• Facebook
    • YouTube
    • Instagram
  • להזמנות ומידע נוסף חייגו 054-4844331

  • מלכי אדלר
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    מלכי אדלר
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    עוגת שוקולד ונוגט ללא גלוטן
    דף הבית / מתכונים / מתכונים לאירוח

    עוגת שוקולד ונוגט ללא גלוטן

    פסח הוא חג מאתגר אצלי, ללא גלוטן, ללא שרויה, ללא קטניות ובד"כ מעדיפים גם פרווה כי אוכלים בשרי בצהרים ולפעמים בא לנשנש אחר הצהריים משהו  קטן, יש מלא אופציות וזו אחת מהן, עוגת שוקולד עסיסית, ללא גלוטן ואפילו פרווה, מתאימה לפסח ולרגישים לגלוטן כל השנה.

     

    אינגליש קייק

     

    חומרים:

    100 גרם שוקולד מריר

    90 גרם שמן קוקוס (או 80 גרם שמן אגוזים)

    4 ביצים

    100 גרם (1/2 כוס) סוכר

    25 גרם (כף וחצי) קמח תפוחי אדמה

    50 גרם (כף גדושה) מחית נוגט

    40 גרם (2 כפות) אבקת שקדים

    אופן ההכנה:

    • ממיסים שוקולד ושמן
    • מוסיפים מחית נוגט ומערבבים
    • מקציפים ביצים וסוכר לקצף תפוח
    • מוסיפים את השוקולד לקצף
    • מקפלים את היבשים
    • יוצקים לאניגליש קייק
    • אופים 170 מעלות 30-35 דקות עד שקיס הננעץ בעוגה יוצא עם פירורים לחים
    • מפדרים באבקת סוכר ומגישים

    עוגת שוקולד ללא גלוטן

     

    :

    אם אין לכם מחית נוגט, ניתן להכין לבד. יש כאן מתכון, החליפו את השקדים והפקאן באגוזי לוז.
    קישור מקוצר: https://tinyurl.com/rxzqhw6
    שיתוף
    פורסם ב: בחושות וחיתוכיות, מתכונים לפסח, קינוחי פרווה תגיות: ללא גלוטן, פסח, פרווה, שוקולד מריר
    « הקודם
    הבא »

    מתכונים נוספים שעשויים לעניין אתכם

    בחושה פיסטוק ללא גלוטן

    בחושה פיסטוק ללא גלוטן

    כדורי שוקולד עדן נפתלי זל

    כדורי שוקולד לזכר עדן נפתלי ז"ל

    בחושה שוקולד קוקוס ללא גלוטן

    בחושה שוקולד קוקוס ללא גלוטן

    קטגוריות נוספות

    עוגות ראווה >
    עוגות שמרים >
    עוגות בחושות >
    קינוחי כוסות >
    קינוחים אישיים >

    פגשו אותי בפייסבוק

    מלכי אדלר‏

    עקבו אחריי באינסטגרם

    מלכי אדלר באינסטגרם >

    עוגת מוס פטל ווניל
    ריבועי שוקולד שומשום
    מוס שוקולד חלב וקסיס
    מוס שוקולד לבן וקרמל
    טריקולד פרווה
    מגנום ווניל קרמל
    הישארו מעודכנים לפני כולם!

    17 תגובות

    1. ענת אפריל 13, 2020 בשעה 11:35 am הגב

      ילך גם עם פרלינה פקאן? אין לי לוז ?

      • malky adler אפריל 13, 2020 בשעה 1:27 pm הגב

        ברור

    2. חן נובמבר 3, 2020 בשעה 1:56 pm הגב

      החלפתי נוגט בטחינה..

      • רחל ינואר 25, 2024 בשעה 2:33 pm הגב

        ואיך יצא?

    3. לוי אילנה מרץ 16, 2021 בשעה 6:52 pm הגב

      במה אפשר להחליף את הקמח תפו חי אדמה?

      • malky adler מרץ 17, 2021 בשעה 9:47 am הגב

        לא ניסיתי, אולי אפשר קורנפלור

    4. shoshi ינואר 17, 2022 בשעה 9:50 pm הגב

      אפשר להשתמש בשמן קנולה במקום שמן אגוזים/קוקוס?
      תודה 🙂

      • malky adler ינואר 18, 2022 בשעה 11:21 am הגב

        כן

    5. אתי אפריל 14, 2022 בשעה 8:39 am הגב

      אם אין מחית נוגט, במה ניתן להחליף?

      • malky adler אפריל 18, 2022 בשעה 7:57 am הגב

        יש אפשרות להכין. יש קישור בסוף הפוסט

    6. נועה אפריל 10, 2023 בשעה 7:46 pm הגב

      עוגה נהדרת! טעימה ממש ממש! מרקם מעולה. פעם שניה שהכנו ונחטפה במהירות.

    7. תמר אפריל 18, 2024 בשעה 3:04 pm הגב

      היי,
      אני לא מוצאת בסוף הפוסט את הקישור להכנת מחית נוגט
      תוכלי להעתיק אותו?
      תודה

      • malky adler אפריל 18, 2024 בשעה 4:40 pm הגב

        המתכון כאן, תכיני עם אגוזי לוז במקום הפקאן

    8. שרה אפריל 9, 2025 בשעה 9:51 pm הגב

      הי מלכי,
      הכנתי את העוגה והיא יצאה מטורפת. מרקם טעים ולא כמו בחושות רגילות
      וכן אני חייבת לציין שהמתכונים שלך מעולים מצד אחד ומצד שני ישימים גם למי שלא מידי בעניינים

      • malky adler אפריל 10, 2025 בשעה 5:23 am הגב

        איזה כיף לשמוע, ותודה שחזרת לספר
        חג שמח

    9. מלכה אפריל 17, 2025 בשעה 8:16 pm הגב

      האם ניתן להכין ללא שוקולד? או אולי יש תחליף?

      • malky adler אפריל 22, 2025 בשעה 6:39 am הגב

        עוגת שוקולד ללא שוקולד?
        אפשר להכין מתכון אחר 🙂

    השארת תגובה

    ביטול

    מלכי אדלר

    מלכי אדלר, קונדיטורית המתמחה במתכונים איכותיים ומיוחדים. מספקת שירותי קונדיטוריית פטיסרי לארועים בכשרות מהדרין. מעבירה סדנאות מקצועיות בטכניקות חדשניות, ועוסקת בבניית מתכונים לחברות וכתיבה עיתונאית.

    קרא עוד >

    ניווט מהיר
    • אודות מלכי
    • סדנאות
    • מתכונים
    • הפקת אירועים
    • מתכונים לחברות
    • מן התקשורת
    • שאלות נפוצות
    • About
    הישארו מעודכנים

    הצטרפו לניוזלטר של מלכי וקבלו עדכונים שוטפים, מתכונים בלעדיים, הטבות ועוד:

    שמרו על קשר

    טלפון: 054-4844331
    אימייל: malky@malky-adler.co.il

    מוזמנים לעקוב:

    • Facebook
    • YouTube
    • Instagram
    Created by Web3d
    כל הזכויות שמורות 2018 © מלכי אדלר malky adler
    גלילה לראש העמוד
    דילוג לתוכן
    פתח סרגל נגישות כלי נגישות

    כלי נגישות

    • הגדל טקסטהגדל טקסט
    • הקטן טקסטהקטן טקסט
    • גווני אפורגווני אפור
    • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
    • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
    • רקע בהיררקע בהיר
    • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
    • פונט קריאפונט קריא
    • איפוס איפוס