• Facebook
    • YouTube
    • Instagram
  • להזמנות ומידע נוסף חייגו 054-4844331

  • מלכי אדלר
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    מלכי אדלר
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    סמיפרדו ווניל ואמרנה
    דף הבית / מתכונים / קינוחים

    סמיפרדו ווניל ואמרנה

    סמיפרדו הוא קינוח איטלקי שמשמעותו חצי קפוא, בעצם מדובר בסוג של גלידה ללא מכונת גלידה והסיבה שהוא נקרא כך כי די מהר אחרי שהוא יוצא מהמקפיא הוא מתחיל להפשיר.
    הוא קל להכנה וטעים מאד. ניתן לגוון בתוספות ובטעמים.

     

    2 אינגליש קייק קצרים או אחד ארוך+ 3 מנות אישיות

    חומרים:

    400 מ"ל שמנת מתוקה
    250 גר' שוקולד לבן
    3 ביצים מופרדות
    50 גר' (1/4 כוס ) סוכר
    1.5 כפיות אבקת טרטר (לא חובה)

    30 גר' (כוס) נשיקות מרנג
    10-15 דובדבנים מגולענים או דובדבני אמרנה בסירופ

    אופן ההכנה:

    • שמים בתבנית ניילון נצמד על מנת להקל על שחרור הקינוח.
    • מרתיחים 150 מ"ל שמנת מתוקה
    • יוצקים על השוקולד הלבן ומערבבים על לקבלת גנאש אחיד.
    • מצננים במקרר כ20 דק'
    • מקציפים חלבונים עם סוכר ואבקת טרטר
    • מוסיפים את החלמונים ומערבבים
    • מקציפים את יתרת השמנת
    • מוסיפם את הגנאש מהמקרר ומערבבים לקבלת תערובת אחידה
    • מקפלים את הנשיקות והדובדבנים
    • ויוצקים לתבנית
    • מקפיאים כ12 שעות
    • הופכים על צלחת הגשה ומגישים מיד.
    • ניתן להגיש עם מעט סירופ של הדובדבנים
    הערה: אבקת הטרטר מייצבת מעט את הקינוח שלא יפשיר מיד, ניתן לוותר
    קישור מקוצר: https://tinyurl.com/ybnypv7y
    שיתוף
    פורסם ב: קינוחים קפואים תגיות: אמרנה, גלידה, דובדבנים, סמיפרדו
    « הקודם
    הבא »

    מתכונים נוספים שעשויים לעניין אתכם

    ארטיק לוטוס קפה

    ארטיק לוטוס קפה

    מגנום דובאי

    ארטיק חלבה בסיגנון שוקולד דובאי

    ארטיק ווניל עם פאדג' שוקולד וקרמל

    קטגוריות נוספות

    עוגות ראווה >
    עוגות שמרים >
    עוגות בחושות >
    קינוחי כוסות >
    קינוחים אישיים >

    פגשו אותי בפייסבוק

    מלכי אדלר‏

    עקבו אחריי באינסטגרם

    מלכי אדלר באינסטגרם >

    עוגת מוס פטל ווניל
    ריבועי שוקולד שומשום
    מוס שוקולד חלב וקסיס
    מוס שוקולד לבן וקרמל
    טריקולד פרווה
    מגנום ווניל קרמל
    הישארו מעודכנים לפני כולם!

    12 תגובות

    1. מזל יולי 9, 2019 בשעה 12:05 pm הגב

      בס"ד

      צהריים טובים, מלכי יקרה!
      ראשית האתר שלך מדהים המכיל מגוון רחב של טעמים….אז תודה רבה.
      שנית, מה התחליף של אבקת טרטר?

      • malky adler יולי 9, 2019 בשעה 1:03 pm הגב

        תודה רבה!!
        ניתן לוותר. לא לכל דבר יש תחליף 🙂

    2. מזל יולי 9, 2019 בשעה 10:23 pm הגב

      אז עדיף להוציא את הגלידה מההקפאה ממש סמוך להגשה, נכון?!

      • malky adler יולי 10, 2019 בשעה 8:23 am הגב

        כן

    3. מזל יולי 15, 2019 בשעה 8:17 am הגב

      בס"ד

      מלכי יקרה!
      ברוך השם! הקינוח האיטלקי קצר מחמאות בלי סוף.
      טעים ברמות על 🙂

      תבורכי!!!

      • malky adler יולי 16, 2019 בשעה 8:53 am הגב

        איזה כיף לשמוע. תודה שחזרת לפרגן 🙂

    4. מזל נובמבר 18, 2019 בשעה 10:10 pm הגב

      בס"ד

      היי מלכי יקרה!
      ניתן במתכון זה להוסיף חלב מרוכז לייצב את הגלידה?

      • malky adler נובמבר 19, 2019 בשעה 5:27 pm הגב

        את יכולה לעשות את הגלידה הזו עם חלב מרוכז

    5. רשי מאי 18, 2020 בשעה 5:01 pm הגב

      ראשי, האתר שלך מדהים,
      אצלי זה פינוק לדפדף בכל המתכונים,
      רציתי לדעת האם נתן להכין את הקינוח באישיים ולשחרר לפני ההגשה,
      האם ישתחרר בקלות?

      • malky adler מאי 19, 2020 בשעה 6:40 am הגב

        תודה, ממש שמחה שאת אוהבת את האתר.
        הקינוח לא קופא מאד, גם בפורמט המשפחתי שמים ניילון נצמד כדי להקל על שחרור מהתבנית. אם תשימי בתבנית האישית ניילון נצמד תוכלי לשחרר.

    6. שרי מאי 6, 2021 בשעה 4:38 am הגב

      הי מלכי
      האם יש תחליף לנשיקות?
      שאלה נוספת, האם את מקיימת סדנאות בירושלים?
      תודה שרי

      • malky adler מאי 6, 2021 בשעה 6:13 am הגב

        את יכולה לוותר על הנשיקות.
        רוב הסדנאות שלי בבני ברק. אם תתארגן קבוצה בירושלים אגיע בשמחה.

    השארת תגובה

    ביטול

    מלכי אדלר

    מלכי אדלר, קונדיטורית המתמחה במתכונים איכותיים ומיוחדים. מספקת שירותי קונדיטוריית פטיסרי לארועים בכשרות מהדרין. מעבירה סדנאות מקצועיות בטכניקות חדשניות, ועוסקת בבניית מתכונים לחברות וכתיבה עיתונאית.

    קרא עוד >

    ניווט מהיר
    • אודות מלכי
    • סדנאות
    • מתכונים
    • הפקת אירועים
    • מתכונים לחברות
    • מן התקשורת
    • שאלות נפוצות
    • About
    הישארו מעודכנים

    הצטרפו לניוזלטר של מלכי וקבלו עדכונים שוטפים, מתכונים בלעדיים, הטבות ועוד:

    שמרו על קשר

    טלפון: 054-4844331
    אימייל: malky@malky-adler.co.il

    מוזמנים לעקוב:

    • Facebook
    • YouTube
    • Instagram
    Created by Web3d
    כל הזכויות שמורות 2018 © מלכי אדלר malky adler
    גלילה לראש העמוד
    דילוג לתוכן
    פתח סרגל נגישות כלי נגישות

    כלי נגישות

    • הגדל טקסטהגדל טקסט
    • הקטן טקסטהקטן טקסט
    • גווני אפורגווני אפור
    • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
    • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
    • רקע בהיררקע בהיר
    • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
    • פונט קריאפונט קריא
    • איפוס איפוס