• Facebook
    • YouTube
    • Instagram
  • להזמנות ומידע נוסף חייגו 054-4844331

  • מלכי אדלר
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    מלכי אדלר
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    סושי שוקולד וקוקוס
    דף הבית / מתכונים / ממתקים וחטיפים

    סושי שוקולד וקוקוס

    קינוח נחמד, קליל ועשיר בטעמים, לאוהבי נוסחת הקסם של קוקוס ושוקולד. גלגול הקינוח נעשה כמו סושי, אך למי שאין מחצלת סושי ניתן לגלגל עם נייר אפייה

     

     

     

    35 פרוסות

    חומרים:

    לקוקוס

    120 גרם שוקולד לבן חלבי או פרווה
    70 גרם שמנת מתוקה או צמחית
    180 גרם שמנת מתוקה או צמחית
    60 גרם (3 כפות) פודינג אינסטנט ווניל
    כוס (80 גרם) קוקוס

    ציפוי שוקולד

    200 גרם שוקולד מריר
    250 גרם שמנת מתוקה או צמחית
    220 גרם פתיבר מרוסק דק

    קוקוס לציפוי

    אופן ההכנה:

    לקוקוס

    • מחממים 70 גרם שמנת לסף רתיחה ויוצקים על השוקולד, טוחנים בבלנדר מוט עד לקבלת גנאש חלק.
    • מקציפים 180 גרם שמנת עם פודינג
    • מקפלים לשמנת עם הפודינג קוקוס וגנאש שוקולד ומקררים
    • מזלפים עם צנתר חלק צינורות באורך 30 ס"מ ומקפיאים

    לשכבת שוקולד

    • מחממים שמנת לסף רתיחה ויוצקים על השוקולד
    • טוחנים בבלנדר מוט עד לקבלת גנאש אחיד
    • מוסיפים פתיבר ומערבבים
    • שוטחים על נייר אפיה בגודל 30X40 לעובי 1/2 ס"מ
    • מקררים כ20 דקות שיתייצב מעט
    • מניחים בקצה גליל קוקס ועוטפים אותו בעזרת נייר האפיה (או מחצלת סושי) חותכים את השוקולד לגודל המתאים ומהדקים לגליל.
    • מגלגלים בקוקוס ופורסים לפרוסות

    סושי שוקולד

    צילום: אסף אמברם   סטיילינג נועה קנריק:

    קישור מקוצר: https://tinyurl.com/y9txhw8c
    שיתוף
    פורסם ב: ממתקים וחטיפים תגיות: חלבי, ללא אפיה, סושי, פרווה, קוקוס, שוקולד
    « הקודם
    הבא »

    מתכונים נוספים שעשויים לעניין אתכם

    כדורי שוקולד עדן נפתלי זל

    כדורי שוקולד לזכר עדן נפתלי ז"ל

    אצבעות קראנץ ללא גלוטן

    אצבעות קראנץ ללא גלוטן

    בראוניז פאדג' קרמל

    בראוניז פאדג' קפה עם קרמל וגנאש

    קטגוריות נוספות

    עוגות ראווה >
    עוגות שמרים >
    עוגות בחושות >
    קינוחי כוסות >
    קינוחים אישיים >

    פגשו אותי בפייסבוק

    מלכי אדלר‏

    עקבו אחריי באינסטגרם

    מלכי אדלר באינסטגרם >

    עוגת מוס פטל ווניל
    ריבועי שוקולד שומשום
    מוס שוקולד חלב וקסיס
    מוס שוקולד לבן וקרמל
    טריקולד פרווה
    מגנום ווניל קרמל
    הישארו מעודכנים לפני כולם!

    32 תגובות

    1. אתי ספטמבר 17, 2018 בשעה 10:05 am הגב

      היי מלכי
      ראשית אני חייבת לציין שאני מתה על המתכונים שלך תמיד יוצאים מעולה ואת אחת הטובות בקונדטוריה
      שאלה לגבי הסושי פעם ראשונה אני מכינה
      רציתי לדעת מהכמות הזו כמה רולים יוצאים

      • malky adler ספטמבר 17, 2018 בשעה 10:07 am הגב

        תודה רבה.
        5 רולים

    2. טובי- ספטמבר 25, 2018 בשעה 7:02 pm הגב

      היי מלכי
      האתר שלך מלא השראה….
      הכנתי… כולם התלהבו אחד המתכונים הטובים!!!

