• Facebook
    • YouTube
    • Instagram
  • להזמנות ומידע נוסף חייגו 054-4844331

  • מלכי אדלר
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    מלכי אדלר
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    כדורי שוקולד וחלב מרוכז
    דף הבית / מתכונים / מתכונים מהירים

    כדורי שוקולד וחלב מרוכז

    כדורי שוקולד מהירים, מסוג המתכונים שכולם אוהבים, גם קל להכנה וגם טעים, סוגר פינה של נשנוש מתוק וקל.

    עד לפני זמן לא רב לא היה בנמצא בכשרות טובה ונאלצתי להכין חלב מרוכז לבד, היום כבר ניתן להשיג חלב מרוכז בכשרות מהודרת מה שעושה את המתכונים הרבה יותר נגישים. את כדורי שוקולד הללו הכנתי מחלב מרוכז ושוקולד. ניתן להכין חלב מרוכז לבד.

     

     

    20 כדורים

    חומרים:

    300 גרם שוקולד חלב או מריר
    300 גרם חלב מרוכז
    מעט תמצית או משחת ווניל
    190 גרם פתיבר טחון
    50 גרם קוקוס

    ציפוי

    מזרה שוקולד

    אופן ההכנה:

    • ממיסים את השוקולד
    • מוסיפים את החלב המרוכז והווניל ומערבבים לאיחוד
    • מוסיפים את הפתיבר והקוקוס ומערבבים
    • שמים את הבלילה במקרר כשעה להתייצבות כדי שנוכל לגלגל כדורים
    • מרטיבים מעט את הידיים
    • יוצרים כדורים קטנים ומגלגלים במזרה

    חלב מרוכז בייתי

    כמות : כ1.300 ק"ג

    חומרים:

    1 ליטר חלב
    ½ קג' סוכר (2.5 כוסות)
    50 גר' חמאה
    4 כפות קורנפלור
    ½ כוס מים

    אופן ההכנה:

    • מרתיחים חלב וסוכר על להבה בינונית
    • לאחר רתיחה מבשלים עוד חצי שעה
    • מוסיפים חמאה להמסה מלאה
    • מערבבים קורנפלור עם מים ומוסיפים לחלב בזרם דק
    • מבשלים עוד ¼ שעה תוך ערבוב מתמיד על מנת למנוע גושים.
    • מקררים

    צילום: אלי סגל סטיילינג: נועה קנריק

    קישור מקוצר: https://tinyurl.com/yczvmml5
    שיתוף
    פורסם ב: ממתקים וחטיפים, מתכונים מהירים תגיות: חלב מרוכז, חלב מרוכז בייתי, כדורי שוקולד
    « הקודם
    הבא »

    מתכונים נוספים שעשויים לעניין אתכם

    כדורי שוקולד עדן נפתלי זל

    כדורי שוקולד לזכר עדן נפתלי ז"ל

    אצבעות קראנץ ללא גלוטן

    אצבעות קראנץ ללא גלוטן

    בראוניז פאדג' קרמל

    בראוניז פאדג' קפה עם קרמל וגנאש

    קטגוריות נוספות

    עוגות ראווה >
    עוגות שמרים >
    עוגות בחושות >
    קינוחי כוסות >
    קינוחים אישיים >

    פגשו אותי בפייסבוק

    מלכי אדלר‏

    עקבו אחריי באינסטגרם

    מלכי אדלר באינסטגרם >

    עוגת מוס פטל ווניל
    ריבועי שוקולד שומשום
    מוס שוקולד חלב וקסיס
    מוס שוקולד לבן וקרמל
    טריקולד פרווה
    מגנום ווניל קרמל
    הישארו מעודכנים לפני כולם!

    20 תגובות

    1. קארין אפריל 13, 2018 בשעה 10:01 am הגב

      הי
      איפה את מוצאת את החלב במרוכז בכשרות טובה? אשמח לדעת. תודה

      • malky adler אפריל 13, 2018 בשעה 11:30 am הגב

        לחברת פוליבה יש בכשרות מהודרת.
        אפשר להשיג בחנויות המפעל שלהם, או לברר בשרות לקוחות שלהם.

    2. רבקה ינואר 13, 2019 בשעה 8:40 am הגב

      הי מלכי!
      תודה על מתכון מעולה ! חלב מרוכז נמצא אצלי בשימוש קבוע, אבל תמיד נגמר כשצריך אותו.. טוב שיש מתכון קל מחומרים זמינים , כך שאפשר להפיק חלב מרוכז בצ'יק.
      ואם כבר מגיבה… האתר שלך השראה אמיתית! תמשיכי לאתגר אותנו 🙂

    3. רחל מילר מאי 22, 2019 בשעה 5:08 pm הגב

      אחרי שיטוטים רבים בכמה חנויות היום בלי שמצאתי חלב מרוכז או שמצאתי אבל חלב נכרי הגעתי למתכון הזה.. יצא מעולה. תודה רבה.
      את יכולה להגיד לי אולי לכמה זמן זה יחזיק מעמד?

      • malky adler מאי 23, 2019 בשעה 8:29 am הגב

        תודה רבה. שמחה לשמוע. תדעי שיש חלב מרוכז של פוליבה בדץ, אבל יש בו שומן צמחי כך שברור שעדיף להכין לבד. במקרר עד 4-5 ימים ואת יכולה גם להקפיא אותו.

