• Facebook
    • YouTube
    • Instagram
  • להזמנות ומידע נוסף חייגו 054-4844331

  • מלכי אדלר
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    מלכי אדלר
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    עוגת קרמבו
    דף הבית / מתכונים / מתכונים לאירוח

    עוגת קרמבו

    עוגת קרמבו של פעם, עוגה סופר קלה להכנה, אוורירית ונמסה בפה. בסיס שוקולדי, קרם ווניל טעים וציפוי שוקולד. אם יש לכם מישהו שחוגג יום הולדת בחג כמו אצלי, זו אחלה עוגת יום הולדת.

    העוגה מתאימה גם לפסח

    תבנית בקוטר 26

    חומרים:

    לבסיס

    6 ביצים מופרדות
    1 אינסטנט פודינג שוקולד
    1/2 כוס סוכר
    4 כפות קמח (בפסח 2 כפות קמח תפו"א ו2 כפות אבקת שקדים)
    1 כף שמן

    קרם וניל

    1 אינסטנט פודינג וניל
    1 כוס חלב
    1 שמנת מתוקה
    100 גר' שוקולד לבן מומס

    ציפוי
    100 גר' שוקולד מריר

    2 כפות חלב

    25 גר' חמאה

    2 כפות קקאו

    אופן ההכנה:

    בסיס

    • מקציפים חלבונים עם סוכר לקצף יציב
    • מוסיפים חלמונים ושמן.
    • מקפלים את הפודינג והקמח
    • יוצקים לתבנית ואופים  בחום של 180 מעלות 25 דקות ומצננים.
    • בעת האפייה העוגה תופחת וממלאה את התבנית, ולאחר מכן צונחת. על מנת שהנפילה תהיה שווה יש להעביר סכין חדה בין העוגה לדופן התבנית כשמוציאים מהתנור.

    קרם ווניל

    • ממיסים את השוקולד הלבן עם 50 מ"ל מהשמנת המתוקה.
    • מקציפים את יתרת השמנת עם החלב והפודינג
    • מוסיפים את השוקולד ומערבבים לאיחוד
    • יוצקים על הבסיס האפוי.
    • מצננים מספר שעות. ניתן להקפיא ע"מ לקצר תהליכים.

    ציפוי

    • ממיסים במיקרו את חומרי המילוי ויוצקים על העוגה.

    :

    צילום: דניה ויינר סטיילינג: אוריה גבע

     

    קישור מקוצר: https://tinyurl.com/ybfmtp5c
    שיתוף
    פורסם ב: מתכונים לפסח, עוגות ראווה תגיות: פסח
    « הקודם
    הבא »

    מתכונים נוספים שעשויים לעניין אתכם

    עוגיות שוקולד צ'יפס לפסח

    עוגיות שוקולד צ'יפס כשרות לפסח

    בחושה פיסטוק ללא גלוטן

    בחושה פיסטוק ללא גלוטן

    טארט שוקולד לוז לפסח

    טארט שוקולד לוז לפסח

    קטגוריות נוספות

    עוגות ראווה >
    עוגות שמרים >
    עוגות בחושות >
    קינוחי כוסות >
    קינוחים אישיים >

    פגשו אותי בפייסבוק

    מלכי אדלר‏

    עקבו אחריי באינסטגרם

    מלכי אדלר באינסטגרם >

    עוגת מוס פטל ווניל
    ריבועי שוקולד שומשום
    מוס שוקולד חלב וקסיס
    מוס שוקולד לבן וקרמל
    טריקולד פרווה
    מגנום ווניל קרמל
    הישארו מעודכנים לפני כולם!

    17 תגובות

    1. לילי יולי 1, 2018 בשעה 4:25 am הגב

      מלכי!
      את אלופה!
      העוגה יצאה לי מדהים!
      הכל מפורט כ"כ יפה!
      אין על האתר שלך!!

    2. מיכל ינואר 3, 2019 בשעה 2:32 pm הגב

      מלכי המקסימה,
      אני כ"כ נהנית להכנס לאתר המרשים והמושקע.
      שאלה קטנה: במתכון של עוגת הקרמבו ניתן להשתמש בשוקולד מריר
      מומס במרגרינה (בשכבת הבסיס) במקום הפודינג שוקולד?
      הביצים המופרדות נועדו בשביל הנפח והגובה?

