• Facebook
    • YouTube
    • Instagram
  • להזמנות ומידע נוסף חייגו 054-4844331

  • מלכי אדלר
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    מלכי אדלר
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    ארטיק ווניל עם פאדג' שוקולד וקרמל
    דף הבית / מתכונים / קינוחים

    ארטיק ווניל עם פאדג' שוקולד וקרמל

    גלידה ווניל עם שילוב עוגיות כבר יש, אז חשבתי על שילוב של פאדג' אפוי, אבל הייתי צריכה שלא יהיה קשה לאכול אותו כשהוא קפוא, לכן הוא עם שמן ולא עם חמאה.

    אפיתי עוגיות פאדג' בתוך התבנית, עשיתי שקע במרכז כל עוגיה וזילפתי קרמל מלוח, ובמחצית השניה של התבנית הכנתי גלידת ווניל, כל זה טבול בשוקולד בלונדי עם בראס לוז, היש מפנק מזה?

     

    12 ארטיקים גדולים

     

    חומרים:

    פאדג' שוקולד

    200 גרם שוקולד מריר

    3 כפות שמן

    2 ביצים M

    100 גרם (חצי כוס) סוכר

    70 גרם (חצי כס) קמח

    1 כפית אבקת אפיה

    לקרמל מלוח:

    75 גרם סוכר

    60 גרם גלוקוז

    135 גרם שמנת מתוקה

    1/2 כפית ווניל

    120 גרם חמאה

    1 גרם מלח (עדיף מלח אטלנטי)

     

    גלידת ווניל

    250 גרם שמנת מתוקה

    200 גרם חלב מרוכז

    1/2 כפית משחת ווניל או תמצית ווניל איכותיתי

     

    ציפוי

    400 גרם שוקולד בלונדי

    40 גרם חמאת קקאו

    50 גרם בראס לוז (לבחירה)

     

     

    אופן ההכנה:

    פאדג' שוקולד

    • ממיסים את השוקולד והשמן ומקררים לטמפרטורת החדר
    • מקציפים ביצים וסוכר לקצף תפוח
    • מוסיפים את השוקולד המומס ומערבבים
    • מוסיפים קמח מעורבב עם אבקת אפיה ומערבבים לאיחוד
    • מצננים במקררכ20 דקות
    • בעזרת כף או כף גלידה קפיצית שמים בתבנית מגנום מהבלילה עד מחצית הגובה
    • אופים בחום של 180 מעלות 12 דקות (טורבו)
    • מצננים, ובעזרת כפית עושים שקע במרכז כל פאדג'

    קרמל

    • שמים בסיר עם תחתית עבה סוכר וגלוקוז ומחממים עד לקבלת קרמל זהוב, אין צורך לערבב, ניתן לנענע את הסיר מצד לצד במהלך התהליך.
    • במקביל מחממים את השמנת והווניל
    • יוצקים בזהירות את השמנת החמה על הקרמל ומערבבים בכף עץ עד שמתקבל טופי חלק ללא גושים
    • מצננים מעט ומוסיפים את החמאה והמלח
    • טוחנים בבלנדר מוט ומקררים במקרר כשעה או שעתיים
    • מזלפים מהקרמל בעזרת שק זילוף או כף מעט קרמל בשקע שיצרנו.
    • מקפיאים מעט להתייצבות

    גלידת ווניל

    • מקציפים שמנת מתוקה
    • מוסיפים חלב מרוכז וווניל וממשיכים להקציף לאיחוד
    • יוצקים על הפאדג'
    • מקפיאים היטב

    ציפוי

    • ממיסים את השוקולד עם חמאת הקקאו והבראס וטובלים את המגנומים הקפואים.

