• Facebook
    • YouTube
    • Instagram
  • להזמנות ומידע נוסף חייגו 054-4844331

  • מלכי אדלר
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    מלכי אדלר
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    עוגת פנטזיה
    דף הבית / מתכונים / מתכונים לאירוח

    עוגת פנטזיה

    את המתכון לעוגת פנטזיה קיבלתי ממירה, שתמיד משתפת איתי מתכונים קלים ממולדתה רוסיה.
    העוגה מורכבת מ3 שכבות של עוגה בחושה כאשר בכל שכבה יש תוספת אחרת ובין השכבות קרם שמנת מפנק.
    יוצאת עוגה גדולה, ניתן להקפיא.

     

    תבנית תנור 30X40

    חומרים

    לשכבה 1

    1 ביצה
    1 גביע שמנת חמוצה
    200 גרם (כוס) סוכר
    140 גרם (כוס) קמח
    1 שקית אבקת אפיה
    קורט מלח
    100 גרם (כוס) פרג טחון

    לשכבה 2

    1 ביצה
    1 גביע שמנת חמוצה
    200 גרם (כוס) סוכר
    140 גרם (כוס) קמח
    1 שקית אבקת אפיה
    קורט מלח
    120 גרם (כוס) צימוקים

    לשכבה 3

    1 ביצה
    1 גביע שמנת חמוצה
    200 גרם (כוס) סוכר
    140 גרם (כוס) קמח
    1 שקית אבקת אפיה
    קורט מלח
    120 גרם (כוס) אגוזי מלך טחונים

    לקרם

    3 שמנת מתוקה
    3 אינסנט פודינג ווניל
    כוס וחצי חלב

    אופן ההכנה:

    לשכבות

    • מערבבים את כל חומרי השכבות, כל שכבה בנפרד
    • שוטחים בתבנית על נייר אפייה
    • אופים בחום של 170 מעלות כ12-15 דקות
    • מצננים היטב

    קרם

    • מקציפים את כל חומרי הקרם לתערובת יציבה
    • שמים בתבנית את השכבה הראשונה ומורחים כ1/3 מהקרם
    • מעל הקרם מניחים את השכבה השניה ומורחים קרם
    • מניחים את השכבה האחרונה ושמים את יתרת הקרם
    • ניתן לקשט עם שוקולד מגורד או אגוזים טחונים

     

    עוגת שכבות פרג צימוקים ואגוזים

     

    צילום: אסף אמברם סטיילינג: נועה קנריק

    קישור מקוצר: https://tinyurl.com/y8xcu9rb
    שיתוף
    פורסם ב: בחושות וחיתוכיות תגיות: אגוזים, חלבי, פרג, צימוקים
    « הקודם
    הבא »

    מתכונים נוספים שעשויים לעניין אתכם

    בחושה פיסטוק ללא גלוטן

    בחושה פיסטוק ללא גלוטן

    כדורי שוקולד עדן נפתלי זל

    כדורי שוקולד לזכר עדן נפתלי ז"ל

    בחושה שוקולד קוקוס ללא גלוטן

    בחושה שוקולד קוקוס ללא גלוטן

    קטגוריות נוספות

    עוגות ראווה >
    עוגות שמרים >
    עוגות בחושות >
    קינוחי כוסות >
    קינוחים אישיים >

    פגשו אותי בפייסבוק

    מלכי אדלר‏

    עקבו אחריי באינסטגרם

    מלכי אדלר באינסטגרם >

    עוגת מוס פטל ווניל
    ריבועי שוקולד שומשום
    מוס שוקולד חלב וקסיס
    מוס שוקולד לבן וקרמל
    טריקולד פרווה
    מגנום ווניל קרמל
    הישארו מעודכנים לפני כולם!

    10 תגובות

    1. יעל ינואר 29, 2019 בשעה 12:42 pm הגב

      איך ניתן להמיר את העוגה הזאת לגרסה פרווה שתתאים לשבתות חורף?
      אפשרי בכלל?

