• Facebook
    • YouTube
    • Instagram
  • להזמנות ומידע נוסף חייגו 054-4844331

  • מלכי אדלר
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    מלכי אדלר
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    עוגת מוס גבינה וקרמל
    דף הבית / מתכונים / מתכונים לאירוח

    עוגת מוס גבינה וקרמל

    עוגה לבנה וחגיגית עם טוויסט של קרמל מלוח, בסיס של עוגת קרמל אפויה ומעליה קרם קרמל מלוח, כל זה עטוף בעוגת גבינה קרה..

     

    2 עוגות אינגליש קייק אורך 25 ס"מ
    או עוגה קוטר 22

    חומרים:

    בסיס קרמל

    80 גרם (1/3 כוס+כף) סוכר
    63 גרם חמאה
    30 מ"ל מים
    60 גרם אבקת שקדים
    2 חלמונים
    2 חלבונים
    60 גרם סוכר אינברטי
    38 גרם (2.5 כפות) קמח

    קרמל רך

    150 גרם (3/4) סוכר
    150 גרם (2/3 כוס) שמנת
    משחת וניל או מקל וניל
    120 גר' חמאה
    1 גרם מלח (רצוי מלח אטלנטי)

    מוס גבינה

    240 גר' חלב
    1/2 כפית משחת וניל
    4 חלמונים
    90 גר' סוכר
    30 גר' קורנפלור
    10 גר' ג'לטין מומס ב60 מ"ל מים
    400 גר' גבינת שמנת 30%
    400 גר' שמנת מתוקה

    אופן ההכנה:

    בסיס קרמל

    • שמים סוכר בסיר עם תחתית עבה ומכינים קרמל עד לקבלת צבע ענברי
    • מוסיפים מים חמים ומערבבים עד שמתקבלת תערובת חלקה ומסירים מהאש.
    • מצננים מעט, מוסיפים חמאה, מערבבים להמסה ומצננים.
    • מקציפים חלבונים וסוכר אינברטי ומקפלים לתערובת
    • מקפלים חלמונים
    • מנפים את הקמח ואבקת השקדים ומקפלים לתערובת
    • יוצקים לתבנית 20X30
    • אופים 170 מעלות 15 דק'
    • חותכים 2 רצועות 23 על 7 ס"מ
    משתמשים במחצית מכמות הבסיס האפוי. קשה להכין כמות יותר קטנה, ניתן להקפיא את העודף ולהשתמש לעוגות נוספות או לחתוך 2 רצועות לשים באמצע גנאש ולאכול כעוגה בחושה.
    קרמל רך
    • שמים סוכר בסיר עם תחתית עבה ומכינים קרמל עד לקבלת צבע ענברי
    • מוסיפים שמנת חמה ומבשלים ל108 מעלות
    • מצננים ל70 מעלות, מוסיפים חמאה וטוחנים בבלנדר מוט
    • מצננים 3-4 שעות במקרר
    • מורחים על רצועות הבסיס. מקפיאים עד שמכינים את המוס

    מוס גבינה

    • מרתיחים חלב ומשחת וניל.
    • בקערה נפרדת טורפים יחד סוכר, חלמונים , וקורנפלור
    • יוצקים בזרם דק את החלב מעל תערובת החלמונים ומחזירים לסיר
    • מבשלים תוך כדי ערבוב מתמיד עד להסמכה.
    • יוצקים מעל הגבינה והג'לטין וטוחנים. מצננים ל25 מעלות
    • מקציפים את השמנת למרקם יוגורט ומקפלים לתערובת הגבינה
    • יוצקים לתבנית ומטביעים את הבסיס עם הקרמל.
    • מקפיאים היטב כ6 שעות ומשחררים מהתבנית
    • לפני ההגשה מפשירים כ4 -5 שעות במקרר

     

     

    צילום: אסף אמברם  סטיילינג: נועה קנריק

    קישור מקוצר: https://tinyurl.com/yc4tp6rs
    שיתוף
    פורסם ב: עוגות גבינה, עוגות ראווה תגיות: גבינה, קרמל, שבועות
    « הקודם
    הבא »

    מתכונים נוספים שעשויים לעניין אתכם

    עוגת בלינצ'ס גבינה

    עוגת בלינצ'ס גבינה עם גנאש שלושה שוקולדים

    עוגת שכבות גבינה וקרמל

    קינוח שכבות גבינה וקרמל

    עוגות גבינה אישיות

    עוגת גבינה אישית במגוון ציפויים

    קטגוריות נוספות

    עוגות ראווה >
    עוגות שמרים >
    עוגות בחושות >
    קינוחי כוסות >
    קינוחים אישיים >

    פגשו אותי בפייסבוק

    מלכי אדלר‏

    עקבו אחריי באינסטגרם

    מלכי אדלר באינסטגרם >

    עוגת מוס פטל ווניל
    ריבועי שוקולד שומשום
    מוס שוקולד חלב וקסיס
    מוס שוקולד לבן וקרמל
    טריקולד פרווה
    מגנום ווניל קרמל
    הישארו מעודכנים לפני כולם!

    4 תגובות

    1. רויטל מאי 16, 2019 בשעה 11:49 am הגב

      מה התפקיד של הסוכר אינברטי
      והאם אפשרי להחליף אותו ?

      • malky adler מאי 17, 2019 בשעה 8:17 am הגב

        סוכר אינברטי נותן מרקם רך ונעים. לא מומלץ להחליף

    2. רויטל מאי 18, 2019 בשעה 6:09 pm הגב

      איפה ניתן להשיג אותו?

      • malky adler מאי 18, 2019 בשעה 9:55 pm הגב

        חנויות מתמחות

    השארת תגובה

    ביטול

    מלכי אדלר

    מלכי אדלר, קונדיטורית המתמחה במתכונים איכותיים ומיוחדים. מספקת שירותי קונדיטוריית פטיסרי לארועים בכשרות מהדרין. מעבירה סדנאות מקצועיות בטכניקות חדשניות, ועוסקת בבניית מתכונים לחברות וכתיבה עיתונאית.

    קרא עוד >

    ניווט מהיר
    • אודות מלכי
    • סדנאות
    • מתכונים
    • הפקת אירועים
    • מתכונים לחברות
    • מן התקשורת
    • שאלות נפוצות
    • About
    הישארו מעודכנים

    הצטרפו לניוזלטר של מלכי וקבלו עדכונים שוטפים, מתכונים בלעדיים, הטבות ועוד:

    שמרו על קשר

    טלפון: 054-4844331
    אימייל: malky@malky-adler.co.il

    מוזמנים לעקוב:

    • Facebook
    • YouTube
    • Instagram
    Created by Web3d
    כל הזכויות שמורות 2018 © מלכי אדלר malky adler
    גלילה לראש העמוד
    דילוג לתוכן
    פתח סרגל נגישות כלי נגישות

    כלי נגישות

    • הגדל טקסטהגדל טקסט
    • הקטן טקסטהקטן טקסט
    • גווני אפורגווני אפור
    • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
    • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
    • רקע בהיררקע בהיר
    • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
    • פונט קריאפונט קריא
    • איפוס איפוס