עוגה קלאסית ומאד אהובה היא עוגת גבינה פירורים וכאן הגירסה שלה בכוסות.
עוגת גבינה פירורים בכוסות
8-10 כוסות אישיים
חומרים:
לפרורים
250 גרם פתיבר
120 גם חמאה מומסת
למלית
500 גר' גבינה לבנה
500 מל' שמנת מתוקה
200 גרם (1 כוס) סוכר
250 מ"ל (1 כוס) חלב
80 גרם (1 חבילה) אינסטנט פודינג וניל לבן
אופן ההכנה:
- טוחנים את הפטיבר במעבד מזון עד לקבלת פירורים
- מוסיפים את החמאה המומסת מערבבים ומניחים בצד.
- מקציפים שמנת, סוכר, חלב ופודינג לקצפת מעט נוזלית.
- מוסיפים את הגבינה ומעבירים לשק זילוף.
- מרכיבים את המנה: שמים בתחתית כל כוס פירורים, קרם גבינה ושוב פירורים.
ציום: דניה ויינר סטיילינג: אוריה גבע
קישור מקוצר: https://tinyurl.com/yb4qbyjf
האם זה טוב בהקפאה?
בהחלט כן
פשוט מושלם…
נחמד מאוד
מתכון מוצלח
מושלם וקל להכנה
היי רציתי לשאול מה אפשר לשים במקום גבינה לבנה?
ותודה ענקית על האתר הזה
המתכונים פה מעולים!
שמחה שאת אוהבת.
זו עוגת גבינה… 🙂
או שלא הבנתי את השאלה…
מה הגודל של הכוסות ?
אפשר להכין בכל כוס, לכן כמות הכוסות במתכון לא תמיד מדוייקת.
הכוסות בתמונה בינוניות. לא זוכרת לאמר לך מה הנפח שלהן
היי מלכי, נראה מעולה. כמה אחוזי שומן לגבינה? עדיף 9/5 יותר? אם רוצה לעשות עם פצפוצי אורז/ קורנפלקס יש לי מלא ואשמח לנצל ? יש לך הצעה מה להוסיף למתיקות? מספיק נניח קורנפלקס וחמאה?
אפשר 9 או 5. ככל שאחוז השומן יותר גבוה הגבינה יותר טעימה.
קורנפלקס ופיצפוצי אורז פחות מתאים
אפשר גם לרסק את הביסקוויטים
כן
אחד המתכונים המבוקשים אצלינו.
לפעמים מחליפה את הפתיר בביסקויט לוטוס ואז במקום לסגור בפירורים אני שמה שכבה של ממרח לוטוס מומס או בעוגיות אוראו יוצא גםנהדר.
יצאו לי איזה30 כוסות
טעות שכתוב 10 כוסות
כמובן תלוי בגודל הכוס
נראה נפלא!!
האם הסוכר נמס לגמרי?
לא עדיף אבקת סוכר?
בהקצפה הוא נמס, אפשר גם עם אבקת סוכר
תודה, מתכון מעולה, פשוט וקל.
אני השתמשתי בכוסיות אישיות קטנות של 120cc ויצאו לי 24 כוסיות קטנות.
נשאר לי בערך חצי מכמות פירורים הביסקוויטים , כך שאפשר להוריד בכמות הביסקוויטים – לדעתי לא צריך יוצר מ 200 גרם
כמובן שזה תלוי ברוחב הכוס, אם נשאר פירורים אפשר לשמור בהקפאה ולהשתמש לקינוחי כוסות אחרים
האם העוגה מתאימה בהקפאה?
המתכון נראה מעולה!!
בהחלט
תודה, שמחה שאהבת
היי מתכון ממש טובב
אפשר לשים גם בתבנית גדולה?
ברור
תודה על המתכון. אשמח לדעת מה נפח הכוס שהוכן בה הקינוח. אני מעונינת להגיש בכוס אישית בנפח 60 סמ״ק וצריכה לדעת איזה כמות של מסה להכין.
תודה
אני ממש לא זוכרת את נפח הכוסות.
הערכה שלי שזה יספיק לפחות ל20-25 כוסות בנפח 60 מ"ל
הכנתי למסיבה של ביתי ויצא מושלם!
אגב שדרגתי עם ריבת חלב ויצא מאוד טעים.
תודה רבה