ארטיק שוקולד מפנק בתוספת ממרח לוז עם שברי וופל שמוסיף קרנצ'יות לארטיק.
ציפיתי בשוקולד מריר כדי לאזן את המתיקות.
15 ארטיקים גדולים או 40 ארטיקים מיני
חומרים:
ארטיק
400 גרם חלב מרוכז
500 גרם שמנת מתוקה
100 גרם שוקולד חלב
150 גרם ממרח וופר (ממרח לוז עם שברי וופל)
ציפוי
400 גרם שוקולד מריר (אם עושים מיני צריך 500 גרם)
50 גרם חמאת קקאו
40 גרם פייטה או שברי וופל
אופן ההכנה:
ארטיק
- מקציפים את השמנת לקצפת יציבה אך לא קשה.
- מוסיפים את החלב המרוכז ומקציפים כ30 שניות לאיחוד.
- ממיסים את השוקולד והממרח
- מוסיפים לתערובת ומקפלים לאיחוד.
- יוצקים לתבנית ארטיקים מכניסים מקל
- מקפיאים להתייצבות
ציפוי
- ממיסים שוקולד וחמאת קקאו
- מיסיפים פייטה או שברי וופל.
- יוצקים לכוס גבוהה וטובלים את הארטיקים.
- מניחים על נייר אפיה לייבוש
- ומקפיאים להתייצבות
קישור מקוצר: http://tinyurl.com/y999qhxq
רציתי לדעת עם תעשי זום תוכלי להודיע לי אשמח להצטרף
תרשמי לניוזלטר, אני מעדכנת שם
האם יש אפשרות להמיר ללא שברי הופל לרגישים לגלוטן?
כן. אפשר לשים ממרח נוטלה או ממרח לוז ואם רוצים קראנץ אפשר לשים בראס אגוזי לוז
אפשר להכין כעוגת גלידה ולא כארטיקים?
בטח
שלום
רציתי לשאול מה אני יכולה לשים במקום הוופר
כל מחית שומנית שמתאימה בטעם שאת אוהבת
שלום
האם ניתן לצפות בשוקולד חלב , יש סיבה שהציפוי הוא מריר?
ניתן לצפות במה שרוצים.
אני ציפיתי במריר כדי לאזן מתיקות
ניתן להמיר לפרווה?
איך?
רוב הרכיבים חלבי
שימוש בתחליפים במקרה הזה פחות לטעמי
עדיף לבחור מתכון שהוא מראש פרווה עם מינימום תחליפים