• Facebook
    • YouTube
    • Instagram
  • להזמנות ומידע נוסף חייגו 054-4844331

  • מלכי אדלר
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    מלכי אדלר
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    ארטיק שוקובו שלושה שוקולדים
    דף הבית / מתכונים / מתכוני פסח

    ארטיק שוקובו שלושה שוקולדים

    אני מוכרחה לציין שזה היה אחת המנות ביום הצילומים שהמשפחה ממש חיכתה לחסל. ארטיק מגנום שעולה בהרבה (לדברי כל הטועמים) על הארטיקים הקנויים. ההערה היחידה של חלק מהם היה שאוותר בציפוי על הבראס. אז אתם יכולים לנסות עם או בלי בראס אבל היזהרו זה ממכר.

    11 ארטיקים

    חומרים:

    למילוי שוקובו

    150 גרם שוקולד חלב (לפרווה שוקולד מריר)
    150 גרם מחית לוז ללא סוכר או מחית נוגט

    ארטיק שוקולד

    150 גרם שמנת מתוקה חלבית או פרווה
    3 חלמונים
    60 גרם (1/3 כוס) סוכר
    5 גרם ג'לטין מומס ב30 מ"ל מים
    110 גרם שוקולד מריר
    225 גרם שמנת מתוקה חלבית או פרווה

    לציפוי

    350 גרם שוקולד לבן (לפרווה מריר)
    40 גרם חמאת קקאו

    2 כפות בראס אגוזי לוז

    אופן ההכנה

    מילוי

    • ממיסים שוקולד ומוסיפים מחית
    • יוצקים לתבנית שקעים בצורת מלבן גובה 0.5 ס"מ

    ארטיק

    • מערבבים 150 מ"ל שמנת, סוכר וחלמונים ומחממים עד להסמכה, תוך כדי ערבוב (סף רתיחה- 82 מעלות)
    • מוסיפים ג'לטין ושוקולד וטוחנים בבלנדר מוט לקבלת תערובת חלקה (אם אין בלנדר ניתן לערבב היטב עד לקבלת תערובת חלקה ללא גושים)
    • מקררים מעט
    • מקציפים שמנת למרקם יוגורט ומקפלים אל תערובת השוקולד
    • יוצקים לתבנית ארטיקים עד מחצית הגובה, שמים מלבן שוקובו, מכניסים מקל ומכסים בעוד מסה עד לשולי התבנית
    • מקפיאים מספר שעות להתייצבות

    ציפוי

    • ממיסים את השוקולד וחמאת הקקאו
    • מוסיפים בראש ומערבבים.
    • טובלים את הארטיק בציפוי
    • מחכים כמה שניות שהציפוי יתייבש ומניחים על נייר אפייה.
    • מוציאים מהקפאה כ5 דקות לפני האכילה.

     

    צילום: אלי סגל סטיילינג: נועה קנריק

    קישור מקוצר: https://tinyurl.com/y8q9om9l
    שיתוף
    פורסם ב: מתכונים לפסח, קינוחים קפואים תגיות: ארטיק, מגנום, שוקולד
    « הקודם
    הבא »

    מתכונים נוספים שעשויים לעניין אתכם

    עוגיות שוקולד צ'יפס לפסח

    עוגיות שוקולד צ'יפס כשרות לפסח

    בחושה פיסטוק ללא גלוטן

    בחושה פיסטוק ללא גלוטן

    טארט שוקולד לוז לפסח

    טארט שוקולד לוז לפסח

    קטגוריות נוספות

    עוגות ראווה >
    עוגות שמרים >
    עוגות בחושות >
    קינוחי כוסות >
    קינוחים אישיים >

    פגשו אותי בפייסבוק

    מלכי אדלר‏

    עקבו אחריי באינסטגרם

    מלכי אדלר באינסטגרם >

    עוגת מוס פטל ווניל
    ריבועי שוקולד שומשום
    מוס שוקולד חלב וקסיס
    מוס שוקולד לבן וקרמל
    טריקולד פרווה
    מגנום ווניל קרמל
    הישארו מעודכנים לפני כולם!

