25 ממתקים
חומרים
150 גר' גליליות ממולאות קרם אגוזים
50 גר' אגוזי לוז קלויים וקלופים
200 גר' מחית נוגט
אופציה- 25 אגוזי לוז שלמים
לציפוי
150 גר' שוקולד מריר
בראס לוז (אגוזי לוז גרוסים מסוכרים)
אופן ההכנה:
- טוחנים גס במעבד מזון את הגליליות והאגוזים
- מוסיפים את מחית הנוגט
- מקררים כ3 שעות
- יוצרים עיגולים ומניחים על נייר אפיה
- אם אוהבים ניתן להכניס במרכז כל כדור אגוז לוז שלם
- אם העיגולים לא יצאו יפים מקפיאים אותם 10 דקות ומגלגלים לכדור יפה.
- ממיסים את השוקולד
- טובלים כל כדור בשוקולד ומגלגלים בבראס לוז.
- שומרים במקרר או במקפיא
קישור מקוצר: https://tinyurl.com/yd9esvk4
תודה רבה!
כמה זמן ניתן לשמור במקפיא, גליליות זה לא דבר שמייבש?
אפשר לשמור במקפיא בקופסה סגורה כמה חודשים. הגליליות הן חלק מהתערובת. מה הכוונה מייבש??
הי מלכי
היכן ניתן למצוא מחית נוגט טובה וברס אגוזי לוז?
כמו כן, האם ניתן למצוא אגוזי לוז קלויים וקלופים בכל חנות פיצוחים?
ושאלה אחרונה, על איזה גלילות ופל את ממליצה בשביל המתכון לפררו רושה הביתיים?
מחית נוגט תבדקי ברכיבים שזה 50% אגוזי לוז.
יש בחנויות מתמחות.
אם את לא מוצאת לוז קלויים וקלופים, תקני עם קליפה, ואחרי שאת קולה בתנור תקלפי את הקליפה החומה. זה משתחרר בקלות.
לגבי גלילי וופל, אני קונה בחנויות מתמחות פייטה פוייטין, אבל גם שבבי וופל אם איםן לך גם גביעי גלידה מרוסקים זה טוב