• Facebook
    • YouTube
    • Instagram
  • להזמנות ומידע נוסף חייגו 054-4844331

  • מלכי אדלר
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    מלכי אדלר
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    מרקיז שוקולד ופיצוחים
    דף הבית / מתכונים / מתכוני פסח

    מרקיז שוקולד ופיצוחים

    קינוח שוקולדי עם מלא פיצוחים ונוגט, אחד המתכונים הקלים להכנה והמרשימים בכל אירוע

    מתכון שאני מגישה לעיתים ככיבוד בסדנאות וגורף התלהבות גדולה, כולם מבקשים את המתכון, הוא טעים גם בגרסתו הפרווה.

     

    48 יחידות

    תבנית 20X20

    חומרים:

    180 גרם חמאה או מרגרינה
    120 גרם דבש או סילאן
    60 גרם סוכר
    30 גרם קקאו
    120 גרם מחית נוגט
    150 גרם גפרורי שקדים
    80 גרם פיסטוק
    60 גרם אגוזי מלך

    לציפוי:

    80 גרם חמאת קקאו
    300 גרם אבקת נוגט

    אופן ההכנה:

    • קולים את הפיצוחים כ10 דק' בתנור בחום של 170 מעלות
    • מרתיחים חמאה , דבש , סוכר וקקאו עד לקבלת תערובת חלקה ללא גושים
    • מוסיפים נוגט מערבבים, מרתיחים שוב
    • מסירים מהאש ומוסיפים את הפיצוחים
    • מערבבים עד שכל הפיצוחים מכוסים בבלילת השוקולד
    • יוצקים לתבנית ומצננים להתייצבות (ניתן להקפיא)

    ציפוי

    • ממיסים את חמאת הקקאו ומסירים מהאש
    • מוסיפים אבקת נוגט ומערבבים לקבלת תערובת אחידה
    • יוצקים על המרקיז ומצננים
    • חותכים לקוביות של 2.5 ס"מ
    • מתענגים על ביס מתוק ואיכותי

     

    צילוםL אלי סגל סטיילינג: מיכל ליבוביץ'

    קישור מקוצר: https://tinyurl.com/y994hzge
    שיתוף
    פורסם ב: ממתקים וחטיפים, מתכונים טבעוניים, מתכונים לפסח תגיות: אגוזי מלך, ללא גלוטן, נוגט, פסח, שקדים
    « הקודם
    הבא »

    מתכונים נוספים שעשויים לעניין אתכם

    כדורי שוקולד עדן נפתלי זל

    כדורי שוקולד לזכר עדן נפתלי ז"ל

    אצבעות קראנץ ללא גלוטן

    אצבעות קראנץ ללא גלוטן

    בראוניז פאדג' קרמל

    בראוניז פאדג' קפה עם קרמל וגנאש

    קטגוריות נוספות

    עוגות ראווה >
    עוגות שמרים >
    עוגות בחושות >
    קינוחי כוסות >
    קינוחים אישיים >

    פגשו אותי בפייסבוק

    מלכי אדלר‏

    עקבו אחריי באינסטגרם

    מלכי אדלר באינסטגרם >

    עוגת מוס פטל ווניל
    ריבועי שוקולד שומשום
    מוס שוקולד חלב וקסיס
    מוס שוקולד לבן וקרמל
    טריקולד פרווה
    מגנום ווניל קרמל
    הישארו מעודכנים לפני כולם!

    19 תגובות

    1. יהודית כהן אפריל 4, 2018 בשעה 11:52 am הגב

      תודה על המתכונים המופלאים.
      מועדים לשמחה

      • malky adler אפריל 5, 2018 בשעה 8:59 am הגב

        שמחה שאת אוהבת. חג שמח

    2. טלי אפריל 9, 2018 בשעה 10:24 am הגב

      הי מלכי
      תודה רבה, זה נראה מעולה!!!
      לאחר ששמים את הציפוי, ניתן לשמור בהקפאה עד ליום ההגשה? אם כן, כמה זמן לדעתך ניתן להקפיא?

      • malky adler אפריל 10, 2018 בשעה 9:13 am הגב

        תודה רבה, שממחה שאהבת.
        ניתן לשמור בהקפאה בקופסה אטומה כחודש.

