• Facebook
    • YouTube
    • Instagram
  • להזמנות ומידע נוסף חייגו 054-4844331

  • מלכי אדלר
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    מלכי אדלר
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    ליקר שוקולד
    דף הבית / מתכונים / ליקרים

    ליקר שוקולד

    ליקרים ביתיים צריכים הכנה מראש ועם הזמן משתבחים. הליקרים מחזיקים זמן רב ולכן הכינו אותם מראש ותהנו לאורך זמן.

    1.5 ליטר

    חומרים

    4 כוסות (800 גרם)  סוכר
    4 כוסות (1 ליטר)  מים
    6 כפות (60 גרם)  קקאו
    4 כפות נס קפה
    200 גרם שוקולד מריר
    3 כוסות (750 מ"ל) אלכוהול 96%

    אופן ההכנה:

    • מרתיחים את המים והסוכר עד לקבלת סירופ צלול, מוסיפים את שאר החומרים מלבד האלכוהול ומבשלים עד להמסה.
    • מסננים את התערובת ומצננים
    • מוסיפים את האלכוהול.
    • מערבבים ומעבירים לבקבוקים.

     

    קישור מקוצר: https://tinyurl.com/y8h4nwx3
    שיתוף
    פורסם ב: ליקרים תגיות: ליקר, שוקולד
    « הקודם
    הבא »

    מתכונים נוספים שעשויים לעניין אתכם

    ליקר אייריש קרים ופרלין

    ליקר אייריש קרים

    ליקר תפוזים

    ליקר קפה

    ליקר קפה

    קטגוריות נוספות

    עוגות ראווה >
    עוגות שמרים >
    עוגות בחושות >
    קינוחי כוסות >
    קינוחים אישיים >

    פגשו אותי בפייסבוק

    מלכי אדלר‏

    עקבו אחריי באינסטגרם

    מלכי אדלר באינסטגרם >

    עוגת מוס פטל ווניל
    ריבועי שוקולד שומשום
    מוס שוקולד חלב וקסיס
    מוס שוקולד לבן וקרמל
    טריקולד פרווה
    מגנום ווניל קרמל
    הישארו מעודכנים לפני כולם!

    83 תגובות

    1. שוקי נובמבר 11, 2019 בשעה 4:48 pm הגב

      בס״ד
      ברצוני לשאול האם לאחר שימוש בשוקולד לא נוצרת התגבשות בצוואר הבקבוק.
      ואיך מתגברים על זה.
      תודה. שוקי

      • malky adler נובמבר 12, 2019 בשעה 10:29 am הגב

        אם מתגבש בקצה, ניעור של הבקבוק וזה משתחרר

    2. שוקי נובמבר 11, 2019 בשעה 4:54 pm הגב

      בס"ד
      ברצוני לשאול ישאפשרות להשתמש בוודקה כתחליף לכוהל 95/96 בהכנת ליקר שוקולד.
      תודה שוקי

      • malky adler נובמבר 12, 2019 בשעה 10:29 am הגב

        לא. וודקה היא בריכוז הרבה יותר נמוך של אלכהול.

    3. רעות דצמבר 1, 2019 בשעה 1:17 pm הגב

      כמה זמן צריך לחכות לפני שאפשר לשתות את הליקר?
      לכמה זמן הוא נשאר במקרר?

      תודה!

      • malky adler דצמבר 1, 2019 בשעה 10:21 pm הגב

        אפשר לשתות מיד. יש בו אלכוהול. אין צורך לשמור במקרר. מחזיק המון זמן בארון.

        • ניר דצמבר 6, 2021 בשעה 10:08 pm הגב

          היי. יצא מעולה!! לשמור בקירור?

          • malky adler דצמבר 7, 2021 בשעה 12:40 pm הגב

            אין צורך בקירור

            • ניר דצמבר 7, 2021 בשעה 2:38 pm

              תודה רבה! (:

          • נגה מרץ 4, 2023 בשעה 7:27 pm הגב

            מלכי אשמח לדעת אם אפשר לשים במקום אבקת נס קפה קפה האג או קפה מגורן כי אין נס קפהתודה רבה

            • malky adler מרץ 4, 2023 בשעה 7:37 pm

              קפה נמס זה מעולה. יכול להיות גם מגורען (לא קפה שחור)

    4. הדסה פברואר 26, 2020 בשעה 3:39 pm הגב

      תודה.
      מה הכוונה שוקולד? איזה שוקולד, מריר? צימקאו? אפשר חלבי? משנה של איזו חברה?
      תודה רבה.
      האם תוכלי לשלוח לי תגובה גם למייל או רק לאתר?

