• Facebook
    • YouTube
    • Instagram
  • להזמנות ומידע נוסף חייגו 054-4844331

  • מלכי אדלר
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    מלכי אדלר
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    עוגת אגוזים בחושה
    דף הבית / מתכונים / מתכונים לאירוח

    עוגת אגוזים בחושה

    עוגת אגוזים מהירה להכנה. עסיסית וטעימה. מושלמת ליד הקפה

    2 אינגליש קייק

    חומרים:

    4 ביצים

    200 גרם (כוס) סוכר

    250 גרם קמח

    150 גרם אגוזי מלך

    10 גרם אבקת אפיה

    300 מ"ל מיץ תפוזים סחוט טרי

    180 מ"ל שמן

    כף מחית אגוזים (לא חובה)

    אופן ההכנה:

    • טוחנים במעבד מזון קמח ואגוזים
    • מקציפים ביצים וסוכר כ10 דקות
    • שמים במד ליטר את המיץ והשמן
    • מוסיפים לסירוגין את היבשים והנוזלים.
    • יוצקים לתבניות
    • אופים בחום של 170 מעלות בטורבו כ25-30 דקות עד שקיסם הננעץ בעוגה יוצא עם פירורים לחים.
    • העגה מצויינת בהקפאה.

     

    קישור מקוצר: https://tinyurl.com/y4p8by4j
    שיתוף
    פורסם ב: בחושות וחיתוכיות, קינוחי פרווה תגיות: אגוזי מלך, פרווה
    « הקודם
    הבא »

    מתכונים נוספים שעשויים לעניין אתכם

    בחושה פיסטוק ללא גלוטן

    בחושה פיסטוק ללא גלוטן

    כדורי שוקולד עדן נפתלי זל

    כדורי שוקולד לזכר עדן נפתלי ז"ל

    בחושה שוקולד קוקוס ללא גלוטן

    בחושה שוקולד קוקוס ללא גלוטן

    קטגוריות נוספות

    עוגות ראווה >
    עוגות שמרים >
    עוגות בחושות >
    קינוחי כוסות >
    קינוחים אישיים >

    פגשו אותי בפייסבוק

    מלכי אדלר‏

    עקבו אחריי באינסטגרם

    מלכי אדלר באינסטגרם >

    עוגת מוס פטל ווניל
    ריבועי שוקולד שומשום
    מוס שוקולד חלב וקסיס
    מוס שוקולד לבן וקרמל
    טריקולד פרווה
    מגנום ווניל קרמל
    הישארו מעודכנים לפני כולם!

    17 תגובות

    1. יעקב אוקטובר 16, 2020 בשעה 6:16 am הגב

      א גרויסע יישר כויח על המתכון בפרט ועל המתכונים שלך בכלל.

      שאלה:
      בשביל חצי כמות, היינו אינגליש קייק אחת.
      הכל מתחלק ב 2, או שיש מרכיבים שהיחס הוא אחר?

      • malky adler אוקטובר 16, 2020 בשעה 9:06 am הגב

        הכל חצי

    2. מלי אוקטובר 27, 2020 בשעה 2:31 pm הגב

      מה תפקיד מחית האגוזים?

      • malky adler אוקטובר 28, 2020 בשעה 8:25 am הגב

        זה מוסיף טעם אגוזי מדהים. ממש לא חובה

    3. רחל אוקטובר 31, 2020 בשעה 7:00 pm הגב

      עוגת אגוזים בחושה, האם את מתכוונת שנעשה את כל העוגה במעבד מזון? או רק את האגוזים והקמח?

      • malky adler נובמבר 1, 2020 בשעה 12:18 pm הגב

        רק האגוזים והקמח

    4. אילנה נובמבר 18, 2020 בשעה 6:19 am הגב

      הוזמנתי לארוחת צוהריים בה הגישו את עוגת האגוזים הזאת. מאד נהניתי מהטעם העשיר, הרכות וה: Texture.

