עוגת שוקולד תמיד הולכת טוב, קלה להכנה ומנצחת. שדרגו אותה עם ציפוי ויש לכם פינוק אמיתי.
2 אינגליש קייק
לעוגה
100 גר' שוקולד
100 גר' חמאה/מרגרינה
4 ביצים
25 גר' (2 כפות) קמח
100 גר' (1/2 כוס) סוכר
50 גר' (3 כפות ) פודינג אינסטנט בטעם שוקולד
30 גר' (2 כפות) שקדים טחונים דק
ציפוי שוקולד
200 גר' שוקולד
50 גר' שמן
50 גר' בראס אגוזי לוז (אגוזי לוז גרוסים מסוכרים)
אופן ההכנה
- ממיסים חמאה ושוקולד בבן מרי
- מקציפים ביצים וסוכר לתערובת תפוחה
- מקפלים את השוקולד לתערובת הביצים
- מערבבים את החומרים היבשים ומקפלים לתערובת
- יוצקים את הבלילה לתבניות משומנות ומקומחות
- אופים כ30-40 דק' עד שקיסם הננעץ בעוגה יוצא עם פירורים לחים
ציפוי
- ממיסים את השוקולד והשמן ומוסיפים את הבראס.
- מצננים לטמפרטורת החדר.
- שמים את העוגה על גבי רשת ויוצקים את הציפוי.
קישור מקוצר: https://tinyurl.com/y8ppozgv
נשמע מעולה, אבל איך עושים את העוגה בצורת משולש?
השתמשתי בתבנית בצורת משולש
תודה מלכי, תוכלי להגיד לי איפה ניתן להשיג תבנית בצורת משולש?
והאם יש דבר כזה תבנית חד פעמית בצורת משולש?
לא מכירה חד פעמי. אני חושבת ששלי מחו"ל. מניחה שיש בחנויות מתמחות