ממתק בטעמי באונטי, כדורי קוקוס מצופים בשוקולד מתפצח, קל להכנה וכיף לנשנוש.
כמות 30 יחידות
חומרים:
125 גרם (כוס +2/3 כוס) קוקוס
150 גרם חמאה
50 מ"ל (קצת פחות מ1/4 כוס) שמנת מתוקה
150 גרם (3/4 כוס) סוכר
לציפוי
200 גרם שוקולד
אופן ההכנה:
- ממיסים על אש נמוכה חמאה , סוכר ושמנת עד שמתקבלת תערובת אחידה
- מוסיפים את הקוקוס ומערבבים
- מקררים את התערובת להתייצבות
- מכינים כדורים בקוטר 3 ס"מ ומקפיאים כשעה
- ממיסים את השוקולד (רצוי לטמפרר) וטובלים את הכדורים
- מניחים על נייר אפייה ומצננים
- לאחר שהשוקולד מתייצב מסדרים את הכדורים על נייר אפיה, שמים שוקולד מריר בשק זילוף וגוזרים את קצה השקית כך שיווצר חור דק, מזלפים פסי שוקולד מעל הכדורים.
- יש לשמור את הכדורים בקופסה סגורה במקרר.
הערות:
- לגירסה פרווה ניתן להחליף את החמאה בשמן קוקוס.
צילום: נחמי וולף סטיילינג: מיכל ליבוביץ'
קישור מקוצר: https://tinyurl.com/yyrrrfpr
מלכי אדלר כשמך כן את.מלכה! קיבלתי המלצה עלייך מקרובת משפחה שלי מוריאל
תודה רבה