• Facebook
    • YouTube
    • Instagram
  • להזמנות ומידע נוסף חייגו 054-4844331

  • מלכי אדלר
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    מלכי אדלר
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    דף הבית / מתכונים / מתכוני פסח

    מוס שוקולד ורולדה

    3 מתכונים שהם MIX & MATCH. אפשר להשתמש בהם כל אחד בנפרד ואפשר לשלב בניהם כמו שאני עשיתי.
    נכין ביסקוויט שקדים, מוס שוקולד ורולדת שוקולד. אני שילבתי בניהם בקינוח של שכבות (אפשר ברינגים או בכוסות) אבל ניתן להכין כל אחד מהם בנפרד.

     

    6 מנות

     

    מוס שוקולדמוס שוקולד ורולדה

    חומרים:

    200 גר' שוקולד שבור לקוביות
    2 כפות נס קפה
    1 כף ברנדי
    6 חלבונים
    6 כפות סוכר

    אופן ההכנה:

    • מרתיחים מים ויוצקים על השוקולד, משהים מספר שניות להמסת השוקולד ושופכים את המים.
    • מערבבים את השוקולד ומוסיפים את הקפה והברנדי
    • מקציפים את החלבונים והסוכר לקצף יציב
    • מקפלים לתוך השוקולד.

    רולדת שוקולד

    חומרים:

    5 ביצים מופרדות
    3/4 כוס סוכר
    כף וחצי קמח תפו"א
    3 כפות קקאו
    1 שקית סוכר וניל

    אופן ההכנה:

    • מקציפים חלבונים עם מחצית מכמות הסוכר.
    • מערבבים חלמונים עם יתרת הסוכר, סוכר וניל, קקאו וקמח תפו"א
    • מקפלים את המרנג
    • מורחים על נייר אפיה משומן ואופים בחום של 180 מעלות  כ12-15 דקות

    ביסקוויט שקדים

    חומרים:

    2 כוסות קמח תפו"א
    3/4 כוס שמן
    3/4 כוס סוכר
    3/4 כוס שקדים טחונים
    1 ביצה

    אופן ההכנה:

    • מערבבים את כל החומרים ושוטחים על תבנית לעובי של כחצי ס"מ
    • אופים בחום של 170 מעלות כחצי שעה להזהבה.
    • אם רוצים עוגיות מורידים תלוליות בצק עם כפית ואופים.

    להרכבת המנה:

    • מרפדים 6 רינגים אישיים בשקף
    • קורצים עיגולים מהביסקוויט שקדים ומהרולדה
    • מכניסים בסיס של ביסקוויט שקדים, מזלפים מוס עד מחצית מגובה הרינג, שמים עיגול מהרולדה ומזלפים מוס עד גובה הרינג.
    • מקפיאים להתייצבות.
    • מעבירים למקרר להפשרה לפני ההגשה ומקשטים בשבבי שקדים.

     

    קישור מקוצר: https://tinyurl.com/yao9deop
    שיתוף
    פורסם ב: מתכונים לפסח, קינוחים אישיים תגיות: פסח, פרווה, שוקולד
    « הקודם
    הבא »

    מתכונים נוספים שעשויים לעניין אתכם

    עוגיות שוקולד צ'יפס לפסח

    עוגיות שוקולד צ'יפס כשרות לפסח

    בחושה פיסטוק ללא גלוטן

    בחושה פיסטוק ללא גלוטן

    טארט שוקולד לוז לפסח

    טארט שוקולד לוז לפסח

    קטגוריות נוספות

    עוגות ראווה >
    עוגות שמרים >
    עוגות בחושות >
    קינוחי כוסות >
    קינוחים אישיים >

    פגשו אותי בפייסבוק

    מלכי אדלר‏

    עקבו אחריי באינסטגרם

    מלכי אדלר באינסטגרם >

    עוגת מוס פטל ווניל
    ריבועי שוקולד שומשום
    מוס שוקולד חלב וקסיס
    מוס שוקולד לבן וקרמל
    טריקולד פרווה
    מגנום ווניל קרמל
    הישארו מעודכנים לפני כולם!