    96 תגובות

    1. רחל יולי 30, 2018 בשעה 8:18 pm הגב

      וואו, נראה מושלם אני הולכת לנסות את זה מחר

      • malky adler אוגוסט 3, 2018 בשעה 4:32 am הגב

        בהצלחה!!! ספרי איך יצא

    2. חני אוגוסט 2, 2018 בשעה 9:24 am הגב

      שלום רב,
      תודה על המתכונים המאלפים!!!
      מה עושים במקום ג'לטין
      ומזה חמאת קקאו?
      כמו"כ במגנום וניל וקרמל רשום 60 גרם גלוקוז??? חוץ מהסוכר
      איפה משיגים זאת והאם חייבים או שמספיק הסוכר
      תודה רבה

      • malky adler אוגוסט 3, 2018 בשעה 4:30 am הגב

        הג'לטין מייצב, את יכולה לוותר אבל אז הארטיק יימס מאד מהר. חמאת קקאו וגלוקוז ניתן להשיג בחנויות מתמחות.

    3. מעיין יולי 24, 2019 בשעה 1:10 pm הגב

      אפשר הסבר לגבי חמאת קקאו? למה זה טוב? האם הציפוי יוצא יציב ולא נמס תוך שניה כמו שימוש בשמן? יש לה עוד שימושים?
      תודה

      • malky adler יולי 24, 2019 בשעה 3:48 pm הגב

        חמאת קקאו היא השומן של השוקולד. משתמשים בו כדי לדלל ושהציפוי יצא דק. אפשר שמן, אבל אז הציפוי לא יוצא קראנצ'י

        • מעיין יולי 26, 2019 בשעה 5:21 am הגב

          אז קניתי חמאת קקאו וזה ללא ספק הציפוי מגנום הכי מוצלח שיצא לי.
          יצא טעים!!
          תודה על המתכון

          • malky adler יולי 26, 2019 בשעה 8:28 am הגב

            שמחה שאהבת. תודה רבה שחזרת לספר.
            שבת שלום

      • הדס אוגוסט 1, 2023 בשעה 8:09 am הגב

        הי מלכי, אם אני מעדיפה לעשות את השוקולד עם לב מרוכז, אפשר כמו במתכונים אחרים שיש לך – 300 גרם חלב, 500 שמנת ו150 שוקולד מריר?
        ובמידה ואפשר, הליבה והציפוי אותו הדבר?
        תודה:)

        • malky adler אוגוסט 22, 2023 בשעה 10:14 am הגב

          אפשרי

    4. רבקה ינואר 1, 2020 בשעה 3:18 pm הגב

      האם צריך תבניות מיוחדות לארטיק מסוג זה?
      אם כן איזה?

      • malky adler ינואר 2, 2020 בשעה 7:40 am הגב

        תבנית סיליקון בצורה של הארטיק

    5. אביגיל אפריל 30, 2020 בשעה 4:53 pm הגב

      מה אפשר לשים במקום ג'לטין?

      • malky adler מאי 1, 2020 בשעה 9:52 am הגב

        אפשר לוותר, יהיה יציב פחות זמן בחוץ. אוכלים ישר מהמקפיא

    6. אביגיל אפריל 30, 2020 בשעה 5:41 pm הגב

      האם אפשר להחליף חמאת קקאו במשהו אחר?

      • malky adler מאי 1, 2020 בשעה 9:51 am הגב

        בשמן, אבל אז הציפוי פחות פציח

    7. חיה מאי 26, 2020 בשעה 12:11 pm הגב

      מה זה בראס אגוזי לוז?

      • malky adler מאי 26, 2020 בשעה 4:10 pm הגב

        אגוזי לוז גרוסים מסוכרים

    8. הילה יוני 24, 2020 בשעה 4:50 am הגב

      היי, אם אני רוצה ציפוי משוקולד חלב במקום השוקולד הלבן, מה היחס בין השוקולד לחמאת הקקאו? תודה

      • malky adler יוני 24, 2020 בשעה 6:05 am הגב

        אותו יחס

    9. ענת כהן יולי 21, 2020 בשעה 2:52 pm הגב

      צהריים טובים מלכי.
      אם אני רוצה למסור את הקרטיבים במארז כמה זמן יחזיקו בחוץ?
      תודה ענת

      • malky adler יולי 23, 2020 בשעה 6:09 am הגב

        קינוחים קפואים לא מיועדים למארזים. אם את רוצה לשים במארז תכיני מוס בתבנית של ארטיק.

    10. חנה יולי 27, 2020 בשעה 9:38 am הגב

      היי מלכי,
      נראה מטורף!!!
      יש לי שאלה , מה ההבדל בין הארטיקים שאת עושה על בסיס חלב מרוכז לבין הארטיקים האלו?
      יש הבדל מבחינת המתיקות?

