ליקר אייריש קרים בייתי, למי שלא שותה חלב נכרי ועדין רוצה להינות מליקר משובח
חומרים
250 מ"ל שמנת מתוקה (אפשר 15%)
400 גרם חלב מרוכז
250 מ"ל (כוס) ויסקי
170 מ"ל (2/3 כוס) וודקה
1 כפית נס קפה
1 כפית תמצית וניל
אופן ההכנה:
- טוחנים בבלנדר את כל החומרים כ30-40 שניות
- מעבירים לבקבוקים
- שומרים במקרר עד חודשיים
קישור מקוצר: https://tinyurl.com/yd6hro8o
מלכי יקרה,
ביקשו ממני להכין מילוי אייריש קרים לפרלינים.מה צריך להוסיף למתכון כדי שיהיה מוצק יותר.
כמו"כ רוצה להשתמש בזה כמילוי לטארטלט האם האלכוהול לא מתנדף?תודה רבה!
יש כאן גנאש למילוי, לא מתנדף
תודה רבה מלכי יקירה,רק עכשו ראיתי את תשובתך.
הי, נראה מוששששש
אין לי עכשיו וויסקי וודוקה אבל יש לי אלכוהול, יש דרך להכין את הליקר איתו?
לצערי לא
לכמה זמן מחזיק הליקר? לחודשיים בלבד? זה ממש מעט זמן, מה אפשר לעשות בכדי שישמר לתקופה של שנה לפחות?
זה ליקר עם שמנת מתוקה. אין בו חומרים משמרים. לא הייתי לוקחת סיכון
אפשר כל הכמות וודקה או שחייבים את הוויסקי?
חייבים ויסקי
אוקיי תודה רבה
הי מלכי , מהי הכמות המופקת מהכמויות שציינת ? לכמה זמן נשמר ? תודה
כליטר ליקר
נשמר במקרר עד חודש
אפשר להמיר לפרווה?
שמנת צמחית?
לא ממש
האם חייבים חלב מרוכז או שחלב רגיל גם יעשה את העבודה?
חייבים חלב מרוכז
יש אפשרות לתחליפים שלא יהיה חלבי ?
יש דברים שעדיף לטעמי לעשות חלבי.
לפעמים התחליפים לא שווים את העבודה, זה פחות טעים בלשון המעטה.
צריך לדעת לבחור מה להכין פרווה ועל מה לוותר.
הכנתי את הליקר ויצא לי מידי נוזלי, איך ממליצה להסמיך אותו?
הכנת לפי ההוראות? עם חלב מרוכז?
כן בדיוק לפי ההוראות והרכיבים
איך אפשר להמיר את הליקר לפרווה?
את יכולה להכין חלב מרוכז פרווה, אבל לטעמי יש דברים שלא ממירים., לא כל דבר צריך לעשות בפרווה כי המחיר של השינוי בטעם ושימוש בתחליפים לא שווה.
אני מחפשת ליקר פרווה בצבע לבן/בהיר
תפוזים או לימונצ'לו.
את יכולה להכין לבד חלב מרוכז מתחליף חלב
מלכי יקרה המתכונים שלך נראים מצוינים עוד לא ניסיתי, בדיוק אני מחפשת ליקר אתרוגים לקראת אחרי סוכות. האם יש לך מתכון? האם אפשר לעדות לפי הליקר תפוזים או יצא מר כלענה?
אין לי ניסיון עם אתרוגים