• Facebook
    • YouTube
    • Instagram
  • להזמנות ומידע נוסף חייגו 054-4844331

  • מלכי אדלר
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    מלכי אדלר
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    עוגת פקאן מייפל וקינמון בחושה
    דף הבית / מתכונים / מתכונים לאירוח

    עוגת פקאן מייפל וקינמון בחושה

    עוגה קלה להכנה והכי שווה ליד הקפה. שילוב של אגוזי פקאן וקינמון עם מעט מייפל ששומר על עסיסיות העוגה. אחת העוגות הטעימות. נסו ותהנו.

     

    2 אינגליש קייק

    חומרים:

    4 ביצים

    200 גרם סוכר

    250 גרם קמח

    10 גרם אבקת אפייה

    100 גרם פקאן

    כפית קינמון

    300 גרם חלב או חלב סויה / חלב שקדים / חלב שיבלת שועל / חלב קוקוס

    150 גרם שמן

     

    קרמבל

    50 גרם פקאן טחונים

    20 גרם שמן

    40 גרם סוכר דמררה או סוכר לבן

     

    לאחר האפיה

    1/2 כוס מייפל טבעי

    בחושה פקאן וקינמון

    אופן ההכנה:

    • מקציפים ביצים וסוכר עד לקבלת תערובת תפוחה ובהירה (כ10 דקות במהירות בינונית)
    • טוחנים במעבד מזון קמח, פקאן, אבקת אפייה וקינמון. (הטחינה של האגוזים והקמח יחד היא כדי שהאגוזים לא יוציאו את השומן ויהפכו למשחה) אם יש לכם אגוזים טחונים ניתן לדלג על הטחינה ורק מערבבים את היבשים יחד.
    • מנמיכים את המהירות המיקסר ומוסיפים לתערובת הביצים את השמן בזילוף איטי.
    • מוסיפים לסירוגין את היבשים והחלב.
    • עוצרים את המיקסר כשהתערובת אחידה. מערבבים מינימום זמן כדי לא לפתח גלוטן.
    • יוצקים ל2 תבניות אינגליש קייק

    קרמבל

    • מערבבים את כל חומרי הקרמבל ומפזרים מעל העוגות
    • אופים בחום של 170 מעלות 25-30 דקות עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא עם פירורים לחים
    • מיד כשהעוגה יוצאת מהתנור יוצקים 1/4 כוס סירופ מייפל טבעי על כל עוגה.
    • העוגה טובה בהקפאה.

    בחושה פקאן וקינמון

    הכנתם? אהבתם? שתפו אותי. מוזמנים לכתוב גם בתגובות ואשמח לראות את התוצרים שלכם, שתפו באינסטגרם ובפייסבוק ותייגו אותי.
    אז אל תשכחו לעדכן כשאתם מכינים את העוגה, מרגש אותי לראות את העוגות שלי מככבות אצלכם על השולחן.

     

    קישור מקוצר: https://tinyurl.com/y2fvhg72
    שיתוף
    פורסם ב: בחושות וחיתוכיות, קינוחי פרווה תגיות: מייפל, סוכר דמררה, פקאן, פרווה, קינמון
    « הקודם
    הבא »

    מתכונים נוספים שעשויים לעניין אתכם

    בחושה פיסטוק ללא גלוטן

    בחושה פיסטוק ללא גלוטן

    כדורי שוקולד עדן נפתלי זל

    כדורי שוקולד לזכר עדן נפתלי ז"ל

    בחושה שוקולד קוקוס ללא גלוטן

    בחושה שוקולד קוקוס ללא גלוטן

    קטגוריות נוספות

    עוגות ראווה >
    עוגות שמרים >
    עוגות בחושות >
    קינוחי כוסות >
    קינוחים אישיים >

    פגשו אותי בפייסבוק

    מלכי אדלר‏

    עקבו אחריי באינסטגרם

    מלכי אדלר באינסטגרם >

    עוגת מוס פטל ווניל
    ריבועי שוקולד שומשום
    מוס שוקולד חלב וקסיס
    מוס שוקולד לבן וקרמל
    טריקולד פרווה
    מגנום ווניל קרמל
    הישארו מעודכנים לפני כולם!

    37 תגובות

    1. מירי דצמבר 8, 2021 בשעה 9:11 am הגב

      היי מלכי
      תודה על האתר המדהים!
      האם אפשר לשים מים/מיץ במקום חלב?