      • malky adler יולי 27, 2020 בשעה 12:24 pm הגב

        מרקם טעם שונה. אלו של החלב מרוכז די מתוקים אבל מאד קלים להכנה. אלו יותר מאוזנים לדעתי. שניהם נאכלים אצלי ברצון 🙂

    11. חנה יולי 28, 2020 בשעה 9:58 am הגב

      אוקיי מעולה, \
      באמת האלו עם החלב המרוכז מתוקים, אנסה את אלו, ממש תודה!!!

    12. אפרת ינואר 6, 2021 בשעה 10:19 am הגב

      היי מלכי, לגבי הארטיק שוקולד,
      אין צורך לעשות השוואת טמפרטורות לחלמונים?

      • malky adler ינואר 6, 2021 בשעה 4:23 pm הגב

        לא

    13. רחלי ינואר 9, 2021 בשעה 8:23 pm הגב

      היי,
      נהנת כל פעם מחדש לנסות את המתכונים שלך שתמיד יוצאים מושלם!
      שאלה כללית על המגנומים.
      האם אפשר להכין את התערובת של הארטיק ולשמור לילה במקרר?(אין לי מספיק תבניות בשביל פעם אחת)
      תודה:)

      • malky adler ינואר 10, 2021 בשעה 6:33 am הגב

        אם תשימי במקרר זה יתיצב ולא תוכלי לזלף.

    14. רבקי ינואר 18, 2021 בשעה 10:44 pm הגב

      האם אני יכולה לשים אותם בחוץ/ בבר
      בלי שימסו ואם לא האם ארטיק אחר אפשרי?
      תודה
      נהנית מאד מהמתכונים!

      • malky adler ינואר 19, 2021 בשעה 7:02 am הגב

        תודה רבה. שמחה שאת אוהבת.
        לא ממליצה לשים ארטיקים בחוץ. אם את רוצה לשים בבר תכיני מוס עם ג'לטין בתבנית של מגנום.

    15. מיה פברואר 14, 2021 בשעה 2:11 pm הגב

      האם אפשר להחליף את החלמונים , לנשים בהריון ?

      • malky adler פברואר 15, 2021 בשעה 7:06 am הגב

        החלמונים עובדים בישול ל84 מעלות. זה לא ביצים חיות.
        תמיד אפשר להכין עם חלב מרוכז כמו כאן

        • נעמי יוני 23, 2022 בשעה 5:50 pm הגב

          בכמה חלב מרוכז להחליף את הביצים, אם אני מעוניינת במתכון הזה

          • malky adler יוני 23, 2022 בשעה 8:36 pm הגב

            אם את רוצה מתכון עם חלב מרוכז, תעשי מתכון אחר.
            יש כאןארטיק מגנום נוצ'לה

            • רותי יוני 27, 2022 בשעה 6:22 pm

              יש אופציה לעשות את המתכון הזה בלי ביצים?

            • malky adler יוני 28, 2022 בשעה 6:48 am

              הביצים במתכון עוברות פיסטור. הן מבושלות. אין במתכון ביצים חיות.
              אם בכל זאת את רוצה תעשי מתכון עם חלב מרוכז. כמו כאן

    16. שרה פברואר 15, 2021 בשעה 10:24 am הגב

      שלום מלכי,

      רציתי לדעת האם זה אפשרי לשנע את הארטיקים בתוך צידנית עם קרח למשך כשעתיים?

      תודה

      • malky adler פברואר 15, 2021 בשעה 2:19 pm הגב

        זה קינוח קפוא, הציפוי מגן עליו. מניחה שבצידנית זה אפשרי. לא ניסיתי.

    17. שיר מרץ 9, 2021 בשעה 5:38 pm הגב

      היי מלכי ,רציתי לדעת אם התכוונת במגנום שוקובו המחית לוז זה ממרח לוז ? ואם לא האם אפשר להשתמש בממרח ?תודה !

      • malky adler מרץ 9, 2021 בשעה 5:41 pm הגב

        מחית לוז זה 100% אגוזי לוז. לפעמים זה נקרא חמאת לוז. לא יודעת מה זה ממרח לוז. תסתכלי ברכיבים.

    18. שרי מרץ 9, 2021 בשעה 7:51 pm הגב

      היי מלכי
      אם אני רוצה לשים כזה במארז שאני עושה למישהו כמה זמן זה מחזיק מחוץ למקפיא?

