• Facebook
    • YouTube
    • Instagram
  • להזמנות ומידע נוסף חייגו 054-4844331

  • מלכי אדלר
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    מלכי אדלר
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    ארטיק פיסטוק דאבל שוקולד מריר ופטל
    דף הבית / מתכונים / קינוחים

    ארטיק פיסטוק דאבל שוקולד מריר ופטל

    אז בהשראת המגנום פיסטוק שיצא, החלטתי לעשות גירסה משלי, ומכיוון שאני מאד אוהבת שילוב של פיסטוק, פטל ושוקולד שילבתי ביניהם, ארטיק פיסטוק בטבילה כפולה של שוקולד מריר ושוקולד פטל.

    ואפילו הכנתי לכם סירטון. לצפיה בסירטון לחצו כאן

    מגנום פיסטוק דאבל שוקולד

    11 ארטיקים

    חומרים:

    ארטיק

    250 מ"ל (כוס) חלב
    200 גרם שוקולד לבן
    50 גרם מחית פיסטוק
    250 מ"ל שמנת מתוקה

    ציפוי מריר

    400 גרם שוקולד מריר
    40 גרם חמאת קקאו

    ציפוי פטל

    400 גרם שוקולד פטל
    40 גרם חמאת קקאו
    50 גרם פיסטוק גרוס או בראס אגוזי  לוז

    אופן ההכנה:

    ארטיק

    • מחממים חלב לסף רתיחה ויוצקים על השוקולד
    • ממתינים כדקה וטוחנים בבלנדר מוט
    • מוסיפים מחית פיסטוק וטוחנים
    • מצננים לטמפרטורת גוף
    • מקציפים את השמנת ומקפלים לתערובת
    • מקפיאים לילה להתייצבות

    ציפוי מריר

    • ממיסים את השוקולד וחמאת הקקאו
    • מעבירים לכוס גבוהה וטובלים את הארטיקים
    • מחזיקים מספר שניות עד שהציפוי מתקשה ומניחים על נייר אפייה
    • מקפיאים כ10 דקות

    ציפוי פטל

    • ממיסים את השוקולד וחמאת הקקאו
    • מוסיפים את הפיסטוקים או הבראס ומערבבים
    • מעבירים לכוס גבוהה וטובלים את הארטיקים עד 3/4 גובה
    • מחזיקים מספר שניות עד שהציפוי מתקשה ומניחים על נייר אפייה
    • מקפיאים

    מגנום פיסטוק דאבל שוקולד

    הערה: אני השתמשתי לטבילה השניה בשוקולד טבעוני בטעם פטל של ולרונה.
    אם אין לכם ניתן לטבול בשוקולד לבן עם חמאת קקאו ולהוסיף אבקת פטל או צבע מאכל אדום
    קישור מקוצר: https://tinyurl.com/y2acs7hd
    שיתוף
    פורסם ב: קינוחים קפואים תגיות: חלבי, מגנום, פטל, פיסטוק, שוקולד מריר
    « הקודם
    הבא »

    מתכונים נוספים שעשויים לעניין אתכם

    ארטיק לוטוס קפה

    ארטיק לוטוס קפה

    מגנום דובאי

    ארטיק חלבה בסיגנון שוקולד דובאי

    ארטיק ווניל עם פאדג' שוקולד וקרמל

    קטגוריות נוספות

    עוגות ראווה >
    עוגות שמרים >
    עוגות בחושות >
    קינוחי כוסות >
    קינוחים אישיים >

    פגשו אותי בפייסבוק

    מלכי אדלר‏

    עקבו אחריי באינסטגרם

    מלכי אדלר באינסטגרם >

    עוגת מוס פטל ווניל
    ריבועי שוקולד שומשום
    מוס שוקולד חלב וקסיס
    מוס שוקולד לבן וקרמל
    טריקולד פרווה
    מגנום ווניל קרמל
    הישארו מעודכנים לפני כולם!

    25 תגובות

    1. מיכל יולי 16, 2019 בשעה 8:52 am הגב

      המתכון נראה מצוין, איך הארטיקים מקבלים כזו צורה מדויקת ויפה?
      לאיפה יוצקים את התערובת הנוזלית?

      • malky adler יולי 16, 2019 בשעה 8:54 am הגב

        בתבנית. כנסי לסירטון, שם רואים את תהליך הכנת הארטיקים

    2. מיכל יולי 17, 2019 בשעה 7:23 am הגב

      איפה אפשר לקנות תבניות שמיועדות להכנת ארטיקים?
      וכן איפה אפשר לרכוש את הסכין הארוכה שחותכת את העוגה לריבועים קטנים ומדויקים(גלידוניות)?

      • malky adler יולי 17, 2019 בשעה 7:27 am הגב

        חנויות מתמחות, או אלי אקספרס ולאחרונה ראיתי גם במקס סטוק.
        הסכין יש בחנות לובלינסקי

    3. חני יולי 29, 2019 בשעה 9:30 am הגב

      הי מלכי, המתכון נראה מרשים במיוחד רציתי לשאול באיזה שוקולד לבן רצוי להשתמש כי מנסיוני שוקולד לבן קצת בעייתי….
      ראיתי בסרטון שהשוקולד שם עגול קטן אשמח אם תמליצי על חברה וכן אם זה חלבי או פרווה?
      תודה

      • malky adler יולי 29, 2019 בשעה 12:17 pm הגב

        השוקולד שאני משתמשת הוא קליבו או נטרה וכמובן חלבי

    4. אביה אוגוסט 11, 2019 בשעה 6:21 pm הגב

      יצא טעים בטירוף! קראנצ'י מבחוץ ורך ונימוח מבפנים. לא מתוק מדי עם טעם עדין של פיסטוק..

