• Facebook
    • YouTube
    • Instagram
  • להזמנות ומידע נוסף חייגו 054-4844331

  • מלכי אדלר
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    מלכי אדלר
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    עוגת שוקולד חמה בעציץ
    דף הבית / מתכונים / מתכונים לאירוח

    עוגת שוקולד חמה בעציץ

    לכבוד טו בשבט הכנתי עוגת שוקולד חמה ואהובה בגירסה הפרווה שלה, בחרתי לאפות אותה בעציצי טרקוטה ולפזר קרמבל קקאו לפני ההגשה, אפשר כמובן לפזר עוגיות אוראו מפוררות במקום הקרמבל . הפרחים הם פרחי אמנון ותמר שגדלים אצלי על הגג ללא ריסוס ולכן אכילים.
    טו בשבט שמח

     

    8 מנות

    חומרים

    לעוגה

    200 גרם שוקולד מריר
    60 גרם שמן קוקוס מוקשה
    4 ביצים M
    70 גרם אבקת סוכר
    50 גרם קמח

    קרמבל

    70 גרם קמח
    30 גרם קקאו
    50 גרם סוכר
    50 גרם מרגרינה/ חמאה

    אופן ההכנה:

    לעוגה

    • ממיסים שוקולד ושמן קוקוס על בן מרי או במיקרו
    • מקציפים ביצים וסוכר עד לקבלת תערובת תפוחה ובהירה
    • מוסיפים את תערובת השוקולד ומערבבים לאיחוד
    • מוסיפים את הקמח ומערבבים בעזרת לקקן עד לאיחוד מלא, לא לערבב יותר מדי
    • יוצקים לעציצים ואופים בחום של 220 מעלות כ10 דקות

    קרמבל

    • שמים במעבד מזון את כל החומרים וטוחנים בפולסים מספר שניות עד לקבלת תערובת פירורית
    • שוטחים על נייר אפיה
    • אופים בחום של 170 מעלות כ15 דקות
    • מצננים ומפזרים מעל העוגה לפני ההגשה

    צילום:אסף אמברם סטיילינג: נועה קנריק

    קישור מקוצר: https://tinyurl.com/y84pdv79
    שיתוף
    פורסם ב: בחושות וחיתוכיות, קינוחי פרווה, קינוחים אישיים תגיות: טו בשבט, שוקולד
    « הקודם
    הבא »

    מתכונים נוספים שעשויים לעניין אתכם

    בחושה פיסטוק ללא גלוטן

    בחושה פיסטוק ללא גלוטן

    כדורי שוקולד עדן נפתלי זל

    כדורי שוקולד לזכר עדן נפתלי ז"ל

    בחושה שוקולד קוקוס ללא גלוטן

    בחושה שוקולד קוקוס ללא גלוטן

    קטגוריות נוספות

    עוגות ראווה >
    עוגות שמרים >
    עוגות בחושות >
    קינוחי כוסות >
    קינוחים אישיים >

    פגשו אותי בפייסבוק

    מלכי אדלר‏

    עקבו אחריי באינסטגרם

    מלכי אדלר באינסטגרם >

    עוגת מוס פטל ווניל
    ריבועי שוקולד שומשום
    מוס שוקולד חלב וקסיס
    מוס שוקולד לבן וקרמל
    טריקולד פרווה
    מגנום ווניל קרמל
    הישארו מעודכנים לפני כולם!

    11 תגובות

    1. ש. נ. ינואר 17, 2019 בשעה 1:35 pm הגב

      איפה אפשר לקנות עציצי טרקוטה?

      • malky adler ינואר 17, 2019 בשעה 1:36 pm הגב

        אני קניתי בחנות שאני קונה בה בד"כ פרחים,אפשר להזמין גם באלי אקספרס אבל לא היה לי זמן לחכות.

    2. אפרת ינואר 17, 2019 בשעה 7:14 pm הגב

      אלופה!
      רעיון מדהים!

    3. חיה ינואר 20, 2019 בשעה 7:15 am הגב

      איזה מקוריות – ממש מתאים לט"ו בשבט – הולכת לנסות!!!
      מאיפה ניתן להשיג כאלו כפיות?

      תודה

      • malky adler ינואר 20, 2019 בשעה 7:18 am הגב

        תודה, הכפיות האלו ספציפית לאלי אקספרס. יש כפיות דומות מפלסטיק בחנויות חד פעמי

    4. איריס אפריל 15, 2019 בשעה 7:06 pm הגב

      היי מלכי, יש אפשרות להפוך את העוגה לעשרה לפסח? תודה רבה!

      • malky adler אפריל 15, 2019 בשעה 8:10 pm הגב

        אם את אוכלת קטניות אפשר להמיר את הקמח בקמח תמי

    5. מלי ינואר 23, 2022 בשעה 2:07 pm הגב

      את שמה את הבלילה ישירות בעציץ או שמה בתוך כוסות נייר קודם?

      • malky adler ינואר 25, 2022 בשעה 12:54 pm הגב

        ישירות בטרה קוטה. (שוטפת היטב לפני השימוש ומייבשת)

    6. מיכל אפריל 20, 2023 בשעה 10:36 am הגב

      נראה מעולה!
      אם אני רוצה להכין עוגה גדולה בעציץ גדול (ליום הולדת) זה גם יעבוד?

      • malky adler מאי 5, 2023 בשעה 11:13 am הגב

        פחות נראה לי, כי האפיה בקטן משאירה ליבה נוזלית. בגדול לא יעבוד

    השארת תגובה

    ביטול

    מלכי אדלר

    מלכי אדלר, קונדיטורית המתמחה במתכונים איכותיים ומיוחדים. מספקת שירותי קונדיטוריית פטיסרי לארועים בכשרות מהדרין. מעבירה סדנאות מקצועיות בטכניקות חדשניות, ועוסקת בבניית מתכונים לחברות וכתיבה עיתונאית.

    קרא עוד >

    ניווט מהיר
    • אודות מלכי
    • סדנאות
    • מתכונים
    • הפקת אירועים
    • מתכונים לחברות
    • מן התקשורת
    • שאלות נפוצות
    • About
    הישארו מעודכנים

    הצטרפו לניוזלטר של מלכי וקבלו עדכונים שוטפים, מתכונים בלעדיים, הטבות ועוד:

    שמרו על קשר

    טלפון: 054-4844331
    אימייל: malky@malky-adler.co.il

    מוזמנים לעקוב:

    • Facebook
    • YouTube
    • Instagram
    Created by Web3d
    כל הזכויות שמורות 2018 © מלכי אדלר malky adler
    גלילה לראש העמוד
    דילוג לתוכן
    פתח סרגל נגישות כלי נגישות

    כלי נגישות

    • הגדל טקסטהגדל טקסט
    • הקטן טקסטהקטן טקסט
    • גווני אפורגווני אפור
    • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
    • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
    • רקע בהיררקע בהיר
    • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
    • פונט קריאפונט קריא
    • איפוס איפוס