      • malky adler מרץ 10, 2021 בשעה 6:43 am הגב

        אוכלים ישר המקפאה. זה לא מוצר ששורד זמן רב בחוץ

        • שרי מרץ 10, 2021 בשעה 12:51 pm הגב

          אז מה אני יכולה לעשות שזה כן יחזיק מעמד בלי הקפאה

          • malky adler מרץ 11, 2021 בשעה 3:32 pm הגב

            להוסיף ג'לטין

    19. שרי מרץ 19, 2021 בשעה 11:31 am הגב

      אבל מלכתחילה כתוב לשים ג'לטין

      • malky adler מרץ 19, 2021 בשעה 11:39 am הגב

        יש מצב שיחזיק כמה שעות, אבל מארזים בד"כ מטיילים הרבה זמן בחוץ

    20. ברכה מרץ 29, 2021 בשעה 11:45 am הגב

      הי
      שאני שמה את הגלטין בשמנת הוא צריך להיות קשה או שהוא עדיין מים?

      • malky adler מרץ 29, 2021 בשעה 3:09 pm הגב

        אחרי שסופח את כל הנוזלים

    21. ברכה מרץ 29, 2021 בשעה 6:38 pm הגב

      מה זאת אומרת?
      איך זה אמור להראות?

      • malky adler מרץ 30, 2021 בשעה 5:39 am הגב

        יש כאן הסבר איך משתמשים בג'לטין

    22. ברכה מרץ 31, 2021 בשעה 8:04 pm הגב

      איפה הסבר?
      כתוב להמיס במים,זהו

      • malky adler אפריל 1, 2021 בשעה 4:55 am הגב

        יש הסבר בשאלות נפוצות. שמתי לך קישור, תלחצי עליו

    23. ברכה אפריל 1, 2021 בשעה 7:01 pm הגב

      אהה תודה ראיתי!!
      אני בעצם שמה את הגלטין במים מחכה עד שזה סופח את כל הנוזלים ואז ממיסה?
      ואם אינלי מיקרו איך אני יכולה להמיס את זה?
      אפשר בסיר?
      או בן מארי?

      • malky adler אפריל 5, 2021 בשעה 5:39 am הגב

        אפשר לשים בכוס חד פעמית ולהכניס אותה לכוס עם מים רותחים ולערבב עד המסה

    24. ברכה אפריל 7, 2021 בשעה 12:20 pm הגב

      ואוווו יצא פשוט מושלםםם
      מתכון מהמםם
      תודה!!

    25. יפעת אפריל 14, 2021 בשעה 8:18 pm הגב

      יצא מושלם נחטף בשנייה תודה המתכונים שלך טובים מאודדדדד

    26. תהילה מאי 12, 2021 בשעה 5:44 pm הגב

      היי מלכי!
      כל פעם אני מתפעלת מחדש מהמתכונים,
      איזה תבנית צריך למגנום מני או הגדול רגיל

      • malky adler מאי 13, 2021 בשעה 5:00 pm הגב

        אני עשיתי בגדול

    27. שרי יוני 9, 2021 בשעה 5:51 pm הגב

      הי מלכי
      האם אפשר להכין כגלידה אחת?
      תודה שרי

      • malky adler יוני 10, 2021 בשעה 5:09 am הגב

        זה פחות רך מגלידה. ומעבר לזה את החלק של השוקובו לא יהיה ניתן לאכול בכפית

    28. Rev יולי 8, 2021 בשעה 11:57 am הגב

      תוכי בבקשה לומר מה גודל התבנית שהשתמש בה. יש לי 8 מיני מגנום, השאלה היא, האם תספיק חצי כמות?

      • malky adler יולי 8, 2021 בשעה 12:00 pm הגב

        נראה לי שכן. המיני מגנום מאד קטנים. אני עושה בגדולים

    29. אפרת ינואר 15, 2022 בשעה 11:22 pm הגב

      היי
      הכנתי כמה פעמים ותמיד יוצא מושלם וקוצר מחמאות,
      תודה רבה!
      אפשר להמיר את השוקולד המריר בלבן כדי לקבל ארטיק שוקולד לבן?

      • malky adler ינואר 16, 2022 בשעה 8:34 am הגב

        אפשר להכין את המתכון הזה

    30. אפרת ינואר 16, 2022 בשעה 3:51 pm הגב

      היי מלכי ,
      תודה על התשובה.
      הכנתי כמה פעמים את המגנום וניל ושוקולד לבן ויצא טעים מאד.
      אבל אני רוצה מרקם כמו של השוקובו בלבן (על בסיס אנגלז).
      יש לך המלצה או המרה של המתכון?