      • malky adler ינואר 7, 2019 בשעה 8:43 am הגב

        תודה. את יכולה להכין בסיס של בראוניז, אבל מתכון שונה, לא המתכון הזה

        • חגית מרץ 2, 2023 בשעה 3:08 pm הגב

          הי האם כדאי להקפיא כמו עוגת גלידה?

          • malky adler מרץ 3, 2023 בשעה 8:11 am הגב

            כשאוכלים קינוח קפוא לא ממש מרגישים טעמים. עדיף לאכול מופשר אלא אם כן זה גלידה.

    3. טלי אפריל 23, 2019 בשעה 8:24 pm הגב

      לגירסת פרווה מה ניתן לשים במקום שוקולד לבן? והחמאה?

      • malky adler אפריל 24, 2019 בשעה 7:09 am הגב

        את יכולה לוותר על השוקולד הלבן ולצפות בגנאש

    4. לבנת מרץ 28, 2020 בשעה 10:52 pm הגב

      שבוע מבורך..יש תחליף לפודינג שוקולד?

      • malky adler מרץ 29, 2020 בשעה 5:53 am הגב

        את יכולה לעשות דקואז שוקולד. יש בעוגה שבקישור כאן

    5. לימור אפריל 15, 2020 בשעה 2:15 pm הגב

      שלום רב

      האם אפשר להשתמש רק באבקת שקדים (כלומר 4 כפות אבקת שקדים)?
      תודה מראש
      בריאות
      לימור

      • malky adler אפריל 17, 2020 בשעה 5:35 am הגב

        לא ממליצה, יש צורך בקמח לספיחה של הנוזלים

    6. ריקי מרץ 22, 2021 בשעה 4:28 am הגב

      איך ניתן להמיר לפרווה ?
      את החמאה חלב

      • malky adler מרץ 22, 2021 בשעה 6:30 am הגב

        חמאה למרגרינה או נטורינה, או להכין גנאש עם שמנת צמחית ושוקולד.
        את החלב לתחליף חלב שאת אוהבת. (חלב סויה, שקדים, קוקוס…)

    7. מירי יוני 6, 2024 בשעה 2:43 pm הגב

      שמנת מתוקה מדובר בקופסא אחת של 250 מ"ל?

      • malky adler יוני 7, 2024 בשעה 7:08 am הגב

        כן

    8. מירי יוני 8, 2024 בשעה 6:10 pm הגב

      שלום וברכה
      הכנתי את העוגה ויצאה טעימה מאד ,אך המרקם של הבסיס למטה יצא קצת כמו גומי
      מה יכולה להיות הסיבה?

      • malky adler יוני 8, 2024 בשעה 8:13 pm הגב

        אולי אפיית יתר, הא בדכ יוצא סופר אוורירי

    השארת תגובה

    ביטול

    מלכי אדלר

    מלכי אדלר, קונדיטורית המתמחה במתכונים איכותיים ומיוחדים. מספקת שירותי קונדיטוריית פטיסרי לארועים בכשרות מהדרין. מעבירה סדנאות מקצועיות בטכניקות חדשניות, ועוסקת בבניית מתכונים לחברות וכתיבה עיתונאית.

    קרא עוד >

    ניווט מהיר
    • אודות מלכי
    • סדנאות
    • מתכונים
    • הפקת אירועים
    • מתכונים לחברות
    • מן התקשורת
    • שאלות נפוצות
    • About
    הישארו מעודכנים

    הצטרפו לניוזלטר של מלכי וקבלו עדכונים שוטפים, מתכונים בלעדיים, הטבות ועוד:

    שמרו על קשר

    טלפון: 054-4844331
    אימייל: malky@malky-adler.co.il

    מוזמנים לעקוב:

    • Facebook
    • YouTube
    • Instagram
    Created by Web3d
    כל הזכויות שמורות 2018 © מלכי אדלר malky adler
    גלילה לראש העמוד
    דילוג לתוכן
    פתח סרגל נגישות כלי נגישות

    כלי נגישות

    • הגדל טקסטהגדל טקסט
    • הקטן טקסטהקטן טקסט
    • גווני אפורגווני אפור
    • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
    • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
    • רקע בהיררקע בהיר
    • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
    • פונט קריאפונט קריא
    • איפוס איפוס