עוגת גבינה אפויה ב3 שכבות ללא צורך במיקסר, לא תאמינו כמה קל להכין אותה
תבנית בקוטר 26
חומרים:
בסיס
200 גרם פטיבר
90 גר' חמאה מומסת
שכבה שנייה
500 גרם גבינה 5%
3 ביצים
40 גר' אינסטנט פודינג
150 גרם (3/4 כוס) סוכר
שכבה שלישית
3 שמנת חמוצה (600 מ"ל)
1 שמנת מתוקה
2 שקיות סוכר וניל
4 כפות סוכר
אופן ההכנה:
בסיס
- מרסקים את הפטיבר במעבד מזון או עם מערוך, מערבבים עם החמאה המומסת ושוטחים על התבנית.
שכבה השנייה
- מערבבים את כל החומרים עם מטרפה לתערובת חלקה. יוצקים על הבסיס ואופים בחום של 150 מעלות חצי שעה
- מוצאים מהתנור ל10 דקות קירור.
הכנת השכבה השלישית
- מערבבים את כל החומרים לתערובת אחידה ויוצקים בזהירות על העוגה האפויה למחצה.
- יש להזהר, לא לשפוך את התערובת על העוגה, על מנת למנוע ערבוב של השכבות. יש למזוג בזהירות באמצעות כף.
- אופים עוד 20 דקות.
- מוציאים מהתנור – העוגה עדיין נראית נוזלית, היא מתייצבת בקירור.
- יש לקרר לילה לפני ההגשה.
קישור מקוצר: https://tinyurl.com/y7qc4jc7
שלום וברכה
אני רואה שהעוגה די שטוחה וגם אין לי תבנית 26. האם אפשר בתבנית 24? אם כן האם מישתנה משהו באפיה.
באיזה מיקום בתנור להניח את התבנית?
תודה רבה ושבת שלום
אפשר בהחלט להכין בתבנית קטנה יותר. ללא שינוי. התבנית בשליש התחתון של התנור
היי מלכי, אין לי אפשרות להכין את העוגה לילה לפני ההגשה, אלא רק בבוקר ולהגיד אוצה אחרי בערך 10 שעות קירור, זה אמור להספיק?
בהחלט
היי,
מה זה הפס שוקולד שיש בתמונה בין 2 השכבות העליונות? אין את זה במתכון.
תודה
זה לא פס שוקולד, באפייה העוגה האפויה קצת משחימה
אפשר להקפיא את העוגה?
לא כדאי להקפיא עוגות גבינה אפויות
העוגת גבינה המנצחת!!!!!!!!!!!!!!!!