      • malky adler דצמבר 8, 2021 בשעה 1:54 pm הגב

        כן. יוצא מצויין אבל הטעם יוצא אחר.

    2. אודליה דצמבר 8, 2021 בשעה 2:17 pm הגב

      מה אורך התבנית ?

      • malky adler דצמבר 8, 2021 בשעה 2:57 pm הגב

        30 ס"מ

    3. Hky דצמבר 8, 2021 בשעה 4:46 pm הגב

      הי, נראה מעולה! אפשר להחליף את הקמח בללא גלוטן? תודה?

      • malky adler דצמבר 8, 2021 בשעה 7:26 pm הגב

        אין לי ניסיון עם קמח ללא גלוטן. צריך לנסות עם קמח כמו קמח תמי שמחליפים ביחס של 1:1

    4. ל. דצמבר 8, 2021 בשעה 6:30 pm הגב

      מה הכוונה ב 20 גרם שמן?

      • malky adler דצמבר 8, 2021 בשעה 7:24 pm הגב

        הכוונה 20 גרם שמן 🙂
        2 כפות

    5. קולט שקד דצמבר 8, 2021 בשעה 9:46 pm הגב

      ערב טוווווב ?
      האם ניתן להשתמש בקמח כוסמין ?
      אני לא משתמשת בשום קמח אחר.

      • malky adler דצמבר 9, 2021 בשעה 7:13 am הגב

        בד"כ כוסמין לבן אפשר להחליף באותה כמות

    6. לאה דצמבר 9, 2021 בשעה 7:18 am הגב

      כמה זה 300 גרם חלב?
      הכוונה כמה זה בכוסות?
      אשמח שתתני המרה גם לכוסות

      • malky adler דצמבר 9, 2021 בשעה 7:21 am הגב

        המרה לכוסות אינה מדוייקת. במקומות שאני מציינת נפחים מדובר בכוסות מדידה. יש כאלו שמשתמשות בכוסות חד"פ או במידות אחרות והעוגות לא יוצאות טוב.
        ממליצה להשתמש במשקל. יש לרכוש היום משקלים במחירים זניחים (אפילו ב35 ש"ח)

    7. שושנה דצמבר 9, 2021 בשעה 8:14 am הגב

      האם גם במוצרים נוזלים צריך לשקול או שניתן להשתמש בכוסות מדידיה ובהם מצויין מ"ל האם זה תואם לגרמים??

      • malky adler דצמבר 9, 2021 בשעה 9:09 am הגב

        אני ממליצה לשקול הכל. כולל הנוזלים.
        מים וחלב המשקל והמ"ל זהים. אבל שאר החומרים לא בהכרח. לדוגמא כוס שמן של 240 מ"ל שוקל 200 גרם.

    8. מיכל כהן דצמבר 9, 2021 בשעה 3:33 pm הגב

      האם ניתן להחליף את אגוזי הפקאן באגוזי מלך?

      • malky adler דצמבר 10, 2021 בשעה 7:36 am הגב

        כן. אבל הטעם שונה לחלוטין.

    9. מיכל דצמבר 9, 2021 בשעה 8:02 pm הגב

      ניתן להחליף את הפקאן במלך?

      • malky adler דצמבר 10, 2021 בשעה 7:36 am הגב

        כן. אבל הטעם שונה לגמרי.

    10. s דצמבר 9, 2021 בשעה 9:59 pm הגב

      האם את יכולה להמיר את הגרמים לכוסות

      • malky adler דצמבר 10, 2021 בשעה 7:38 am הגב

        אני מליצה לשקול כדי להגיע לתוצאה טובה.
        ניתן להמיר לכוסות מדידה לפי הטבלה כאן

    11. אתי דצמבר 12, 2021 בשעה 3:52 pm הגב

      ניתן להחליף באגוזי לוז. האם גם ייצא מוצלח?

      • malky adler דצמבר 13, 2021 בשעה 7:16 am הגב

        כן

    12. רחל דצמבר 13, 2021 בשעה 6:28 pm הגב

      יצא מעולה עם
      קמח כוסמין וחלב שבולת שועל
      תודה

      • malky adler דצמבר 13, 2021 בשעה 7:00 pm הגב

        שמחה ממש לשמוע

    13. יוטי דצמבר 16, 2021 בשעה 1:19 pm הגב

      קודם כל תודה על המתכונים המעולים שלך. רציתי לדעת אם ניתן להחליף את המייפל בסילאן ואם לא אז במה ניתן לצפות?

