• Facebook
    • YouTube
    • Instagram
  • להזמנות ומידע נוסף חייגו 054-4844331

  • מלכי אדלר
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    מלכי אדלר
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    מאפינס דבש תפוחים ולוטוס
    דף הבית / מתכונים / קינוחי פרווה

    מאפינס דבש תפוחים ולוטוס

    בא לכם לשדרג את עוגת הדבש השנה?

    מאפינס דבש עם טוויסט, מילוי של קומפוט תפוחים, ממרח לוטוס וקרם לוטוס מעל, עוגה חגיגית במיוחד לחג

     

     

     

    16 רינגים בקוטר 6 ס"מ

    חומרים:

    מאפינס

    2 ורבע כוסות (315 גרם) קמח
    1.5 כפית אבקת אפייה
    1.5 כפית סודה לשתיה
    1/4 כפית קינמון
    3 ביצים גודל M
    3/4 כוס (150 גרם) סוכר
    1/2 כוס דבש
    1/2 כוס סילאן
    1 כפית תמצית וניל
    3/4 כוס (180 מ"ל) שמן
    1 כוס תה מוכן (240 מ"ל) מ-3 שקיות תה
    2 כפות (100 גרם) ממרח לוטוס

    למלית התפוחים

    3 תפוחים קלופים וחתוכים לקוביות קטנות
    25 גרם מרגרינה או חמאה
    1 כפית מיץ לימון
    1 כפית סוכר או דבש
    1/2 כפית תמצית וניל

    לקצפת

    1 מיכל (250 מ"ל) שמנת מתוקה חלבית/פרווה
    2 כפות (100 גרם) ממרח לוטוס
    2 כפות (40 גרם) פודינג אינסטנט וניל

    מאפינס דבש תפוחים ולוטוס

    אופן ההכנה:

    מאפינס

    • מחממים תנור ל- 160 מעלות.
    • בקערה מערבבים את החומרים היבשים כלומר :קמח, אבקת אפיה, סודה לשתייה וקינמון.
    • בקערה נפרדת מקציפים ביצים וסוכר לקצף תפוח, מוסיפים דבש ,סילאן ווניל. מקציפים לאיחוד.
    • לתערובת המאוחדת הביצים מוסיפים שמן בזילוף איטי. מוסיפים את ממרח הלוטוס, החומרים היבשים והתה לסירוגין ומערבבים עד לאיחוד.
    • יוצקים לתבניות אישיות ואופים כ-20 דק' עד שקיסם הננעץ במאפה יוצא עם פירורים לחים. מצננים.

    מלית התפוחים

    • ממיסים חמאה או מרגרינה ומוסיפים דבש/סוכר. מוסיפים את התפוחים, הלימון והווניל ומבשלים עד לריכוך.
    • מסננים מהנוזלים.
    • יוצרים שקע בכל עוגה וממלאים במלית התפוחים.

    קצפת

    • מקציפים שמנת, פודינג וממרח לוטוס לקרם יציב
    • מזלפים מעל כל מנה. מקשטים לפי הטעם.

    את הקישוט בתמונה ניתן לעשות כפי שמוסבר בעוגת מוס ווניל 

    צילום: שרית גופן סטיילינג: נועה קנריק

    המתכון הופק עבור לוטוס

     

    קישור מקוצר: https://tinyurl.com/y8xrhpm8
    שיתוף
    פורסם ב: מתכונים לראש השנה, קינוחי פרווה תגיות: דבש, לוטוס, פרווה, ראש השנה, תפוחים
    « הקודם
    הבא »
    קטגוריות נוספות

    עוגות ראווה >
    עוגות שמרים >
    עוגות בחושות >
    קינוחי כוסות >
    קינוחים אישיים >

    פגשו אותי בפייסבוק

    מלכי אדלר‏

    עקבו אחריי באינסטגרם

    מלכי אדלר באינסטגרם >

    עוגת מוס פטל ווניל
    ריבועי שוקולד שומשום
    מוס שוקולד חלב וקסיס
    מוס שוקולד לבן וקרמל
    טריקולד פרווה
    מגנום ווניל קרמל
    הישארו מעודכנים לפני כולם!

    15 תגובות

    1. נופר ספטמבר 4, 2018 בשעה 2:02 pm הגב

      היי אם עושים את המתכון כעוגה, מה קוטר העוגה תהיה?

