עוגיות אווריריות של שקדים וקוקוס במילוי של קרם נוגט, מתאימות לפסח ולכל השנה…
25 עוגיות
חומרים
לעוגיות
3 חלבונים
50 גר' (1/4 כוס) סוכר
15 גר' (כף) קורנפלור או קמח תפו"א
90 גר' (3/4 כוס) אבקת סוכר
75 גר' (כוס פחות כף) אבקת שקדים
לפיזור
50 גר' קוקוס
למילוי
200 גר' מחית נוגט
80 גר' שוקולד מריר
אופן ההכנה
עוגיות
- מקציפים חלבונים וסוכר למרנג (קצף) יציב
- מסננים את הקורנפלור, אבקת סוכר ואבקת שקדים כדי להפטר מגושים
- מוסיפים למרנג ומקפלים בזהירות
- מזלפים עיגולים בקוטר של 4 ס"מ
- מפזרים קוקוס
- אופים בתנור שחומם מראש ל170 מעלות כ10-12 דקות.
מילוי
- ממיסים את השוקולד
- מוסיפים את מחית הנוגט ומצננים
- מעבירים לשק זילוף
- מזלפים טבעת בשוליים של עוגייה ומכסים בעוגיה נוספת
צילום: אלי סגל סטיילינג: נועה קנריק
קישור מקוצר: https://tinyurl.com/y994hzge