• Facebook
    • YouTube
    • Instagram
  • להזמנות ומידע נוסף חייגו 054-4844331

  • מלכי אדלר
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    מלכי אדלר
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    סופגניות במילוי מרציפן
    דף הבית / מתכונים / מתכוני חנוכה

    סופגניות במילוי מרציפן

    סופגניות שהמילוי כבר בפנים, והפעם מילוי מרציפן.

    כמובן שאפשר להכין את הסופגניות ללא המילוי ולהזריק ריבה קלאסית

     

    חומרים

    לבצק

    1 ק"ג קמח
    1 קובית שמרים טריים
    2/3 כוס סוכר
    3 ביצים
    380 מ"ל מים (כוס +2/3)
    120 גר' חמאה או מרגרינה רכה
    2 כפות קוניאק או ברנדי

    למלית

    200 גרם מרציפן
    3 חלמונים
    כף פודינג וניל אינסטנט

    שמן לטיגון

    אבקת סוכר לאיבוק

    אופן ההכנה:

    • שמים בקערת המיקסר מים ושמרים טריים ומערבבים בעזרת מטרפה להמסה.
    • מוסיפים ביצים טרופות ומערבבים
    • מוסיפים קמח וסוכר ומתחילים ללוש
    • מוסיפים חמאה וקוניאק ולשים 10 דקות
    • מתפיחים כשעה עד להכפלת נפח
    • מחלקים ל30 כדורים
    • מערבבים את כל חומרי המלית לתערובת אחידה
    • בכל כדור מכניסים כפית מלית מרציפן , סוגרים ומגלגלים לכדור.
    • מניחים על משטח משומן , מכסים במגבת ומתפיחים כ1/2 שעה
    • מחממים שמן בסיר (למי שיש מדחום מומלץ לשמור על חום של 150-160 מעלות במהלך הטיגון)
    • מטגנים בכל פעם 4 סופגניות על מנת לא להוריד את טמ' השמן
    • כשצד אחת משחים הופכים את הסופגניה ומטגנים מצידה השני
    • מוצאים לנייר סופג
    • מאבקים באבקת סוכר ומגישים חם.

     

    צילום: נחמי וולף סטיילינג: מיכל ליבוביץ'

     

    קישור מקוצר: https://tinyurl.com/smt9ydg
    שיתוף
    פורסם ב: מתכונים לחנוכה תגיות: מרציפן, סופגניות
    « הקודם
    הבא »
    קטגוריות נוספות

    עוגות ראווה >
    עוגות שמרים >
    עוגות בחושות >
    קינוחי כוסות >
    קינוחים אישיים >

    פגשו אותי בפייסבוק

    מלכי אדלר‏

    עקבו אחריי באינסטגרם

    מלכי אדלר באינסטגרם >

    עוגת מוס פטל ווניל
    ריבועי שוקולד שומשום
    מוס שוקולד חלב וקסיס
    מוס שוקולד לבן וקרמל
    טריקולד פרווה
    מגנום ווניל קרמל
    הישארו מעודכנים לפני כולם!

    3 תגובות

    1. ליאת דצמבר 14, 2020 בשעה 1:49 pm הגב

      היי,
      יש אפשרות להקפיא סופגניות אחרי טיגון?
      אם לא-איך ניתן להכין סופגניות מראש?
      תודה!

      • malky adler דצמבר 14, 2020 בשעה 6:52 pm הגב

        סופגניות טעימות רק כשהם טריות. ניתן לשים מעט יותר שמרים ולהקפיא. להוציא להתפחה ולטגן

    2. אינה נובמבר 28, 2021 בשעה 8:57 pm הגב

      הכנתי את הסופגניות עם מילוי במגוון טעמים.
      ויתרתי על מרציפן ג'י אצלי בבית לא אוהבים.
      הסופגניות נדירות !!!!! טעימות מאוד והכי חשוב את מסבירה כל כך טוב כולל טמפרטורת השמן.
      זאת הפעם הראשונה אירי הרבה שנים של כישלון שהצליח לי !!!!
      המון תודה על מתכון המושלם !

    השארת תגובה

    ביטול

    מלכי אדלר

    מלכי אדלר, קונדיטורית המתמחה במתכונים איכותיים ומיוחדים. מספקת שירותי קונדיטוריית פטיסרי לארועים בכשרות מהדרין. מעבירה סדנאות מקצועיות בטכניקות חדשניות, ועוסקת בבניית מתכונים לחברות וכתיבה עיתונאית.

    קרא עוד >

    ניווט מהיר
    • אודות מלכי
    • סדנאות
    • מתכונים
    • הפקת אירועים
    • מתכונים לחברות
    • מן התקשורת
    • שאלות נפוצות
    • About
    הישארו מעודכנים

    הצטרפו לניוזלטר של מלכי וקבלו עדכונים שוטפים, מתכונים בלעדיים, הטבות ועוד:

    שמרו על קשר

    טלפון: 054-4844331
    אימייל: malky@malky-adler.co.il

    מוזמנים לעקוב:

    • Facebook
    • YouTube
    • Instagram
    Created by Web3d
    כל הזכויות שמורות 2018 © מלכי אדלר malky adler
    גלילה לראש העמוד
    דילוג לתוכן
    פתח סרגל נגישות כלי נגישות

    כלי נגישות

    • הגדל טקסטהגדל טקסט
    • הקטן טקסטהקטן טקסט
    • גווני אפורגווני אפור
    • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
    • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
    • רקע בהיררקע בהיר
    • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
    • פונט קריאפונט קריא
    • איפוס איפוס