• Facebook
    • YouTube
    • Instagram
  • להזמנות ומידע נוסף חייגו 054-4844331

  • מלכי אדלר
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    מלכי אדלר
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    עוגת גבינה פירורים בכוסות
    דף הבית / מתכונים / קינוחים

    עוגת גבינה פירורים בכוסות

    עוגה קלאסית ומאד אהובה היא עוגת גבינה פירורים וכאן הגירסה שלה בכוסות.

     

    עוגת גבינה פירורים בכוסות

    8-10 כוסות אישיים

    חומרים:

    לפרורים

    250 גרם פתיבר
    120 גם חמאה מומסת

    למלית

    500 גר' גבינה לבנה
    500 מל' שמנת מתוקה
    200 גרם (1 כוס) סוכר
    250 מ"ל (1 כוס) חלב
    80 גרם (1 חבילה) אינסטנט פודינג וניל לבן

    אופן ההכנה:

    • טוחנים את הפטיבר במעבד מזון עד לקבלת פירורים
    • מוסיפים את החמאה המומסת מערבבים ומניחים בצד.
    • מקציפים שמנת, סוכר, חלב ופודינג לקצפת מעט נוזלית.
    • מוסיפים את הגבינה ומעבירים לשק זילוף.
    • מרכיבים את המנה: שמים בתחתית כל כוס פירורים, קרם גבינה ושוב פירורים.

     

    ציום: דניה ויינר סטיילינג: אוריה גבע

    קישור מקוצר: https://tinyurl.com/yb4qbyjf
    שיתוף
    פורסם ב: עוגות גבינה, קינוחי כוסות תגיות: גבינה, קינוח בכוס
    « הקודם
    הבא »

    מתכונים נוספים שעשויים לעניין אתכם

    עוגת בלינצ'ס גבינה

    עוגת בלינצ'ס גבינה עם גנאש שלושה שוקולדים

    עוגת שכבות גבינה וקרמל

    קינוח שכבות גבינה וקרמל

    עוגות גבינה אישיות

    עוגת גבינה אישית במגוון ציפויים

    קטגוריות נוספות

    עוגות ראווה >
    עוגות שמרים >
    עוגות בחושות >
    קינוחי כוסות >
    קינוחים אישיים >

    פגשו אותי בפייסבוק

    מלכי אדלר‏

    עקבו אחריי באינסטגרם

    מלכי אדלר באינסטגרם >

    עוגת מוס פטל ווניל
    ריבועי שוקולד שומשום
    מוס שוקולד חלב וקסיס
    מוס שוקולד לבן וקרמל
    טריקולד פרווה
    מגנום ווניל קרמל
    הישארו מעודכנים לפני כולם!

    27 תגובות

    1. חיה מאי 25, 2020 בשעה 3:03 pm הגב

      האם זה טוב בהקפאה?

      • malky adler מאי 25, 2020 בשעה 3:09 pm הגב

        בהחלט כן

    2. רבקה מאי 27, 2020 בשעה 8:51 am הגב

      פשוט מושלם…

    3. יולי נובמבר 26, 2020 בשעה 7:38 pm הגב

      נחמד מאוד
      מתכון מוצלח

    4. אילת אפריל 14, 2021 בשעה 4:12 pm הגב

      מושלם וקל להכנה

    5. שיינא מאי 13, 2021 בשעה 4:57 pm הגב

      היי רציתי לשאול מה אפשר לשים במקום גבינה לבנה?
      ותודה ענקית על האתר הזה
      המתכונים פה מעולים!

      • malky adler מאי 13, 2021 בשעה 4:59 pm הגב

        שמחה שאת אוהבת.
        זו עוגת גבינה… 🙂
        או שלא הבנתי את השאלה…

    6. אפרת נובמבר 27, 2021 בשעה 3:21 pm הגב

      מה הגודל של הכוסות ?

      • malky adler נובמבר 29, 2021 בשעה 2:39 pm הגב

        אפשר להכין בכל כוס, לכן כמות הכוסות במתכון לא תמיד מדוייקת.
        הכוסות בתמונה בינוניות. לא זוכרת לאמר לך מה הנפח שלהן

    7. מיכל יוני 2, 2022 בשעה 3:57 pm הגב

      היי מלכי, נראה מעולה. כמה אחוזי שומן לגבינה? עדיף 9/5 יותר? אם רוצה לעשות עם פצפוצי אורז/ קורנפלקס יש לי מלא ואשמח לנצל ? יש לך הצעה מה להוסיף למתיקות? מספיק נניח קורנפלקס וחמאה?

