• Facebook
    • YouTube
    • Instagram
  • להזמנות ומידע נוסף חייגו 054-4844331

  • מלכי אדלר
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    מלכי אדלר
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    מיני רולדות שוקולד קפה
    דף הבית / מתכונים / מתכונים לאירוח

    מיני רולדות שוקולד קפה

    רולדות ביס קטנות במילוי גנאש קפה ממכר, יכול לשמש כפטיפור או כנשנוש ליד הקפה

     

     

    10 רולדיות

    חומרים

    רולדה

    70 גרם (2/3 כוס) אבקת סוכר
    70 גרם (3/4 כוס) אבקת שקדים (שקדים טחונים דק מאד)
    20 גרם (כף גדושה) קמח (בפסח קמח תפו"א)
    2 ביצים M
    2 חלבונים
    25 גרם (כף וחצי) סוכר
    15 גרם (2 כפות) שמן

     

    גנאש קפה

    250 גרם שמנת חלבית או פרווה
    100 גרם שוקולד מריר
    50 גרם שוקולד לבן – חלבי או פרווה
    כפית נס קפה

    ציפוי

    150 גרם שוקולד מריר
    25 גרם שוקולד לבן
    50 גרם שמן (1/*4 כוס)
    50 גרם בראס (אגוזי לוז מסוכרים גרוסים (2/3 כוס)

    אופן ההכנה:

    רולדה

    • מערבבים אבקת סוכר, אבקת שקדים, קמח ביצים ושמן
    • מקציפים חלבונים וסוכר למרנג יציב
    • מקפלים את המרנג לתערובת
    • מורחים על ניר אפיה או משטח סיליקון בעובי של 30X40 ס"מ
    • אופים בחום של 200 מעלות 6 דקות
    • מוציאים מהתנור ומכסים במגבת

    מילוי

    • מחממים שמנת ונס קפה לסף רתיחה
    • יוצקים על השוקולדים
    • טוחנים בבלנדר מוט לקבלת תערובת אחידה
    • מצננים כשעה להתייצבות
    • מורחים על הרולדה
    • חותכים את הרולדה ל2 רצועות של 40 על 15
    • מגלגלים לרולדה הדוקה וחותכים לרולדיות קטנות באורך 5 ס"מ
    • מקפיאים כשעה להתייצבות לפני הציפוי

    ציפוי

    • ממיסים את כל החומרים ומערבבים לתערובת אחידה
    • מניחים את הרולדיות על גבי רשת ויוצקים את הציפוי

    הערה: מי שלא משיג בפסח בראס , ניתן לשים אגוזים גרוסים

     

    צילום: אלי סגל סטיילינג: נועה קנריק

    קישור מקוצר: https://tinyurl.com/yd8h2euv
    שיתוף
    פורסם ב: בחושות וחיתוכיות, מתכונים לפסח תגיות: קפה, רולדה, שוקולד
    « הקודם
    הבא »

    מתכונים נוספים שעשויים לעניין אתכם

    בחושה פיסטוק ללא גלוטן

    בחושה פיסטוק ללא גלוטן

    כדורי שוקולד עדן נפתלי זל

    כדורי שוקולד לזכר עדן נפתלי ז"ל

    בחושה שוקולד קוקוס ללא גלוטן

    בחושה שוקולד קוקוס ללא גלוטן

    קטגוריות נוספות

    עוגות ראווה >
    עוגות שמרים >
    עוגות בחושות >
    קינוחי כוסות >
    קינוחים אישיים >

    פגשו אותי בפייסבוק

    מלכי אדלר‏

    עקבו אחריי באינסטגרם

    מלכי אדלר באינסטגרם >

    עוגת מוס פטל ווניל
    ריבועי שוקולד שומשום
    מוס שוקולד חלב וקסיס
    מוס שוקולד לבן וקרמל
    טריקולד פרווה
    מגנום ווניל קרמל
    הישארו מעודכנים לפני כולם!

    31 תגובות

    1. חני דצמבר 10, 2018 בשעה 8:20 am הגב

      הכנתי את הרולדיות והן פשוט יצאו מדהימות. שאלתי היא האם נין להקפיא אותן?
      אודה לתשובתך..

