• Facebook
    • YouTube
    • Instagram
  • להזמנות ומידע נוסף חייגו 054-4844331

  • מלכי אדלר
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    מלכי אדלר
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    מוס שוקולד לבן וקרמל רימונים
    דף הבית / מתכונים / מתכונים לראש השנה

    מוס שוקולד לבן וקרמל רימונים

    קינוח אישי להגשה בחג, אם תבחרו לאכול ארוחה אחת פרווה או חלבית מכל ארוחות החג הקינוח החלבי הזה יסדר לכם את הארוחה

     

     

    8 מנות

    חומרים:

    לבצק פריך
    150 גר' קמח (1 כוס+כף)
    100 גר' חמאה קרה חתוכה לקוביות
    40 גר' אבקת סוכר (1/4 כוס+כף)
    40 גר' אבקת שקדים (1/2 כוס פחות כף)
    1 חלמון

    קרמל רימונים

    70 גר' סוכר
    200 גר' מיץ רימונים טבעי
    3 גר' ג'לטין מומס ב18 גר' מים

    מוס שוקולד לבן

    60 מ"ל שמנת מתוקה(1/4 כוס)
    60 מ"ל חלב (1/4 כוס)
    20 גר' סוכר (כף וחצי)
    2 חלמונים
    240 גר' שוקולד לבן
    3 גר' ג'לטין מומס ב18 מ"ל מים
    200 מ"ל שמנת מתוקה

    לריסוס

    120 גר' שוקולד לבן
    90 גר' חמאת קקאו
    צבע מאכל לבן


    אופן ההכנה:

    בצק פריך

    • שמים במעבד מזון את כל החומרים מלבד החלמון ומעבדים לתערובת פירורית
    • מוסיפים חלמון ומעבדים מעט עד לקבלת גושים גדולים
    • מרדדים בין 2 ניירות אפייה ומקפיאים כ20 הדקות
    • קורצים עיגולים ואופים על 150 מעלות כ15 דקות להזהבה

    קרמל רימונים

    • מכינים קרמל יבש מהסוכר
    • מחממים את מיץ הרימונים ומוסיפים לקרמל, מוסיפים לחמם עד לקבלת נוזל חלק
    • מוסיפים ג'לטין ומצננים מעט

    מוס שוקולד לבן

    • מערבבים חלב ושמנת חלמונים וסוכר
    • מבשלים תוך כדי ערבוב עד הסמכה קלה (למי שיש מדחום 84 מעלות) ומסננים על השוקולד והג'לטין
      טוחנים בבלנדר מוט עד לקבלת תערובת אחידה.
    • מצננים לטמ' של 35 מעלות
    • מקציפים שמנת ומקפלים לתערובת.
    • יוצקים לתבנית שקעים (משאירים מעט מהמוס בצד להשלמה) ומקפיאים כשעתיים
    • מוציאים עם כף פריזיאן ממרכז המוס ויוצקים קרמל בשקע שנוצר ומקפיאים שעה
    • מכסים עם מעט מהמוס שהשארנו בצד.
    • מקפיאים 6 שעות

    לריסוס

    • ממיסים את כל חומרי הציפוי .
    • מעבירים למרססת חשמלית ומרססים על הקינוח הקפוא

    הערה: ניתן להכי גם כקינוח בכוס, שמים מהקרמל בתחתית הכוס ומקפיאים לייצור
    מזלפים מוס שוקולד לבן
    מפוררים קרמבל מעליו או דיסקית בצק פריך מעל הכוס

     

    צילום: גדי אהד סטיילינג: קרן אולמר

    קישור מקוצר: https://tinyurl.com/y7hurda3
    שיתוף
    פורסם ב: מתכונים לראש השנה, קינוחים אישיים תגיות: חלבי, קרמל, ראש השנה, רימונים
    « הקודם
    הבא »

    מתכונים נוספים שעשויים לעניין אתכם

    טארט שוקולד לוז לפסח

    טארט שוקולד לוז לפסח

    עוגת שכבות גבינה וקרמל

    קינוח שכבות גבינה וקרמל

    פאי לימון ללא גלוטן לפסח

    פאי לימון ללא גלוטן

    קטגוריות נוספות

    עוגות ראווה >
    עוגות שמרים >
    עוגות בחושות >
    קינוחי כוסות >
    קינוחים אישיים >

    פגשו אותי בפייסבוק

    מלכי אדלר‏

    עקבו אחריי באינסטגרם

    מלכי אדלר באינסטגרם >

    עוגת מוס פטל ווניל
    ריבועי שוקולד שומשום
    מוס שוקולד חלב וקסיס
    מוס שוקולד לבן וקרמל
    טריקולד פרווה
    מגנום ווניל קרמל
    הישארו מעודכנים לפני כולם!

