• Facebook
    • YouTube
    • Instagram
  • להזמנות ומידע נוסף חייגו 054-4844331

  • מלכי אדלר
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    מלכי אדלר
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    מוס קפה עם דפנות דקורטיביות
    דף הבית / מתכונים / קינוחים לסעודת שבת

    מוס קפה עם דפנות דקורטיביות

    מוס קפה על בסיס שוקולד לבן עם הפתעת טראפלס שמוטבע בתוך המוס. למוס נכין גם קישוט מיוחד. את הקישוט לא מומלץ להקפיא אלא להכין סמוך להגשה, לשמור בקופסה אטומה ולקשט סמוך להגשה.

     

    8 רינגים אישיים בקוטר 6.5 גובה 6

    חומרים:

    לדפנות הדקורטיביות

    50 גרם' חמאה/מרגרינה
    1/4 כוס אבקת סוכר
    3 חלבונים
    45 גרם קמח (3 כפות)
    כפית קפה מגורען

    לרולדה

    70 גרם אבקת סוכר
    70 גרם אבקת שקדים
    20 גרם קמח
    2 ביצים
    3 חלבונים
    25 גר' סוכר
    כף שמן

    למוס קפה

    200 גר' שוקולד לבן או שוקולד לבן פרווה (לא צימקאו)
    200 מ"ל שמנת חלבית או צמחית (1)
    1 כף נס קפה
    1 כף ליקר קפה
    5 גרם ג'לטין מומס ב30 גר' מים
    200 מ"ל שמנת חלבית או צמחית (2)

    לטראפלס

    150 גר' שוקולד מריר
    250 גר' שמנת חלבית או צמחית
    1 כפית תמצית קפה או כפית נס קפה מומס במעט מים

    קישוט טוויל פולי קפה

    50 גר' גלוקוז
    50 גר' סוכר
    50 גר' שמנת חלבית או צמחית
    25 גר' פולי קפה גרוסים

    אופן ההכנה:

    בצק דקורטיבי

    • מערבבים במיקסר עם וו גיטרה חמאה/מרגרינה ואבקת סוכר לקרם.
    • מוסיפים בהדרגה את החלבונים
    • מוסיפים קמח ומערבבים היטב.
    • מוסיפים את הקפה ומערבבים, אין צורך להמיס את הקפה אנחנו רוצים חתיכות קפה בצבע.
    • מקררים כשעה במקרר
    • מורחים על משטח סיליקון ומסרקים בצורה חופשית ע"י מסרק חומה ומקפיאים כ20-30 דק'.

    רולדה

    • מקציפים ביצים אבקת סוכר ואבקת שקדים כ7 דקות עד לקבלת תערובת תפוחה ובהירה
    • בנפרד מקציפים חלבונים וסוכר לקצף יציב
    • מקפלים את הקצף לתערובת הביצים מוסיפים שמן ומערבבים.
    • נותנים לתערובת לעמוד כ5 דקות ויוצקים אותה מעל הבצק הדקורטיבי הקפוא.
    • אופים בחום של 200 מעלות כ10 דק'
    • מצננים, הופכים על נייר אפיה ומקלפים את משטח הסיליקון.
    • חותכים רצועות לפי קוטר הרינג כשהחלק העליון של המלבן אלכסוני. עבור רינג בקוטר 6.5, יש להכין רצועה באורך 20.5, צד אחד בגובה 2 ס"מ והצד הנגדי בגובה 5 ס"מ.
    • מרפדים את הרינג בבצק.
    • מתרת הבצק קורצים עיגולים ושמים בתחתית הרינג.

    מוס קפה

    • משרים את הג'לטין במים עד לספיחת הנוזלים.
    • מחממים את השמנת (1) לסף רתיחה
    • יוצקים על השוקולד והג'לטין וטוחנים לקבלת תערובת אחידה
    • מצננים לטמפרטורת החדר.
    • מקציפים את השמנת (2) ומקפלים למוס.

    טראפלס:

    • ממיסים שוקולד מחממים שמנת ותמצית קפה לסף רתיחה
    • יוצקים על השוקולד וטוחנים בבלנדר מוט
    • מקררים עד שניתן לגלגל כדורים.
    • ממלאים את הרינג במוס עד מחציתו מטביעים כדור טראופלס ומכסים במוס עד שפת הרינג. ומקפיאים.

    טוויל פולי קפה

    • מרתיחים גלוקוזה , סוכר ושמנת ומסירים מהאש
    • מוסיפים את פולי הקפה הגרוסים ויוצקים על משטח סיליקון
    • אופים בחום של 160 מעלות כ10 דק' להזהבה.
    • מצננים ושוברים בצורה חופשית ומקשטים את המוס.