      • malky adler ינואר 18, 2022 בשעה 11:23 am הגב

        את יכולה לקחת מהמתכון של הטריקולד כאן

    31. מוריה ינואר 21, 2022 בשעה 8:03 am הגב

      היי, תודה רבה על המתכונים המהממים!!

      כדי להכין את המגנום בגרסת פרווה, האם ניתן לצפות בשוקולד לבן פרווה, ייצא מוצלח??

      • malky adler ינואר 21, 2022 בשעה 8:12 am הגב

        למה לקלקל? 🙂
        אני לא אוהבת טעם של שוקולד לבן פרווה. ציפוי פרווה רק מריר

        • אפרת פברואר 15, 2022 בשעה 10:47 am הגב

          היי,
          האמת שלפני שבועיים הכנתי בגרסה פרווה
          וניסיתי לצפות בשוקולד לבן בטעם חלבי (של כרמית)
          והאמת שיצא מוצלח ממש ב"ה.

    32. תהילה מאי 23, 2022 בשעה 7:35 am הגב

      היי מלכי

      הכנתי את המגנום הזה בעבר והיה מושלם!!!
      רוצה להכין אותו לחג אבל אין לי מחית נוגט
      האם ממרח אחר יכול לעבוד?
      כמו ממרח רוזמרי או פררו רושה?

      תודה!

      • malky adler מאי 24, 2022 בשעה 2:26 pm הגב

        אפשר כל מחית שומנית אחרת. קחי בחשבון שאני שמתי מחית לוז שהיא לא מתוקה בכלל. כל ממרח אחר שתשימי יהפוך את זה למאד מתוק וקצת יפר את האיזון. אבל לשיקולך כמובן

    33. נעמי יוני 23, 2022 בשעה 5:40 pm הגב

      המתכון הזה מתאים למגנום ביס?, יש לך מתכון אחר למגנום ביס?.
      אשמח מאוד

      • malky adler יוני 23, 2022 בשעה 8:38 pm הגב

        אם תעשי בתבנית קטנה יהיה מגנום ביס

    34. חיה יולי 30, 2022 בשעה 9:28 pm הגב

      נשמע מתכון מדהים
      ישלי תבנית של 8 מיני מגנום. כל אחד בגודל 3.8 על 6 ס"מ
      כמה ארטיקים בערך אמורים לצאת מהכמות שבמתכון?
      תודה

      • malky adler יולי 31, 2022 בשעה 9:37 am הגב

        לא יודעת בדיוק, אבל להערכתי כ20, אולי יותר

    35. שפרה יולי 31, 2022 בשעה 9:23 am הגב

      נראה מתכון מהמםם
      אפשר להחליף את הנוגט בריבת חלב?

      • malky adler יולי 31, 2022 בשעה 9:39 am הגב

        ריבת חלב לא מחליפה מחית נוגט, רכיבים שונים לגמרי.
        את יכולה לעשות את המתכון הזה של קסטה ריבת חלב בתבנית מגנום, או את המתכון הזה.

    36. שיר אוגוסט 2, 2022 בשעה 6:08 pm הגב

      היי אם נשאר אני מכינה בתבנית של מגנום מיני ונשאר לי עוד מהתערובת

      מה עוד אפשר לעשות עם זה?
      אפשר לעשות את זה כגלידה במקפיא?

      • malky adler אוגוסט 4, 2022 בשעה 7:07 am הגב

        בטח

    37. עידית ספטמבר 24, 2022 בשעה 9:42 pm הגב

      אם אפשר לוותר על סוכר?ֶפשוט פעם ניסיתי וזה יצא מתוק מידי

      • malky adler ספטמבר 25, 2022 בשעה 5:46 am הגב

        להפחית, לא לוותר

    38. אפרת ינואר 19, 2023 בשעה 5:33 am הגב

      היי, מתכון מעולה!!!!
      רציתי לשאול, אחן לי מחיות טעם וגם לא קרמים של טעמים. יש אפשרות לעשות בלי זה? ואם לא, יש לך מתכונים שכן אפשר בלי מחיות טעם?

      • malky adler ינואר 21, 2023 בשעה 7:39 pm הגב

        יש מלא מתכונים לארטיקים (מגנום) כנסי לקטגורית קינוחים קפואים

    39. אביטל מאי 30, 2023 בשעה 11:21 am הגב

      יצא מושלם כולם בקשו מתכון
      שמתי מילוי בוטנים ושוקולד כי לא היה לי נוגט
      תודה!