    3. יעל אוקטובר 16, 2018 בשעה 9:00 am הגב

      תודה על המתכון
      יש אפשרות להחליף את החמאת קקאו?

      • malky adler אוקטובר 20, 2018 בשעה 6:20 pm הגב

        לא ממליצה, אבל את יכולה בשוקולד לבן, זה יהיה יותר מתוק ופחות יציב

        • דניאל אפריל 8, 2025 בשעה 7:56 am הגב

          מתכון מעולה וגם נראה טוב …..

    4. חן פברואר 12, 2020 בשעה 9:47 am הגב

      אפשרי להחליף את הנוגט בשוקולד חלב ופרלינה? אם כן באיזה יחסים?

      תודה ?

      • malky adler פברואר 12, 2020 בשעה 4:24 pm הגב

        אפשרי. הייתי שמה חצי חצי.

    5. לאה ינואר 18, 2021 בשעה 9:54 am הגב

      כמה זמן זה יכול להחזיק בחוץ?

      • malky adler ינואר 18, 2021 בשעה 3:30 pm הגב

        זה יציב. יכול להחזיק בחוץ כמה שעות. תלוי במזג האוויר

    6. דבי ינואר 27, 2021 בשעה 8:28 am הגב

      היי.
      תודה על המתכונים המוצלחים.
      האם אםדר להמיר את המרגרינה בשמן או שמן קוקוס?

      • malky adler ינואר 27, 2021 בשעה 8:32 am הגב

        אפשר לנסות להמיר ב150 גרם שמן קוקוס (לא שמן צמחי נוזלי)

    7. שירה אפריל 11, 2022 בשעה 10:51 am הגב

      שלום, האם אפשר להמיר את האבקת נוגט לציפוי במחית נוגט?

      • malky adler אפריל 11, 2022 בשעה 7:01 pm הגב

        לא ממש, כי במחית יש שמן וזה ישאר נוזלי

    8. רנין פברואר 13, 2023 בשעה 5:36 pm הגב

      במה ניתן להחליף את האבקת נוגט כי לא הצלחתי להשיג

      • malky adler פברואר 15, 2023 בשעה 10:22 am הגב

        לא ממש

    9. מירי יוני 16, 2024 בשעה 9:36 pm הגב

      האם יש תבנית ח"פ בגודל 20*20 כמו שמצוין במתכון? אם לא באיזה גודל אפשר להשתמש?

      • malky adler יוני 19, 2024 בשעה 5:55 am הגב

        אפשר להמיר לתבנית בגודל הרצוי ולהקטין או להגדיל את הכמויות
        אפשר לחשב כאן

    השארת תגובה

    ביטול

    מלכי אדלר

    מלכי אדלר, קונדיטורית המתמחה במתכונים איכותיים ומיוחדים. מספקת שירותי קונדיטוריית פטיסרי לארועים בכשרות מהדרין. מעבירה סדנאות מקצועיות בטכניקות חדשניות, ועוסקת בבניית מתכונים לחברות וכתיבה עיתונאית.

    קרא עוד >

    ניווט מהיר
    • אודות מלכי
    • סדנאות
    • מתכונים
    • הפקת אירועים
    • מתכונים לחברות
    • מן התקשורת
    • שאלות נפוצות
    • About
    הישארו מעודכנים

    הצטרפו לניוזלטר של מלכי וקבלו עדכונים שוטפים, מתכונים בלעדיים, הטבות ועוד:

    שמרו על קשר

    טלפון: 054-4844331
    אימייל: malky@malky-adler.co.il

    מוזמנים לעקוב:

    • Facebook
    • YouTube
    • Instagram
    Created by Web3d
    כל הזכויות שמורות 2018 © מלכי אדלר malky adler
    גלילה לראש העמוד
    דילוג לתוכן
    פתח סרגל נגישות כלי נגישות

    כלי נגישות

    • הגדל טקסטהגדל טקסט
    • הקטן טקסטהקטן טקסט
    • גווני אפורגווני אפור
    • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
    • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
    • רקע בהיררקע בהיר
    • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
    • פונט קריאפונט קריא
    • איפוס איפוס