     

     

    קישור מקוצר: https://tinyurl.com/2fjwp483
    שיתוף
    פורסם ב: קינוחים קפואים תגיות: חלבי, מגנום, פאדג' שוקולד, קרמל, שוקולד בלונדי
    « הקודם
    הבא »

    מתכונים נוספים שעשויים לעניין אתכם

    ארטיק לוטוס קפה

    ארטיק לוטוס קפה

    מגנום דובאי

    ארטיק חלבה בסיגנון שוקולד דובאי

    ארטיק שוקולד חלב עם קרמל וריפל שוקולד בציפוי בלונדי

    קטגוריות נוספות

    עוגות ראווה >
    עוגות שמרים >
    עוגות בחושות >
    קינוחי כוסות >
    קינוחים אישיים >

    פגשו אותי בפייסבוק

    מלכי אדלר‏

    עקבו אחריי באינסטגרם

    מלכי אדלר באינסטגרם >

    עוגת מוס פטל ווניל
    ריבועי שוקולד שומשום
    מוס שוקולד חלב וקסיס
    מוס שוקולד לבן וקרמל
    טריקולד פרווה
    מגנום ווניל קרמל
    הישארו מעודכנים לפני כולם!

    9 תגובות

    1. שינדי מרץ 15, 2024 בשעה 1:45 pm הגב

      מעורר דובים המתכון ………..ארטיק קרנצי !!!!!!!!!!!
      אולי אפשר אם תותים לא הכי קפואים……..?

      • malky adler מרץ 17, 2024 בשעה 8:44 am הגב

        לא הבנתי איפה נכנס פה תותים למתכון

    2. תמר מרץ 19, 2024 בשעה 2:18 pm הגב

      היי,
      רציתי לשאול, בשביל להמיר לפרווה,
      קצפת צמחית עם חלב מרוכז פרווה יכול להוות תחליף לגלידת וניל?

      • malky adler מרץ 31, 2024 בשעה 12:12 pm הגב

        טכנית כן, אבל אם ממירים את כל הרכיבים החלביים בתחליפים זה פוגם בטעם. לשיקולך

    3. תמר מאי 6, 2024 בשעה 7:03 am הגב

      היי
      רציתי לשאול האם גלידת הוניל נשארת יציבה מחוץ למקפיא? לא צריך ג'לטין כדי שלא תימס מהר?

      • malky adler מאי 8, 2024 בשעה 10:09 am הגב

        זה גלידה, אוכלים קפוא, גם בארטיקים שאת קונה בסופר אין גלטין, אוכלים מהמקפיא

    4. דבורה ספטמבר 13, 2024 בשעה 1:12 pm הגב

      לא התערבב לי הקרמל עם החמאה אז ויתרתי אבל גם המקל לא הצליח לתפוס לי את העוגייה אז אכלנו כמו קינוח היה טעים

    5. ליאת תורג'מן אוקטובר 7, 2024 בשעה 9:57 pm הגב

      היי…אני באמצע להכין את הגנום הזה פאדג אפוי ומעל גלידה יש לי חשש לפני שמכינה את החידה אם אחרי הקפאה הפאדג יצא מהסיליקון כי זה פעם ראשונה משלבת אפייה וגלידה

      • malky adler אוקטובר 9, 2024 בשעה 1:03 pm הגב

        כשקפוא הוא משתחרר מצויין

    השארת תגובה

    ביטול

    מלכי אדלר

    מלכי אדלר, קונדיטורית המתמחה במתכונים איכותיים ומיוחדים. מספקת שירותי קונדיטוריית פטיסרי לארועים בכשרות מהדרין. מעבירה סדנאות מקצועיות בטכניקות חדשניות, ועוסקת בבניית מתכונים לחברות וכתיבה עיתונאית.

    קרא עוד >

    ניווט מהיר
    • אודות מלכי
    • סדנאות
    • מתכונים
    • הפקת אירועים
    • מתכונים לחברות
    • מן התקשורת
    • שאלות נפוצות
    • About
    הישארו מעודכנים

    הצטרפו לניוזלטר של מלכי וקבלו עדכונים שוטפים, מתכונים בלעדיים, הטבות ועוד:

    שמרו על קשר

    טלפון: 054-4844331
    אימייל: malky@malky-adler.co.il

    מוזמנים לעקוב:

    • Facebook
    • YouTube
    • Instagram
    Created by Web3d
    כל הזכויות שמורות 2018 © מלכי אדלר malky adler
    גלילה לראש העמוד
    דילוג לתוכן
    פתח סרגל נגישות כלי נגישות

    כלי נגישות

    • הגדל טקסטהגדל טקסט
    • הקטן טקסטהקטן טקסט
    • גווני אפורגווני אפור
    • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
    • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
    • רקע בהיררקע בהיר
    • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
    • פונט קריאפונט קריא
    • איפוס איפוס