      • malky adler ספטמבר 5, 2018 בשעה 5:46 am הגב

        אני מעריכה 22 -24 תלוי בגובה שאת רוצה

    2. אהובה ספטמבר 5, 2018 בשעה 7:41 am הגב

      נראה נפלא. האם אני יכולה היום להכין רק את המאפינס, להקפיא, וביום ראשון להכין את מילוי התפוחים ולקשט? או שאפשר להקפיא גם עם המלית? תודה (:

      • malky adler ספטמבר 6, 2018 בשעה 8:43 am הגב

        אפשר להכין את המאפינס ולהקפיא ואת התפוחים בערב החג

    3. ענבל ספטמבר 8, 2018 בשעה 2:13 pm הגב

      האם אפשר גרסת פרווה?
      ללא הלוטוס?

      • malky adler ספטמבר 8, 2018 בשעה 5:29 pm הגב

        את יכולה להכין פרווה. ואם בא לך לוותר על הלוטוס גם אפשרי

    4. שירן ספטמבר 9, 2019 בשעה 11:40 am הגב

      איזה ממרחים אחרים יכולים להתאים כאן במקום הלוטוס?

      • malky adler ספטמבר 9, 2019 בשעה 11:42 am הגב

        טעם הלוטוס מתאים מאד לעוגת דבש, אפשר לוותר על הממרח.
        לא הייתי מחליפה

    5. רבקי ספטמבר 8, 2020 בשעה 12:21 pm הגב

      יש לך את המאפינס דבש ותפוחים
      כמה צריך למלא בכל תבנית אישית מהבלילה של העוגת דבש
      וכמה מהמילוי תפוחים צריך לשים בכל עוגה אחרי האפיה
      ואיזה גודל החור למילוי צריך להיות
      המתכונים שלך פשוט מושלמייייים
      אשמח לתשובה

      • malky adler ספטמבר 8, 2020 בשעה 5:16 pm הגב

        ממלאים 3/4 גובה בלילה. מוציאים כמות לא גדולה עם כף פריזיאן. תלוי בגודל המאפינס שאת עושה.

    6. Chany ספטמבר 17, 2020 בשעה 11:47 am הגב

      מה אפשר להשים בקצפת במקום הלוטוס? אנחנו לא אוכלים לוטוס בגלל שההכשר שלו טיפה בעייתי בשבילנו..
      ראיתי שכתבת לאחת התגובות שלא חייבים להשים על המאפינס עצמו לפני הקצפת לוטוס,
      יש לך אולי רעיון במה אפשר להחליף גם את הלוטוס בקצפת כדי שתצא טיפה יותר טעימה ומעניינת?(קצפת רק משמנת מתוקה ופודינג לא ממש טעימה לטעמי…)
      תודה רבה!

      • malky adler ספטמבר 17, 2020 בשעה 12:30 pm הגב

        את יכולה לשים פרלינה (מחית נוגט) יש בחנויות מתמחות הרבה ממרחים שאת יכולה לשים. יש גם ממרח דמוי לוטוס בכשרות בדץ עדה חרדית.

    7. Chany ספטמבר 17, 2020 בשעה 5:57 pm הגב

      תודה רבה

    8. דבורי ספטמבר 26, 2024 בשעה 7:59 am הגב

      תודה על המתכונים המושלמים
      האם ניתן להכין את המנה בשלמותה ולהקפיא או שהקצפת נהרסת והעוגה מתרטבת?
      שנה טובה

      • malky adler ספטמבר 26, 2024 בשעה 8:06 am הגב

        לא מומלץ להקפיא תפוחים

    השארת תגובה

    ביטול

    מלכי אדלר

    מלכי אדלר, קונדיטורית המתמחה במתכונים איכותיים ומיוחדים. מספקת שירותי קונדיטוריית פטיסרי לארועים בכשרות מהדרין. מעבירה סדנאות מקצועיות בטכניקות חדשניות, ועוסקת בבניית מתכונים לחברות וכתיבה עיתונאית.

    קרא עוד >

    ניווט מהיר
    • אודות מלכי
    • סדנאות
    • מתכונים
    • הפקת אירועים
    • מתכונים לחברות
    • מן התקשורת
    • שאלות נפוצות
    • About
    הישארו מעודכנים

    הצטרפו לניוזלטר של מלכי וקבלו עדכונים שוטפים, מתכונים בלעדיים, הטבות ועוד:

    שמרו על קשר

    טלפון: 054-4844331
    אימייל: malky@malky-adler.co.il

    מוזמנים לעקוב:

    • Facebook
    • YouTube
    • Instagram
    Created by Web3d
    כל הזכויות שמורות 2018 © מלכי אדלר malky adler
    גלילה לראש העמוד
    דילוג לתוכן
    פתח סרגל נגישות כלי נגישות

    כלי נגישות

    • הגדל טקסטהגדל טקסט
    • הקטן טקסטהקטן טקסט
    • גווני אפורגווני אפור
    • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
    • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
    • רקע בהיררקע בהיר
    • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
    • פונט קריאפונט קריא
    • איפוס איפוס