• Facebook
    • YouTube
    • Instagram
  • להזמנות ומידע נוסף חייגו 054-4844331

  • מלכי אדלר
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    מלכי אדלר
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    עוגת מרנג ושוקולד
    דף הבית / מתכונים / מתכונים לאירוח

    עוגת מרנג ושוקולד

    דיסקיות מרנג צחור ובין השכבות מוס שוקולד טעים. הכי מתאים לילי הסדר

     

    עוגה בקוטר 20

    חומרים:

    למרנג:

    150 גר' חלבונים (5 חלבונים)
    300 גר' (כוס וחצי) סוכר

    50 גר' קוקוס

    למלית:

    400 מ"ל שמנת מתוקה חלבית או פרווה
    250 גר' שוקולד מריר

    אופן ההכנה:

    מרנג:

    • שמים את החלבונים והסוכר בקערה חסינת אש ומניחים מעל סיר עם מים.
    • מחממים את המים ומערבבים את החלבונים והסוכר עד שהסוכר נמס (בערך 65 מעלות)
    • מעבירים את התערובת בחמימה למיקזר ומקציפים עד לקבלת מרנג יציב
    • מסמנים על נייר אפיה 3 עיגולים בקוטר 20 הופכים את הנייר ומזלפים ספירלה על גבי בנייר.
    • מפזרים קוקוס דרך מסננת
    • אופים כחום של 80 מעלות עד שהמרנג יבש ומתנתק מנייר האפייה בקלות

    מלית:

    • מרתיחים 150 מ"ל שמנת ויוצקים על השוקולד
    • טוחנים בבלנדר מוט לקבלת תערובת חלקה ומקררים 4 שעות
    • מעבירים למיקסר ביחד עם יתרת השמנת ומקציפים לקבלת קרם יציב
    • מזלפים מעל דיסקית אחת ומכסים בדיסקית נוספת וחוזרים על הפעולה שוב
    • ניתן לפזר על השוקולד המזולף מעט קוקוס

     

     

    צילום: אלי סגל סטיילינג: נועה קנריק

    קישור מקוצר: https://tinyurl.com/y994hzge
    שיתוף
    פורסם ב: מתכונים לפסח, עוגות ראווה תגיות: מרנג, פסח, שוקולד מריר
    « הקודם
    הבא »

    מתכונים נוספים שעשויים לעניין אתכם

    עוגיות שוקולד צ'יפס לפסח

    עוגיות שוקולד צ'יפס כשרות לפסח

    בחושה פיסטוק ללא גלוטן

    בחושה פיסטוק ללא גלוטן

    טארט שוקולד לוז לפסח

    טארט שוקולד לוז לפסח

    קטגוריות נוספות

    עוגות ראווה >
    עוגות שמרים >
    עוגות בחושות >
    קינוחי כוסות >
    קינוחים אישיים >

    פגשו אותי בפייסבוק

    מלכי אדלר‏

    עקבו אחריי באינסטגרם

    מלכי אדלר באינסטגרם >

    עוגת מוס פטל ווניל
    ריבועי שוקולד שומשום
    מוס שוקולד חלב וקסיס
    מוס שוקולד לבן וקרמל
    טריקולד פרווה
    מגנום ווניל קרמל
    הישארו מעודכנים לפני כולם!

    19 תגובות

    1. שרון מרץ 28, 2018 בשעה 7:04 pm הגב

      שלום מלכי, האם אפשר להכין העוגה יום מראש? או רק באותו היום שאוכלים ממנה?

      תודה

      • malky adler מרץ 29, 2018 בשעה 8:34 am הגב

        אפשר להכין עד יומיים לפני

    2. הודיה מרץ 17, 2019 בשעה 11:35 am הגב

      היי מלכי, אני צריכה שהקינוח יחזיק מעמד על שולחן למשך בערך 4-5 שעות.. ממליצה להוסיף למוס ג'לטין ואם כן מה היחס?

      • malky adler מרץ 18, 2019 בשעה 9:23 am הגב

        אם את משתמשת בשוקולד מריר איכותי עם אחוז מוצקי קקאו של 50%ומעלה זה מאד יציב ואין צורך בג'לטין

    3. ספיר אפריל 10, 2019 בשעה 4:35 pm הגב

      היי:)
      חייב לפזר קקוס על שלושת עיגולי המרנג לפני האפייה, הטעם של הקוקוס מורגש ואפשר לשים משהו אחר במקום?
      תודה:)

      • malky adler אפריל 11, 2019 בשעה 3:17 pm הגב

        ממש לא חייבים, אפשר להשאיר נקי

    4. בתאל אפריל 18, 2019 בשעה 3:54 pm הגב

      היי, אם אני רוצה להכין את זה בצורה של עוגיות, לעשות פשוט את העיגולים קטן יותר. האם זה יעבוד?
      ואם אני אשנה את השוקולד מריר לשוקולד חלב זה יעבוד?
      תודה!