    40. שרה נובמבר 16, 2023 בשעה 1:06 pm הגב

      היי
      רציתי לדעת האם אפשר לוטוס במקום מחית הנוגט
      ואם אני רוצה לצפות בלוטוס ושלא ימס
      איך עושים את זה?

      • malky adler נובמבר 19, 2023 בשעה 10:38 am הגב

        אפשר להחליף בלוטוס.
        מחממים את הלוטוס במיקרו וטובלים את הארטיק הקפוא. זה מתקשה על הארטיק

    41. שוש פברואר 12, 2024 בשעה 3:49 pm הגב

      מה אפשר לעשות כדי שזה יוכל להחזיק מעמד הרבה זמן מחוץ למקפיא?

      • malky adler פברואר 13, 2024 בשעה 2:23 pm הגב

        הרבה זמן בטח לא, אבל ג'לטין יכול להאריך את הזמן

    42. רבקה מרץ 5, 2024 בשעה 10:59 pm הגב

      היי מלכי,
      רציתי לדעת אם אני רוצה להכין ציפוי של שוקולד מריר. מה היחס שצריך להיות הבין השוקולד לחמאת קקאו? האם זה מתאים לציפוי של מגנום או גם של דברים אחרים כמו פררו רושה וכו…

      • malky adler מרץ 10, 2024 בשעה 12:54 pm הגב

        אפשרי שוקולד מריר (אפילו כתבתי במתכון )
        מתאים גם לפררו ולדברים אחרים

    43. חנה יוני 9, 2024 בשעה 3:14 pm הגב

      יש איזשהו מתכון עם חומרים בסיסיים?
      לא משהו שצריך לקנות בחנויות מתמחות?

      • malky adler יוני 10, 2024 בשעה 5:20 pm הגב

        בטח יש מלא. כנסי לקטגורית קינוחים קפואים או שתכתבי בשורת חיפוש ארטיק

    44. רותם אוגוסט 9, 2024 בשעה 12:16 pm הגב

      היי מלכי מתכון מנצח!! יצא מווווושלם!! חיפשתי הרבה זמן מתכון מוצלח שיוצא גם טעים וגם אסטטי וזה ההמתכון
      תטדה רבה ושבת שלום 🙂

      • malky adler אוגוסט 11, 2024 בשעה 8:09 am הגב

        איזה כיף שאהבת 🙂

    45. רותם אוגוסט 9, 2024 בשעה 12:20 pm הגב

      עוד משהו קטן
      יצאו לי 8 מיני מגנום ועוד תבנית של 4 מגנומים בצורת לב קצת יותר גדולים מהרגיל
      נשאר עוד מעט בלילה שמילאו 4 קאפקייקס
      עשיתי בדיוק לפי המתכון עם אותם חומרים יצא מהמם אין דברים כאלה
      תודה רבה ושבת שלום 🙂

    השארת תגובה

    ביטול

    מלכי אדלר

    מלכי אדלר, קונדיטורית המתמחה במתכונים איכותיים ומיוחדים. מספקת שירותי קונדיטוריית פטיסרי לארועים בכשרות מהדרין. מעבירה סדנאות מקצועיות בטכניקות חדשניות, ועוסקת בבניית מתכונים לחברות וכתיבה עיתונאית.

    קרא עוד >

    ניווט מהיר
    • אודות מלכי
    • סדנאות
    • מתכונים
    • הפקת אירועים
    • מתכונים לחברות
    • מן התקשורת
    • שאלות נפוצות
    • About
    הישארו מעודכנים

    הצטרפו לניוזלטר של מלכי וקבלו עדכונים שוטפים, מתכונים בלעדיים, הטבות ועוד:

    שמרו על קשר

    טלפון: 054-4844331
    אימייל: malky@malky-adler.co.il

    מוזמנים לעקוב:

    • Facebook
    • YouTube
    • Instagram
    Created by Web3d
    כל הזכויות שמורות 2018 © מלכי אדלר malky adler
    גלילה לראש העמוד
    דילוג לתוכן
    פתח סרגל נגישות כלי נגישות

    כלי נגישות

    • הגדל טקסטהגדל טקסט
    • הקטן טקסטהקטן טקסט
    • גווני אפורגווני אפור
    • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
    • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
    • רקע בהיררקע בהיר
    • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
    • פונט קריאפונט קריא
    • איפוס איפוס