      • malky adler דצמבר 10, 2018 בשעה 10:27 am הגב

        שמחה לשמוע שאהבת. אפשר להקפיא בקופסה אטומה

    2. רחלי אפריל 14, 2019 בשעה 10:51 am הגב

      יצאו לי מעולה!! רציתי לדעת אם אפשר להכין לפסח.. ולהחליף את הכף קמח במשהו אחר.. אולי קמח טפיוקה?

      • malky adler אפריל 14, 2019 בשעה 11:52 am הגב

        הוספתי גרסה לפסח. תודה רבה לך

    3. יעל אפריל 15, 2019 בשעה 3:46 pm הגב

      הרולדה מאד יפה. שאלתי, שמנת חלבית זו שמנת להקצפה? תודה רבה

      • malky adler אפריל 15, 2019 בשעה 3:48 pm הגב

        כן. שמנת 38% (או 32%)

    4. שרונה אפריל 15, 2019 בשעה 7:20 pm הגב

      נראה מעולה! עד כמה חשוב שהשקדים יהיו אבקה ולא סתם שקדים טחונים?
      אין לי כל כך אפשרות לטחון בפסח…

      • malky adler אפריל 15, 2019 בשעה 8:09 pm הגב

        רצוי בשביל המרקם להשתמש באבקת שקדים. יש לקנות מוכן, את לא צריכה לטחון לבד

    5. אתי אפריל 16, 2019 בשעה 4:24 am הגב

      נראה פגז…האם ניתן להשתמש בשוקולד מריר בלבד? לא מצאתי שוקולד לבן פרווה בכשרות מהודרת… תודה רבה על השיתוף

      • malky adler אפריל 16, 2019 בשעה 6:28 am הגב

        כן

    6. רחל מילר מאי 6, 2019 בשעה 8:18 pm הגב

      הי מלכי,
      הכנתי את הרולדות לפסח בגירסה החלבית והפרווה ושוב החלבית בקיצור מלא פעמים… מתכון ממש מוצלח וטוב. תודה רבה!

      • malky adler מאי 8, 2019 בשעה 1:18 pm הגב

        תודה רבה, ממש שמחה לשמוע

    7. איריס לוי אטיאס מאי 11, 2019 בשעה 9:41 am הגב

      הכנתי אותן לחג..הן פשוט נטרפו .
      טעימות משהו משהו…
      תודה על מתכון מוצלח❤❤❤

    8. עדי מאי 30, 2019 בשעה 1:25 pm הגב

      היי,במה אפשר להחליף את השקדים הטחונים? תודה.

      • malky adler יוני 1, 2019 בשעה 6:46 pm הגב

        לא ממליצה להחליף, זה נותן את הטעם והמרקם של הרולדה

    9. שרי פברואר 3, 2021 בשעה 11:08 am הגב

      הי מלכי

      אני רוצה להכין רולדות במילוי תמרים. האם ניתן להשתמש בבצק זה?
      תודה שרי

      • malky adler פברואר 3, 2021 בשעה 11:49 am הגב

        זה לא מתאים. את יכולה להכין את המתכון הזה לרולדות מתרים

    10. אנונימית אפריל 15, 2021 בשעה 1:13 pm הגב

      היי
      יש לי רק ביצים L, זה בסדר?
      ונראה לך שהרולדות ישרדו נסיעה של שעתיים?

      • malky adler אפריל 15, 2021 בשעה 6:42 pm הגב

        תשקלי 100 גרם ביצים.
        תקפיאי לפני הנסיעה ושימי במזגן ולא בבאגז'

    11. ברכה יוני 11, 2021 בשעה 8:29 am הגב

      אפשר לשים שקדים טחונים (שזה יותר גס) במקום אבקת שקדים?
      תודה, אגב-האתר מגרה ומעולה, הכנתי כבר כמה מתכונים….

      • malky adler יוני 13, 2021 בשעה 7:33 am הגב

        לא מתאים מרקם גס ש שקדים טחונים.

