שילוב של שוקולד , פרות יבשים ופיצוחים. כמה פשוט ככה טעים.
10 דקות עבודה ויש לכם ממתק טעים. אם אתם לא יודעים לטמפרר, ערבבו חצי כמות שוקולד וחצי כמות צימקאו (אין כאן המלצה להשתמש בצימקאו 🙂 )
15-20 מנדיאטים
חומרים:
200 גרם שוקולד מטומפרר
20 גרם תערובת פיצוחים לפי הטעם
20 גרם תערובת פירות יבשים לפי הטעם
אופן ההכנה:
- קולים את הפיצוחים
- קוצצים את הפיצוחים והפרות היבשים
- מטמפררים את השוקולד: ממיסים כ150 גרם מהשוקולד ל45 מעלות, מוסיפים את יתרת השוקולד ומערבבים להמסה מלאה, השוקולד אמור להגיע ל32-31 מעלות
- מעבירים את השוקולד לשק זילוף ומזלפים על נייר אפיה, או משטח סיליקון מטבעות שוקולד בקוטר 4 ס"מ.
- מפזרים על השוקולד את הפיצוחים והפרות היבשים לפני שהוא מתייצב.
- ממתינים להתייצבות ונהנים ממתק טעים ומפנק.
- בחורף אפשר לשמור בקופסה אטומה, בקיץ או בבית מחומם יש לשמור בקופסה אטומה במקרר.
קישור מקוצר: https://tinyurl.com/y2qynko4
למה צריך את הצמקאו או את השוקולד המטומפרר?
שוקולד שאינו מטומפרר נמס במגע יד וגם אינו מבריק. ולכן צריך לטמפרר. צימקאו זה לא שוקולד אלא יש בו שומן צמחי ואינו צריך טימפרור. כמובן שהטעם שלו לא ממש טעים כמו שוקולד.
אלופה….
תודה שאת מפנקת ב"פינוקי שוקולד פירות יבשים ופיצוחים".
בטוחה שהמשפחה תהנה!!!
איזה אליפות, כול מתכון יותר מושלם מהשני!!!!!!!!
אני שמעתי שבמקום לטמפרר אפשר להוסיף חמאת קקאו?
אם את יודעת אם זה עוזר אני אשמח שתגידי לי
ואם כן מה מכמויות?
תודה ענקית!!!!!!1
שמחה שאת אוהבת. אפשר לטמפרר בעזרת חמאת קקאו מטומפררת
קניתי חמאת קקאו, איך אני יודעת אם חמאת הקקאו מטומפררת?
אם היא במטבעות היא מטומפררת אם היא בגוש בד"כ היא לא מטומפררת
מה היחסים של השוקולד וחמאת הקקאו?
איפה את רואה במתכון חמאת קקאו?