• Facebook
    • YouTube
    • Instagram
  • להזמנות ומידע נוסף חייגו 054-4844331

  • מלכי אדלר
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    מלכי אדלר
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    עוגיות רעידת אדמה ללא גלוטן
    דף הבית / מתכונים / קינוחי פרווה

    עוגיות רעידת אדמה ללא גלוטן

    עוגיות שלגיה או רעידת אדמה או עוגיות מתפוצצות הן קיבלו כל מיני שמות. העיקר שהן מלאות שוקולד,טעימות ואהובות, והפעם בגרסה פרווה וללא גלוטן. מתאימות לפסח ולכל השנה.

     

    25 עוגיות

     

    חומרים

    2 ביצים

    25 גרם (2 כפות) סוכר

    2 כפות שקדים טחונים לאבקה

    2 כפות קוקוס (למי שלא אוהב אפשר קמח תפו"א)

    180 גרם שוקולד מריר

    2 כפות שמן

    150 גרם (3/4 כוס)  שוקולד צ'יפס מריר או שוקולד קצוץ גס

    לציפוי:

    כ.ש סוכר

    כ.ש. אבקת סוכר

    עוגיות רעידת אדמה

    אופן ההכנה

    • ממיסים שוקולד ושמן
    • מקציפים את הביצים והסוכר לקצף יציב
    • מקפלים את היבשים והשוקולד המומס
    • מוסיפים את השוקולד צ'יפס ומערבבים לאיחוד
    • מקפיאים את הבלילה כשעתיים להתייצבות (אפשר גם יותר)
    • מגלגלים כדורים קטנים
    • מגלגלים את הכדורים בסוכר ולאחר מכן באבקת סוכר.
    • אופים בחום של 160 מעלות 10-12 דקות
    • מצננים ומאחסנים בקופסה אטומה

     

    הכנתם, שתפו אותי, תעלו לאינסטגרם ולפייסבוק ותתייגו אותי
    קישור מקוצר: https://tinyurl.com/rlyqa9w
    שיתוף
    פורסם ב: מתכונים לפסח, עוגיות, קינוחי פרווה תגיות: ללא גלוטן, פסח, פרווה, שוקולד מריר, שוקולד צ'יפס
    « הקודם
    הבא »

    מתכונים נוספים שעשויים לעניין אתכם

    עוגיות שוקולד צ'יפס לפסח

    עוגיות שוקולד צ'יפס כשרות לפסח

    בחושה פיסטוק ללא גלוטן

    בחושה פיסטוק ללא גלוטן

    טארט שוקולד לוז לפסח

    טארט שוקולד לוז לפסח

    קטגוריות נוספות

    עוגות ראווה >
    עוגות שמרים >
    עוגות בחושות >
    קינוחי כוסות >
    קינוחים אישיים >

    פגשו אותי בפייסבוק

    מלכי אדלר‏

    עקבו אחריי באינסטגרם

    מלכי אדלר באינסטגרם >

    עוגת מוס פטל ווניל
    ריבועי שוקולד שומשום
    מוס שוקולד חלב וקסיס
    מוס שוקולד לבן וקרמל
    טריקולד פרווה
    מגנום ווניל קרמל
    הישארו מעודכנים לפני כולם!

    24 תגובות

    1. נאוה אפריל 12, 2020 בשעה 10:09 pm הגב

      מה זה כ.ש סוכר?

      • malky adler אפריל 13, 2020 בשעה 9:50 am הגב

        כמה שצריך 🙂

    2. שירי אפריל 13, 2020 בשעה 10:38 pm הגב

      האם חייב להוסיף שוקולד ציפס? או שאפשר גם בלי

      • malky adler אפריל 14, 2020 בשעה 5:53 am הגב

        אפשר שוקולד קצוץ, אפשר גם בלי יצא יותר רך

    3. אתי פברואר 3, 2021 בשעה 3:11 pm הגב

      אפשר אגוזים אחרים או שחייב שקדים?

      • malky adler פברואר 3, 2021 בשעה 3:42 pm הגב

        שקדים ניטרליים בטעם שלהם. לכן אני מעדיפה אותם. אפשר גם אגוזים אחרים טחונים לאבקה

    4. נועה סרי פברואר 14, 2021 בשעה 8:00 pm הגב

      פשוט מתה על המתכונים שלך! אוהבת את זה שאת נותנת מענה ללא גלוטן, פרווה, וזה שאת מבינה שיש אנשים שצריכים דברים כאלה (פרווה ולל"ג) שלא אוהבים קוקוס ושגם לזה את מציעה פתרון אחר! מחכה לנסות להכין!
      תודה??

    5. בתשבע אוקטובר 30, 2021 בשעה 10:13 pm הגב

      חייב שקדים?

