• Facebook
    • YouTube
    • Instagram
  • להזמנות ומידע נוסף חייגו 054-4844331

  • מלכי אדלר
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    מלכי אדלר
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    מוס לוטוס בכוס
    דף הבית / מתכונים / מתכונים מהירים

    מוס לוטוס בכוס

    קינוח כוסות טעים מרשים וקל מאד להכנה ואפילו פרווה.

     

    10 כוסות הגשה אישיות

    חומרים:

    לקראמבל לוטוס

    70 גרם (1/2 כוס ) קמח
    70 גרם (10 עוגיות) לוטוס
    70 גרם מרגרינה/חמאה
    70 גרם (1/3 כוס) סוכר דמררה
    100 גרם (2 כפות) ממרח לוטוס

    מוס לוטוס

    250 מ"ל (1 מיכל) שמנת מתוקה חלבית/פרווה
    80 גרם (1+2/3 כף ) ממרח לוטוס

    מוס לוטוס

    אופן ההכנה:

    קרמבל

    • טוחנים במעבד מזון את הקמח, הסוכר, והעוגיות.
    • מוסיפים מרגרינה קרה חתוכה לקוביות וטוחנים בפולסים עד לקבלת תערובת פירורית
    • אופים כ-15 דק' בחום של 180 מעלות
    • מוציאים מהתנור ומיד מערבבים עם ממרח הלוטוס
    • שוטחים על נייר אפיה לצינון מלא

    מוס

    • מרתיחים 50 מ"ל שמנת ויוצקים על ממרח הלוטוס.
    • טוחנים בבלנדר מוט לתערובת חלקה ואחידה
    • מצננים לטמפרטורת החדר
    • מקציפים את יתרת השמנת למרקם רך וסמיך כמו יוגורט ומקפלים לתערובת עם הלוטוס.
    • יוצקים לכוס מעט מהמוס ומפזרים קראמל, חוזרים על השכבות פעם נוספת.
    • מקשטים בנשיקות מרנג.

     

    צילום: נמרוד גנישר סטיילינג: נועה קנריק

     

    קינוח בכוס לוטוס

    קישור מקוצר: https://tinyurl.com/ycysu4ma
    שיתוף
    פורסם ב: מתכונים טבעוניים, מתכונים מהירים, קינוחי כוסות, קינוחי פרווה, קינוחים לסעודת שבת תגיות: לוטוס, פרווה
    « הקודם
    הבא »

    מתכונים נוספים שעשויים לעניין אתכם

    פצצת שוקולד

    פצצת שוקולד לשוקו חם

    כדורי קראנץ קוקוס קרמל ושוקולד

    כדורי קראנץ וקרמל לוז

    כדורי קרנץ' קרמל לוז

    קטגוריות נוספות

    עוגות ראווה >
    עוגות שמרים >
    עוגות בחושות >
    קינוחי כוסות >
    קינוחים אישיים >

    פגשו אותי בפייסבוק

    מלכי אדלר‏

    עקבו אחריי באינסטגרם

    מלכי אדלר באינסטגרם >

    עוגת מוס פטל ווניל
    ריבועי שוקולד שומשום
    מוס שוקולד חלב וקסיס
    מוס שוקולד לבן וקרמל
    טריקולד פרווה
    מגנום ווניל קרמל
    הישארו מעודכנים לפני כולם!

    37 תגובות

    1. מירי מינצברג ספטמבר 16, 2019 בשעה 10:30 am הגב

      הי מכלי,

      האם ניתן להקפיא את הקינוח 'שכבות מוס לוטוס וקארמבל'?

      • malky adler ספטמבר 16, 2019 בשעה 10:34 am הגב

        בהחלט

    2. רבקה ספטמבר 20, 2019 בשעה 9:22 am הגב

      האם ניתן להשתמש בשמן במקום מרגרינה?

      • malky adler ספטמבר 22, 2019 בשעה 12:31 pm הגב

        שמן קוקוס לא מתאים. אפשר נטורינה

    3. איילת אוקטובר 11, 2019 בשעה 1:51 pm הגב

      האם צריך לשים את המוס במקרר או במקפיא?

