• Facebook
    • YouTube
    • Instagram
  • להזמנות ומידע נוסף חייגו 054-4844331

  • מלכי אדלר
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    מלכי אדלר
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    עוגיות סנדוויץ שוקולד קרמל ללא גלוטן
    דף הבית / מתכונים / קינוחי פרווה

    עוגיות סנדוויץ שוקולד קרמל ללא גלוטן

    כל שנה לפני פסח אני מנסה לחדש ולגוון את המתכונים באתר. השנה גיליתי מוצר חדש שעדין לא השתמשתי בו, קמח קוקוס. מדובר בקוקוס שנשאר אחרי שמוציאים ממנו את השמן. הוא נראה כמו קמח או קמח שקדים. הוא סופח יותר נוזלים מקמח רגיל, והתחלתי בניסויים.

    בשמן קוקוס אני משתמשת הרבה מאד בפרווה כשאני לא רוצה מרגרינה. בפסח מרגרינה זה קטניות, אז השתמשתי כמו כל שנה בשמן קוקוס.

    הקרמל היה קצת מאתגר, ללא חמאה, וללא גלוקוזה. השוקולד ייצב את הקרמל והשקדיה נתנה את החלק השומני, ויצא מילוי טעים ויציב.

     

    35 עוגיות

    בצק

    140 גרם קמח קוקוס של חברת ירושלים לשומשום

    130 גרם שוקולד מריר

    65 גרם שמן קוקוס בכבישה קרה של חברת ירושלים לשומשום

    130 גרם דבש

    50 גרם סוכר

    4 ביצים

    מילוי קרמל

    150 גרם סוכר

    125 גרם שמנת צמחית או קרם קוקוס

    60 גרם דבש

    קורט מלח

    50 גרם שוקולד מריר

    50 גרם שקדיה של חברת ירושלים לשומשום

     

     

    אופן ההכנה:

    קרמל

    • שמים כמחצית מהסוכר בסיר ומתחילים לחמם, כשהסוכר מתחיל לימס מוסיפים בהדרגה את שאר הסוכר. מנערים את הסיר מידי פעם עד שכל הסוכר נמס ומתקרמל לצבע עינברי.
    • במקביל מחממים את השמנת לסף רתיחה.
    • יוצקים בזהירות את השמנת החמה תוך כדי עירבוב לתוך הקרמל. ממשיכים לערבב עד שמתקבלת תערובת חלקה.
    • מוסיפים את הדבש ומבשלים עוד מספר שניות.
    • יוצקים למד ליטר ומקררים מעט (ל60 מעלות)
    • מוסיפים מלח ושוקולד וטוחנים ומוסיפים ממרח שקדיה וטוחנים למרקם חלק.
    • מצננים את המילוי בטמפרטורת חדר למרקם זילוף.

    עוגיות

    • ממיסים שוקולד ושמן קוקוס
    • מוסיפים דבש וביצים ומערבבים
    • מוסיפים קמח קוקוס ומערבבים לאיחוד
    • שמים את המסה כשעה במקרר להתייצבות
    • מרדדים בין 2 ניירות אפיה לעובי של 3 מ"מ
    • מקפיאים כחצי שעה
    • קורצים עוגיות בצורה הרצויה ואופים בחום של 165 מעלות כ10 דקות
    • מצננים את העוגיות.
    • מזלפים על מחצית מהעוגיות קרמל וסוגרים עם עוד עוגייה.
    • ניתן לפדר אבקת סוכר על מחצית מהעוגיה.