      בהצלחה

      • malky adler ספטמבר 26, 2018 בשעה 8:15 am הגב

        תודה רבה, כיף לשמוע

    3. דנית נובמבר 21, 2018 בשעה 8:05 pm הגב

      אהלן.
      למה במתכון רשום של קוקוס פעמיים שמנת?למה לא לרשופ פעת אחת ?

      • malky adler נובמבר 22, 2018 בשעה 6:09 am הגב

        כדי לא לבלבל, חלק מחממים וחלק מקציפים

    4. מרים מרץ 7, 2019 בשעה 1:29 am הגב

      היי,
      תודה רבה על המתכון,
      לא הבנתי את ההוראה בחלק של הקוקוס.

      "מחממים 70 גרם שמנת לסף רתיחה ויוצקים על השוקולד, טוחנים בבלנדר מוט עד לקבלת גנאש חלק.
      מקציפים 180 גרם שמנת עם פודינג
      מקפלים קוקוס וגנאש שוקולד ומקררים
      מזלפים עם צנתר חלק צינורות באורך 30 ס”מ ומקפיאים"

      בעצם אחרי שהגנאש מוכן מוסיפים אליו קוקוס טחון? ואז אותו מזלפים?
      אם כן, אז מה עושים אם השמנת שהקצפנו עם הפודינג?
      אשמח לתגובה
      תודה רבה!

      • malky adler מרץ 7, 2019 בשעה 5:04 am הגב

        מקפלים לשמנת המוקצפת עם הפודינג את הגנאש והקוקוס

    5. דנית אפריל 15, 2019 בשעה 9:31 am הגב

      היי , במה אני יכולה להחליף את הקוקוס ? יש אלרגיה לקוקוס וממש רוצה להכין את הקינוח. האם יש תחליף ? תודה

      • malky adler אפריל 15, 2019 בשעה 9:44 am הגב

        הקינוח הזה הוא בעיקר קוקוס. את יכולה להכין את המתכון הזה

    6. ליטל אפריל 16, 2019 בשעה 9:02 am הגב

      היי
      במתכון כתבת כל פעם שמנת מתוקה לפי גרם.
      קרטון שמנת מתוקה מגיע במ"ל – איך אני יודעת כמה לשים?

      • malky adler אפריל 16, 2019 בשעה 11:00 am הגב

        את יכולה לשים במ"ל אותה כמות שכתוב בגרמים

    7. קרן מאי 17, 2019 בשעה 11:53 am הגב

      היי מלכי,
      רציתי לדעת לכמה זמן צריך להקפיא את הגלילים של תערובת הקוקוס?

      • malky adler מאי 18, 2019 בשעה 9:55 pm הגב

        כשעה שעתיים, עד שמתייצבים

    8. שירן מאי 21, 2019 בשעה 8:33 am הגב

      היי מלכי האלופה!!
      אני מכינה את הגרסה הפרווה ורציתי לדעת אם יש לך רעיון אחד לשים במקום השוקולד הלבן…

      • malky adler מאי 21, 2019 בשעה 8:56 am הגב

        שוקולד לבן פרווה של כרמית הוא לא צימקאו אלא על בסיס חמאת קקאו והוא לא מאד מורגש בגלל שאר הרכיבים. אם תשימי שוקולד מריר יהיה כהה, ואם תשימי חמאת קקאו הטעם יהיה פחות מוצלח

    9. מרים יוני 11, 2019 בשעה 5:25 pm הגב

      היי
      למי שלא מסתדר עם קוקוס, אפשר להחליף בשקדים או אגוזים טחונים?

      • malky adler יוני 12, 2019 בשעה 6:34 am הגב

        במקרה הזה זה מרכיב עיקרי. תוותרי על המתכון

    10. מרגלית מאי 4, 2020 בשעה 6:56 am הגב

      היי מלכי
      הסושי נראה נהדר!

      רציתי לשאול האם הסושי יכול לעמוד במפרטורת החדר?
      או שהוא חייב קרור.

