• Facebook
    • YouTube
    • Instagram
  • להזמנות ומידע נוסף חייגו 054-4844331

  • מלכי אדלר
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    מלכי אדלר
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    עוגיות חמאת בוטנים ושוקולד
    דף הבית / מתכונים / מתכונים מהירים

    עוגיות חמאת בוטנים ושוקולד

    עוגיות ב4 מצרכים בלבד, בלי מיקסר, ללא גלוטן, פרווה 5 דקות עבודה, אפייה של 10 דקות ואתם מסודרים עם פינוק ליד הקפה.

    עוגיות מושלמות לפסח לאוכלי קטניות

    20 עוגיות

    חומרים:

    220 גרם חמאת בוטנים טבעית

    200 גרם סוכר חום כהה

    50 גרם ביצה (ביצה אחת מדיום)

    100 גרם שוקולד קצוץ (אני שמתי מטבעות של קליבו)

    עוגיות חמאת בוטנים ושוקולד

    אופן ההכנה:

    • שמים את כל החומרים בקערה ומערבבים היטב לקבלת תערובת אחידה.
    • יוצרים כדורים, מומלץ בעזרת כף קפיצית לעוגיות
    • שמים בתבנית אפיה ואופים בחום של 170 מעלות 10 דקות
    • נותנים לעוגיות להתקרר ומעבירים לרשת, הן מתייצבות אחרי קירור.

    עוגיות חמאת בוטנים ושוקולד

    הערה: אפשר להשתמש בסוכר לבן אבל המרקם לטעמי יהיה פחות מוצלח.

    קישור מקוצר: https://tinyurl.com/y4zsfdca
    שיתוף
    פורסם ב: מתכונים לפסח, מתכונים מהירים, עוגיות, קינוחי פרווה תגיות: חמאת בוטנים, ללא גלוטן, פרווה, שוקולד מריר
    « הקודם
    הבא »

    מתכונים נוספים שעשויים לעניין אתכם

    עוגיות שוקולד צ'יפס לפסח

    עוגיות שוקולד צ'יפס כשרות לפסח

    בחושה פיסטוק ללא גלוטן

    בחושה פיסטוק ללא גלוטן

    טארט שוקולד לוז לפסח

    טארט שוקולד לוז לפסח

    קטגוריות נוספות

    עוגות ראווה >
    עוגות שמרים >
    עוגות בחושות >
    קינוחי כוסות >
    קינוחים אישיים >

    פגשו אותי בפייסבוק

    מלכי אדלר‏

    עקבו אחריי באינסטגרם

    מלכי אדלר באינסטגרם >

    עוגת מוס פטל ווניל
    ריבועי שוקולד שומשום
    מוס שוקולד חלב וקסיס
    מוס שוקולד לבן וקרמל
    טריקולד פרווה
    מגנום ווניל קרמל
    הישארו מעודכנים לפני כולם!

    36 תגובות

    1. ספי פברואר 17, 2021 בשעה 5:11 am הגב

      תודה רבה על המתכון.
      האם סוכר חום כהה או סוכר דמררה?

      • malky adler פברואר 17, 2021 בשעה 7:34 am הגב

        סוכר חום כהה

    2. אורלי פברואר 19, 2021 בשעה 9:17 am הגב

      שלום לך,
      העוגיות נראות מצוין,
      רוצה להפוך לטבעוניות, מה אפשר במקום הביצה
      תודה

      • malky adler פברואר 19, 2021 בשעה 1:05 pm הגב

        לא ניסיתי. תנסי חצי בננה ותחזרי לספר איך יצא 🙂

    3. שירה מרץ 25, 2021 בשעה 10:20 pm הגב

      ואואוא
      מתכון מדהים
      תודה רבה!

    4. נעה אפריל 16, 2021 בשעה 8:43 am הגב

      לא צריך להמיס את השוקולד לפני?