      • malky adler אוקטובר 15, 2019 בשעה 6:09 am הגב

        אפשר לשמור 2-3 ימים במקרר, או חודש במקפיא בקופסה אטומה

    4. יהודית מרץ 9, 2020 בשעה 8:10 am הגב

      וואי מלכי, עשיתי אתמול יצא מושששששלם!
      תודה!

      • malky adler מרץ 9, 2020 בשעה 9:51 am הגב

        איזה כיף… תהנו

    5. נועה ספטמבר 15, 2020 בשעה 6:56 pm הגב

      האם נשמר במקרר ולמשך כמה זמן

      • malky adler ספטמבר 16, 2020 בשעה 5:47 am הגב

        אפשר לשמור במקרר עד שבוע. עדיף להקפיא ולהוציא כמה שעות לפני ההגשה למקרר.

    6. נריה ספטמבר 17, 2020 בשעה 12:49 pm הגב

      יצא מושלם!!!
      תודה!!!!!

    7. חיה נובמבר 3, 2020 בשעה 3:25 pm הגב

      האם ניתן להשתמש בשמן קנולה במקום מרגרינה?

      • malky adler נובמבר 3, 2020 בשעה 5:32 pm הגב

        קרמבל לא יוצא מוצלח עם שמן. אפשר להמיר בחמאה.

    8. אנונימי דצמבר 28, 2020 בשעה 7:51 am הגב

      היי,
      הסוכר דמררה קריטי או שזה בסדר עם סוכר לבן?

      • malky adler דצמבר 28, 2020 בשעה 8:39 am הגב

        אפשר סוכר רגיל

    9. מיכל פברואר 4, 2021 בשעה 1:06 pm הגב

      בגירסת הפרווה גם צריך להרתיח את הריץ והכל כרגיל??

      • malky adler פברואר 4, 2021 בשעה 1:18 pm הגב

        כן.לסף רתיחה

    10. תהל פברואר 4, 2021 בשעה 8:22 pm הגב

      היי,מה שמת בתור הפפיטה?

      • malky adler פברואר 7, 2021 בשעה 8:00 am הגב

        ליקר אמרטו

    11. מיכל פברואר 6, 2021 בשעה 7:17 pm הגב

      יצא מושלםםם
      תודה רבה!!!!

      • לבנצ ספטמבר 27, 2023 בשעה 4:21 pm הגב

        שלום מלכי
        המתכון נראה מעולה וקל!
        חשבתי להוסיף לקרמבל גרידת לימון, השאלה אם זה מיותר לדעתך ולא מוסיף?
        את הנשיקות מוסיפים סמוך להגשה או שאפשרי לפני?
        תודה מראש!

        • malky adler ספטמבר 28, 2023 בשעה 12:15 pm הגב

          לדעתי גרידת לימון פחות משתלב לי בטעם. אם כבר קינמון.
          הנשיקות סופחות לחות, אז כדאי לשמואר בקופסה אטומה להשים לפני ההגשה

      • לבנת ספטמבר 27, 2023 בשעה 4:38 pm הגב

        שאלה נוספת בבקשה,
        מצאתי רק לוטוס קראנץ (עם עוגיות) זה יפגע במרקם שאמור להיות חלק?

        • malky adler ספטמבר 28, 2023 בשעה 12:13 pm הגב

          אפשר בהחלט

    12. רותי נובמבר 14, 2021 בשעה 10:12 pm הגב

      שלום מלכי!
      יש לך מתכונים נוספים לקינוח עם פפיטה?

      • malky adler נובמבר 15, 2021 בשעה 3:41 pm הגב

        דפדפי בקטגורית קינוחי כוסת.
        את יכולה להוסיף פיפטה על ליקר מתאים לכל קינוח בכוס

    13. עדי דצמבר 5, 2021 בשעה 7:45 pm הגב

      הי מלכי
      שתי שאלות:
      אם אין לי בלנדר מוט חלבי שיכולה להשתמש בו
      במה אפשר להחליף?
      נינגה?
      מיקסר?

