• Facebook
    • YouTube
    • Instagram
  • להזמנות ומידע נוסף חייגו 054-4844331

  • מלכי אדלר
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    מלכי אדלר
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    דף הבית / מתכונים / עוגות גבינה

    כנאפה

    אם המדד למתכון שגם אתם תאהבו הוא צוות הצילום, אז הכנאפה הוא אחד האהובים. איך שהוא ירד מהסט (עדיין חמים מעט) הצוות התחיל "ליישר" ולא הפסיק. לטענתם אחת המנות הטעימות. ספרו לי אם הכנתם ואהבתם גם אתם.

    כנאפה

    מחבת בקוטר 22-24

    חומרים

    אטריות קדאיף

    200 גרם אטריות קדאיף
    2 כפות אבקת סוכר
    15 גרם חמאה

    מילוי

    400 גר' גבינת ריקוטה
    2 כפות אבקת סוכר
    גרידת לימון

    סירופ

    100 גר' (1/2 כוס) סוכר
    180 מ"ל (3/4 כוס) מים
    מי ורדים לפי הטעם

    לטיגון

    30 גר' חמאה

    להגשה

    30 גר' פיסטוקים קצוצים

    אופן ההכנה:

    לקדאיף

    • גוזרים את אטריות הקדאיף לרצועות קצרות
    • ממיסים את החמאה
    • יוצקים את החמאה ואבקת הסוכר על האטריות ומעסים עד שכל האטריות מצופות בחמאה

    מילוי

    • מערבבים את חומרי המילוי

    סירופ

    • מרתיחים את המים והסוכר כ -5 דק מהרתיחה.
    • מסירים מהאש ומוסיפים מי ורדים.
    • ממיסים במחבת 15 גר' חמאה ומהדקים מחצית מכמות האטריות על המחבת.
    • מורחים את מלית הגבינה על האטריות ומשאירים שוליים של 1 ס"מ
    • מהדקים את המחצית השנייה של האטריות מעל המלית. מהדקים היטב את השוליים.
    • כאשר האטריות הזהיבו הופכים את הכנאפה על צלחת, ממיסים את שאר החמאה ומחליקים את הכנאפה חזרה למחבת על הצד הלא מטוגן
    • מטגנים עד להזהבה ומעבירים לצלחת הגשה.
    • מרטיבים בסירופ בנדיבות ומפזרים פיסטוקים קצוצים.

    הערה: מי שלא אוהב מי ורדים יכול להחליף בווניל.

     

    צילום: אלי סגל  סטיילינג: נועה קנריק

    קישור מקוצר: https://tinyurl.com/y7apvjcr
    שיתוף
    פורסם ב: עוגות גבינה תגיות: גבינת ריקוטה, כנאפה, קדאיף
    « הקודם
    הבא »

    מתכונים נוספים שעשויים לעניין אתכם

    עוגת בלינצ'ס גבינה

    עוגת בלינצ'ס גבינה עם גנאש שלושה שוקולדים

    עוגת שכבות גבינה וקרמל

    קינוח שכבות גבינה וקרמל

    עוגות גבינה אישיות

    עוגת גבינה אישית במגוון ציפויים

    קטגוריות נוספות

    עוגות ראווה >
    עוגות שמרים >
    עוגות בחושות >
    קינוחי כוסות >
    קינוחים אישיים >

    פגשו אותי בפייסבוק

    מלכי אדלר‏

    עקבו אחריי באינסטגרם

    מלכי אדלר באינסטגרם >

    עוגת מוס פטל ווניל
    ריבועי שוקולד שומשום
    מוס שוקולד חלב וקסיס
    מוס שוקולד לבן וקרמל
    טריקולד פרווה
    מגנום ווניל קרמל
    הישארו מעודכנים לפני כולם!

    6 תגובות

    1. יפה גמליאל אפריל 24, 2018 בשעה 5:37 pm הגב

      היי מלכי ערב מבורך
      אשמח לקבל מתכון פשוט וקל לעוגת טירמיסו
      תודה
      יפה במליאל

      • malky adler אפריל 26, 2018 בשעה 4:31 am הגב

        https://tinyurl.com/y74hahqz

    2. מלי מאי 16, 2018 בשעה 9:07 am הגב

      היי מלכי נראה נפלא!!!! באיזו ריקוטה את ממליצה להשתמש?

      • malky adler מאי 16, 2018 בשעה 9:22 am הגב

        אני אוהבת את של יעקבס

    3. מירי יוני 6, 2019 בשעה 10:14 am הגב

      נראה מושלם

      האם אפשר לשמור במקרר ולחמם על הפלטה לפני ארוחת החג?

      • malky adler יוני 6, 2019 בשעה 11:10 am הגב

        לא ניסיתי, זה נחטף בדכ מיד. נראה לי שאפשר

    השארת תגובה

    ביטול

    מלכי אדלר

    מלכי אדלר, קונדיטורית המתמחה במתכונים איכותיים ומיוחדים. מספקת שירותי קונדיטוריית פטיסרי לארועים בכשרות מהדרין. מעבירה סדנאות מקצועיות בטכניקות חדשניות, ועוסקת בבניית מתכונים לחברות וכתיבה עיתונאית.

    קרא עוד >

    ניווט מהיר
    • אודות מלכי
    • סדנאות
    • מתכונים
    • הפקת אירועים
    • מתכונים לחברות
    • מן התקשורת
    • שאלות נפוצות
    • About
    הישארו מעודכנים

    הצטרפו לניוזלטר של מלכי וקבלו עדכונים שוטפים, מתכונים בלעדיים, הטבות ועוד:

    שמרו על קשר

    טלפון: 054-4844331
    אימייל: malky@malky-adler.co.il

    מוזמנים לעקוב:

    • Facebook
    • YouTube
    • Instagram
    Created by Web3d
    כל הזכויות שמורות 2018 © מלכי אדלר malky adler
    גלילה לראש העמוד
    דילוג לתוכן
    פתח סרגל נגישות כלי נגישות

    כלי נגישות

    • הגדל טקסטהגדל טקסט
    • הקטן טקסטהקטן טקסט
    • גווני אפורגווני אפור
    • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
    • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
    • רקע בהיררקע בהיר
    • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
    • פונט קריאפונט קריא
    • איפוס איפוס