      • malky adler אפריל 16, 2021 בשעה 9:41 am הגב

        לא

    5. נעמי מאי 28, 2021 בשעה 2:09 pm הגב

      האם אופים בטורבו?
      ובאיזה שלב בתנור, האמצעי ממש או פחות מזה?

      • malky adler מאי 29, 2021 בשעה 5:53 pm הגב

        אני אופה בטורבו. באמצע

    6. מזל ספטמבר 16, 2021 בשעה 10:29 pm הגב

      בס"ד
      מלכי יקרה, גמר חתימה טובה!
      הכנתי את העוגיות אך מרגישים את גרגירי הסוכר במרקם העוגיה.
      מה לדעתך גרם לכך?

      • malky adler ספטמבר 17, 2021 בשעה 7:36 am הגב

        השתמשת בסוכר חום כהה?

    7. אילה ספטמבר 17, 2021 בשעה 12:00 am הגב

      ו'או, ממש אהבתי. קלות להכנה וטעימות טעימות………..
      תודה רבה!

    8. מזל ספטמבר 19, 2021 בשעה 6:32 pm הגב

      כן…השתמשתי בסוכר חום כהה

      • malky adler ספטמבר 23, 2021 בשעה 5:08 am הגב

        מוזר. אולי זה סוג הסוכר? אני עושה אותם כל שבוע ולא קרה לי

    9. כרמית אוקטובר 25, 2021 בשעה 3:51 pm הגב

      נראה מעולההה
      אין לי סוכר חום
      אפשרי בסוכר לבן??

      • malky adler אוקטובר 28, 2021 בשעה 8:03 am הגב

        לא

    10. נטע פברואר 15, 2022 בשעה 5:25 pm הגב

      הי, אין פה שום דבר שמחזיק את התערובת, איך אפשר ליצור מהן עוגיות אם הכל נוזלי? מפחדת להכין ושלא ייצא טוב

      • malky adler פברואר 17, 2022 בשעה 9:42 am הגב

        התערובת סמיכה מאד. אני עושה את העוגיות כמעט כל שבוע.
        תקפידי על ההוראות והגודל ויצא טוב

    11. מיכל אפריל 11, 2022 בשעה 7:07 pm הגב

      מה הכמות של חמאת בוטנים וסוכר במידה כוסות? יש לי חמאת בוטנים טבעי נוזלי של B&D

      • malky adler אפריל 12, 2022 בשעה 7:58 am הגב

        תמיד עדיף לשקול. כל אחד משתמש בכוס אחרת ואז המתכון לא מצליח

    12. תמר אפריל 12, 2022 בשעה 8:47 am הגב

      האם יש אפשרות להחליף את החמאת בוטנים כדי שיהיה כשל"פ גם לאלו שלא אוכלים קטניות?

      • malky adler אפריל 18, 2022 בשעה 7:59 am הגב

        עושה עכשיו ניסיונות

    13. רחל אפריל 23, 2022 בשעה 7:38 pm הגב

      שבוע טוב. אני משתדלת להימנע גם מקמח וגם מסוכר והעוגיות הללו פתרו לי בעיה
      . ממש! הכנתי רק חמאת בטנים. ביצה. ובפנים אגוזים. שימח אותי מאוד. תודה!

    14. שיר ספטמבר 10, 2022 בשעה 4:30 pm הגב

      היי! אפשר לדעת כמה גרם עוגיה בערך כל אחת? לחלוקה שווה אם אין לי כף גלידה

      • malky adler ספטמבר 18, 2022 בשעה 7:31 am הגב

        אני מעריכה כ20-25 גרם

    15. נועם יולי 31, 2023 בשעה 3:15 pm הגב

      היו לי כל המצרכים ואני יודעת שהמתכונים שלך מקצועיים ומוצלחים אז החלטתי לנסות. לצערי אכזבה גדולה מהמתכון הזה.
      העוגיות נשארו תפוחות בתנור ולא השתטחו כמעט בכלל, נשארו גרגרי סוכר לאחר האפייה שלא נעים לאכול אותם. בקיצור חבל על 3/4 מיכל של חמאת בוטנים

      • malky adler אוגוסט 22, 2023 בשעה 10:16 am הגב

        זה אחד המתכונים שיש אצלי קבוע בבית וכל מי שהכין מאד אהב. את רואה בתמונה שהעוגיות לא משתטחות.
        השתמשת בסוכר חום כהה דביק או בסוכר חום בהיר דמררה?