    5. שירן אפריל 17, 2020 בשעה 11:48 am הגב

      במידה ואני מעוניינת להשתמש במחיות פרי שונות במקום מחית פיסטוק. זה אפשרי ואם כן מה הכמויות שעליי להשתמש? תודה

      • malky adler אפריל 19, 2020 בשעה 8:21 am הגב

        מחית פרי היא מחית שומנית ולא דומה וברת החלפה למחית פרי

    6. רחלי מאי 16, 2020 בשעה 8:42 pm הגב

      מלכי שלום,

      רציתי לשאול אם אפשר להשתמש בשוקולד לבן חלבי של עלית?

      תודה רבה

      • malky adler מאי 17, 2020 בשעה 6:27 am הגב

        כמובן שאפשר. אם הוא טעים לך אין בעיה. השוקולד שקונים בחנויות מתמחות הוא יותר איכותי.

    7. מיטל מאי 19, 2020 בשעה 4:11 pm הגב

      היכן משיגים שוקולד פטל?

      • malky adler מאי 19, 2020 בשעה 7:24 pm הגב

        בחנויות מתמחות שמוכרות שוקולד ולרונה (לדוגמא קוק סטוק)

    8. שירי יולי 20, 2020 בשעה 8:27 am הגב

      הכנתי את המגנומים ויצא מעולה, העניין הוא שאחרי 2,3 מגנומים השוקולד המומס בכוס מתחיל להתקרר והציפוי יוצא ממש עבה ולא אסטתי. ואפילו נוצרים גושים. מה עושים?

      • malky adler יולי 21, 2020 בשעה 5:30 am הגב

        כנראה הארטיקים לא היו מספיק קפואים. תנסי להוריד את טמפרטורת המקפיא. ולהוציא כל פעם ארטיק אחד לטבילה. השוקולד צריך להיות בערך בטמפרטורה של 40-45 מעלות והארטיק ממש קפוא.

    9. מישל יולי 20, 2020 בשעה 9:40 am הגב

      מלכי שלום חיפשתי באליאקספרס תבניות למגנום מסתבר שיש כמה גדלים. מה את ממליצה? תודה רבה

      • malky adler יולי 21, 2020 בשעה 5:28 am הגב

        מה שאת אוהבת. לי יש את שניהם. לפעמים הילדים רוצים קטן ולפעמים גדול. רוב הפעמים אני עושה בגדולים.

    10. הדסה נובמבר 12, 2020 בשעה 4:08 pm הגב

      במה ניתן להחליף שוקולד פטל?

      • malky adler נובמבר 15, 2020 בשעה 7:44 am הגב

        אפשר לוותר ולשים רק מריר

    11. אפרת ינואר 14, 2022 בשעה 10:58 am הגב

      השוקולד לא נתפס על הארטיק, למה??

      • malky adler ינואר 14, 2022 בשעה 11:50 am הגב

        או שהשוקולד חם מדי או שעל הארטיק יש שכבת קרח

    12. תהילה מאי 29, 2022 בשעה 4:54 am הגב

      שלום מלכי,
      תודה על מתכונים מושלמים!
      רציתי לשאול, למה במתכון של הפיסטוק אין ג'לטין כמו במתכון של השוקובו?
      ואם כך האם אפשר להורים את הג' לטין גם משם?

      • malky adler מאי 29, 2022 בשעה 10:21 am הגב

        בעיקרון אוכלים ישר מהמקפיא, אז כן

    13. לאה מאי 6, 2024 בשעה 7:09 am הגב

      תודה על המתכון
      לצערי מחית הפיסטוק שקניתי היתה ממש לא טעימה…
      על איזה מחית את ממליצה?

      • malky adler מאי 8, 2024 בשעה 10:08 am הגב

        הכי טוב להכין לבד, או לקנות מחית שהיא 100% פיסטוקים. פשוט תטעמי מה שטעים לך.

    השארת תגובה

    ביטול

    מלכי אדלר

    מלכי אדלר, קונדיטורית המתמחה במתכונים איכותיים ומיוחדים. מספקת שירותי קונדיטוריית פטיסרי לארועים בכשרות מהדרין. מעבירה סדנאות מקצועיות בטכניקות חדשניות, ועוסקת בבניית מתכונים לחברות וכתיבה עיתונאית.

    קרא עוד >

    ניווט מהיר
    • אודות מלכי
    • סדנאות
    • מתכונים
    • הפקת אירועים
    • מתכונים לחברות
    • מן התקשורת
    • שאלות נפוצות
    • About
    הישארו מעודכנים

    הצטרפו לניוזלטר של מלכי וקבלו עדכונים שוטפים, מתכונים בלעדיים, הטבות ועוד:

    שמרו על קשר

    טלפון: 054-4844331
    אימייל: malky@malky-adler.co.il

    מוזמנים לעקוב:

    • Facebook
    • YouTube
    • Instagram
    Created by Web3d
    כל הזכויות שמורות 2018 © מלכי אדלר malky adler
    גלילה לראש העמוד
    דילוג לתוכן
    פתח סרגל נגישות כלי נגישות

    כלי נגישות

    • הגדל טקסטהגדל טקסט
    • הקטן טקסטהקטן טקסט
    • גווני אפורגווני אפור
    • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
    • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
    • רקע בהיררקע בהיר
    • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
    • פונט קריאפונט קריא
    • איפוס איפוס