      • malky adler אפריל 18, 2019 בשעה 6:04 pm הגב

        אפשר להכין גם באישי. לגבי שוקולד חלב זה פחות יציב, צריך יחס שונה. יותר שוקולד (בערך 300-320 גרם שוקולד חלב)

    5. טלי אוגוסט 13, 2019 בשעה 9:12 pm הגב

      נראה מרשים! אני מתכננת להכין את זה אבל סורי על השאלה, איך אוכלים את זה?? המרנג לא נשבר ברגע?

      • malky adler אוגוסט 14, 2019 בשעה 6:01 am הגב

        אחרי שזה עומד קצת במקרר זה נחתך מצויין

    6. רוני אוקטובר 22, 2019 בשעה 1:00 pm הגב

      נראה מעולה 🙂 כמה זמן בערך המרנג צריך להיות בתנור ? בטמפרטורה כזו בדרך כלל זה בין 3-5 שעות ….

      • malky adler אוקטובר 22, 2019 בשעה 3:20 pm הגב

        כן. משהו כזה

    7. לינדה דצמבר 27, 2019 בשעה 6:59 am הגב

      שלוםמלכי, שמתי את הגנש קר עם הריצ' להקציף, ונהיה הכל נוזלי במקום קרם מה יכול להיות? מה לא בסדר?

      • malky adler דצמבר 31, 2019 בשעה 5:39 am הגב

        הקצפת יותר מדי. באיזה שוקולד השתמשת?

    8. מירי ינואר 28, 2021 בשעה 2:50 pm הגב

      יצא פצצה!
      תודה מלכי האלופה

    9. שושנה אפריל 3, 2022 בשעה 6:54 pm הגב

      האם ניתן להשים קרם וניל ואיזה קרם מתאים

      • malky adler אפריל 3, 2022 בשעה 9:34 pm הגב

        את יכולה גם קרם אחר, אבל אם את שמה לדוגמא פטיסייר אז רק סמוך להגשה כי הוא מרכך את המרנג

    10. רחלי אפריל 21, 2023 בשעה 1:27 pm הגב

      אני רוצה להכין את זה לארוע בתור עוגת ראוה, אבל מתאים לי עוגה מלבנית, האם זה מתאים? כמו כן האם זה השמר בהקפאה?

      • malky adler מאי 5, 2023 בשעה 11:11 am הגב

        אפר לעשות בכל גודל שרוצים. אפשר להקפיא בקופסה אטומה מסר ימים

    השארת תגובה

    ביטול

    מלכי אדלר

    מלכי אדלר, קונדיטורית המתמחה במתכונים איכותיים ומיוחדים. מספקת שירותי קונדיטוריית פטיסרי לארועים בכשרות מהדרין. מעבירה סדנאות מקצועיות בטכניקות חדשניות, ועוסקת בבניית מתכונים לחברות וכתיבה עיתונאית.

    קרא עוד >

    ניווט מהיר
    • אודות מלכי
    • סדנאות
    • מתכונים
    • הפקת אירועים
    • מתכונים לחברות
    • מן התקשורת
    • שאלות נפוצות
    • About
    הישארו מעודכנים

    הצטרפו לניוזלטר של מלכי וקבלו עדכונים שוטפים, מתכונים בלעדיים, הטבות ועוד:

    שמרו על קשר

    טלפון: 054-4844331
    אימייל: malky@malky-adler.co.il

    מוזמנים לעקוב:

    • Facebook
    • YouTube
    • Instagram
    Created by Web3d
    כל הזכויות שמורות 2018 © מלכי אדלר malky adler
    גלילה לראש העמוד
    דילוג לתוכן
    פתח סרגל נגישות כלי נגישות

    כלי נגישות

    • הגדל טקסטהגדל טקסט
    • הקטן טקסטהקטן טקסט
    • גווני אפורגווני אפור
    • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
    • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
    • רקע בהיררקע בהיר
    • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
    • פונט קריאפונט קריא
    • איפוס איפוס