• Facebook
    • YouTube
    • Instagram
  • להזמנות ומידע נוסף חייגו 054-4844331

  • מלכי אדלר
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    מלכי אדלר
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    עוגת שוקולד חלבה
    דף הבית / מתכונים / מתכונים לאירוח

    עוגת שוקולד חלבה

    עוגת שוקולד וחלבה, בצק פריך, מילוי שוקולד ומעל חלבה. עוגה שהשתתפה בפרוייקט נוסטלגי שעשיתי עם "בלו בנד" ושלחה את המשתתפות.

    תבנית תנור או 2 תבניות קוטר 24

    חומרים
    לבצק:

    350 גרם (½ 2 כוסות) קמח
    200 גרם (1 כוס) סוכר
    200 גרם (1 חבילה) מרגרינה
    1 א.אפיה
    100 גרם קוקוס
    60 מ"ל (¼ כוס) יין

    למלית:

    6 ביצים מופרדות
    250 גרם שוקולד מריר
    100 גרם (½ כוס) סוכר
    200 גרם (1 חבילה) מרגרינה
    2 כפות נס קפה

    לצפוי:
    50 גרם חלווה מפוררת
    2 סוכר וניל
    ¼ כוס מים
    3 כפות סוכר
    3 כפות קקאו
    100 גרם מרגרינה

    אופן ההכנה

    • מערבבים את כל חומרי הבצק במיקסר עם וו גיטרה
    • שוטחים בתבנית תנור או 2 תבניות עגולות
    • אופים בחום של 170 מעלות 10 דקות.
    • מקציפים חלבונים עם סוכר למרנג יציב
    • ממיסים שוקולד, מרגרינה ונס קפה בסיר
    • מסירים מהאש ומצננים מעט
    • מוסיפים את החלמונים ומקפלים את המרנג
    • יוצקים על הבצק ואופים עוד כ-30 דק'.
    • מצננים את העוגה לטמפרטורת החדר ומכינים את הציפו
    • ממיסים את כל החומרים מלבד המרגרינה
    • מסירים מהאש ומוסיפים את המרגרינה
    • מערבבים למסה חלקה ומבריקה ויוצקים על העוגה
    • לקבלת פרוסות מדויקות, מקפיאים את העוגה ופורסים אותה בעודה קפואה.

    המתכון הופק בשיתוף עם בלו בנד

    קישור מקוצר: https://tinyurl.com/yx5ub267
    שיתוף
    פורסם ב: בחושות וחיתוכיות, קינוחי פרווה תגיות: חלבה, פרווה, שוקולד
    « הקודם
    הבא »

    מתכונים נוספים שעשויים לעניין אתכם

    בחושה פיסטוק ללא גלוטן

    בחושה פיסטוק ללא גלוטן

    כדורי שוקולד עדן נפתלי זל

    כדורי שוקולד לזכר עדן נפתלי ז"ל

    בחושה שוקולד קוקוס ללא גלוטן

    בחושה שוקולד קוקוס ללא גלוטן

    קטגוריות נוספות

    עוגות ראווה >
    עוגות שמרים >
    עוגות בחושות >
    קינוחי כוסות >
    קינוחים אישיים >

    פגשו אותי בפייסבוק

    מלכי אדלר‏

    עקבו אחריי באינסטגרם

    מלכי אדלר באינסטגרם >

    עוגת מוס פטל ווניל
    ריבועי שוקולד שומשום
    מוס שוקולד חלב וקסיס
    מוס שוקולד לבן וקרמל
    טריקולד פרווה
    מגנום ווניל קרמל
    הישארו מעודכנים לפני כולם!

    20 תגובות

    1. אילה מרץ 19, 2020 בשעה 12:42 pm הגב

      מלכי תודה רבה על המתכונים!
      אשמח לדעת איפה אוכל להוריד בכמות המרגרינה
      תודה

      • malky adler מרץ 19, 2020 בשעה 1:34 pm הגב

        במלית ובקרם את יכולה לשים 80% שמן קוקוס.
        שימי לב שמדובר ב2 עוגות

    2. רחלי ינואר 22, 2021 בשעה 10:56 am הגב

      שלום מלכי
      אשמח לדעת איך אני אופה את 2 התבניות העגולות
      הם לא נכנסות ביחד לתנור . שאלתי האם הקצף לא ירד במשך 30 דקות שהתבנית הראשונה בתנור?

