לחם תלישות טעים שהכנתי לשבועות. חיממתי מעט על הפלטה, הוא התחסל ברגע, אז אתמול הכנתי שוב, וצילמתי כדי שגם אתם תיהנו מארוחת ערב קלה ומפנקת.
2 אינגליש קייק
לבצק:
500 גרם (3 וחצי כוסות ) קמח (עדיף קמח לחם)
7 גרם (חצי כף) שמרים יבשים
20 גרם (כף) דבש
320 גרם (כוס ושליש) מים
12 גרם (2 כפיות) מלח
למילוי:
4 כפות ממרח פסטו
300 גרם גבינה צהובה מגורדת
למריחה
2 כפות שמן זית
אופן ההכנה:
- שמים בקערת המיקסר מים, דבש, וקמח מעורבב עם שמרים
- לשים 5 דקות
- מוסיפים מלח ולשים עוד 5 דקות
- מכדררים ומכסים את הבצק.
- מתפיחים עד להכפלת נפח.
- מחלקים את הבצק ל2 חלקים
- מרדדים לעובי של חצי ס"מ
- מורחים ממרח פסטו ומפזרים גבינה צהובה
- חותכים את העלה ל3 רצועות ומניחים אותן זו על זו
- מניחים תבנית מרופדת בנייר אפיה באלכסון (אני הנחתי על מגבת מקופלת).
- חותכים את הערימה של הבצק לריבועים ומניחים בתבנית
- מתפיחים את הלחם עוד כשעה
- אופים בטורבו בחום של 170 מעלות כחצי שעה.
- מיד כשיוצא מהתנור מברישים בשמן זית ותולשים..
קישור מקוצר: http://tinyurl.com/y9dw4kg2
מלכי
מה שלומך?
תודה על המתכונים הטעימים
יש לך אולי מתכון לרוטב פסטו?
תודה
אני מכינה כך:
2-3 חבילות בזיליקום, רק העלים
1/4 כוס אגוזי מלך או צנוברים
2-3 שיני שום
1/3 כוס שמן זית (אם חסר מוסיפה עוד קצת
מלח לפי הטעם
טוחנת הכל יחד
תודה על מתכון מושלם, הכנה כיפית וקלה ותוצאה של יותר ממושלם
מתכון מעולה
האורחים פשוט נשארו פעורי פה מהמראה מהריח והטעם.
והיה כיף וקל להכין אותו.
תודה על הדרכה מפורטת ומצולמת עם משקלים מדוייקים שעוזרים להצלחת המתכון.
איזה כיף לשמוע. האמת שאני מכינה את די הרבה לארוחת ערב, אבל עם רוטב פיצה כי לא כולם אוהבים פסטו.
מלכי הכנתי את זה עכשיו שוב ממש טעים וממכר
תודה רבה
היי,
המתכון נראה ממש טוב,
אני רוצה להכין את זה אבל אם אפשר לכתוב את הכמויות לא בגרם אלא לפי כוסות וכפות,
תודה
אוסיף נפח , למרות שמאד מומלץ להשתמש באפייה במשקל. יש לקנות משקלים ב40 ש"ח.
הנפחים מתייחסים לכוסות מדידיה
היי מלכי תודה על המתכונים המושלמים!!!
שאלה האם לדעתך יש רוטב נוסף שמתאים חוץ מפסטו ופיצה?
אפשר לשים גבינות מתובלות וגבינה צהובה.
טעים מאוד מאוד! הכנתי כבר כמה פעמים והכל נטרף ברגע! תודה רבה על המתכון!!
נראה מתכון מצוין ממש!!! מחכה להכין כבר:)
ניתן להקפיא אחרי התפחה, להוציא ולאפות?
לא מומלץ אף פעם להקפיא לא אפוי, צרחך משפרי אפיה רבים בשביל זה.
אפשר להקפיא אפוי חלקית ולאחר הפשרה לאפות עוד 15-20 דקות או אפיה מלאה ולחמם בתנור
וואי זה פשוטט טעים בטירוףף וממש קל להכנה
תודה רבה אלופהה!!!!!!!!!!!