    16. הדר דצמבר 1, 2023 בשעה 9:42 am הגב

      היי מלכי
      הכנתי את העוגיות וייצא מושלם!!!!
      תודה רבהה

    17. אסתי ינואר 6, 2025 בשעה 10:01 pm הגב

      העוגיות הכי טעימות שהכנתי!! והכנתי מלאאא מתכונים.. אין ספק שזה המתכון המנצח! תודה ענקית!!!

      • malky adler ינואר 21, 2025 בשעה 12:43 pm הגב

        איזה כיף לשמוע. היה תקופה שזה היה עוגיות חובה אצלי בבית

    18. מיכל פברואר 3, 2025 בשעה 6:51 pm הגב

      שלום,
      העוגיות מאד טעימות
      אבל "השתטחו" לגמרי באפיה.
      הן נהיו כמו דף דק.

      יש לך מושג למה ?

      • malky adler מרץ 12, 2025 בשעה 9:17 am הגב

        אולי החמאת בוטנים הייתה מאד דלילה? השתמשת בסוכר חום כהה? כי הבלילה יוצאת מאד סמיכה ולא משתטחת לי אף פעם

    19. עדן מרץ 6, 2025 בשעה 11:11 pm הגב

      היי
      נראה מושלם..
      חייבים חמאת בוטנים טבעית?
      יש לי חמאת בוטנים עם שברי בוטנים שהיא טיפה יותר קשה. נראה לך ילך???
      תודה….

      • malky adler מרץ 12, 2025 בשעה 8:57 am הגב

        כן

    20. עדן מרץ 13, 2025 בשעה 12:56 am הגב

      מה כן??
      חייבים טבעית או שאפשר עם שברי בוטנים?
      תודה!!!

      • malky adler מרץ 13, 2025 בשעה 10:35 am הגב

        אפשר גם עם שברי בוטנים

    השארת תגובה

    ביטול

    מלכי אדלר

    מלכי אדלר, קונדיטורית המתמחה במתכונים איכותיים ומיוחדים. מספקת שירותי קונדיטוריית פטיסרי לארועים בכשרות מהדרין. מעבירה סדנאות מקצועיות בטכניקות חדשניות, ועוסקת בבניית מתכונים לחברות וכתיבה עיתונאית.

    קרא עוד >

    ניווט מהיר
    • אודות מלכי
    • סדנאות
    • מתכונים
    • הפקת אירועים
    • מתכונים לחברות
    • מן התקשורת
    • שאלות נפוצות
    • About
    הישארו מעודכנים

    הצטרפו לניוזלטר של מלכי וקבלו עדכונים שוטפים, מתכונים בלעדיים, הטבות ועוד:

    שמרו על קשר

    טלפון: 054-4844331
    אימייל: malky@malky-adler.co.il

    מוזמנים לעקוב:

    • Facebook
    • YouTube
    • Instagram
    Created by Web3d
    כל הזכויות שמורות 2018 © מלכי אדלר malky adler
    גלילה לראש העמוד
    דילוג לתוכן
    פתח סרגל נגישות כלי נגישות

    כלי נגישות

    • הגדל טקסטהגדל טקסט
    • הקטן טקסטהקטן טקסט
    • גווני אפורגווני אפור
    • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
    • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
    • רקע בהיררקע בהיר
    • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
    • פונט קריאפונט קריא
    • איפוס איפוס