      • malky adler פברואר 26, 2020 בשעה 8:21 pm הגב

        מריר, איזה שאת אוהבת. לא משנה חברה. אם טעים לך אז מצויין

    5. הדסה פברואר 26, 2020 בשעה 9:52 pm הגב

      תודה, יופי. הולכת לעשות את זה בכמות גדולה למשלוחי מנות, אוי ואבוי אם לא מצליח:)
      קניתי את הרעיון של כוסיות משוקולד, אם ממש אהיה חרוצה – אעשה את זה גם כן ואהיה אלופת השכנות במשלוחי מנות.

    6. אביטל פברואר 27, 2020 בשעה 8:32 am הגב

      איפה משיגים אלכוהול 96%?

      • malky adler פברואר 27, 2020 בשעה 8:35 am הגב

        בחנויות יין או בסופר

    7. הדסה מרץ 8, 2020 בשעה 5:31 pm הגב

      מלכי יקרה,
      הכנתי כמות גדולה לפורים,
      יצא מדהים,
      תודה רבה רבה!!! הוספת לנו לשמחת החג.

      אגב, הייתי מורידה את כמות הכוהל,
      זה יוצא קצת מדי חריף.
      עכשיו אני מנסה עוד כמות של ליקר עם פחות כוהל,
      לדווח איך יצא?

      • malky adler מרץ 8, 2020 בשעה 5:57 pm הגב

        איזה כיף שאהבתם. כמות האלכוהול וחוזק הליקר אכן עניין של טעם. בטוח שאפשר קצת פחות ואז אחוז החריפות נמוך יותר.
        פורים שמח!!

    8. דיתי ינואר 4, 2021 בשעה 6:30 pm הגב

      האם יש דרך לחסוך את הסינון?
      מה הדרך הטובה לסנן? (בד? מסננת?)

      • malky adler ינואר 5, 2021 בשעה 8:55 am הגב

        הסינון כדי שלא יהיו גושי שוקולד או קקאו. אפשר מסננת דקה

      • רחל פברואר 18, 2025 בשעה 4:06 am הגב

        נשמע מתכונים מעולים!

        איפה אפשר להשיג בקבוקים כמו שבתמונה של הליקר תפוזים?

        • malky adler מרץ 12, 2025 בשעה 9:08 am הגב

          זה תמונה מלפני המון שנים, לצערי א ממש יודעת מאיפה זה

    9. איציק ינואר 24, 2021 בשעה 9:09 am הגב

      האם המתכון עובד גם לליקר משוקולד לבן , ואיך גורמים שהליקר לא ייקרש

      • malky adler ינואר 25, 2021 בשעה 6:47 am הגב

        לא ניסיתי עם שוקולד לבן. הליקר לא אמור להיקרש, צריך לנער לפני השתיה

    10. פערי אפריל 15, 2021 בשעה 9:32 pm הגב

      הכנתי לפורים ומאז כולם מכורים לזה, מכינה שוב ושוב

      • malky adler אפריל 16, 2021 בשעה 7:45 am הגב

        איזה כיף שאהבת. תודה רבה

    11. הדסה ספטמבר 13, 2021 בשעה 7:36 am הגב

      שלום מלכי, תודה על הכול.
      אני רוצה להכין לחגים ליקר שוקולד, ורציתי להשביח אותו עם קצפת צמחית או ביצים.
      האם מומלץ? אם כן, איזו כמות להוסיף למתכון שנתת כאן?
      כמו כן האם יש לך מתכון טוב לליקר קפה, אבל לא מוודקה אלא מאלכוהול?
      תודה רבה. חג שמח.

      • malky adler ספטמבר 17, 2021 בשעה 7:43 am הגב

        אני לא חושבת שזה משבביח אותו.
        מה גם שלהוסיף ביצים חיות זה לא הכי מומלץ וגם אם את מוסיפה זה מקצר את אורך החיים.
        אם בכ"ז את רוצה חפשי מתכון שהוא מראש עם ביצים או שמנת

    12. ספיר אוקטובר 23, 2021 בשעה 6:22 pm הגב

      הי מלכי
      האתר מעולה!
      האם יש לך מתכון לליקר נוגט או רעיון איך להכין?

