• Facebook
    • YouTube
    • Instagram
  • להזמנות ומידע נוסף חייגו 054-4844331

  • מלכי אדלר
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    מלכי אדלר
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    כדורי קראנץ קוקוס קרמל ושוקולד
    דף הבית / מתכונים / מתכוני פסח

    כדורי קראנץ קוקוס קרמל ושוקולד

    פטיפור מושלם, טבעוני – פרווה, ללא גלוטן. מעטפת קראנצ'ית עם קוקוס קלוי, שוקולד ומחית פרלינה שבתוכה קרמל לוז וכל הטוב הזה מצופה שוקולד .

    17 כדורים

    חומרים

    לקראנץ

    140 גרם שוקולד מריר

    100 גרם מחית פרלינה (נוגט)

    75 גרם אגוזי לוז קלויים טחונים

    120גרם קוקוס קלוי

    לקרמל

    100 גרם סוכר

    80 גרם גלוקוז

    160 גרם קרם קוקוס או שמנת צמחית

    1/2 כפית משחת ווניל  או תמצית ווניל

    2 גרם מלח ים אטלנטי או מלח גס

    60 גרם מחית פרלינה (נוגט)

    ציפוי

    200 גרם שוקולד מריר

    20 גרם חמאת קקאו

    אופן ההכנה:

    קראנץ

    • ממיסים את השוקולד ומוסיפים את שאר החומרים
    • מערבבים לתערובת אחידה
    • שמים בתבנית שקעים חצי כדור קוטר 4 ס"מ.
    • בעזרת פלטה מורחים את הקראנץ על דפנות התבנית כך שבמרכז נשאר שקע.
    • מקפיאים בזמן שמכינים את הקרמל

    קרמל

    • שמים בסיר סוכר וגלוקוזה
    • מבשלים עד לקבלת קרמל בצבע עינברי
    • במקביל מחממים קרם קוקוס ווניל
    • כשהסוכר מגיע לצבע הרצוי, מוסיפים את הקרם קוקוס החם ומערבבים
    • אם יש גושים ממשיכים לבשל על אש נמוכה עד לקבלת נוזל חלק
    • מצננים בערך ל70 מעלות ומוסיפים מלח ומחית לוז
    • טוחנים בבלנדר מוט לקבלת תערובת חלקה
    • ממלאים את השקעים שיצרנו בקראנץ, ומצמידים כל 2 חצאים לכדור שלם.
    • מחזירים למקפיא עד שהציפוי מוכן

    ציפוי:

    • ממיסים שוקולד וחמאת קקאו
    • טובלים את הכדורים בקפואים ומניחים על נייר אפיה
    • שומרים במקרר
    • אפשר להקפיא ולהפשיר לפני האכילה.

    קישור מקוצר: https://tinyurl.com/yj6oakne
    שיתוף
    פורסם ב: ממתקים וחטיפים, מתכונים טבעוניים, מתכונים לפסח תגיות: ללא גלוטן, מחית פרלינה, פסח, פרווה, קוקוס, שוקולד
    « הקודם
    הבא »

    מתכונים נוספים שעשויים לעניין אתכם

    כדורי שוקולד עדן נפתלי זל

    כדורי שוקולד לזכר עדן נפתלי ז"ל

    אצבעות קראנץ ללא גלוטן

    אצבעות קראנץ ללא גלוטן

    בראוניז פאדג' קרמל

    בראוניז פאדג' קפה עם קרמל וגנאש

    קטגוריות נוספות

    עוגות ראווה >
    עוגות שמרים >
    עוגות בחושות >
    קינוחי כוסות >
    קינוחים אישיים >

    פגשו אותי בפייסבוק

    מלכי אדלר‏

    עקבו אחריי באינסטגרם

    מלכי אדלר באינסטגרם >

    עוגת מוס פטל ווניל
    ריבועי שוקולד שומשום
    מוס שוקולד חלב וקסיס
    מוס שוקולד לבן וקרמל
    טריקולד פרווה
    מגנום ווניל קרמל
    הישארו מעודכנים לפני כולם!

    10 תגובות

    1. אורחת מרץ 31, 2021 בשעה 4:04 pm הגב

      יש תחליף לגלוקוזה?
      לא מצאתי כשל"פ

      • malky adler מרץ 31, 2021 בשעה 4:13 pm הגב

        יש גלוקוזה לפסח ואפילו ללא קטניות.
        אם יש לך סירופ תירס שזה קטניות.
        דבש במקרה הזה הוא לא תחליף טוב בקרמל.

    2. אילה ספטמבר 19, 2021 בשעה 10:23 pm הגב

      סירופ תירס יכול להוות תחליף לגלוקוזה?

      • malky adler ספטמבר 23, 2021 בשעה 5:07 am הגב

        כן

    3. אינה מאי 6, 2022 בשעה 8:59 am הגב

      היי , כשרשום אצלך במתכונים גלוקוז הכוונה לסירופ גלוקוז?

      • malky adler מאי 12, 2022 בשעה 7:35 am הגב

        כן

    4. פערי יולי 14, 2022 בשעה 3:32 pm הגב

      היי, נשאר לי קרמל מהכדורי קראנ'ץ קרמל לוז, זה יכול להתאים גם למתכון הנ"ל

      • malky adler יולי 14, 2022 בשעה 3:33 pm הגב

        בהחלט

    5. אילה פברואר 8, 2024 בשעה 8:05 am הגב

      זה נראה מעולה!!
      קניתי הכל למתכון, אבל נתקעתי בלי תבנית שקעים [היה לי וזרקתי :(]
      יש פתרון אחר? (יש לי תבנית של פרלינים אבל זה קטן..)
      לגבי הקוקוס- אפשר להחליף באבקת שקדים?
      תודה! המתכונים שלך נהדרים!

      • malky adler פברואר 12, 2024 בשעה 10:32 am הגב

        תבנית חצאי כדור היא מאד שימושית. ממליצהלך לקנות אחת.
        אפשר להחליף את הקוקוס בשבבי ופל (פייטה)

    השארת תגובה

    ביטול

    מלכי אדלר

    מלכי אדלר, קונדיטורית המתמחה במתכונים איכותיים ומיוחדים. מספקת שירותי קונדיטוריית פטיסרי לארועים בכשרות מהדרין. מעבירה סדנאות מקצועיות בטכניקות חדשניות, ועוסקת בבניית מתכונים לחברות וכתיבה עיתונאית.

    קרא עוד >

    ניווט מהיר
    • אודות מלכי
    • סדנאות
    • מתכונים
    • הפקת אירועים
    • מתכונים לחברות
    • מן התקשורת
    • שאלות נפוצות
    • About
    הישארו מעודכנים

    הצטרפו לניוזלטר של מלכי וקבלו עדכונים שוטפים, מתכונים בלעדיים, הטבות ועוד:

    שמרו על קשר

    טלפון: 054-4844331
    אימייל: malky@malky-adler.co.il

    מוזמנים לעקוב:

    • Facebook
    • YouTube
    • Instagram
    Created by Web3d
    כל הזכויות שמורות 2018 © מלכי אדלר malky adler
    גלילה לראש העמוד
    דילוג לתוכן
    פתח סרגל נגישות כלי נגישות

    כלי נגישות

    • הגדל טקסטהגדל טקסט
    • הקטן טקסטהקטן טקסט
    • גווני אפורגווני אפור
    • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
    • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
    • רקע בהיררקע בהיר
    • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
    • פונט קריאפונט קריא
    • איפוס איפוס