    12 תגובות

    1. כרמית אוגוסט 29, 2018 בשעה 7:50 am הגב

      הי מלכי,

      אשמח להמלצה למרססת חשמלית
      תודה

      • malky adler אוגוסט 29, 2018 בשעה 8:54 am הגב

        ווגנר מצויינת. יצא לי להשתמש גם בבוש והיא גם מעולה

    2. רויטל מרץ 5, 2019 בשעה 7:44 am הגב

      שלום מלכי
      אשמח לדעת אם אני יכולה להמיר את המתכונים לפרווה?
      למשל במקום שמנת מתוקה- שמנת צמחית או קרם קוקוס?
      במקום חמאה- מרגרינה או מחמאה?

      • malky adler מרץ 5, 2019 בשעה 8:06 am הגב

        אפשר להמיר שמנת מתוקה בשמנת צמחית וחמאה במרגרינה אבל במקרה הזה יש שוקולד לבן, והטעם של השוקולד הפרווה כמוס בפני עצמו ממש לא מומלץ בכמות גדולה ולכן לא ממליצה להחליף את המתכון הזה לפרווה

    3. זיוה לוי ספטמבר 25, 2019 בשעה 7:01 pm הגב

      שלום מלכי,

      אני רוצה להכין מנה מרכזית גדולה ולא אישיות, לאיזה גודל תבנית הכמויות מתאימות?

      תודה וחג שמח

      • malky adler ספטמבר 26, 2019 בשעה 5:48 am הגב

        את יכולה לבדוק אצל פיית העוגיות המרת תבניות ותבדקי לאיזה גודל את רוצה להמיר ובכמה עלייך להכפיל. כנסי לקישור

    4. אפרת פברואר 9, 2020 בשעה 9:01 am הגב

      היי,

      האם יכול להחזיק מעמד בבר?

      • malky adler פברואר 9, 2020 בשעה 12:37 pm הגב

        כמו כל מוס, יכול להחזיק מספר שעות בבר, כשהחדר לא מחומם.

    5. יהל אוקטובר 12, 2021 בשעה 6:00 am הגב

      היי מלכי רציתי לשאול לגבי שוקולד פרווה לבן טוב,איזה את ממליצה,באיזה את משתמשת ?

      • malky adler אוקטובר 17, 2021 בשעה 6:43 am הגב

        משתדלת להשתמש כמה שפחות. לא עושה מוסים עם שוקולד לבן. בד"כ מרססת או בגלאסזים שזה ציפוי שכבה דקה. או בכמות מאד קטנה.
        משתמשת בכרמית או אינטרגטה.
        לדוגמא את המתכון הזה לא הייתי ממירה בשום אפן לפרווה.

    6. חני ינואר 28, 2024 בשעה 2:48 pm הגב

      היי מלכי
      איך הדבקת את הרימונים מעל הריסוס?
      אצלי הריסוס מתפרק כשאני מנסה לשים חומר כלשהו למשל כמו נפאז'
      אולי צריך לחמם אותו מעט לפני ההנחה?

      • malky adler ינואר 29, 2024 בשעה 7:56 am הגב

        עם מעט גלוקוז, אל תשימי את הגלוקוז על הקיוח אלא שימי טיפה על גרגירי הרימון ותניחי עם פינצטה

    השארת תגובה

    ביטול

    מלכי אדלר

    מלכי אדלר, קונדיטורית המתמחה במתכונים איכותיים ומיוחדים. מספקת שירותי קונדיטוריית פטיסרי לארועים בכשרות מהדרין. מעבירה סדנאות מקצועיות בטכניקות חדשניות, ועוסקת בבניית מתכונים לחברות וכתיבה עיתונאית.

    קרא עוד >

    ניווט מהיר
    • אודות מלכי
    • סדנאות
    • מתכונים
    • הפקת אירועים
    • מתכונים לחברות
    • מן התקשורת
    • שאלות נפוצות
    • About
    הישארו מעודכנים

    הצטרפו לניוזלטר של מלכי וקבלו עדכונים שוטפים, מתכונים בלעדיים, הטבות ועוד:

    שמרו על קשר

    טלפון: 054-4844331
    אימייל: malky@malky-adler.co.il

    מוזמנים לעקוב:

    • Facebook
    • YouTube
    • Instagram
    Created by Web3d
    כל הזכויות שמורות 2018 © מלכי אדלר malky adler
    גלילה לראש העמוד
    דילוג לתוכן
    פתח סרגל נגישות כלי נגישות

    כלי נגישות

    • הגדל טקסטהגדל טקסט
    • הקטן טקסטהקטן טקסט
    • גווני אפורגווני אפור
    • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
    • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
    • רקע בהיררקע בהיר
    • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
    • פונט קריאפונט קריא
    • איפוס איפוס