      • malky adler ינואר 29, 2019 בשעה 12:50 pm הגב

        לא ממש, יש בעוגה שמנת חמוצה

    2. נאוה בוזנה ינואר 30, 2019 בשעה 11:43 am הגב

      מלכי מקסים מאוד! אני חושבת שאפשר להמיר בכל ביסקוויט אחר בשינוי הצבע ובמקום חלב אפשר סויה
      מה את אומרת מלכי??

      • malky adler ינואר 30, 2019 בשעה 11:45 am הגב

        יש שמנת חמוצה במתכון שנותנת את המרקם והטעם, לא הייתי ממירה לפרווה. יש מתכונים שכל שינוי רק יקלקל. יש מספיק מתכונים טובים בפרווה…

    3. חנאן חילו מרץ 14, 2019 בשעה 8:16 pm הגב

      שאלה: האם לאפות כל שכבה לבד ומה גודל התבנית?

      • malky adler מרץ 14, 2019 בשעה 9:47 pm הגב

        אופים כל שכבה לבד. כתוב גודל תבנית 30X40

    4. תמר פברואר 25, 2020 בשעה 2:32 pm הגב

      המראה מושלם אני רוצה להכין אבל בלי פרג וצימוקים.
      אפשרי? במה כדאי להחליף?

      • malky adler פברואר 26, 2020 בשעה 7:01 am הגב

        זה מהות העוגה, שילוב המרכיבים נותן את הטעם, אם תשימי רק אגוזים יהיה פחות מעניין אבל זה אפשרי.

    5. דינה דצמבר 11, 2021 בשעה 11:18 am הגב

      נשמע מדהים.

      רוצה להתאים כעוגה לילדים, האם יש אפשרות להחליף צימוקים ופרג בתוספת אחרת?
      כגון קקאו/נוטלה או מחית פיסטוק/פיסטוק טחון או תמצית וניל שתהיה שכבת עוגת וניל.

      אם כן, אשמח לכמויות מכל מה שציינתי.
      תודה

      • malky adler דצמבר 12, 2021 בשעה 8:09 am הגב

        לפי מה שאת אומרת את רוצה עוגה אחרת. את יכולה לעשות את רק השכבה של האגוזים ולהחליף בכמה סוגי אגוזים (גם פיסטוק לצורך העיניין)

    השארת תגובה

    ביטול

    מלכי אדלר

    מלכי אדלר, קונדיטורית המתמחה במתכונים איכותיים ומיוחדים. מספקת שירותי קונדיטוריית פטיסרי לארועים בכשרות מהדרין. מעבירה סדנאות מקצועיות בטכניקות חדשניות, ועוסקת בבניית מתכונים לחברות וכתיבה עיתונאית.

    קרא עוד >

    ניווט מהיר
    • אודות מלכי
    • סדנאות
    • מתכונים
    • הפקת אירועים
    • מתכונים לחברות
    • מן התקשורת
    • שאלות נפוצות
    • About
    הישארו מעודכנים

    הצטרפו לניוזלטר של מלכי וקבלו עדכונים שוטפים, מתכונים בלעדיים, הטבות ועוד:

    שמרו על קשר

    טלפון: 054-4844331
    אימייל: malky@malky-adler.co.il

    מוזמנים לעקוב:

    • Facebook
    • YouTube
    • Instagram
    Created by Web3d
    כל הזכויות שמורות 2018 © מלכי אדלר malky adler
    גלילה לראש העמוד
    דילוג לתוכן
    פתח סרגל נגישות כלי נגישות

    כלי נגישות

    • הגדל טקסטהגדל טקסט
    • הקטן טקסטהקטן טקסט
    • גווני אפורגווני אפור
    • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
    • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
    • רקע בהיררקע בהיר
    • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
    • פונט קריאפונט קריא
    • איפוס איפוס