      וכמה זמן יחזיק טרי בכלי חד פעמי של סושי

      תדה רבה

      • malky adler מאי 4, 2020 בשעה 11:03 am הגב

        יכול לעמוד מספר שעות בטמפרטורת חדר

    11. Shaked אוקטובר 3, 2020 בשעה 8:34 pm הגב

      היי רציתי לשאול כמה קלוריות בממוצע יש בסושי קוקוס אחד?

      • malky adler אוקטובר 4, 2020 בשעה 6:57 am הגב

        אני לא תזונאית. מעולם לא בדקתי.

    12. רוחמה ספטמבר 13, 2023 בשעה 7:51 pm הגב

      יש לך מתכון לסושי פירות?

      • malky adler ספטמבר 14, 2023 בשעה 6:47 am הגב

        לא

    13. רוחמה נובמבר 6, 2023 בשעה 3:17 pm הגב

      כמה זמן אפשר לשמור את הרולים המוכנים במקפיא?

      • malky adler נובמבר 6, 2023 בשעה 5:28 pm הגב

        כחודש בקופסה אטומה

        • משה ינואר 15, 2024 בשעה 3:56 am הגב

          בוקר טוב!
          דבר ראשון רציתי לומר שהמתכונים שלך מעולים ואיכותיים ומאוד טעימים. רציתי לשאול אם אני עושה סושי שוקולד פרווה, האם אפשר לוותר על השוקולד פרווה הלבן וישר להקציף 250 גרם קצפת צמחית עם הפודינג ואז להוסיף את הקוקוס או שאי אפשר לוותר?

          • malky adler ינואר 16, 2024 בשעה 10:28 am הגב

            מניחה שיהיה פחות יציב וטעם מודגש של אינסטנט פודינג

    14. גלית יוני 9, 2024 בשעה 9:06 am הגב

      יצא טעים מאוד.. תודה על המתכון!
      שאלה קטנה: הגלגול לא יצא אחיד היו לי בקעים בציפוי שוקולד.. מה אפשר לעשות בפעם הבאה שיצא יותר חלק?

      • malky adler יוני 10, 2024 בשעה 5:21 pm הגב

        אוךי היה קצת קר מדי?

    15. מלכי אוקטובר 30, 2024 בשעה 8:55 am הגב

      האם ניתן להמיר את העוגיות במתכון למשהו אחר,ללא גלוטן(ללא חמץ) ??

      • malky adler אוקטובר 31, 2024 בשעה 6:09 am הגב

        לא ניסיתי אבל אפשר לנסות להכין קרמבל ללא גלוטן (יש במתכונים של פסח)

    השארת תגובה

    ביטול

    מלכי אדלר

    מלכי אדלר, קונדיטורית המתמחה במתכונים איכותיים ומיוחדים. מספקת שירותי קונדיטוריית פטיסרי לארועים בכשרות מהדרין. מעבירה סדנאות מקצועיות בטכניקות חדשניות, ועוסקת בבניית מתכונים לחברות וכתיבה עיתונאית.

    קרא עוד >

    ניווט מהיר
    • אודות מלכי
    • סדנאות
    • מתכונים
    • הפקת אירועים
    • מתכונים לחברות
    • מן התקשורת
    • שאלות נפוצות
    • About
    הישארו מעודכנים

    הצטרפו לניוזלטר של מלכי וקבלו עדכונים שוטפים, מתכונים בלעדיים, הטבות ועוד:

    שמרו על קשר

    טלפון: 054-4844331
    אימייל: malky@malky-adler.co.il

    מוזמנים לעקוב:

    • Facebook
    • YouTube
    • Instagram
    Created by Web3d
    כל הזכויות שמורות 2018 © מלכי אדלר malky adler
    גלילה לראש העמוד
    דילוג לתוכן
    פתח סרגל נגישות כלי נגישות

    כלי נגישות

    • הגדל טקסטהגדל טקסט
    • הקטן טקסטהקטן טקסט
    • גווני אפורגווני אפור
    • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
    • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
    • רקע בהיררקע בהיר
    • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
    • פונט קריאפונט קריא
    • איפוס איפוס