      • malky adler דצמבר 20, 2021 בשעה 4:57 pm הגב

        אפשר לשפוך גם סילאן אם הוא לא סמיך מדי. אפשר גם לוותר, למרות שלדעתי מאד מוסיף לעסיסיות של העוגה.

    14. אתי דצמבר 16, 2021 בשעה 7:23 pm הגב

      יש לי רק מייפל תעשייתי לא הטבעי. אמור לצאת טוב או שיהרוס?

      • malky adler דצמבר 20, 2021 בשעה 4:56 pm הגב

        אם את אוהבת את הטעם זה בסדר. הוא פשוט לא באמת מייפל. זה בעיקר סוכר וחומרי טעם

    15. רחל דצמבר 21, 2021 בשעה 5:43 pm הגב

      מלכה יקרה
      הכנתי עם קמח מלא שמן זית וחלב שיבולת שועל
      יצא מעולה
      את ממש אלופה

    16. חני ינואר 19, 2022 בשעה 7:49 pm הגב

      הי מלכי,
      הכנתי את העוגה הזו והיא פשוט מושלמתתתת
      כמו כל הדברים שלך
      תמשיכי לעשות חיל ולהעשיר אותנו במתכונים וידע.

    17. וויני מאי 22, 2022 בשעה 9:47 am הגב

      נתקלתי במתכון במקרה, ו….. קצת התלבטתי, אבל התגובות היו חיוביות.
      הכנתי אותה לשבת, ואני חייבת להגיד שזאת אחת העוגות הבחושות הטובות והטעימות ביותר שאכלתי
      עוגה מ ע ו ל ה

    18. נריה ספטמבר 29, 2022 בשעה 6:10 pm הגב

      וואוו!
      אחת העוגות הטעימות שיצא לי לטעום!
      תודה על המתכון!

      • malky adler אוקטובר 2, 2022 בשעה 1:25 pm הגב

        איזה כיף לשמוע. תודה רבה!!

    19. פנינה ינואר 25, 2024 בשעה 10:21 pm הגב

      הכנתי את הבלילה ושמתי את הקרמבל מעל והוא שקע פנימה באפייה ולא יצא שכבה מעל כמו שיצא לך במתכון
      למה זה קרה?

      • malky adler ינואר 28, 2024 בשעה 7:27 am הגב

        אם זה שקע תנסי לשים אותו אחרי 10 דקות אפיה כשהעוגה קיבלה קצת קרום.
        אצלי לא שקע

    20. ליטל כהן יוני 7, 2024 בשעה 9:19 am הגב

      העוגה נדירה!!!
      הכנתי אותה כבר פעם 4!!!
      כולם עפו עליה במות
      אלופה!

      • malky adler יוני 8, 2024 בשעה 8:14 pm הגב

        אני ממש שמחה שאהבתם, תודה שחזרת לספר 🙂

    השארת תגובה

    ביטול

    מלכי אדלר

    מלכי אדלר, קונדיטורית המתמחה במתכונים איכותיים ומיוחדים. מספקת שירותי קונדיטוריית פטיסרי לארועים בכשרות מהדרין. מעבירה סדנאות מקצועיות בטכניקות חדשניות, ועוסקת בבניית מתכונים לחברות וכתיבה עיתונאית.

    קרא עוד >

    ניווט מהיר
    • אודות מלכי
    • סדנאות
    • מתכונים
    • הפקת אירועים
    • מתכונים לחברות
    • מן התקשורת
    • שאלות נפוצות
    • About
    הישארו מעודכנים

    הצטרפו לניוזלטר של מלכי וקבלו עדכונים שוטפים, מתכונים בלעדיים, הטבות ועוד:

    שמרו על קשר

    טלפון: 054-4844331
    אימייל: malky@malky-adler.co.il

    מוזמנים לעקוב:

    • Facebook
    • YouTube
    • Instagram
    Created by Web3d
    כל הזכויות שמורות 2018 © מלכי אדלר malky adler
    גלילה לראש העמוד
    דילוג לתוכן
    פתח סרגל נגישות כלי נגישות

    כלי נגישות

    • הגדל טקסטהגדל טקסט
    • הקטן טקסטהקטן טקסט
    • גווני אפורגווני אפור
    • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
    • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
    • רקע בהיררקע בהיר
    • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
    • פונט קריאפונט קריא
    • איפוס איפוס