    12 תגובות

    1. הדס מרץ 28, 2018 בשעה 5:32 pm הגב

      הי מלכי, תתחדשי על האתר המקסים!
      האם יש אפשרות לעשות את העוגה בתבנית גדולה?
      תודה!

      • malky adler מרץ 29, 2018 בשעה 8:33 am הגב

        בודאי

    2. רחל יוני 21, 2018 בשעה 5:56 pm הגב

      שלום מלכי…הקינוחים מהממים….
      לאיזה גודל תבנית מתאימה הכמות ?
      תודה רבה

      • malky adler יוני 22, 2018 בשעה 5:15 am הגב

        הכמות מספיקה ל6 מנות

        • אדל ינואר 19, 2024 בשעה 7:49 am הגב

          האם ניתן להכין בתבנית רגילה וליקרוץ לאחר מכן עיגולים בעזרת רינג? אולי כשחצי קפוא?

          • malky adler ינואר 19, 2024 בשעה 10:03 am הגב

            קשה לי להאמין שתצליחי לקרוץ יפה, אבל אפשר לחתוך ריבועים או מלבנים

    3. יפה אפריל 30, 2019 בשעה 12:27 pm הגב

      מלכי שלום!
      האתר שלך נהדר וכל מתכון נראה יהלום.
      אני שואלת כיצד ניתן להכין מוסים או גלידות בלי ביצים חיות?

      • malky adler אפריל 30, 2019 בשעה 1:15 pm הגב

        מכינים קרם אנגלז, הביצים עוברות בישול ל84 מעלות. או שמשתמשים בביצים מפוסטרות

    4. אדל פברואר 14, 2024 בשעה 11:25 pm הגב

      האם אפשר להכין בתבנית שקעים מסיליקון?

      • malky adler פברואר 15, 2024 בשעה 6:44 pm הגב

        כן

    5. רותי אוקטובר 22, 2024 בשעה 10:41 pm הגב

      היי מלכי.
      אילו מהחומרים אני יכולה להחליף כשאני מכינה את המתכון לא בפסח?

      • malky adler אוקטובר 25, 2024 בשעה 6:14 am הגב

        אפשר קמח במקום קמח תפוא

    השארת תגובה

    ביטול

    מלכי אדלר

    מלכי אדלר, קונדיטורית המתמחה במתכונים איכותיים ומיוחדים. מספקת שירותי קונדיטוריית פטיסרי לארועים בכשרות מהדרין. מעבירה סדנאות מקצועיות בטכניקות חדשניות, ועוסקת בבניית מתכונים לחברות וכתיבה עיתונאית.

    קרא עוד >

    ניווט מהיר
    • אודות מלכי
    • סדנאות
    • מתכונים
    • הפקת אירועים
    • מתכונים לחברות
    • מן התקשורת
    • שאלות נפוצות
    • About
    הישארו מעודכנים

    הצטרפו לניוזלטר של מלכי וקבלו עדכונים שוטפים, מתכונים בלעדיים, הטבות ועוד:

    שמרו על קשר

    טלפון: 054-4844331
    אימייל: malky@malky-adler.co.il

    מוזמנים לעקוב:

    • Facebook
    • YouTube
    • Instagram
    Created by Web3d
    כל הזכויות שמורות 2018 © מלכי אדלר malky adler
    גלילה לראש העמוד
    דילוג לתוכן
    פתח סרגל נגישות כלי נגישות

    כלי נגישות

    • הגדל טקסטהגדל טקסט
    • הקטן טקסטהקטן טקסט
    • גווני אפורגווני אפור
    • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
    • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
    • רקע בהיררקע בהיר
    • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
    • פונט קריאפונט קריא
    • איפוס איפוס