    4. הדס אפריל 13, 2020 בשעה 3:59 pm הגב

      הי מלכי, אשמח לדעת אם לדעתך החלב מרוכז יעבוד גם עם קמח תפוחי אדמה במקום קורנפלור. תודה.

      • malky adler אפריל 17, 2020 בשעה 5:42 am הגב

        המרקם של קמח תפו"א שונה, לא ממליצה

    5. תהילה פברואר 3, 2021 בשעה 9:29 am הגב

      הכנתי את החלב המרוכז (לגלידה) ויצא פצצה!!!!!
      אני ניסיתי כמה מתכונים, וזה המתכון הכי מוצלח שיש!
      אלופה

    6. אהובה אפריל 19, 2021 בשעה 8:52 am הגב

      תודה מלכי, אפשר להכין עם תחליף סוכר או דבש? מה הכמויות? תודה רבה

      • malky adler אפריל 19, 2021 בשעה 10:34 am הגב

        חלב מרוכז זה רק עם סוכר.

        • טלי יוני 7, 2024 בשעה 10:19 am הגב

          הכנתי אתמול את החלב המרוכז ולפתע ממש על ההתחלה כששמתי את החלב שמעורבב יחד עם הסוכר, החלו להופיע לי הרבה נקודות שחורות.
          יש לציין שהקלחת שהשתמשתי יחסית חדשה וכך גם כל המוצרים חלב חדש וגם סוכר. לא השתמשתי במחית וניל אלא רק בסוכר לבן רגיל הכמות הנדרשת ו-2 שקיות סוכר וניל.
          יש לך מושג ממה זה יכול להיות והאם זה תקין לשימוש כי בכל זאת עד שהכנתי ועשיתי כמות כפולה מליטר חלב. עבדתי עם אש נמוכה אז לא מבינה מה קרה. שאלה נוספת החלב לא הצטמצם לי מבחינת כמות הוא אמור להצטמצם טיפה?

          • malky adler יוני 8, 2024 בשעה 8:14 pm הגב

            מניחה שהחלב נשרף

    7. ציפורה מאי 8, 2021 בשעה 6:23 pm הגב

      המתכון לחלב מרכז,
      האם אפשר להחליף את המרכיבים החלביים בפרווה-את החלב בסויה חמאה במחמאה?

      תודה רבה.

      • malky adler מאי 8, 2021 בשעה 6:26 pm הגב

        אני לא אהבתי את התוצאה. הרבה אחרים הכינו ואהבו

    8. יעל מאי 14, 2021 בשעה 4:27 am הגב

      אפשר להפחית סוכר בחלב מרוכז אם רוצים פחות מתוק או שזה לא יקבל מרקם טוב?

      • malky adler מאי 14, 2021 בשעה 1:00 pm הגב

        לא מומלץ. הוא צריך להיות מתוק

    9. צפורהריבקין יולי 7, 2021 בשעה 2:17 pm הגב

      היי,האם החלב צריך לצאת סמיך? כי יוצא לי מאוד נוזלי

      • malky adler יולי 7, 2021 בשעה 2:28 pm הגב

        אמור להסמיך. יתכן שצריך לבשל עוד קצת

    10. נחמוש יוני 11, 2023 בשעה 1:41 pm הגב

      כמה זמן החלב מרוכז יכול להישמר בהקפאה?

      • malky adler יוני 26, 2023 בשעה 11:29 am הגב

        אני פחות מקפיאה אותו, מכינה ומשתמשת.
        קורנפלור פחות אוהב הקפאה, אם כי הרבה אמרו לי שהקפיאו והיה בסדר.

    השארת תגובה

    ביטול

    מלכי אדלר

    מלכי אדלר, קונדיטורית המתמחה במתכונים איכותיים ומיוחדים. מספקת שירותי קונדיטוריית פטיסרי לארועים בכשרות מהדרין. מעבירה סדנאות מקצועיות בטכניקות חדשניות, ועוסקת בבניית מתכונים לחברות וכתיבה עיתונאית.

    קרא עוד >

    ניווט מהיר
    • אודות מלכי
    • סדנאות
    • מתכונים
    • הפקת אירועים
    • מתכונים לחברות
    • מן התקשורת
    • שאלות נפוצות
    • About
    הישארו מעודכנים

    הצטרפו לניוזלטר של מלכי וקבלו עדכונים שוטפים, מתכונים בלעדיים, הטבות ועוד:

    שמרו על קשר

    טלפון: 054-4844331
    אימייל: malky@malky-adler.co.il

    מוזמנים לעקוב:

    • Facebook
    • YouTube
    • Instagram
    Created by Web3d
    כל הזכויות שמורות 2018 © מלכי אדלר malky adler
    גלילה לראש העמוד
    דילוג לתוכן
    פתח סרגל נגישות כלי נגישות

    כלי נגישות

    • הגדל טקסטהגדל טקסט
    • הקטן טקסטהקטן טקסט
    • גווני אפורגווני אפור
    • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
    • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
    • רקע בהיררקע בהיר
    • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
    • פונט קריאפונט קריא
    • איפוס איפוס