• Facebook
    • YouTube
    • Instagram
  • להזמנות ומידע נוסף חייגו 054-4844331

  • מלכי אדלר
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    מלכי אדלר
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    עוגת גבינה אישית במגוון ציפויים
    דף הבית / מתכונים / קינוחים

    עוגת גבינה אישית במגוון ציפויים

    סוכות, חג האושפיזין = מלא מלא אורחים.
    אחד הקינוחים הכי אהובים עליי הוא עוגת גבינה רכה ונימוחה.
    אבל, כשמכינים עוגות גבינה יש המון אופציות לציפוי ותמיד קשה לי להחלט, אז החלטתי לא להחליט! ולהכין כמה אופציות:)
    הכנתי את העוגות בתבניות אישיות של אחת שתיים! מבית שמאי, אני מאד אוהבת להשתמש בהן מכיוון שהן גם מתאימות לאפייה, וגם אלגנטיות להגשה. יש להן מכסה שמאפשר לסגור אותן ולערום אחת על השניה במקרר לנוחות מקסימלית + הגשה אסטתית.
    אה, והן מגיעות במיגוון צורות וגדלים
    בקיצור, נוחות ומושלמות.

     

    12 עוגות אישיות

     

    חומרים:

    בסיס

    100 גרם פתיבר

    65 גרם חמאה מומסת

    עוגת גבינה אישית

    500 גרם גבינה שמנת

    100 גרם גבינה 9%

    3  ביצים M

    120 גרם סוכר

    110 גרם שמנת מתוקה

    150 גרם שוקולד לבן

    ציפוי לימון ומרנג

    קרם לימון

    125 גרם מיץ לימון סחוט טרי

    65 גרם סוכר

    2 ביצים

    3 חלמונים

    גרידה מלימון אחד

    50 גרם חמאה

    2 גרם ג'לטין מומס ב12 גרם מים

    מרנג:

    75 גרם חלבון

    150 גרם סוכר

     

    ציפוי גנאש פיסטוק

    75 גרם שמנת מתוקה

    150 גרם שוקולד לבן

    40 גרם מחית פיסטוק

     

    ציפוי שנטילי קפה

    250 גרם שמנת מתוקה

    20 גרם פולי קפה

    120 גרם שוקולד לבן

    2 גרם ג'לטין מומס ב12 גרם מים

    עוגות גבינה אישיות

     

    אופן ההכנה:

    בסיס

    • טוחנים את הפתיבר ומערבבים עם החמאה המומסת
    • שמים בתחתית של כל מגשית מהדקים ואופים בחום של 160 מעלות 10 דקות

    עוגת גבינה אישית

    • ממיסים את השוקולד והשמנת לקבלת תערובת חלקה
    • מערבבים את כל החומרים יחד
    • יוצקים לתבניות
    • אופים בחום של 140 מעלות סטטי כ30 דקות

     

     

    ציפויים

    קרם לימון

    • מערבבים את כל החומרים מלבד החמאה והג'לטין
    • מבשלים בבן מרי (קערה על גבי סיר עםן מים) להסמכה – מי שיש לה מדחום 84 מעלות
    • מוסיםים את החמאה והג'לטין וטוחנים בבלנדר מוט
    • ניתן לצקת לתבנית או לקרר במקרר ואח"כ לזלף
    • אם יוצקים לתבנית מקפיאים ומחלצים ומניחים במרכז העוגה.
    • אם לא רוצים להשתמש בג'לטין ניתן לוותר ולמרוח את הקרם על העוגה.

    מרנג

    • מערבבים בקערה חלבון וסוכר
    • מחממים בבן מרי עד להמסת הסוכר (כ60 מעלות)
    • מעבירים למיקסר ומקצפים למרנג יציב
    • מזלפים מעל העוגה מסביב לקרם לימון

     

    עוגת גבינה עם לימון ומרנג

     

    גנאש פיסטוק

    • מחממים שמנת לסף רתיחה (80 מעלות)
    • יוצקים על השוקולד והמחית וטוחנים בבלנדר מוט
    • מורחים על העוגה ומקשטים בדובדבן אמרנה או בפיסטוקים גרוסים

    שנטילי קפה

    • שמים את פולי הקפה בשקית ומועכים אותם מעט בעזרת מערוך
    • מרתיחים שמנת ופולי קפה, מסירים מהאש ומשהים כחצי שעה
    • מסננים את השמנת, ומשלימים משקל ל250 גרם (פולי הקפה סופגים חלק מהשמנת)
    • מחממים שוב לסף רתיחה
    • יוצקים על השוקולד והג'לטין וטוחנים
    • מצננים כ6 שעות ומקציפים
    • מזלפים מעל העוגה.

    עוגת גבינה אישית

     

    בשיתוף: אחת שתיים! מבית שמאי
    קישור מקוצר: https://tinyurl.com/255c3z69
    שיתוף
    פורסם ב: עוגות גבינה, קינוחים אישיים תגיות: גבינה, חלבי, לימון, מרנג, פיסטוק, קפה, שוקולד לבן
    « הקודם
    הבא »

    מתכונים נוספים שעשויים לעניין אתכם

    עוגת בלינצ'ס גבינה

    עוגת בלינצ'ס גבינה עם גנאש שלושה שוקולדים

    עוגת שכבות גבינה וקרמל

    קינוח שכבות גבינה וקרמל

    עוגת גבינה וחמאת בוטנים

    עוגת גבינה אפויה עם חמאת בוטנים

    קטגוריות נוספות

    עוגות ראווה >
    עוגות שמרים >
    עוגות בחושות >
    קינוחי כוסות >
    קינוחים אישיים >

    פגשו אותי בפייסבוק

    מלכי אדלר‏

    עקבו אחריי באינסטגרם

    מלכי אדלר באינסטגרם >

    עוגת מוס פטל ווניל
    ריבועי שוקולד שומשום
    מוס שוקולד חלב וקסיס
    מוס שוקולד לבן וקרמל
    טריקולד פרווה
    מגנום ווניל קרמל
    הישארו מעודכנים לפני כולם!

