• Facebook
    • YouTube
    • Instagram
  • להזמנות ומידע נוסף חייגו 054-4844331

  • מלכי אדלר
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    מלכי אדלר
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    ליקר אייריש קרים
    דף הבית / מתכונים / ליקרים

    ליקר אייריש קרים

    ליקר אייריש קרים בייתי, למי שלא שותה חלב נכרי ועדין רוצה להינות מליקר משובח

     

    חומרים

    250 מ"ל שמנת מתוקה (אפשר 15%)
    400 גרם חלב מרוכז
    250 מ"ל (כוס) ויסקי
    170 מ"ל (2/3 כוס) וודקה
    1 כפית נס קפה
    1 כפית תמצית וניל

    אופן ההכנה:

    • טוחנים בבלנדר את כל החומרים כ30-40 שניות
    • מעבירים לבקבוקים
    • שומרים במקרר עד חודשיים
    קישור מקוצר: https://tinyurl.com/yd6hro8o
    שיתוף
    פורסם ב: ליקרים תגיות: אייריש קרים, ויסקי, חלב מרוכז, ליקר
    « הקודם

    מתכונים נוספים שעשויים לעניין אתכם

    ליקר שוקולד

    ליקר תפוזים

    ליקר קפה

    ליקר קפה

    קטגוריות נוספות

    עוגות ראווה >
    עוגות שמרים >
    עוגות בחושות >
    קינוחי כוסות >
    קינוחים אישיים >

    פגשו אותי בפייסבוק

    מלכי אדלר‏

    עקבו אחריי באינסטגרם

    מלכי אדלר באינסטגרם >

    עוגת מוס פטל ווניל
    ריבועי שוקולד שומשום
    מוס שוקולד חלב וקסיס
    מוס שוקולד לבן וקרמל
    טריקולד פרווה
    מגנום ווניל קרמל
    הישארו מעודכנים לפני כולם!

    31 תגובות

    1. רותי בביוף מרץ 10, 2019 בשעה 12:52 am הגב

      מלכי יקרה,
      ביקשו ממני להכין מילוי אייריש קרים לפרלינים.מה צריך להוסיף למתכון כדי שיהיה מוצק יותר.
      כמו"כ רוצה להשתמש בזה כמילוי לטארטלט האם האלכוהול לא מתנדף?תודה רבה!

      • malky adler מרץ 10, 2019 בשעה 4:43 am הגב

        יש כאן גנאש למילוי, לא מתנדף

        • רותי בביוף מרץ 16, 2019 בשעה 6:13 pm הגב

          תודה רבה מלכי יקירה,רק עכשו ראיתי את תשובתך.

    2. טליה דצמבר 28, 2020 בשעה 2:13 pm הגב

      הי, נראה מוששששש
      אין לי עכשיו וויסקי וודוקה אבל יש לי אלכוהול, יש דרך להכין את הליקר איתו?

      • malky adler דצמבר 28, 2020 בשעה 2:15 pm הגב

        לצערי לא

    3. בנימין ינואר 15, 2021 בשעה 12:59 pm הגב

      לכמה זמן מחזיק הליקר? לחודשיים בלבד? זה ממש מעט זמן, מה אפשר לעשות בכדי שישמר לתקופה של שנה לפחות?

      • malky adler ינואר 18, 2021 בשעה 8:36 am הגב

        זה ליקר עם שמנת מתוקה. אין בו חומרים משמרים. לא הייתי לוקחת סיכון

    4. אסתי יוני 26, 2021 בשעה 9:47 pm הגב

      אפשר כל הכמות וודקה או שחייבים את הוויסקי?

      • malky adler יוני 28, 2021 בשעה 7:47 am הגב

        חייבים ויסקי

        • אסתי יוני 29, 2021 בשעה 6:52 am הגב

          אוקיי תודה רבה

    5. ציפי פברואר 28, 2022 בשעה 9:41 am הגב

      הי מלכי , מהי הכמות המופקת מהכמויות שציינת ? לכמה זמן נשמר ? תודה

      • malky adler מרץ 2, 2022 בשעה 6:52 am הגב

        כליטר ליקר
        נשמר במקרר עד חודש

    6. נחמה מרץ 1, 2022 בשעה 4:45 pm הגב

      אפשר להמיר לפרווה?
      שמנת צמחית?

      • malky adler מרץ 2, 2022 בשעה 6:51 am הגב

        לא ממש

    7. נעמי מרץ 10, 2022 בשעה 8:44 am הגב

      האם חייבים חלב מרוכז או שחלב רגיל גם יעשה את העבודה?