      האם ניתן לאפות עוגה דומה מאד עם קמח מלא או כוסמין? או שאולי תמציאי עוגה כזאת שתהייה כמובן יותר בריאה.
      תודה

      • malky adler נובמבר 19, 2020 בשעה 5:59 am הגב

        אפשר להחליף בקמח כוסמין לבן

    5. נועה אפריל 4, 2021 בשעה 2:56 pm הגב

      עוגה מעולה!! פעם שנייה שמכינה וזה פשוט מצויין⁦♥️⁩⁦♥️⁩

    6. שלומית אוקטובר 19, 2021 בשעה 7:02 pm הגב

      האם אפשר להחליף את האגוזים השקדים טחונים?

      • malky adler אוקטובר 24, 2021 בשעה 10:57 am הגב

        כן

    7. דינה יוני 7, 2022 בשעה 11:21 am הגב

      איזה סוכר את ממליצה? חום כהה, דמררה או לבן? או שילוב…

      כמו כן, במידה ומשתמשים בשקדים במקום אגוזי פקאן, איזו מחית נוספת ניתן להשתמש? אולי פיסטוק?

      • malky adler יוני 19, 2022 בשעה 6:42 am הגב

        סוכר רגיל, כשאני רוצה לכתוב במתכון סוכר אחר אני מציינת (חום או דמררה)
        מחית שקדים (שקדיה)

    8. חנה שוקרי פברואר 10, 2023 בשעה 8:54 am הגב

      היי
      אשמח לדעת מהי החשיבות של הטחינה של הקמח עם האגוזים? והאם כדאי בכל עוגה בחושה שיש בה אגוזים.. לטחון עם הקמח? אשמח למענה. תודה

      • malky adler פברואר 12, 2023 בשעה 9:29 am הגב

        כשטוחנים אגוזים לבד הם יכולים להפוך למחית, כשטוחנים עם הקמח הם מוציאים את הארומה שלהם ולא הופכים לממרח כי השמן נספג בקמח

    9. בלהה שוק אפריל 1, 2024 בשעה 4:28 pm הגב

      האם אפשר להשמיט את האגוזים ? אני צריכה עוגת תפוזים ללא תוספות. תודה

      • malky adler אפריל 2, 2024 בשעה 6:21 am הגב

        שימי 350 גרם קמח ותוותרי על האגוזים

    השארת תגובה

    ביטול

    מלכי אדלר

    מלכי אדלר, קונדיטורית המתמחה במתכונים איכותיים ומיוחדים. מספקת שירותי קונדיטוריית פטיסרי לארועים בכשרות מהדרין. מעבירה סדנאות מקצועיות בטכניקות חדשניות, ועוסקת בבניית מתכונים לחברות וכתיבה עיתונאית.

    קרא עוד >

    ניווט מהיר
    • אודות מלכי
    • סדנאות
    • מתכונים
    • הפקת אירועים
    • מתכונים לחברות
    • מן התקשורת
    • שאלות נפוצות
    • About
    הישארו מעודכנים

    הצטרפו לניוזלטר של מלכי וקבלו עדכונים שוטפים, מתכונים בלעדיים, הטבות ועוד:

    שמרו על קשר

    טלפון: 054-4844331
    אימייל: malky@malky-adler.co.il

    מוזמנים לעקוב:

    • Facebook
    • YouTube
    • Instagram
    Created by Web3d
    כל הזכויות שמורות 2018 © מלכי אדלר malky adler
    גלילה לראש העמוד
    דילוג לתוכן
    פתח סרגל נגישות כלי נגישות

    כלי נגישות

    • הגדל טקסטהגדל טקסט
    • הקטן טקסטהקטן טקסט
    • גווני אפורגווני אפור
    • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
    • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
    • רקע בהיררקע בהיר
    • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
    • פונט קריאפונט קריא
    • איפוס איפוס