      • malky adler יוני 3, 2022 בשעה 12:10 pm הגב

        אפשר 9 או 5. ככל שאחוז השומן יותר גבוה הגבינה יותר טעימה.
        קורנפלקס ופיצפוצי אורז פחות מתאים

    8. שירה יוני 3, 2022 בשעה 12:02 pm הגב

      אפשר גם לרסק את הביסקוויטים

      • malky adler יוני 3, 2022 בשעה 12:08 pm הגב

        כן

      • הודיה יוני 22, 2023 בשעה 11:27 am הגב

        אחד המתכונים המבוקשים אצלינו.
        לפעמים מחליפה את הפתיר בביסקויט לוטוס ואז במקום לסגור בפירורים אני שמה שכבה של ממרח לוטוס מומס או בעוגיות אוראו יוצא גםנהדר.

    9. מור יולי 31, 2022 בשעה 2:16 pm הגב

      יצאו לי איזה30 כוסות
      טעות שכתוב 10 כוסות

      • malky adler אוגוסט 1, 2022 בשעה 2:42 pm הגב

        כמובן תלוי בגודל הכוס

    10. גילי ספטמבר 18, 2022 בשעה 9:06 am הגב

      נראה נפלא!!
      האם הסוכר נמס לגמרי?
      לא עדיף אבקת סוכר?

      • malky adler ספטמבר 21, 2022 בשעה 9:13 am הגב

        בהקצפה הוא נמס, אפשר גם עם אבקת סוכר

    11. יונית פברואר 2, 2023 בשעה 7:34 am הגב

      תודה, מתכון מעולה, פשוט וקל.
      אני השתמשתי בכוסיות אישיות קטנות של 120cc ויצאו לי 24 כוסיות קטנות.
      נשאר לי בערך חצי מכמות פירורים הביסקוויטים , כך שאפשר להוריד בכמות הביסקוויטים – לדעתי לא צריך יוצר מ 200 גרם

      • malky adler פברואר 9, 2023 בשעה 2:40 pm הגב

        כמובן שזה תלוי ברוחב הכוס, אם נשאר פירורים אפשר לשמור בהקפאה ולהשתמש לקינוחי כוסות אחרים

    12. אביגיל מאי 23, 2023 בשעה 7:36 pm הגב

      האם העוגה מתאימה בהקפאה?
      המתכון נראה מעולה!!

      • malky adler מאי 24, 2023 בשעה 11:50 am הגב

        בהחלט

        תודה, שמחה שאהבת

        • רבקה מאי 25, 2023 בשעה 6:36 pm הגב

          היי מתכון ממש טובב
          אפשר לשים גם בתבנית גדולה?

          • malky adler מאי 31, 2023 בשעה 10:11 am הגב

            ברור

    13. מיכל ספטמבר 18, 2023 בשעה 1:58 pm הגב

      תודה על המתכון. אשמח לדעת מה נפח הכוס שהוכן בה הקינוח. אני מעונינת להגיש בכוס אישית בנפח 60 סמ״ק וצריכה לדעת איזה כמות של מסה להכין.
      תודה

      • malky adler ספטמבר 20, 2023 בשעה 7:11 am הגב

        אני ממש לא זוכרת את נפח הכוסות.
        הערכה שלי שזה יספיק לפחות ל20-25 כוסות בנפח 60 מ"ל

    14. ריקי נובמבר 12, 2023 בשעה 8:28 pm הגב

      הכנתי למסיבה של ביתי ויצא מושלם!
      אגב שדרגתי עם ריבת חלב ויצא מאוד טעים.
      תודה רבה

    השארת תגובה

    ביטול

    מלכי אדלר

    מלכי אדלר, קונדיטורית המתמחה במתכונים איכותיים ומיוחדים. מספקת שירותי קונדיטוריית פטיסרי לארועים בכשרות מהדרין. מעבירה סדנאות מקצועיות בטכניקות חדשניות, ועוסקת בבניית מתכונים לחברות וכתיבה עיתונאית.

    קרא עוד >

    ניווט מהיר
    • אודות מלכי
    • סדנאות
    • מתכונים
    • הפקת אירועים
    • מתכונים לחברות
    • מן התקשורת
    • שאלות נפוצות
    • About
    הישארו מעודכנים

    הצטרפו לניוזלטר של מלכי וקבלו עדכונים שוטפים, מתכונים בלעדיים, הטבות ועוד:

    שמרו על קשר

    טלפון: 054-4844331
    אימייל: malky@malky-adler.co.il

    מוזמנים לעקוב:

    • Facebook
    • YouTube
    • Instagram
    Created by Web3d
    כל הזכויות שמורות 2018 © מלכי אדלר malky adler
    גלילה לראש העמוד
    דילוג לתוכן
    פתח סרגל נגישות כלי נגישות

    כלי נגישות

    • הגדל טקסטהגדל טקסט
    • הקטן טקסטהקטן טקסט
    • גווני אפורגווני אפור
    • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
    • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
    • רקע בהיררקע בהיר
    • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
    • פונט קריאפונט קריא
    • איפוס איפוס