    16 תגובות

    1. מוריה ספטמבר 26, 2023 בשעה 6:41 pm הגב

      האם אפשר להקפיא את העוגה?

      • malky adler ספטמבר 28, 2023 בשעה 12:15 pm הגב

        לא מומלץ להקפיא עוגת גבינה אפויה

        • דבורה מרץ 11, 2025 בשעה 5:49 am הגב

          110 גרם שמנת מתוקה? לא 110 מ"ג שמנת מתוקה?

          • malky adler מרץ 12, 2025 בשעה 8:52 am הגב

            כן שוקלים בגרמים

      • יעל נובמבר 6, 2023 בשעה 10:49 pm הגב

        נראה וואו.
        אני רוצה להכין לערב הורים
        עד כמה ימים מראש את ממליצה? ומה לגבי הציפויים? האם הם יהיו עמידים?

        • malky adler נובמבר 7, 2023 בשעה 10:34 am הגב

          זה עוגת גבינה אפויה, אפשר 3-4 ימים מראש.
          מה הכוונה עמידים? זה במקרר

    2. הודיה נובמבר 8, 2023 בשעה 1:40 pm הגב

      אם אני רוצה להכין בתבנית אינגליש קייק זמן האפייה משתנה?

      • malky adler נובמבר 9, 2023 בשעה 10:29 am הגב

        כן. כשיש כמות יותר גדולה צריך להוסיף זמן. להערכתי עוד 10 דקות

    3. מירי מרץ 2, 2024 בשעה 7:19 pm הגב

      האם אפשר להכין את הציפוי של המחית פיסטוק ולהחליף את הפיסטוק בקרם נוגט/לוטוס וכו'?

      • malky adler מרץ 4, 2024 בשעה 7:02 am הגב

        כן

    4. שני מאי 8, 2024 בשעה 3:00 pm הגב

      אפשרי להכין עם גנאש ריבת חלב ולזלף? איך היית ממליצה להכין את הגנאש א"כ שיצא יציב?

      • malky adler מאי 12, 2024 בשעה 12:33 pm הגב

        אפשר להכין שנטילי עם שוקולד לבן וריבת חלב לקרר ולזלף

    5. שני יוני 13, 2024 בשעה 6:46 pm הגב

      קודם כל-מתכון אליפות!! כבר הכנתי כמה פעמים והוא מושלם. גם הטעם וגם המרקם. אוהבת שזה נשאר באותו הגובה. מה התפקיד של האפיה הנפרדת של התחתית?הייתי יותר חושבת על הקפאה ואז מילוי…אחרי שאפיתי רציתי למלא את הגבינה על הבסקויטים והם התערבבו לי עם המלית.גם אחרי ששמתי שכבה עבה יותר והדקתי ממש.מה יכול להיות? בטעם זה מהמם. אבל הנראות פחות.

      • malky adler יוני 19, 2024 בשעה 5:59 am הגב

        האפיה המקדימה הקצרה היא כדי שהפתיבר לא יהפוך סמרטוטי וספוג נוזלים.
        למזוג את הגבינה בזהירות ואז לא מתערבב

    6. שני יולי 17, 2024 בשעה 7:55 am הגב

      יכול להתאים לעוגה בקוטר 20?אם כן-כמה זמן לאפות?על אותם המעלות?תודה יקרה.

      • malky adler יולי 21, 2024 בשעה 9:08 pm הגב

        אופים עד שהעוגה רוטטת במרכז ויציבה בצדדים

    השארת תגובה

    ביטול

    מלכי אדלר

    מלכי אדלר, קונדיטורית המתמחה במתכונים איכותיים ומיוחדים. מספקת שירותי קונדיטוריית פטיסרי לארועים בכשרות מהדרין. מעבירה סדנאות מקצועיות בטכניקות חדשניות, ועוסקת בבניית מתכונים לחברות וכתיבה עיתונאית.

    קרא עוד >

    ניווט מהיר
    • אודות מלכי
    • סדנאות
    • מתכונים
    • הפקת אירועים
    • מתכונים לחברות
    • מן התקשורת
    • שאלות נפוצות
    • About
    הישארו מעודכנים

    הצטרפו לניוזלטר של מלכי וקבלו עדכונים שוטפים, מתכונים בלעדיים, הטבות ועוד:

    שמרו על קשר

    טלפון: 054-4844331
    אימייל: malky@malky-adler.co.il

    מוזמנים לעקוב:

    • Facebook
    • YouTube
    • Instagram
    Created by Web3d
    כל הזכויות שמורות 2018 © מלכי אדלר malky adler
    גלילה לראש העמוד
    דילוג לתוכן
    פתח סרגל נגישות כלי נגישות

    כלי נגישות

    • הגדל טקסטהגדל טקסט
    • הקטן טקסטהקטן טקסט
    • גווני אפורגווני אפור
    • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
    • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
    • רקע בהיררקע בהיר
    • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
    • פונט קריאפונט קריא
    • איפוס איפוס