      • malky adler נובמבר 1, 2021 בשעה 9:19 am הגב

        אין קמח בעוגיות אז צריך את האבקת שקדים

      • נחמה יוני 29, 2023 בשעה 10:37 am הגב

        הכנתי את העוגיות. יצא טעים בסופו של דבר. אבל בשלב הקצפת הבייצים עם הסוכר כמה שהקצפתי לא יצא מרקם יציב כפי שכתבת..
        והכמות לא קיבלה את הנפח שנותן לפחות 20 עוגיות..

    6. הדס ינואר 31, 2023 בשעה 7:36 am הגב

      שאלה: האם מדובר בביצים או בחלבונים? כתוב שצריך לקבל קצף יציב. תודה רבה

      • malky adler פברואר 9, 2023 בשעה 2:41 pm הגב

        ביצים שלמות, הקצפה עד קצף תפוח ודי יציב (לא לזילוף)

    7. אורי אפריל 3, 2023 בשעה 11:06 am הגב

      מערבבים את הביצים והסוכר המוקצפים ביחד עם הבלילה?

      • malky adler אפריל 3, 2023 בשעה 11:13 am הגב

        זה מה שכתוב, שמוסיפים לביצים המוקצפות את היבשים והשוקולד המומס

    8. רבקה אפריל 3, 2023 בשעה 5:44 pm הגב

      העוגיות השתטחו לי מאוד. מה יכולה להיות הסיבה?

      • malky adler אפריל 4, 2023 בשעה 8:33 am הגב

        צריך לאפות כשהבלילה מאד קרה, אפילו קפואה

    9. אא אפריל 10, 2023 בשעה 7:30 pm הגב

      יצא לי על הפנים, הכל השטתח ונהיה שלולית, הבלילה היתה ממש חצי קפואה
      לא מבינה למה?

      • malky adler אפריל 13, 2023 בשעה 9:05 am הגב

        אני מניחה שמשהו בשקילה לא היה מדוייק או בתנור, כי קיבלתי מלא תמונת של גולשים שהכינו וזה מתכון שאני מכינה בלי סוף.

    10. ביתיה פברואר 6, 2024 בשעה 2:02 pm הגב

      עשיתי בדיוק לפי המתכון
      יצא אמבטיית שוקולד…הכל נמס בתנור לעיסה אחת גדולה
      מאכזב…

      • malky adler פברואר 12, 2024 בשעה 10:24 am הגב

        מוזר. קיררת את העיסה ממש לפי הזמנים שכתוב?

    11. פנינה אפריל 11, 2024 בשעה 11:26 am הגב

      הי
      האם לא צריך לשים אבקת אפיה כדי שיתפחו ויצאו סדוקות?

      • malky adler אפריל 11, 2024 בשעה 12:54 pm הגב

        לא

    12. פדות מרגי אפריל 9, 2025 בשעה 2:25 pm הגב

      אפשר בבקשה את המתכון של העוגה עם רמח תמי של הבדץ

      • malky adler אפריל 10, 2025 בשעה 5:24 am הגב

        בחושה שוקולד קוקוס ללא גלוטן

        בחושה קפה שוקולד פקאן ללא גלוטן

    השארת תגובה

    ביטול

    מלכי אדלר

    מלכי אדלר, קונדיטורית המתמחה במתכונים איכותיים ומיוחדים. מספקת שירותי קונדיטוריית פטיסרי לארועים בכשרות מהדרין. מעבירה סדנאות מקצועיות בטכניקות חדשניות, ועוסקת בבניית מתכונים לחברות וכתיבה עיתונאית.

    קרא עוד >

    ניווט מהיר
    • אודות מלכי
    • סדנאות
    • מתכונים
    • הפקת אירועים
    • מתכונים לחברות
    • מן התקשורת
    • שאלות נפוצות
    • About
    הישארו מעודכנים

    הצטרפו לניוזלטר של מלכי וקבלו עדכונים שוטפים, מתכונים בלעדיים, הטבות ועוד:

    שמרו על קשר

    טלפון: 054-4844331
    אימייל: malky@malky-adler.co.il

    מוזמנים לעקוב:

    • Facebook
    • YouTube
    • Instagram
    Created by Web3d
    כל הזכויות שמורות 2018 © מלכי אדלר malky adler
    גלילה לראש העמוד
    דילוג לתוכן
    פתח סרגל נגישות כלי נגישות

    כלי נגישות

    • הגדל טקסטהגדל טקסט
    • הקטן טקסטהקטן טקסט
    • גווני אפורגווני אפור
    • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
    • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
    • רקע בהיררקע בהיר
    • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
    • פונט קריאפונט קריא
    • איפוס איפוס