מוס גבינה ושוקולד לבן בשילוב גם ג'לי לימון שמאזן את מתיקות השוקולד.
8-10 מנות
חומרים
ג'לי לימון
100 גרם מיץ לימון (2 לימונים גדולים)
50 מ"ל מים
60 גרם (1/3 כוס) סוכר
7 גרם ג'לטין מושרה ב42 מ"ל מים
מוס גבינה ושוקולד לבן
110 גרם שוקולד לבן
90 גרם (2/3 מיכל) גבינת שמנת
גרידה מ2 לימונים
250 מ"ל שמנת מתוקה
לקישוט
קוקוס קלוי
אופן ההכנה
ג'לי לימון
- מחממים את מיץ הלימון מים וסוכר עד להמסה של הסוכר
- ממיסים את הג'לטין במיקרו עד לקבלת נוזל חלק ללא גושים
- מוסיפים למיץ הלימון וממלאים בכוסות 1/3 מגובה הכוס
- מקפיאים להתייצבות
מוס גבינה ושוקולד לבן
- ממיסים את השוקולד
- מערבבים את הגבינה עם גרידת הלימון והשוקולד המומס לתערובת חלקה
- מקציפים את השמנת למקרם רך ומקפלים לגבינה
- ממלאים את יתרת הכוס במוס
- מפזרים קוקוס קלוי.
המתכון הופק בשיתוף עם תנובה
קישור מקוצר: https://tinyurl.com/yd3j6ss2