      • malky adler מרץ 10, 2022 בשעה 1:37 pm הגב

        חייבים חלב מרוכז

    8. חגית פברואר 18, 2023 בשעה 6:05 pm הגב

      יש אפשרות לתחליפים שלא יהיה חלבי ?

      • malky adler פברואר 19, 2023 בשעה 7:19 am הגב

        יש דברים שעדיף לטעמי לעשות חלבי.
        לפעמים התחליפים לא שווים את העבודה, זה פחות טעים בלשון המעטה.
        צריך לדעת לבחור מה להכין פרווה ועל מה לוותר.

    9. יוכי פברואר 19, 2023 בשעה 7:28 pm הגב

      הכנתי את הליקר ויצא לי מידי נוזלי, איך ממליצה להסמיך אותו?

      • malky adler פברואר 20, 2023 בשעה 9:15 am הגב

        הכנת לפי ההוראות? עם חלב מרוכז?

        • יוכי פברואר 22, 2023 בשעה 3:10 pm הגב

          כן בדיוק לפי ההוראות והרכיבים

    10. יעל אוגוסט 22, 2023 בשעה 5:39 am הגב

      איך אפשר להמיר את הליקר לפרווה?

      • malky adler אוגוסט 22, 2023 בשעה 10:09 am הגב

        את יכולה להכין חלב מרוכז פרווה, אבל לטעמי יש דברים שלא ממירים., לא כל דבר צריך לעשות בפרווה כי המחיר של השינוי בטעם ושימוש בתחליפים לא שווה.

    11. לאה ינואר 31, 2024 בשעה 6:56 am הגב

      אני מחפשת ליקר פרווה בצבע לבן/בהיר

      • malky adler ינואר 31, 2024 בשעה 10:05 am הגב

        תפוזים או לימונצ'לו.
        את יכולה להכין לבד חלב מרוכז מתחליף חלב

    12. לאה אוקטובר 7, 2024 בשעה 7:41 pm הגב

      מלכי יקרה המתכונים שלך נראים מצוינים עוד לא ניסיתי, בדיוק אני מחפשת ליקר אתרוגים לקראת אחרי סוכות. האם יש לך מתכון? האם אפשר לעדות לפי הליקר תפוזים או יצא מר כלענה?

      • malky adler אוקטובר 9, 2024 בשעה 1:04 pm הגב

        אין לי ניסיון עם אתרוגים

    13. תמר מרץ 9, 2025 בשעה 3:39 pm הגב

      היי,
      איזה סוג וויסקי?

      • malky adler מרץ 12, 2025 בשעה 8:57 am הגב

        מה שטעים לך

    14. נטע מרץ 10, 2025 בשעה 12:06 pm הגב

      האם זה לא מפריע שלוודקה ולוויסקי יש טעם והם לא נטראליים?

      • malky adler מרץ 12, 2025 בשעה 8:54 am הגב

        זה הטעם של אייריש קרים

    השארת תגובה

    ביטול

    מלכי אדלר

    מלכי אדלר, קונדיטורית המתמחה במתכונים איכותיים ומיוחדים. מספקת שירותי קונדיטוריית פטיסרי לארועים בכשרות מהדרין. מעבירה סדנאות מקצועיות בטכניקות חדשניות, ועוסקת בבניית מתכונים לחברות וכתיבה עיתונאית.

    קרא עוד >

    ניווט מהיר
    • אודות מלכי
    • סדנאות
    • מתכונים
    • הפקת אירועים
    • מתכונים לחברות
    • מן התקשורת
    • שאלות נפוצות
    • About
    הישארו מעודכנים

    הצטרפו לניוזלטר של מלכי וקבלו עדכונים שוטפים, מתכונים בלעדיים, הטבות ועוד:

    שמרו על קשר

    טלפון: 054-4844331
    אימייל: malky@malky-adler.co.il

    מוזמנים לעקוב:

    • Facebook
    • YouTube
    • Instagram
    Created by Web3d
    כל הזכויות שמורות 2018 © מלכי אדלר malky adler
    גלילה לראש העמוד
    דילוג לתוכן
    פתח סרגל נגישות כלי נגישות

    כלי נגישות

    • הגדל טקסטהגדל טקסט
    • הקטן טקסטהקטן טקסט
    • גווני אפורגווני אפור
    • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
    • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
    • רקע בהיררקע בהיר
    • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
    • פונט קריאפונט קריא
    • איפוס איפוס