    קישור מקוצר: https://tinyurl.com/ydzyc72p
    שיתוף
    פורסם ב: מתכונים לפסח, עוגיות, קינוחי פרווה תגיות: אבקת קוקוס, דבש, ללא גלוטן, מחית שקדים, שמן קוקוס
    « הקודם
    הבא »

    מתכונים נוספים שעשויים לעניין אתכם

    עוגיות שוקולד צ'יפס לפסח

    עוגיות שוקולד צ'יפס כשרות לפסח

    בחושה פיסטוק ללא גלוטן

    בחושה פיסטוק ללא גלוטן

    טארט שוקולד לוז לפסח

    טארט שוקולד לוז לפסח

    קטגוריות נוספות

    עוגות ראווה >
    עוגות שמרים >
    עוגות בחושות >
    קינוחי כוסות >
    קינוחים אישיים >

    פגשו אותי בפייסבוק

    מלכי אדלר‏

    עקבו אחריי באינסטגרם

    מלכי אדלר באינסטגרם >

    עוגת מוס פטל ווניל
    ריבועי שוקולד שומשום
    מוס שוקולד חלב וקסיס
    מוס שוקולד לבן וקרמל
    טריקולד פרווה
    מגנום ווניל קרמל
    הישארו מעודכנים לפני כולם!

    8 תגובות

    1. אתי אפריל 6, 2022 בשעה 6:38 am הגב

      נראה מעולה!
      אפשר להחליף את השוקולד בבצק למשהו אחר?
      למי שנמנע משוקולד בפסח.
      תודה!

      • malky adler אפריל 6, 2022 בשעה 8:43 am הגב

        במתכון הזה לא. יש שוקולד גם בבצק וגם במילוי.
        אנסה בהמשך להכין עוגיות ללא שוקולד

    2. ליאת תורג'מן אפריל 19, 2022 בשעה 2:11 pm הגב

      מהיכן מוצאים קמח קוקוס זה רק בחנויות מיוחדות לממכר אפייה מקצועית ?

      • malky adler אפריל 19, 2022 בשעה 5:21 pm הגב

        חנויות טבע

    3. אילה ינואר 6, 2024 בשעה 8:36 pm הגב

      היי,
      יכול להתאים גפ לאלפחורס פרווה?
      וגם, מה יכול להחליף את השקדיה?
      תודה רבה!

      • malky adler ינואר 7, 2024 בשעה 7:57 am הגב

        אפשר להכין עם מחית לוז

    4. ruth ספטמבר 26, 2024 בשעה 7:11 pm הגב

      אפשר להכין עם קמח רגיל?

      • malky adler ספטמבר 28, 2024 בשעה 5:51 pm הגב

        המתכון הזה לא, אבל יש מתכון אחר, ראי כאן

    השארת תגובה

    ביטול

    מלכי אדלר

    מלכי אדלר, קונדיטורית המתמחה במתכונים איכותיים ומיוחדים. מספקת שירותי קונדיטוריית פטיסרי לארועים בכשרות מהדרין. מעבירה סדנאות מקצועיות בטכניקות חדשניות, ועוסקת בבניית מתכונים לחברות וכתיבה עיתונאית.

    קרא עוד >

    ניווט מהיר
    • אודות מלכי
    • סדנאות
    • מתכונים
    • הפקת אירועים
    • מתכונים לחברות
    • מן התקשורת
    • שאלות נפוצות
    • About
    הישארו מעודכנים

    הצטרפו לניוזלטר של מלכי וקבלו עדכונים שוטפים, מתכונים בלעדיים, הטבות ועוד:

    שמרו על קשר

    טלפון: 054-4844331
    אימייל: malky@malky-adler.co.il

    מוזמנים לעקוב:

    • Facebook
    • YouTube
    • Instagram
    Created by Web3d
    כל הזכויות שמורות 2018 © מלכי אדלר malky adler
    גלילה לראש העמוד
    דילוג לתוכן
    פתח סרגל נגישות כלי נגישות

    כלי נגישות

    • הגדל טקסטהגדל טקסט
    • הקטן טקסטהקטן טקסט
    • גווני אפורגווני אפור
    • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
    • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
    • רקע בהיררקע בהיר
    • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
    • פונט קריאפונט קריא
    • איפוס איפוס