      • malky adler אוקטובר 25, 2021 בשעה 8:00 am הגב

        תודה. האמת לא ניסיתי

    13. חיה פברואר 20, 2022 בשעה 12:54 pm הגב

      תודה על המתכון.
      לאיזה בקבוקים רצוי להעביר? פלסטיק או זכוכית?
      והיכן אפשר לקנות בקבוקונים ריקים?

      • malky adler פברואר 22, 2022 בשעה 7:04 am הגב

        זכוכית. בד"כ לקראת פורים יש בחנויות חד פעמי.
        אם זה לבית אפשר בקבוקי יין או מיץ ענבים ריקים ושטופים.

    14. הדסה מרץ 10, 2022 בשעה 12:46 am הגב

      מלכי, זאת שוב הדסה מלפני שנתיים… מתחשק לי לגוון בליקר קפה, יש לך מתכון מוצלח? טעמתי ליקר קפה מדהים קנוי, היה לו מרקם סמיך ומשובח, סוג של ריצ'… יש לך אולי מתכון מתאים?
      המון תודה

      • malky adler מרץ 10, 2022 בשעה 7:58 am הגב

        יש/ באתר מתכון לליקר קפה. הוא לא מאד סמיך אבל מאד טעים.
        ליקר קפה

    15. אמיר מרץ 13, 2022 בשעה 1:07 pm הגב

      מלכי שלום

      מה עושים אם כל הבקבוק נקרש? איך אפשר לתקן?

      • malky adler מרץ 14, 2022 בשעה 10:07 am הגב

        שים אותו בתוך כלי (ספל או כלי גבוה עם מים רותחים ותנער מידי פעם

    16. נועה מרץ 14, 2022 בשעה 6:44 pm הגב

      הי מלכי, יצא לי מאד נוזלי לפני הוספת האלכוהול, אמור להיות כך או יותר סמיך? ואם כן איך עושים אותו סמיך יותר
      תודה רבה

      • malky adler מרץ 16, 2022 בשעה 9:52 am הגב

        השוקולד מתייצב והוא מסמיך

    17. הראל מאי 3, 2022 בשעה 3:58 pm הגב

      אפשר להכין מערק?

      • malky adler מאי 16, 2022 בשעה 6:32 am הגב

        לא

    18. שרה דצמבר 12, 2022 בשעה 11:07 pm הגב

      היי מלכי
      האם הכמות אלכוהול היא נכונה ?
      זה יוצא 50% אלכוהול בליקר
      תודה !

      • malky adler דצמבר 25, 2022 בשעה 1:44 pm הגב

        הכמות נכונה, אבל החיושב שלך לא נכון.
        יש 750 גרם אלכהול 96, יש ליטר מים זה כבר פחות מ50%, בנוסף יש סוכר שוקולד וקקאו, כך שזה ממש לא 50%

    19. אפרת פברואר 20, 2023 בשעה 9:58 am הגב

      מה ניתן לשים במקום אלכוהול ?

      • malky adler פברואר 21, 2023 בשעה 7:48 am הגב

        ליקר עושים עם אלכהול

    20. יהב פברואר 22, 2023 בשעה 1:19 pm הגב

      הי,
      נראה מעולה!
      אשמח לשאול –
      אפשר להכין עם שוקולד חלב?
      והאם וויסקי עובד במקום וודקה?
      ולדעתך אפשר לחזק פה עוד קצת את הטעם של הקפה או שזה משתלט מדי?

      • malky adler פברואר 24, 2023 בשעה 8:21 am הגב

        אין כאן וודקה. יש אלכהול 96%.
        לא ויסקי ולא וודקה.
        ליקר שוקולד עושים עם שוקולד מריר.
        שוקולד חלב הרבה יותר מתוק ועם פחות מוצקי קקאו

    21. פרידה פברואר 28, 2023 בשעה 4:17 pm הגב

      היי מלכי,
      אני בדרך להכין את הליקר, רק לא מבינה איך 4 כוסות מים שווה לליטר ? בליטר נכנס הרבה יותר מ 4 כוסות ..
      אשמח לתגובתך!!
      תודה

      • malky adler פברואר 28, 2023 בשעה 4:22 pm הגב

        כוס מדידה היא 250 מ"ל כך ש4 כוסות זה ליטר

    22. עינב יוני 24, 2023 בשעה 7:31 pm הגב

      היי מלכי, האם הנס קפה מורגש בליקר? אנחנו ממש לא אוהבים נס קפה על כל סוגיו. אפשר לוותר עליו או להחליף במשהו אחר?