      שאלה שניה
      עד כמה דומה הקינוח הזה של הלוטוס לקינוח כוסות של הפרלינה?
      צריכה להכין לאירוע 3 סוגים ותוהה עד כמה הם דומים והאם כדי לגוון במתכון אחר בלי פירורים וכו?

      מודה לך ממש

      • malky adler דצמבר 7, 2021 בשעה 12:41 pm הגב

        את יכולה לטחון בנינג'ה.
        הפרלינה והלוטוס שונים. את יכולה לדפדף בקטגורית קינוחי כוסות, יש המון אופציות. את יכולה גם לוותר על קרמבל .

        • שירה ספטמבר 21, 2022 בשעה 9:07 am הגב

          איזה סוג נינג'ה טוחן? הסוג שמכין שייקים יכול לטחון?

          • malky adler ספטמבר 21, 2022 בשעה 9:09 am הגב

            אני לא ממש מכירה את הנינג'ה. אני משתמשת בתרמומיקס

    14. הדס נובמבר 17, 2022 בשעה 12:27 pm הגב

      איזה גודל הכוסיות שבתמונה 80 מ"ל?

    15. אפר ספטמבר 9, 2023 בשעה 2:02 pm הגב

      מה מילאת בטפטפות שבתמונה? דבש?

      • malky adler ספטמבר 10, 2023 בשעה 10:32 am הגב

        ליקר

    16. חני דצמבר 1, 2024 בשעה 9:53 am הגב

      מדהים
      תודה רבה
      רוצה להכין
      אהבתי את הקישוטים
      איך צבעת את הנשיקות הלבנות באדום
      ומה אלו המטבעות האדומות

      • malky adler דצמבר 5, 2024 בשעה 9:03 am הגב

        הכנתי מרנג עם צבע אדום, חלק זילפתי וחלק הכנתי עם שבלונה של דיסקיות

    17. מלכי פברואר 27, 2025 בשעה 2:58 pm הגב

      שלום מלכי,
      אני עכשיו מכינה את המוס,
      השאלה שלי אם אפשר לדלג על הרתחת השמנת, ולהקציף את כל הכמות של השמנת?
      ממש אשמח לתשובה תודה רבה

      • malky adler מרץ 12, 2025 בשעה 9:04 am הגב

        יצא לך קצפת עם לוטוס ולא מרקם של מוס

    השארת תגובה

    ביטול

    מלכי אדלר

    מלכי אדלר, קונדיטורית המתמחה במתכונים איכותיים ומיוחדים. מספקת שירותי קונדיטוריית פטיסרי לארועים בכשרות מהדרין. מעבירה סדנאות מקצועיות בטכניקות חדשניות, ועוסקת בבניית מתכונים לחברות וכתיבה עיתונאית.

    קרא עוד >

    ניווט מהיר
    • אודות מלכי
    • סדנאות
    • מתכונים
    • הפקת אירועים
    • מתכונים לחברות
    • מן התקשורת
    • שאלות נפוצות
    • About
    הישארו מעודכנים

    הצטרפו לניוזלטר של מלכי וקבלו עדכונים שוטפים, מתכונים בלעדיים, הטבות ועוד:

    שמרו על קשר

    טלפון: 054-4844331
    אימייל: malky@malky-adler.co.il

    מוזמנים לעקוב:

    • Facebook
    • YouTube
    • Instagram
    Created by Web3d
    כל הזכויות שמורות 2018 © מלכי אדלר malky adler
    גלילה לראש העמוד
    דילוג לתוכן
    פתח סרגל נגישות כלי נגישות

    כלי נגישות

    • הגדל טקסטהגדל טקסט
    • הקטן טקסטהקטן טקסט
    • גווני אפורגווני אפור
    • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
    • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
    • רקע בהיררקע בהיר
    • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
    • פונט קריאפונט קריא
    • איפוס איפוס