• Facebook
    • YouTube
    • Instagram
  • להזמנות ומידע נוסף חייגו 054-4844331

  • מלכי אדלר
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    מלכי אדלר
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    עוגת מייפל
    דף הבית / מתכונים / מתכונים לאירוח

    עוגת מייפל

    עוגה בחושה קלה מאד מאד להכנה, הכנתי אותה בפעם הראשונה כשנזכרתי חצי שעה לפני סדנא שלא הספקתי להכין כיבוד. אילתרתי משהו בסיסי ושפכתי סירופ מייפל אמיתי. נרשמה התלהבות, אבל לא רשמתי את המתכון, אז הכנתי שוב וכתבתי את המתכון.

    אני ממש לא אוהבת את סירופ המייפל התעשייתי שלא עמד ליד עץ מייפל אף פעם, ממליצה לכם להשקיע בסירופ מייפל שעושה את ההבדל.

     

    2 אינגליש קייק

    חומרים:

    4 ביצים

    200 גרם (כוס) סוכר

    100 גרם (1/2 כוס) שמן

    180 מ"ל (3/4 כוס) קרם קוקוס או שמנת צמחית או מיץ תפוזים

    200 גרם (כוס + שליש) קמח

    5 גרם (כפית) אבקת אפיה

    50 גרם (2/3 כס) אבקת שקדים

    קרמבל

    4 כפות אבקת שקדים

    2 כפות שמן

    2 כפות סוכר

    לאחר האפיה

    1/2 כוס סירופ מייפל אמיתי

     

    אופן ההכנה:

    • מקציפים, במהירות בינונית, ביצים וסוכר עד לקבלת תערובת תפוחה ובהירה (כ8-10 דקות)
    • מנמיכים את מהירות המיקסר
    • מוסיפים שמן בזילוף איטי לתערובת הביצים
    • מערבבים את היבשים בקערה
    • מוסיפים לסירוגין את השמנת והיבשים
    • מערבבים עד לאיחוד
    • יוצקים ל2 תבניות אינגליש קייק
    • מערבבים את חומרי הציפוי ממפזרים מעל העוגה
    • אופים בחום של 170 מעלות כ20-25 דקות עד שקיסם הננעץ בעוגה יוצא עם פירורים לחים.
    • מיד כשמוציאים את העוגה מהתנור יוצקים על כל עוגה 1/4 כוס סירופ מייפל.
    • ניתן לפדר באבקת סוכר לפני ההגשה.

    בחושה מייפל

    קישור מקוצר: https://tinyurl.com/s9kucoj
    שיתוף
    פורסם ב: בחושות וחיתוכיות, קינוחי פרווה תגיות: מייפל, פרווה
    « הקודם
    הבא »

    מתכונים נוספים שעשויים לעניין אתכם

    בחושה פיסטוק ללא גלוטן

    בחושה פיסטוק ללא גלוטן

    כדורי שוקולד עדן נפתלי זל

    כדורי שוקולד לזכר עדן נפתלי ז"ל

    בחושה שוקולד קוקוס ללא גלוטן

    בחושה שוקולד קוקוס ללא גלוטן

    קטגוריות נוספות

    עוגות ראווה >
    עוגות שמרים >
    עוגות בחושות >
    קינוחי כוסות >
    קינוחים אישיים >

    פגשו אותי בפייסבוק

    מלכי אדלר‏

    עקבו אחריי באינסטגרם

    מלכי אדלר באינסטגרם >

    עוגת מוס פטל ווניל
    ריבועי שוקולד שומשום
    מוס שוקולד חלב וקסיס
    מוס שוקולד לבן וקרמל
    טריקולד פרווה
    מגנום ווניל קרמל
    הישארו מעודכנים לפני כולם!

    5 תגובות

    1. דניאלה יולי 1, 2020 בשעה 1:42 pm הגב

      התוצאה מפתיעה לטובה-ההשקעה המועטה אינה לפי ערך של התוצאה המצוינת. עוגה קלה מאוד להכנה, קלה ואוורירית. הכל בדיוק נכון-לא מתוקה מדי, לא דחוסה אך בעלת 'גוף', פרווה ו
      מצריכה חומרים זמינים ולא יקרים. ממליצה בחום לא לוותר או להחליף את הקמח שקדים – הוא עושה הבדל משמעותי.

    2. נעמה יולי 24, 2020 בשעה 7:59 am הגב

      הוספתי שקדים פרוסים למעלה ויצאה סוף הדרך,
      ביס מגן עדן

    3. גבי יולי 9, 2021 בשעה 6:49 am הגב

      העוגה ממש מצויינת.
      טעימה, לחה, שומר את המתכון לתמיד

    4. malky adler מאי 5, 2023 בשעה 11:10 am הגב

      שקדים מולבנים טחונים דק = אבקת שקדים = קמח שקדים

    5. יפית פברואר 15, 2025 בשעה 8:03 pm הגב

      אמאלה…. איזו עוגה פשוטה להכנה וטעימההההה
      ומי היה מאמין שהיא בחושה?!
      תודה 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

    השארת תגובה

    ביטול

    מלכי אדלר

    מלכי אדלר, קונדיטורית המתמחה במתכונים איכותיים ומיוחדים. מספקת שירותי קונדיטוריית פטיסרי לארועים בכשרות מהדרין. מעבירה סדנאות מקצועיות בטכניקות חדשניות, ועוסקת בבניית מתכונים לחברות וכתיבה עיתונאית.

    קרא עוד >

    ניווט מהיר
    • אודות מלכי
    • סדנאות
    • מתכונים
    • הפקת אירועים
    • מתכונים לחברות
    • מן התקשורת
    • שאלות נפוצות
    • About
    הישארו מעודכנים

    הצטרפו לניוזלטר של מלכי וקבלו עדכונים שוטפים, מתכונים בלעדיים, הטבות ועוד:

    שמרו על קשר

    טלפון: 054-4844331
    אימייל: malky@malky-adler.co.il

    מוזמנים לעקוב:

    • Facebook
    • YouTube
    • Instagram
    Created by Web3d
    כל הזכויות שמורות 2018 © מלכי אדלר malky adler
    גלילה לראש העמוד
    דילוג לתוכן
    פתח סרגל נגישות כלי נגישות

    כלי נגישות

    • הגדל טקסטהגדל טקסט
    • הקטן טקסטהקטן טקסט
    • גווני אפורגווני אפור
    • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
    • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
    • רקע בהיררקע בהיר
    • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
    • פונט קריאפונט קריא
    • איפוס איפוס