• Facebook
    • YouTube
    • Instagram
  • להזמנות ומידע נוסף חייגו 054-4844331

  • מלכי אדלר
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    מלכי אדלר
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    ארטיק סמיפרדו שוקולד
    דף הבית / מתכונים / קינוחי פרווה

    ארטיק סמיפרדו שוקולד

    לאחר בקשות חוזרות ונשנות למגנום פרווה. הכנתי מגנום שוקולד שמצויין גם בפרווה. בהרבה ארטיקים וגלידות משתמשים בחלב מרוכז, כי כמות גבוהה של הסוכר נותנת מרקם רך שלא קופא. בד"כ בסמיפרדו יש ביצים חיות שמהוות בעיה.

    כדי להתגבר על הבעיה של ביצים חיות השתמשתי באבקת חלמון ואבקת חלבון מיובש שמוסיפים לה מים וזה הופך לחלמון וחלבון. כמובן שזה פותר את בעיית החשש מביצים חיות.

    12 ארטיקים + 15 כדורי סמיפרדו

     

    חומרים:

    סמיפרדו שוקולד

    27 גרם אבקת חלמון + 53 גרם מים (4 חלמונים)

    17 גרם אבקת חלבון + 103 גרם מים (4 חלמונים)

    100 גרם סוכר

    500 גר שמנת מתוקה או צמחית

    200 גרם שוקולד מריר מומס

    100 גרם שוקולד מריר טחון או קצוץ (לבחירה)

    ציפוי

    500 גרם שוקולד מריר

    50 גרם חמאת קקאו

    אופן ההכנה:

    • ממיסים שוקולד עם 130 גרם שמנת.
    • מוסיפים את החלמונים (אבקה מעורבבת עם מים)
    • מקציפים חלבונים עם סוכר
    • מקציפים את יתרת השמנת ומקפלים אל השוקולד
    • מוסיפים חלבונים מוקצפים.
    • אם רוצים מוסיפים שוקולד קצוץ, אפשר גם להוסיף פירורי עוגיות אוראו.
    • יוצקים לתבנית ומקפיאים. אני שמתי בתבנית ארטיקים ובתבנית כדורים.

    ציפוי

    • ממיסים את השוקולד וחמאת הקקאו וטובלים את הארטיקים והכדורים.
    • מבירים מעט מהשוקולד לשק זילוף או שקית, מחוררים חור קטן ומזלפים פסים מעל הציפוי.
    • שומרים בהקפאה

    הערות

    • למי שלא חושש מביצים חיות ניתן להמיר את האבקות ב 4 ביצים מופרדות
    • אני השתמשתי באבקות חלמון וחלבון של חברת רזברי.

     

     

     

    קישור מקוצר: https://tinyurl.com/yyejepvx
    שיתוף
    פורסם ב: מתכונים לפסח, קינוחי פרווה, קינוחים קפואים
    « הקודם
    הבא »

    מתכונים נוספים שעשויים לעניין אתכם

    עוגיות שוקולד צ'יפס לפסח

    עוגיות שוקולד צ'יפס כשרות לפסח

    בחושה פיסטוק ללא גלוטן

    בחושה פיסטוק ללא גלוטן

    טארט שוקולד לוז לפסח

    טארט שוקולד לוז לפסח

    קטגוריות נוספות

    עוגות ראווה >
    עוגות שמרים >
    עוגות בחושות >
    קינוחי כוסות >
    קינוחים אישיים >

    פגשו אותי בפייסבוק

    מלכי אדלר‏

    עקבו אחריי באינסטגרם

    מלכי אדלר באינסטגרם >

    עוגת מוס פטל ווניל
    ריבועי שוקולד שומשום
    מוס שוקולד חלב וקסיס
    מוס שוקולד לבן וקרמל
    טריקולד פרווה
    מגנום ווניל קרמל
    הישארו מעודכנים לפני כולם!

    9 תגובות

    1. אסתי אוקטובר 25, 2020 בשעה 7:21 pm הגב

      מקציפים חלבונים עם סוכר
      מקציפים את יתרת השמנת ומקפלים אל השוקולד
      מוסיפים חלבונים מוקצפים.

      לא הבנתי כאן את השלבים מקציפים את יתרת השמנת בקערה נפרדת לא יחד עם החלבונים והסוכר?
      אשמח לקצת סדר ב3 השלבים האלה.
      תודה רבה!

      • malky adler אוקטובר 26, 2020 בשעה 4:42 pm הגב

        את יכולה לראות כאן בסירטון את השלבים.

    2. שיינא מאי 28, 2021 בשעה 11:55 am הגב

      היי רציתי לשאול מה אפשר לשים במקום אבקת חלמון וחמאת קקאו?

      • malky adler מאי 29, 2021 בשעה 5:54 pm הגב

        כמו שכתוב, במקום אבקת חלבון שמים חלמונים.
        במקום חמאת קקאו אפשר שמן אבל אז הציפוי לא יצא קראנצ'י. לא ממליצה להמיר לשמן

    3. שיינא יוני 4, 2021 בשעה 12:11 pm הגב

      תודה רבה!
      וכמה שמן לשים?
      אם זה יצא יותר טוב אני יכולה לשים שמן קוקוס במקום

      • malky adler יוני 7, 2021 בשעה 1:07 pm הגב

        2 כפות

    4. שיינא אוקטובר 12, 2021 בשעה 3:10 pm הגב

      מלכי הגלידה הזאת פשוט ואו!!
      היא יוצאת ממש טוב
      וכולם אוהבים אותה
      תודה ענקית לך!

    5. לאה אוקטובר 12, 2024 בשעה 9:42 pm הגב

      למה אני לא מצליחה לשחרר מהתבנית בצורה יפה וחלקה?

      • malky adler אוקטובר 25, 2024 בשעה 6:44 am הגב

        אם המקפיא לא מספיק חזק או שלא הקפאת מספיק זמן
        תנסי להוריד טמפרטורה במקפיא למינוס 23

    השארת תגובה

    ביטול

    מלכי אדלר

    מלכי אדלר, קונדיטורית המתמחה במתכונים איכותיים ומיוחדים. מספקת שירותי קונדיטוריית פטיסרי לארועים בכשרות מהדרין. מעבירה סדנאות מקצועיות בטכניקות חדשניות, ועוסקת בבניית מתכונים לחברות וכתיבה עיתונאית.

    קרא עוד >

    ניווט מהיר
    • אודות מלכי
    • סדנאות
    • מתכונים
    • הפקת אירועים
    • מתכונים לחברות
    • מן התקשורת
    • שאלות נפוצות
    • About
    הישארו מעודכנים

    הצטרפו לניוזלטר של מלכי וקבלו עדכונים שוטפים, מתכונים בלעדיים, הטבות ועוד:

    שמרו על קשר

    טלפון: 054-4844331
    אימייל: malky@malky-adler.co.il

    מוזמנים לעקוב:

    • Facebook
    • YouTube
    • Instagram
    Created by Web3d
    כל הזכויות שמורות 2018 © מלכי אדלר malky adler
    גלילה לראש העמוד
    דילוג לתוכן
    פתח סרגל נגישות כלי נגישות

    כלי נגישות

    • הגדל טקסטהגדל טקסט
    • הקטן טקסטהקטן טקסט
    • גווני אפורגווני אפור
    • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
    • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
    • רקע בהיררקע בהיר
    • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
    • פונט קריאפונט קריא
    • איפוס איפוס