     

    קישור מקוצר: https://tinyurl.com/ya6mtrk5
    שיתוף
    פורסם ב: קינוחי פרווה, קינוחים אישיים, קינוחים לסעודת שבת תגיות: מוס, קפה
    « הקודם
    הבא »

    מתכונים נוספים שעשויים לעניין אתכם

    טארט שוקולד לוז לפסח

    טארט שוקולד לוז לפסח

    עוגת שכבות גבינה וקרמל

    קינוח שכבות גבינה וקרמל

    פאי לימון ללא גלוטן לפסח

    פאי לימון ללא גלוטן

    קטגוריות נוספות

    עוגות ראווה >
    עוגות שמרים >
    עוגות בחושות >
    קינוחי כוסות >
    קינוחים אישיים >

    פגשו אותי בפייסבוק

    מלכי אדלר‏

    עקבו אחריי באינסטגרם

    מלכי אדלר באינסטגרם >

    עוגת מוס פטל ווניל
    ריבועי שוקולד שומשום
    מוס שוקולד חלב וקסיס
    מוס שוקולד לבן וקרמל
    טריקולד פרווה
    מגנום ווניל קרמל
    הישארו מעודכנים לפני כולם!

    8 תגובות

    1. אפרת אוחנה מרץ 18, 2018 בשעה 11:06 pm הגב

      מעלףףףףףףףףף מלכי!!!!! כל מתכון שלך הצלחה מובטחת! כשמך כן את! מלכה!!!!

      • malky adler מרץ 19, 2018 בשעה 5:43 am הגב

        תודה רבה אפרת. ממש שמחה שאהבת את האתר והמתכונים.

    2. דינה יולי 16, 2019 בשעה 6:46 pm הגב

      מאוהבת באתר שלך, לא מפסיקה להסתכל, יצירות אומנות אחד אחד שלא נראה שנופלות בטעם,
      רק חסר לי שאין תמונות גדולות יותר, וגם תמונה של חתך מבפנים ולא רק מבחוץ
      תודה

      • malky adler יולי 17, 2019 בשעה 7:26 am הגב

        תודה דינה, אכן בהתחלה עלו תמונות יותר קטנות, לאט לאט אני מחליפה לגדולות. בחלק מהמתכונים יש גם תמונות חתך. תמונות שצולמו למגזינים צולם פריים אחד בלבד

    3. ליאת תורג'מן מרץ 4, 2023 בשעה 10:32 pm הגב

      האם למוס כוסות אפשר לומר על ג'לטין אי שזה יפגע

      • malky adler מרץ 5, 2023 בשעה 7:34 am הגב

        בכוסות לא חייב אבל לפעמים המרקם נשאר נוזלי. אני אוהבת לשים קצת ג'לטין גם בקינוחי כוסות

    4. רחלי יוני 23, 2024 בשעה 7:16 pm הגב

      מלכי תודה מתכונים מעולים פשוט אליפות, ההסבר והתוצאה המשובחת! תודה ושוב תודה!
      שאלה לי האם המוס קפה יחלץ לי מתבנית סיליקון? מהניסיון שלי עם שוקולד לבן לא כ"כ נחלץ לי יפה אבל אולי הג'לטין פה יעזור או שזה לא מתאים לתבנית סיליקון?

      • malky adler יוני 27, 2024 בשעה 5:50 am הגב

        אם המקפיא שלך מספיק חזק מניחה שתצליחי לחלץ

    השארת תגובה

    ביטול

    מלכי אדלר

    מלכי אדלר, קונדיטורית המתמחה במתכונים איכותיים ומיוחדים. מספקת שירותי קונדיטוריית פטיסרי לארועים בכשרות מהדרין. מעבירה סדנאות מקצועיות בטכניקות חדשניות, ועוסקת בבניית מתכונים לחברות וכתיבה עיתונאית.

    קרא עוד >

    ניווט מהיר
    • אודות מלכי
    • סדנאות
    • מתכונים
    • הפקת אירועים
    • מתכונים לחברות
    • מן התקשורת
    • שאלות נפוצות
    • About
    הישארו מעודכנים

    הצטרפו לניוזלטר של מלכי וקבלו עדכונים שוטפים, מתכונים בלעדיים, הטבות ועוד:

    שמרו על קשר

    טלפון: 054-4844331
    אימייל: malky@malky-adler.co.il

    מוזמנים לעקוב:

    • Facebook
    • YouTube
    • Instagram
    Created by Web3d
    כל הזכויות שמורות 2018 © מלכי אדלר malky adler
    גלילה לראש העמוד
    דילוג לתוכן
    פתח סרגל נגישות כלי נגישות

    כלי נגישות

    • הגדל טקסטהגדל טקסט
    • הקטן טקסטהקטן טקסט
    • גווני אפורגווני אפור
    • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
    • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
    • רקע בהיררקע בהיר
    • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
    • פונט קריאפונט קריא
    • איפוס איפוס