• Facebook
    • YouTube
    • Instagram
  • להזמנות ומידע נוסף חייגו 054-4844331

  • מלכי אדלר
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    מלכי אדלר
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    דף הבית / מתכונים / קינוחים

    עוגת גבינה מנומרת

    10 רינגים אישיים בקוטר 6.5 גובה 6 או כוסות

    חומרים:
    לפרורים:
    250 גר' פטיבר
    120 גר' חמאה מומסת
    למלית:
    500 גר' גבינה לבנה
    500 מל' שמנת מתוקה
    1/2 כוס סוכר
    1 כוס חלב
    1 אינסטנט פודינג וניל לבן
    10 גר' ג'לטין מומס ב1/4 כוס מים קרים
    100 גר' שוקולד לבן
    50 גר' שוקולד מריר

    אופן ההכנה:
    • שמים את הפטיבר במעבד מזון ומרסקים לפירורים
    • מוסיפים את החמאה המומסת מערבבים ומניחים בצד.
    • מכינים את תערובת הגבינה – יש להקפיד שכל החומרים יהיו בטמ' החדר.
    • מקציפים שמנת, סוכר, חלב ופודינג לקצפת מעט נוזלית.
    • מוסיפים את הגבינה
    • ממיסים את הג'לטין כ20 שניות במיקרו, מוסיפים אליו כף מתערובת הגבינה ומערבבים היטב. מוסיפים את הג'לטין לתערובת הגבינה.
    • מפרישים כוס מהתערובת הצידה.
    • ממיסים את השוקולד , כל שוקולד בנפרד. את המריר מוסיפים לתערובת שהפרשנו ואת הלבן ליתרת התערובת.
    • מעבירים לשקי זילוף.
    • מרכיבים את המנה: שמים בתחתית כל רינג פירורים, קרם גבינה עם שוקולד לבן עד המחצית מנקדים בתערובת גבינה ושוקולד מריר ומשלימים עם התערובת הלבנה.
    • מכסים בתערובת פירורים.

     

     

    קישור מקוצר: https://tinyurl.com/ychd72gk
    שיתוף
    פורסם ב: עוגות גבינה, קינוחים אישיים תגיות: גבינה
    « הקודם
    הבא »

    מתכונים נוספים שעשויים לעניין אתכם

    עוגת בלינצ'ס גבינה

    עוגת בלינצ'ס גבינה עם גנאש שלושה שוקולדים

    עוגת שכבות גבינה וקרמל

    קינוח שכבות גבינה וקרמל

    עוגות גבינה אישיות

    עוגת גבינה אישית במגוון ציפויים

    קטגוריות נוספות

    עוגות ראווה >
    עוגות שמרים >
    עוגות בחושות >
    קינוחי כוסות >
    קינוחים אישיים >

    פגשו אותי בפייסבוק

    מלכי אדלר‏

    עקבו אחריי באינסטגרם

    מלכי אדלר באינסטגרם >

    עוגת מוס פטל ווניל
    ריבועי שוקולד שומשום
    מוס שוקולד חלב וקסיס
    מוס שוקולד לבן וקרמל
    טריקולד פרווה
    מגנום ווניל קרמל
    הישארו מעודכנים לפני כולם!

    4 תגובות

    1. ayala ashkenazi מאי 21, 2020 בשעה 3:26 pm הגב

      שלום מלכי,
      דבר ראשון אין על המתכונים שלך . מושלמים בטירוף , נהנית מאווד תודה רבה!
      דבר שני בקשר למתכון עוגת גבינה מנומרת יש צורך במרכיב גלטין אשמח לדעת איפה אפשר לקנות כי בסופר רגיל זה לא קיים. או אם קיימת אפשרות להמר במרכיב אחר.
      כמו כן הייתי שמחה אם היית משתפת אותנו במתכונים הפשוטים יותר ,
      עוגות קלות עם מרכיבים זמינים יותר.
      תודה רבה!!

      • malky adler מאי 22, 2020 בשעה 5:09 am הגב

        שמחה שאת אוהבת את האתר.
        ג'לטין ניתן להשיג בסופר, אם כי הגלטין בחנויות מתמחות הוא יותר איכותי.
        יש באתר מתכונים בכל הרמות. יש עוגת גבינה פירורים ללא ג'לטין וממש קלה להכנה, יש עוגות בחושות, ממתקים מהירי הכנה… החל מרמת ילדים ועד למתקדמים.

    2. דניאל עדס נובמבר 29, 2020 בשעה 1:30 pm הגב

      היי
      האם ניתן להכין את המתכון ללא השוקולד המריר ופשוט לעשות מוס גבינה פירורים?

      • malky adler נובמבר 30, 2020 בשעה 8:13 am הגב

        אפשר להכין ללא השוקולד המריר וולשים במקומו שוקולד לבן.
        יש לך כאן מתכון לעוגת גבינה פירורים.

    השארת תגובה

    ביטול

    מלכי אדלר

    מלכי אדלר, קונדיטורית המתמחה במתכונים איכותיים ומיוחדים. מספקת שירותי קונדיטוריית פטיסרי לארועים בכשרות מהדרין. מעבירה סדנאות מקצועיות בטכניקות חדשניות, ועוסקת בבניית מתכונים לחברות וכתיבה עיתונאית.

    קרא עוד >

    ניווט מהיר
    • אודות מלכי
    • סדנאות
    • מתכונים
    • הפקת אירועים
    • מתכונים לחברות
    • מן התקשורת
    • שאלות נפוצות
    • About
    הישארו מעודכנים

    הצטרפו לניוזלטר של מלכי וקבלו עדכונים שוטפים, מתכונים בלעדיים, הטבות ועוד:

    שמרו על קשר

    טלפון: 054-4844331
    אימייל: malky@malky-adler.co.il

    מוזמנים לעקוב:

    • Facebook
    • YouTube
    • Instagram
    Created by Web3d
    כל הזכויות שמורות 2018 © מלכי אדלר malky adler
    גלילה לראש העמוד
    דילוג לתוכן
    פתח סרגל נגישות כלי נגישות

    כלי נגישות

    • הגדל טקסטהגדל טקסט
    • הקטן טקסטהקטן טקסט
    • גווני אפורגווני אפור
    • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
    • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
    • רקע בהיררקע בהיר
    • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
    • פונט קריאפונט קריא
    • איפוס איפוס