• Facebook
    • YouTube
    • Instagram
  • להזמנות ומידע נוסף חייגו 054-4844331

  • מלכי אדלר
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    מלכי אדלר
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    סניקרס
    דף הבית / מתכונים / ממתקים וחטיפים

    סניקרס

    חטיף סניקרס הוא שילוב מושלם של בוטנים וקרמל, הגירסה הביתית כוללת בסיס פריך עם תוספות, קרמל ושברי בוטנים וציפוי שוקולד חלב, ביסים קטנים של עונג.

     

     

    35 יחידות

    חומרים:

    בסיס שטרוייזל

    63 גרם סוכר דמררה
    63 גרם חמאה
    65 גרם בוטנים קלויים וטחונים לאבקה
    63 גרם קמח

    82 גרם שוקולד חלב
    11 גרם חמאת קקאו
    130 גרם חמאת בוטנים טבעית

    250 גרם בוטנים קלויים וקצוצים גס

    קרמל

    500 גרם סוכר
    200 גרם גלוקוז
    250 גרם שמנת מתוקה
    1/2 כפית משחת או תמצית ווניל
    קורט מלח
    250 גרם חמאה

    לציפוי

    300 גרם שוקולד חלב

    אופן ההכנה:

    בסיס שטרוייזל

    • מערבבים את הסוכר, חמאה, קמח ואבקת בוטנים במיקסר עם וו גיטרה או במעבד מזון לתערובת פירורית
    • אופים 160 מעלות 10-12 דקות
    • ממיסים שוקולד וחמאת קקאו מוסיפים את חמאת הבוטנים ואת השטרוייזל האפוי
    • שוטחים בתבנית 20 X 30 ס"מ
    • מפזרים את הבוטנים

    קרמל

    • שמים בסיר את הסוכר והגלוקוז ומחממים עד לקבלת קרמל בצבע עינברי
    • מחממים את השמנת והווניל לסף רתיחה ומוסיפים בזהירות תוך כדי בחישה את הקרמל.
    • ממשיכים לערבב עד שמתקבל קרמל חלק (ייתכן בהתחלה שיהיו גושי סוכר, המשיכו לערבב על ארש נמוכה עד שהכל יימס)
    • מצננים מעט את הטופי שקיבלנו (בערך ל70 מעלות)
    • מוסיפים את החמאה והמלח וטוחנים בבלנדר מוט
    • יוצקים על הבוטנים
    • מקפיאים לילה
    • חותכים למלבנים של 2.5 ס"מ על 6 ס"מ

    ציפוי

    • ממיסים כ2/3 מהשוקולד ומוסיפים את יתרת השוקולד, מערבבים עד להמסה מלאה של השוקולד.
    • טובלים את המלבנים בשוקולד ומניחים על נייר אפיה להתקשות.
    • שומרים במקרר.

    צילום: אסף אמברם   סטיילינג: נועה קנריק

    קישור מקוצר: https://tinyurl.com/y7q4spcl
    שיתוף
    פורסם ב: ממתקים וחטיפים תגיות: בוטנים, חלבי, סניקרס, קרמל
    « הקודם
    הבא »

    מתכונים נוספים שעשויים לעניין אתכם

    כדורי שוקולד עדן נפתלי זל

    כדורי שוקולד לזכר עדן נפתלי ז"ל

    אצבעות קראנץ ללא גלוטן

    אצבעות קראנץ ללא גלוטן

    בראוניז פאדג' קרמל

    בראוניז פאדג' קפה עם קרמל וגנאש

    קטגוריות נוספות

    עוגות ראווה >
    עוגות שמרים >
    עוגות בחושות >
    קינוחי כוסות >
    קינוחים אישיים >

    פגשו אותי בפייסבוק

    מלכי אדלר‏

    עקבו אחריי באינסטגרם

    מלכי אדלר באינסטגרם >

    עוגת מוס פטל ווניל
    ריבועי שוקולד שומשום
    מוס שוקולד חלב וקסיס
    מוס שוקולד לבן וקרמל
    טריקולד פרווה
    מגנום ווניל קרמל
    הישארו מעודכנים לפני כולם!

    4 תגובות

    1. עטי שטיין אוקטובר 11, 2018 בשעה 9:58 pm הגב

      מודה לך מאד על המתכונים יישר כוח
      שאלתי במתכון הסניקרס זה שמנת להקצפה / שמנת לבישול או שמנת חלבית רגילה
      ואפשר להפוך את המתכון לפרווה?

      • malky adler אוקטובר 20, 2018 בשעה 6:21 pm הגב

        שמנת מתוקה רגילה, ךלא ניתן להמיר את המתכון לפרווה

    2. אילה אוקטובר 8, 2020 בשעה 7:25 pm הגב

      במתכון הסניקרס, בהכנת הקרמל האם ניתן להמיר את החמאה בשמן קוקוס?
      תודה על מתכונים מעולים!

      • malky adler אוקטובר 12, 2020 בשעה 8:47 am הגב

        בטופי חייב שתהיה חמאה. שמן קוקוס פחות מתאים.

    השארת תגובה

    ביטול

    מלכי אדלר

    מלכי אדלר, קונדיטורית המתמחה במתכונים איכותיים ומיוחדים. מספקת שירותי קונדיטוריית פטיסרי לארועים בכשרות מהדרין. מעבירה סדנאות מקצועיות בטכניקות חדשניות, ועוסקת בבניית מתכונים לחברות וכתיבה עיתונאית.

    קרא עוד >

    ניווט מהיר
    • אודות מלכי
    • סדנאות
    • מתכונים
    • הפקת אירועים
    • מתכונים לחברות
    • מן התקשורת
    • שאלות נפוצות
    • About
    הישארו מעודכנים

    הצטרפו לניוזלטר של מלכי וקבלו עדכונים שוטפים, מתכונים בלעדיים, הטבות ועוד:

    שמרו על קשר

    טלפון: 054-4844331
    אימייל: malky@malky-adler.co.il

    מוזמנים לעקוב:

    • Facebook
    • YouTube
    • Instagram
    Created by Web3d
    כל הזכויות שמורות 2018 © מלכי אדלר malky adler
    גלילה לראש העמוד
    דילוג לתוכן
    פתח סרגל נגישות כלי נגישות

    כלי נגישות

    • הגדל טקסטהגדל טקסט
    • הקטן טקסטהקטן טקסט
    • גווני אפורגווני אפור
    • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
    • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
    • רקע בהיררקע בהיר
    • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
    • פונט קריאפונט קריא
    • איפוס איפוס