    12. אנונימי ספטמבר 9, 2021 בשעה 6:43 pm הגב

      הגנאש קפה שבמתכון יכול להתאים לזילוף בצנטר סנט הונורה ??

      • malky adler ספטמבר 12, 2021 בשעה 8:17 am הגב

        אפשר לקרר ולהקציף

    13. איילת דצמבר 6, 2021 בשעה 6:21 pm הגב

      שלום מלכי ,אפשר לעשות מילוי של ריבת חלב ואם כן באיזה הרכב ריבת חלב לבד או מעורבבת עם משהו?

      • malky adler דצמבר 7, 2021 בשעה 12:42 pm הגב

        אפשר לשים ריבת חלב או להכין גנאש עם ריבת חלב.

        • איילת דצמבר 7, 2021 בשעה 4:07 pm הגב

          תודה מלכי ,איך מכינים גנאש עם ריבת חלב?
          אני רוצה לעשות את הרולדיות האלה במלית אלפחורס ובציפוי שוקולד לבן

          • malky adler דצמבר 8, 2021 בשעה 8:35 am הגב

            הייתי מכינה כך:
            250 גרם שמנת מתוקה
            120 גרם שוקולד חלב
            40-50 גרם ריבת חלב

    14. יהודית אפריל 13, 2022 בשעה 4:58 am הגב

      הי נראה אליפות ובאמת שלא מסובך! תודה על המתכון! רוצה להכין יש לי שקדים מולבנים טחונים זה נראה לי טחון דק האם הכוונה לשקדים טחונים או קמח שקדים כי יש הבדל. ולגבי השוקולד הלבן שוקוציפס לבן ילך? רוצה פרווה ואין לי זמן ללכת לחנות מוצרי אפיה. תודה רבה מראש!

      • malky adler אפריל 18, 2022 בשעה 7:59 am הגב

        קמח שקדים = שקדים מולבנים טחונים דק.
        שוקולד ציפס לבן זה צימקאו. אני לא אוהבת את הטעם ולא משתמשת בצימקאו.
        חבל להרוס קינוח עם צימקאו

    15. אסתר דצמבר 28, 2022 בשעה 8:09 pm הגב

      מלכי שלום,
      הכנתי את הרולדות, כיסתי במגבת אחרי האפיה, אבל כשגלגלתי אותן הם נשברו תוך כדי הגלגול,
      מה נראה לך הבעיה?

      • malky adler ינואר 21, 2023 בשעה 7:41 pm הגב

        ייתכן שאפית יותר מדי

    השארת תגובה

    ביטול

    מלכי אדלר

    מלכי אדלר, קונדיטורית המתמחה במתכונים איכותיים ומיוחדים. מספקת שירותי קונדיטוריית פטיסרי לארועים בכשרות מהדרין. מעבירה סדנאות מקצועיות בטכניקות חדשניות, ועוסקת בבניית מתכונים לחברות וכתיבה עיתונאית.

    קרא עוד >

    ניווט מהיר
    • אודות מלכי
    • סדנאות
    • מתכונים
    • הפקת אירועים
    • מתכונים לחברות
    • מן התקשורת
    • שאלות נפוצות
    • About
    הישארו מעודכנים

    הצטרפו לניוזלטר של מלכי וקבלו עדכונים שוטפים, מתכונים בלעדיים, הטבות ועוד:

    שמרו על קשר

    טלפון: 054-4844331
    אימייל: malky@malky-adler.co.il

    מוזמנים לעקוב:

    • Facebook
    • YouTube
    • Instagram
    Created by Web3d
    כל הזכויות שמורות 2018 © מלכי אדלר malky adler
    גלילה לראש העמוד
    דילוג לתוכן
    פתח סרגל נגישות כלי נגישות

    כלי נגישות

    • הגדל טקסטהגדל טקסט
    • הקטן טקסטהקטן טקסט
    • גווני אפורגווני אפור
    • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
    • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
    • רקע בהיררקע בהיר
    • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
    • פונט קריאפונט קריא
    • איפוס איפוס