      • malky adler ינואר 22, 2021 בשעה 11:06 am הגב

        אפשר לאפות בטורבו 2 תבניות, אחת במסילה התחתונה ואחת מעליה. אם לא אפשרי תאפי זו אחר זו, לא יקרה כלום

    3. אסתי פברואר 16, 2021 בשעה 8:42 pm הגב

      היי מלכי,
      לתבנית עגולה גדולה, לעשות הכל חצי?

      • malky adler פברואר 17, 2021 בשעה 7:35 am הגב

        כן. קוטר 24

    4. שושי יולי 8, 2022 בשעה 4:05 pm הגב

      שלום, הכנתי את המתכון לפי ההוראות ושכבת המלית יצאה לי לא כ"כ אפויה זה צריך להיות כך?
      הייתי שמה אותה עוד כמה דקות שוב בתנור אבל כבר מרחתי את הגנאש שוקולד מעל – אם אי ישים את זה במקפיא זה יעזור לי ?

      • malky adler יולי 10, 2022 בשעה 3:43 pm הגב

        האם אפית בטורבו? אם אפית ללא טורבו כנראה צריך להוסיף עוד כמה דקות אפיה

    5. שושי יולי 10, 2022 בשעה 4:11 pm הגב

      שמתי את זה במקפיא וזה התייצב ונהיה טוב
      העוגה התחסלה! כולם התענגו על זה
      תודה רבה

    6. לאה אוקטובר 5, 2023 בשעה 6:02 pm הגב

      האם אפשר לא לשים את הקוקוס?

      • malky adler אוקטובר 16, 2023 בשעה 11:16 am הגב

        לא נסיתי בלי קוקוס, זו עוגת קוקוס, אבל את יכולה לנסות להחליף באבקת שקדים

    7. מילי ספטמבר 18, 2024 בשעה 9:30 pm הגב

      יצא מווששללםםם!! תודות

    8. מרים אוקטובר 15, 2024 בשעה 11:51 pm הגב

      אם הבסיס לא נאפה מספיק, וסיימתי בהכנת העוגה, מה אני עושה?

      • malky adler אוקטובר 25, 2024 בשעה 6:28 am הגב

        אני לא ממש חושבת שאחרי ציפוי וקירור יש איך לתקן

    9. חנה אוקטובר 30, 2024 בשעה 6:31 pm הגב

      במה אפשר להמיר את היין?

      • malky adler אוקטובר 31, 2024 בשעה 6:09 am הגב

        מים

    10. אאא מרץ 23, 2025 בשעה 7:15 pm הגב

      איזה יין צריך לשים ובאיזה כוס מדידה מדובר?

      • malky adler אפריל 4, 2025 בשעה 2:09 pm הגב

        יין קידוש.
        כוס מדידה אוניברסלית (240 מ"ל)

    11. שירה אפריל 20, 2025 בשעה 9:59 pm הגב

      המתכון מתאים לתבנית מלבנית חדפ גדולה?

      • malky adler אפריל 22, 2025 בשעה 6:36 am הגב

        כתוב שמתאים לתבנית בגודל של תנור

    השארת תגובה

    ביטול

    מלכי אדלר

    מלכי אדלר, קונדיטורית המתמחה במתכונים איכותיים ומיוחדים. מספקת שירותי קונדיטוריית פטיסרי לארועים בכשרות מהדרין. מעבירה סדנאות מקצועיות בטכניקות חדשניות, ועוסקת בבניית מתכונים לחברות וכתיבה עיתונאית.

    קרא עוד >

    ניווט מהיר
    • אודות מלכי
    • סדנאות
    • מתכונים
    • הפקת אירועים
    • מתכונים לחברות
    • מן התקשורת
    • שאלות נפוצות
    • About
    הישארו מעודכנים

    הצטרפו לניוזלטר של מלכי וקבלו עדכונים שוטפים, מתכונים בלעדיים, הטבות ועוד:

    שמרו על קשר

    טלפון: 054-4844331
    אימייל: malky@malky-adler.co.il

    מוזמנים לעקוב:

    • Facebook
    • YouTube
    • Instagram
    Created by Web3d
    כל הזכויות שמורות 2018 © מלכי אדלר malky adler
    גלילה לראש העמוד
    דילוג לתוכן
    פתח סרגל נגישות כלי נגישות

    כלי נגישות

    • הגדל טקסטהגדל טקסט
    • הקטן טקסטהקטן טקסט
    • גווני אפורגווני אפור
    • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
    • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
    • רקע בהיררקע בהיר
    • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
    • פונט קריאפונט קריא
    • איפוס איפוס