      • malky adler יוני 26, 2023 בשעה 11:26 am הגב

        אפשר לוותר

    23. סימה נובמבר 3, 2023 בשעה 9:37 am הגב

      תודה מלכי על המתכונים הטעימים!!! עשיתי את הליקר שוקולד ואחרי כבר ששמתי בבקבוק… נזכרתי שלא שמתי קקאו. לטעמי חסר קצת במרקם בגלל זה . יש לי דרך להוסיף? אחרי כבר הכל? הלוואי
      אם תוכלי לעזור לי בעז"ה אשמח מאד מאד. הכנתי לשבת.
      תודה ענקית

      • malky adler נובמבר 5, 2023 בשעה 8:38 am הגב

        הייתי מנסה להמיס במעט מים רותחים, מסננת ומוסיפה

    24. ריבי נובמבר 29, 2023 בשעה 10:47 am הגב

      מסננים מהמים לגמרי, שלא יהיה מים בכלל? באיזה כלי מסננים?

      • malky adler נובמבר 30, 2023 בשעה 9:46 am הגב

        מסננים שלא יהיו גושי קקאו

    25. ריקי נובמבר 29, 2023 בשעה 8:18 pm הגב

      הי האם אפשר שיהיה יותר קרמי? מה צריך להוסיף בשביל זה?
      ואיזו כמות מינימלית של אלכוהולי להוסיף שלא יהיה חזק מידי וגם לא יפגע בטעם .

      • malky adler נובמבר 30, 2023 בשעה 9:48 am הגב

        זה יוצא מרקם טוב

    26. אלעד פברואר 3, 2024 בשעה 4:51 pm הגב

      נראה מתכון מעניין, אנסה אותו.
      אפשר לשאול רק איפה קונים בקבוקים כמו אלה שבתמונה? הם נראים ממש יפים ואני מעדיף מאשר להשתמש בבקבוקי ליקר\ יין שנגמרו ונראים הרבה פחות יפה.

      וכתוב בתחילת המתכון שזה 1.5 ליטר, אבל יש ליטר מים, 750 מ"ל אלכוהול, 800 גרם סוכר וכו', זה יוצא הרבה יותר מ-1.5 ליטר.
      איזה כמות בערך להכין אם אני רוצה שייצא לי בסוף בערך ליטר נטו של משקה שמורכב מכ-25% אלכוהול?

      • malky adler פברואר 3, 2024 בשעה 6:07 pm הגב

        זה תמונה מאד ישנה, אני לא זוכרת מהיכן הבקבוקים.
        אנסה לבדוק את הכמויות, אולי יווצא טיפה יותר. אבל לא הרבה. הסוכר זה במשקל לא בנפח, לאחר המסה הוא לא 800 מ"ל

    27. גיא מרץ 3, 2024 בשעה 10:25 am הגב

      היי,

      אשמח לדעת באיזה שוקולד מריר את השתמשת, יצרן, ואחוז השוקולד?

      הבנתי שאפשר להשתמש באיזה שוקולד מריר שרוצים אבל מסקרן אותי לדעת באיזה את השתמשת…

      • malky adler מרץ 4, 2024 בשעה 7:01 am הגב

        אני משתמשת בקליבו 54%

    28. מירי מרץ 10, 2024 בשעה 4:42 pm הגב

      אפשר להמיר את האלכוהול 96% בוויסקי?

      • malky adler מרץ 13, 2024 בשעה 7:26 am הגב

        לא במתכון הזה

    29. שרי מרץ 21, 2024 בשעה 9:19 am הגב

      איך עושים ליקר נוגט ללא ביצים?

    30. תהילה מרץ 21, 2024 בשעה 5:34 pm הגב

      היי מסננים ממה? ועם מה?

      • malky adler מרץ 31, 2024 בשעה 12:09 pm הגב

        שלא יהיו חתיכות שוקולד, מסננת צפופה

    31. חוה אפריל 26, 2024 בשעה 3:08 am הגב

      יצא מדהים אבל כמות ענקית

      פעם הבאה נכין רק חצי כמות

    32. שירה אוקטובר 26, 2024 בשעה 9:19 pm הגב

      יצא מאוד נוזלי, מה הסיבה?
      האם יש דרך להסמיך?

      • malky adler אוקטובר 31, 2024 בשעה 6:08 am הגב

        גם אחרי קירור זה נוזלי?

        • אביגיל מרץ 3, 2025 בשעה 12:32 pm הגב

          אפשר לשים סילאן במקום סוכר?

