעה 5:06 am הגב

        ככה זה נקרא. יש אבקת גלוקוז וסירופ גלוקוז.
        כאן צריך את הסירופ גלוקוז

    19. מרים אוקטובר 25, 2021 בשעה 7:01 am הגב

      מלכי הכנתי את זה לקינוח לשמחה משפחתית . כולם אמרו שהם לא טעמו בחיים כזה דבר טעים!! אין על המתכונים שלך!

    20. אפרת ינואר 24, 2022 בשעה 5:51 pm הגב

      היי מלכי,
      חייבת לציין שאני נהנית מאד להכין את המתכונים שלך
      ומתתפעלת כל פעם מחדש מהיצירתיות שלך.
      תודה רבה!
      שאלה- אפשר להשתמש בקרוקנט בוטנים או שזה יצא מתוק מידי?

      • malky adler ינואר 25, 2022 בשעה 12:52 pm הגב

        לדעתי מתוק, זה בוטנים מסוכרים. אבל יש אנשים שאוהבים מתוק 🙂

    21. אליס ספטמבר 2, 2022 בשעה 3:26 pm הגב

      היי מלכי
      אין על המתכונים שלך,הכל מושלם וטעים מאוד.
      א. במה אפשר להחליף את חמאת הבוטנים?
      ב.האם ניתן להחליף את הבוטנים הגרוסים בשקדים/אגוזים?
      תודה .

      • malky adler ספטמבר 8, 2022 בשעה 10:21 am הגב

        א. אפשר להחליף חמאת בוטנים במחית פרלינה (נוגט)
        ב. כן

    22. פערי אוקטובר 31, 2022 בשעה 7:05 am הגב

      היי, הכנתי ויצא יותר ממושלם, נשאר לי מהקרמל של המילוי, האם ניתן להקפיא ולכמה זמן?

      • malky adler נובמבר 8, 2022 בשעה 11:45 am הגב

        בהחלט. 3 שבועות – חודש

    23. מירי יוני 7, 2023 בשעה 11:00 pm הגב

      היי, הכנתי ויצא מושלם ברמות,
      תודה לך על המתכונים המעולים

    השארת תגובה

    ביטול

    מלכי אדלר

    מלכי אדלר, קונדיטורית המתמחה במתכונים איכותיים ומיוחדים. מספקת שירותי קונדיטוריית פטיסרי לארועים בכשרות מהדרין. מעבירה סדנאות מקצועיות בטכניקות חדשניות, ועוסקת בבניית מתכונים לחברות וכתיבה עיתונאית.

    קרא עוד >

    ניווט מהיר
    • אודות מלכי
    • סדנאות
    • מתכונים
    • הפקת אירועים
    • מתכונים לחברות
    • מן התקשורת
    • שאלות נפוצות
    • About
    הישארו מעודכנים

    הצטרפו לניוזלטר של מלכי וקבלו עדכונים שוטפים, מתכונים בלעדיים, הטבות ועוד:

    שמרו על קשר

    טלפון: 054-4844331
    אימייל: malky@malky-adler.co.il

    מוזמנים לעקוב:

    • Facebook
    • YouTube
    • Instagram
    Created by Web3d
    כל הזכויות שמורות 2018 © מלכי אדלר malky adler
    גלילה לראש העמוד
    דילוג לתוכן
    פתח סרגל נגישות כלי נגישות

    כלי נגישות

    • הגדל טקסטהגדל טקסט
    • הקטן טקסטהקטן טקסט
    • גווני אפורגווני אפור
    • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
    • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
    • רקע בהיררקע בהיר
    • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
    • פונט קריאפונט קריא
    • איפוס איפוס