          • malky adler מרץ 12, 2025 בשעה 9:01 am הגב

            לא ניסיתי ולא יודעת אם הטעם יהיה טוב, לסילאן יש טעם וצבע

    33. תהילה פברואר 24, 2025 בשעה 9:04 pm הגב

      אין להשיג פה במדינה שלי אלכוהול 96
      אם אני בכל זאת רוצה להכין מה הכי קרוב?
      וודקה? לכאורה אפשר להפחית בכמות מים ולשים יותר וודקה שיורגש האלכוהול?

      • malky adler מרץ 12, 2025 בשעה 9:06 am הגב

        לוודקה יש טעם ומניחה שצריך לדלל עם פחות מים לפי אחוזי האלכהול של הוודקה
        תראי במוס קפה, שם אני משתמשת בוודקה

    34. צופיה מרץ 2, 2025 בשעה 10:41 am הגב

      האם אפשר להוסיף לליקר טעם של תפוז שיהיה ליקר שוקולד תפוז? אם כן איך?גרידת תפוז?באיזה שלב?

      • malky adler מרץ 12, 2025 בשעה 9:01 am הגב

        בהחלט, גרידת תפוז בשלב הסירופ סוכר

    35. בועז מרץ 6, 2025 בשעה 11:24 am הגב

      תודה רבה על המתכון
      הכנתי את הליקר, ויצא מאוד חריף.
      האם יש אפשרות (עכשיו, אחרי ההכנה) להפוך אותו לפחות חריף?

      • malky adler מרץ 12, 2025 בשעה 8:59 am הגב

        בהחלט לדלל במים

    36. רעות מרץ 12, 2025 בשעה 6:49 am הגב

      שלום מלכי,
      תודה על המתכון!
      הכנתי אתמול והוא התקשה לגמרי בבקבוקים.
      הכנתי את המתכון שלך ממישהי שהעבירה אותו ועכשיו אני רואה שצריך יותר מים מ4 כוסות כמו שהיה כתוב (אצלך כתוב ליטר ואצלה היה כתוב 4 כוסות חד פעמיות לשתייה חמה).
      יש מה לעשות עם זה? הליקר כבר מוכן אבל אי אפשר למזוג אותו בכלל.

      • malky adler מרץ 12, 2025 בשעה 8:51 am הגב

        תנסי לחמם או לשים את הבקבוקים בכלי עם מים חמים כדי שיימס ואז תשפכי ותוסיפי עוד מים

        • רעות מרץ 12, 2025 בשעה 8:57 am הגב

          תודה! להוסיף מים רותחים?

          • malky adler מרץ 12, 2025 בשעה 8:58 am הגב

            כן, כדאי

            • רעות מרץ 12, 2025 בשעה 9:02 am

              תודה רבה ♥️

    37. לילך מרץ 18, 2025 בשעה 2:08 pm הגב

      מה כמות הסוכר המינימלית שאפשר לשים?

      • malky adler אפריל 4, 2025 בשעה 2:13 pm הגב

        תצטרכי לנסות. אני עושה לפי המתכון

    השארת תגובה

    ביטול

    מלכי אדלר

    מלכי אדלר, קונדיטורית המתמחה במתכונים איכותיים ומיוחדים. מספקת שירותי קונדיטוריית פטיסרי לארועים בכשרות מהדרין. מעבירה סדנאות מקצועיות בטכניקות חדשניות, ועוסקת בבניית מתכונים לחברות וכתיבה עיתונאית.

    קרא עוד >

    ניווט מהיר
    • אודות מלכי
    • סדנאות
    • מתכונים
    • הפקת אירועים
    • מתכונים לחברות
    • מן התקשורת
    • שאלות נפוצות
    • About
    הישארו מעודכנים

    הצטרפו לניוזלטר של מלכי וקבלו עדכונים שוטפים, מתכונים בלעדיים, הטבות ועוד:

    שמרו על קשר

    טלפון: 054-4844331
    אימייל: malky@malky-adler.co.il

    מוזמנים לעקוב:

    • Facebook
    • YouTube
    • Instagram
    Created by Web3d
    כל הזכויות שמורות 2018 © מלכי אדלר malky adler
    גלילה לראש העמוד
    דילוג לתוכן
    פתח סרגל נגישות כלי נגישות

    כלי נגישות

    • הגדל טקסטהגדל טקסט
    • הקטן טקסטהקטן טקסט
    • גווני אפורגווני אפור
    • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
    • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
    • רקע בהיררקע בהיר
    • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
    • פונט קריאפונט קריא
    • איפוס איפוס